PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کیبورد فارسی sisx ! سورپرایز !!!!



M¤haMad®£zA
15-06-2008, 15:14
اینم سورپرایز برای دوستان گل !

قبل از نصب نرم افزار حتما از این قسمت (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=41936) استفاده کنید تا از شر ساین و ... خلاص شوید !
با نصب این نرم افزار رو گوشیتون کیبورد فارسی داشته باشید و تو همه محیط ها فارسی بنویسید و ....



http://www.filehive.com/files/080615/CapturIt11.jpg

بعد از نصب نرم افزار و ریستارت گوشی به مسیر زیر رفته :




Tool>Control Panel>Device>Text Input>Visual Keyboard

رفته و از منو (یا More) گزینه ی Setup را انتخاب کرده و Farsi را انتخاب کنید !

حالا Visual Keyboarde شما دارای خط شیرین فارسی شده و همه جا هم قابل استفادست !

موفق باشید دوستان !

buddy
15-06-2008, 15:27
اینم سورپرایز برای دوستان گل !

قبل از نصب نرم افزار حتما از این قسمت (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=41936) استفاده کنید تا از شر ساین و ... خلاص شوید !
با نصب این نرم افزار رو گوشیتون کیبورد فارسی داشته باشید و تو همه محیط ها فارسی بنویسید و ....



http://www.filehive.com/files/080615/CapturIt11.jpg

بعد از نصب نرم افزار و ریستارت گوشی به مسیر زیر رفته :




Tool>Control Panel>Device>Text Input>Visual Keyboard

رفته و از منو (یا More) گزینه ی Setup را انتخاب کرده و Farsi را انتخاب کنید !

حالا Visual Keyboarde شما دارای خط شیرین فارسی شده و همه جا هم قابل استفادست !

موفق باشید دوستان !


mohamad jan man nasb nashod
:cry:

M¤haMad®£zA
15-06-2008, 15:30
mohamad jan man nasb nashod
:cry:

قبل از نصب نرم افزار حتما از این قسمت (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=41936) استفاده کنید تا از شر ساین و ... خلاص شوید !

buddy
15-06-2008, 15:30
baraye estefade bayad goshiro hack kard?p990i


lotfan tozihe bishtar bede.mer30:atten:

w950i222
15-06-2008, 16:42
با اجازه آقا محمد رضا
buddy عزیز باید بری تو لینکی که محمد رضا عزیز داد گوشیتو هک کنی که اونجا کامل در مورد هک توضیح داده شده
بعد ضمیمه بالا رو دانلود و تو گوشیت نصب کنی
و آخر اینکه به آدرس زیر تو گوشیت بری و فارسی رو فعال کنی :

Tool>Control Panel>Device>Text Input>Visual Keyboard

رفته و از منو (یا More) گزینه ی Setup را انتخاب کرده و Farsi را انتخاب کنید !

M¤haMad®£zA
15-06-2008, 22:51
دارم روش کار می کنم که بدون نیاز ب هک ....
اما متاسفانه دست تنهام و کلی کار نمیمه کاره ...
تم / فونت / هک و ....
از یه طرف هم امتحانا ...
نمیرسم زیاد ...
منتظر ورژن جدید باشید ...

mahdi MTM
16-06-2008, 01:16
محمد رضا جون.این (ی) که تو خوده کیبرده حرف (ی) بزرگ میزنه.کاریش نمیشه کرد؟

M¤haMad®£zA
16-06-2008, 01:23
3 راه دارید !

1 نصب این نرم افزار (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=43496)
2 استفاده از فونت تصحیح شده ! (http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=135098&d=1208956676)
3 shift رو یزنید تا ی بیاد واستون !

mahdi MTM
16-06-2008, 01:29
آخه من از فونت iphon final شما استفاده میکنم و دوسش دارم نمیخوام فونتم رو عوض کنم.کاریش نمیشه کرد؟

M¤haMad®£zA
16-06-2008, 01:39
والا اونم ساختم اما زمانی بود که بن شده بودم و جای دیگه قرار دادم ...
بیخیال !
این فونت هم خیلی عالیه ها !
تست کردی؟

M¤haMad®£zA
16-06-2008, 01:40
والا اونم ساختم اما زمانی بود که بن شده بودم و جای دیگه قرار دادم ...
بیخیال !
این فونت هم خیلی عالیه ها !
تست کردی؟

ebru
16-06-2008, 01:46
سلام اقا محمد شما برنامه نویسی uiq 3 که ++c هست را تا چه اندازه بلد هستید منم vb تا حدودی بلدم می خوام ++c را هم یاد بگیرم نظرتون چیه؟

mahdi MTM
16-06-2008, 01:47
والا اونم ساختم اما زمانی بود که بن شده بودم و جای دیگه قرار دادم ...
بیخیال !
این فونت هم خیلی عالیه ها !
تست کردی؟

آقایی...مرسی.با این جملتون خیلی حال کردم (این فونت هم خیلی عالیه ها !) مثل بابایی که به بچش میگه این چیز خوب نیست این یکی بهتره...:^^:
محمد رضا جون همه کارات تکه و حرف نداره...نمیشه از فونت iphon گذشت...:merci:

micr0bb
16-06-2008, 01:53
اینم سورپرایز برای دوستان گل !

قبل از نصب نرم افزار حتما از این قسمت (http://mobilestan.net/showthread.php?t=41936) استفاده کنید تا از شر ساین و ... خلاص شوید !
با نصب این نرم افزار رو گوشیتون کیبورد فارسی داشته باشید و تو همه محیط ها فارسی بنویسید و ....



http://www.filehive.com/files/080615/CapturIt11.jpg

بعد از نصب نرم افزار و ریستارت گوشی به مسیر زیر رفته :




Tool>Control Panel>Device>Text Input>Visual Keyboard

رفته و از منو (یا More) گزینه ی Setup را انتخاب کرده و Farsi را انتخاب کنید !

حالا Visual Keyboarde شما دارای خط شیرین فارسی شده و همه جا هم قابل استفادست !

موفق باشید دوستان !



دوست خوبم ممنونم از زحمتی که کشیدی! فقط این setup ش برای من security error میده!
component check failed چیکار کنم؟

M¤haMad®£zA
16-06-2008, 01:58
دوست خوبم ممنونم از زحمتی که کشیدی! فقط این setup ش برای من security error میده!
component check failed چیکار کنم؟


مرسی عزیز ! (بابت پست بالایی) :1: :mdr:

قبل از نصب نرم افزار حتما از این قسمت (http://mobilestan.net/showthread.php?t=41936) استفاده کنید تا از شر ساین و ... خلاص شوید !

M¤haMad®£zA
16-06-2008, 02:02
سلام اقا محمد شما برنامه نویسی uiq 3 که ++c هست را تا چه اندازه بلد هستید منم vb تا حدودی بلدم می خوام ++c را هم یاد بگیرم نظرتون چیه؟

اتفاقا عالیه ...
اما زیاد هم بلد نباشی مشکلی نیست ...
برنامه هارو Unpack کن و قیقا به ساختارشون و محتویات فایل های ریسورس اونا توجه کن ...
به SDK نیاز داری که لینک ندارم الان !
حجمش حدود 244 مگابایت هست !
:183:

aliondvd
16-06-2008, 08:01
با تشکر از شما دوست عزیز
من این نرم افزار رو روی P990 نصب کردم و به طور کامل نصب شد و گوشی رو هم ریستارت کردم ولی زبان فارسی در قسمت Tool>Control Panel>Device>Text Input>Visual Keyboard>setup اضافه نشد و همون زبان های قبلی است.
آیا این نرم افزار روی P990 هم تست شده؟
در ضمن من این نرم افزار رو در مموری کارت نصب کردم.

M¤haMad®£zA
16-06-2008, 08:23
این نرم افزار و همه نرم افزار هایی که ساخته میشه رو تو Phone Memory nasb کنید دوست عزیزم !
حالا گوشیتون رو تو حالت File Tramsfer به Pc وصل کرده و پوشه ی Feps رو از تو resource پاک کنید و دوباره نرم افزار رو در Phone Memory نصب کنید !

paiizan
16-06-2008, 10:55
محمد رضا جان ، این همون کیبورد p1 هستش که قبلا به صورت پوشه ی feps میریختیم؟ ضمنا من هر وقت کیبورد رو میارم ، رو اون حالتی باز میشه که اون چند تا حرف فارسی ( پ ژ آ و ...) و علامتها هستند و روی خود کیبورد فارسی باز نمیشه و باید اون فلش رو به بالا رو بزنم . ضمنا اون دکمه ی cap چه کار میکنه ؟ ممنون

micr0bb
16-06-2008, 11:59
دوست خوب و عزیزم ! من فکر کردم حالا که روی گوشیهای آپدیت نشده کار نداده! واسه منم کار نمیده! که برعکس کار داد! گوشیم p990i و آپدیت هم نشده . جیگرتو خام خام ممنونم D:

M¤haMad®£zA
16-06-2008, 12:04
محمد رضا جان ، این همون کیبورد p1 هستش که قبلا به صورت پوشه ی feps میریختیم؟ ضمنا من هر وقت کیبورد رو میارم ، رو اون حالتی باز میشه که اون چند تا حرف فارسی ( پ ژ آ و ...) و علامتها هستند و روی خود کیبورد فارسی باز نمیشه و باید اون فلش رو به بالا رو بزنم . ضمنا اون دکمه ی cap چه کار میکنه ؟ ممنون

این بخاطر اینه که تو حالت پیشفرض رو گوشی های UIQ3 قسمت Auto Capitalization فعاله !
(واسه اینه که ابتدا ی جمله رو با حرف یزرگ بنویسیه ...)

برای غیر فعال کرن این قسمت به ترتیب زیر عمل کنید :

وارد قسمت :


Tools>>Control Pnale>>Device>>Text Input>>Auto Capitalization

شده و گزینه Off رو انتخاب کنید !

موفق باشید دوستان !

limplover
16-06-2008, 13:48
این بخاطر اینه که تو حالت پیشفرض رو گوشی های UIQ3 قسمت Auto Capitalization فعاله !
(واسه اینه که ابتدا ی جمله رو با حرف یزرگ بنویسیه ...)

برای غیر فعال کرن این قسمت به ترتیب زیر عمل کنید :

وارد قسمت :


Tools>>Control Pnale>>Device>>Text Input>>Auto Capitalization

شده و گزینه Off رو انتخاب کنید !

موفق باشید دوستان !

با تشکر از راهنمای یاتون فقط به نظرم رسید یک نکته اضافه کنم چون رو p990 گزینه off نداره در مرحله آخر تیک گزینه اول برداشته شه درست میشه

M¤haMad®£zA
16-06-2008, 14:34
درسته دوست عزیز !

amir_4x4
03-08-2008, 00:34
اینم سورپرایز برای دوستان گل !

قبل از نصب نرم افزار حتما از این قسمت (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=41936) استفاده کنید تا از شر ساین و ... خلاص شوید !
با نصب این نرم افزار رو گوشیتون کیبورد فارسی داشته باشید و تو همه محیط ها فارسی بنویسید و ....



http://www.filehive.com/files/080615/CapturIt11.jpg

بعد از نصب نرم افزار و ریستارت گوشی به مسیر زیر رفته :




Tool>Control Panel>Device>Text Input>Visual Keyboard

رفته و از منو (یا More) گزینه ی Setup را انتخاب کرده و Farsi را انتخاب کنید !

حالا Visual Keyboarde شما دارای خط شیرین فارسی شده و همه جا هم قابل استفادست !

موفق باشید دوستان !



سلام آقا
یه مشکلی داشتم با این برنامه :
من همه مراحل رو رفتم ( کپی اون فایل روو C برای خلاص شدن از شرّ ساین - نصب برنامه روی Phone Memory - ریستارت گوشی ... ) ولی مرحله آخر زد توو حالم!
توو قسمت Text Input گوشی من( W950i )، اصلا گزینه Visual Keyboard نداره !!!
مشکل از کجاست ؟؟؟

rminmetal
03-08-2008, 22:56
منم همه مراحلو رفتم و رو phone memory نصب کردم
ولی فارسی اضافه نشد به بقیه زبانها
گوشیم p990i

® Ali
03-08-2008, 23:35
سلام خدمت همه دوستان خوبم
یه سوال داشتم از خدمتتون. این w960 من کیبرد فارسی داره خودش فقط این حرف "ی" اشتباهیه توش! یعنی یه "ی" ایه که موقع نشون دادن تو کامپیوتر (وقتی تو اینترنت چیزی می نویسم) و بعضی گوشیها از بقیه کلمه جدا میشه. اون حرف "ی" که توی کلید 3 (def) هست درسته. می شه یه جوری این عیبش را برطرف کرد؟

amir_4x4
07-08-2008, 00:06
بابا چی شد تا یه سوال کردیم ، دیگه کسی اینجا نیومد !!!
کسی نیست جواب منو بده ؟

amir_4x4
08-08-2008, 14:23
آقا این کیبورد رو نخواستیم ! ( نمیدونم آقا محمدرضا که خودش این کیبورد رو ردیف کرده هم نمیتونست جواب بده ؟!!! )
بگذریم... حالا یکی بگه چه جوری از روو گوشی پاکش کنم ؟ از طریق گوشی که نمیشه، میگه با PC باید پاک کنی، حالا با PC چه جوری پاک میشه ؟؟؟؟؟؟؟
جون من اینو دیگه جواب بدین ( تنها کاری که این کیبورد کرد، این بود که مدل کیبورد انگلیسی فابریکی گوشیم رو عوض کرد و صد البته زشت تر ! ):cryani:
منتظرماااااااااا

سیالات
10-08-2008, 17:44
آقا جون مارتون به ما بگین چیطوری گوشمون هک کنیم که این فارسی سازو نصب کنیم

goli_boya
11-08-2008, 09:49
آقا من این کیبورد رو نصب کردم!
اما وقتی می خوام فارسی بنویسم همه چیز رو مربع شکل نشون میده!هیچی معلوم نیست!
از کنترل پنل هم تغییر دادم به فارسی!اما نمی دونم مشکل کجاست؟

amir_4x4
12-08-2008, 22:43
آقا جون مارتون به ما بگین چیطوری گوشمون هک کنیم که این فارسی سازو نصب کنیم

داداش برو اینجا ضرر نمیکنی !
بهت میگه که گوشیتو چجوری هک کنی ( اگه خودتم Search میکردی توو سایت پیدا میکردی ! ):^^:

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=45394&highlight=%D9%87%DA%A9+%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C+UI Q3

amir_4x4
12-08-2008, 23:05
آقا من این کیبورد رو نصب کردم!
اما وقتی می خوام فارسی بنویسم همه چیز رو مربع شکل نشون میده!هیچی معلوم نیست!
از کنترل پنل هم تغییر دادم به فارسی!اما نمی دونم مشکل کجاست؟

دوست من شما اصلا 4تا فونت فارسی رو روی گوشیت ریختی ؟
( چون معمولا و اصولا ! وقتی فونتی رو گوشیت نداشته باشه مربع نشون میده )
اگه نریختی این 4تا فونتی که واست میذارم رو کپی کن توو این مسیر ( البته فونت های زیادی هست که میتونی توو همین سایت پیدا کنی، ولی این جزو اولین و ساده ترین فونت هاست )
Media Memory -> Resource -> Fonts
اگه توو این مسیر پوشه ای به اسم Fonts نبود خودت بساز:^^:
امیدوارم مشکلت همین بوده باشه و بتونی از این Keyboard استفاده کنی ( من که نتونستم !:113: )

amir_4x4
12-08-2008, 23:11
هنـــــــــــــــــــــــ وز جواب سوال خودمو نگرفتم !!!!!!

ehsan_w950
18-08-2008, 23:46
سلام آقا
یه مشکلی داشتم با این برنامه :
من همه مراحل رو رفتم ( کپی اون فایل روو C برای خلاص شدن از شرّ ساین - نصب برنامه روی Phone Memory - ریستارت گوشی ... ) ولی مرحله آخر زد توو حالم!
توو قسمت Text Input گوشی من( W950i )، اصلا گزینه Visual Keyboard نداره !!!
مشکل از کجاست ؟؟؟

amir جان توی گوشیهای w950i خبری از visual keyboard نیست .
وقتی داخل منوی text input هستی ، باید گزینه on-screen keyboard رو انتخاب کنی و بعد از طریق more گزینه setup و بعد زبان فارسی :Sarcastique:
امیدوارم مشکلت حل بشه

amir_4x4
19-08-2008, 02:11
بازم گلی به جمال تو داش احسان
ولی متاسفانه بازم خبری از فارسی نبود !
نه Farsi و نه Persian ...

amir_4x4
19-08-2008, 02:15
چقدر زشته که وقتی چیزی رو به کسی میدیم، پس بگیریم !!!
!
!
من که نگفتم ستاره های منو زیاد کنید، ولی وقتی خودتون حال دادیدو یه ستاره دادید، دیگه چرا بعد از 2روز پس میگیرید ؟!!!!!!!!!!!!!
این حرکتتون واقعا جالب بود !

ehsan_w950
19-08-2008, 23:03
بازم گلی به جمال تو داش احسان
ولی متاسفانه بازم خبری از فارسی نبود !
نه Farsi و نه Persian ...
امیر جان اگر بطور صحیح عملیات هک و بعدش کپی فایلهای کیبرد رو انجام داده باشی حتما farsi جزو layout ها هست.:atten:
شایدم توضیحات من خوب نبود که اونو با توضیح مصور کامل می کنم :
همونطور که در شکل 1 میبینی ، بعد از انتخاب on-screen keyboard یه پنجره کوچیک باز میشه که از اون more رو انتخاب میکنیم ، حالا setup رو انتخاب میکنیم (شکل 2 ) ، بعد پنجره layout میاد (شکل 3 ) که وقتی اونو باز کنی farsi رو میبینی (شکل 4 ) ، حالا بعد از انتخاب فارسی (شکل 5) ، done و بعد save رو میزنی
دیگه بهتر نمیتونم توضیح بدم:icon_huh:
در ضمن شکلها به صورت فشرده ضمیمه است

amir_4x4
21-08-2008, 22:35
چقدر زشته که وقتی چیزی رو به کسی میدیم، پس بگیریم !!!
!
!
من که نگفتم ستاره های منو زیاد کنید، ولی وقتی خودتون حال دادیدو یه ستاره دادید، دیگه چرا بعد از 2روز پس میگیرید ؟!!!!!!!!!!!!!
این حرکتتون واقعا جالب بود !

:slap: به جای اینکه یه جواب قانع کننده بدید، ستاره ها رو توو پُست های قبلی یه دونه کردید ؟!!!
ایول:yipi:

amir_4x4
21-08-2008, 22:47
امیر جان اگر بطور صحیح عملیات هک و بعدش کپی فایلهای کیبرد رو انجام داده باشی حتما farsi جزو layout ها هست.:atten:
شایدم توضیحات من خوب نبود که اونو با توضیح مصور کامل می کنم :
همونطور که در شکل 1 میبینی ، بعد از انتخاب on-screen keyboard یه پنجره کوچیک باز میشه که از اون more رو انتخاب میکنیم ، حالا setup رو انتخاب میکنیم (شکل 2 ) ، بعد پنجره layout میاد (شکل 3 ) که وقتی اونو باز کنی farsi رو میبینی (شکل 4 ) ، حالا بعد از انتخاب فارسی (شکل 5) ، done و بعد save رو میزنی
دیگه بهتر نمیتونم توضیح بدم:icon_huh:
در ضمن شکلها به صورت فشرده ضمیمه است

احسان جان، تمام مراحل هک رو درست انجام دادم، اون فایل ( InstallServer.exe ) هم ریختم توو مسیر مربوطه ( C:/sys/bin/InstallServer.exe ) ، برنامه KEYBOARD FARSI.sisx هم روی درایو C نصب کردم، ریستارت هم کردم، اون مسیری که شما گفتی هم رفتم، ولی خبری از Frasi ( که توو گوشی شما هست ) نبود !!!!!!
در ضمن CDA گوشیم هم اینه : CDA162014/2 R6E28
که فکر میکنم آخرین ورژن باشه
بازم اگه میبینی جایی اشتباه کردم بگو تا کیبورد فارسی به گوشی ما هم بیاد !:mdr:

راستی... زبانهای انتخابی توی گوشی من با گوشی شما ( غیر از نبود فارسی ) خیلی فرق میکنه !!
گوشیم این زبانها رو داره :
English - French - German - Spanish - Italian - Swedish - Danish - Norwegian - Finnish - Portugese - Turkish - Russian - Hungarian - Dutch - Czech - Slovak - Polish - Sloveninan - Estonian - Greek - Indonesian - Latvian - Lithuanian - Malay - Brazilian Portuguese - Romanian - Latin American Spanish

ehsan_w950
22-08-2008, 13:54
احسان جان، تمام مراحل هک رو درست انجام دادم، اون فایل ( InstallServer.exe ) هم ریختم توو مسیر مربوطه ( C:/sys/bin/InstallServer.exe ) ، برنامه KEYBOARD FARSI.sisx هم روی درایو C نصب کردم، ریستارت هم کردم، اون مسیری که شما گفتی هم رفتم، ولی خبری از Frasi ( که توو گوشی شما هست ) نبود !!!!!!
در ضمن CDA گوشیم هم اینه : CDA162014/2 R6E28
که فکر میکنم آخرین ورژن باشه
بازم اگه میبینی جایی اشتباه کردم بگو تا کیبورد فارسی به گوشی ما هم بیاد !:mdr:

راستی... زبانهای انتخابی توی گوشی من با گوشی شما ( غیر از نبود فارسی ) خیلی فرق میکنه !!
گوشیم این زبانها رو داره :
English - French - German - Spanish - Italian - Swedish - Danish - Norwegian - Finnish - Portugese - Turkish - Russian - Hungarian - Dutch - Czech - Slovak - Polish - Sloveninan - Estonian - Greek - Indonesian - Latvian - Lithuanian - Malay - Brazilian Portuguese - Romanian - Latin American Spanish

آقا امیر فریمور گوشی شما آخرین فریمور
زبانهای گوشی شما هم با من زیاد فرق نمی کنه ، همه رو چک کردم فقط مال من هفت هشت تا زبان بیشتر داره
با توجه به شکل و توضیحات پست قبلیم فکر نمی کنم اون قسمتو اشتباه بری
توصیه میکنم هک گوشی رو دوباره انجام بدی
بهترین راهنمایی درباره هک رو میتونی اینجا (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=38158) پیدا کنی
البته یه چیز یادم اومد :1:
من برای استفاده از کیبورد فارسی از این پست (http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=488284&postcount=5) استفاده کردم
و برای حل مشکل تایپ حرف ی از فونتای جدی (http://mobilestan.net/showpost.php?p=562875&postcount=8)د محمد رضای عزیز استفاده کردم
من همین کارا رو هفته پیش برای سومین بار انجام دادم و مشکلی نداشتم:glass:

amir_4x4
23-08-2008, 23:18
دمت گرم داش احسان
نه توضیحات تو اشتباه بود، نه هک گوشی من !
تفاوت این بود که تو یه روش دیگه رو انجام داده بودی
من مستقیما کیبوردی که محمدرضا زحمتشو کشیده بود رو نصب کرده بودم روی گوشیم ( صفحه اول همین موضوع ) ولی اون فایل ها رو که ریختم توی پوشه Febs همه چی ردیف شد.
دستت درست:merci::icon_hug:

amir_4x4
27-08-2008, 23:29
بازم سلام
و بازم یه مشکل !
مشکل با حرف "ی" که به شکل مربع میشه ( باید Shift رو بزنی و بعد از اون "ی" استفاده کنی )
آقا احسان یه لینک داده بود که مشکلش با اون لینک حل شده بود، ولی من که میرم به اون لینک، از 3 راه موجود، فقط راه سوم رو میبینم و برای اول/دوم زده که "فقط اعضاء سايت مجاز به ديدن لينكها مي باشند " !!!!!!!
این جمله یعنی که من عضو سایت نیستم ؟!!!


http://mobilestan.net/showpost.php?p=562875&postcount=8

ehsan_w950
30-08-2008, 22:44
بازم سلام
و بازم یه مشکل !
مشکل با حرف "ی" که به شکل مربع میشه ( باید Shift رو بزنی و بعد از اون "ی" استفاده کنی )
آقا احسان یه لینک داده بود که مشکلش با اون لینک حل شده بود، ولی من که میرم به اون لینک، از 3 راه موجود، فقط راه سوم رو میبینم و برای اول/دوم زده که "فقط اعضاء سايت مجاز به ديدن لينكها مي باشند " !!!!!!!
این جمله یعنی که من عضو سایت نیستم ؟!!!


http://mobilestan.net/showpost.php?p=562875&postcount=8

امیر جان سلام
از اینکه دیر جوابتو میدم عذر میخوام
در مورد مشکل لینکها که فکر میکنم مدیرا باید جوابگو باشن
به هر حال font هایی که مشکل منو حل کرد ضمیمه میکنم ، امیدوارم مشکلت حل بشه:27:

amir_4x4
01-09-2008, 22:55
امیر جان سلام
از اینکه دیر جوابتو میدم عذر میخوام
در مورد مشکل لینکها که فکر میکنم مدیرا باید جوابگو باشن
به هر حال font هایی که مشکل منو حل کرد ضمیمه میکنم ، امیدوارم مشکلت حل بشه:27:

سلام
دستت درد نکنه، مشکل حرف "ی" برطرف شد
ولی با فونت انگلیسیش حال نکردم، یه جورائی Bold میزنه !
فونتی نداری که فارسیش این باشه و انگلیسیش فابریکیه گوشی ؟
بازم دستت درد نکنه، منتظر جوابت هستم ...:177:

ehsan_w950
02-09-2008, 22:38
امیر جان خوشحالم که بالاخره مشکلت با کیبورد فارسی حل شد:183:
ولی در مورد فونتا میتونی یه سری به اینجا (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=22156) بزنی و از استاد مسلم این کار محمدرضای عزیز کمک بگیری

chiai
11-09-2008, 14:07
این که همون کیبورد p1 هست. من اون رو با هک تو گوشیم جاساز کردم نه با روش شما.

amir_4x4
12-09-2008, 18:11
این آقا محمدرضا هم که تحویل نمیگیره !!!
توو مبحث فونتها مشکل و درخواستمو مطرح کردم، کسی جوابی نداد !
توو صفحه شخصی آقا محمدرضا هم ازش خواستم، ولی اصلا تحویل نگرفت !
حال چه کنیم ...؟