PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونه گوشی روشن باشه ولی در دسترس نباشه!



x_zarbat
02-07-2008, 12:05
براي كسيي كه گوششيشون دوتا دوربين داره يا به عبارتي 3G (تماس ويدئويي) ساپورت مي كنن
بعضي وقتا پيش مياد كه حال و حوصله ندارين و مي خواين تنها باشين و كسي مزاحمتون نشه(اميدوارم هرگز اينجوري نشين و هميشه شاد و سرحال باشين) در اين مواقع گوشيتون كه يكي از وسايل ارتباطي هست دردسر سازه و بايد به نحوي از شرش راحت شين تا كسي نتونه باهاتون تماس بگيره و يا اس ام اس بفرسته
براي اين كار چند راه دارين
يا گوشيتونو خاموش كنين كه ساده ترين راهه(اما بعد كه روشن كردين بايد به 100 نفر جواب بدين كه چرا خاموش كردين؟مشكي داشتين كه خاموش كردين؟ و...)
يا بدون خاموش كردن گوشي باتريشو دربيارين كه با اين كار در دسترس نخواهين بود(اما ديگه از امكانات خود گوشي محروم ميشين)
روش بعد كه مي خوام توضيح بدم نه نيازي به خاموش كردن گوشي داره و نه اينكه از امكانات خود گوشي محروم ميشين فقط بايد گوشيتون 3G ساپورت كنه اما چجوري؟
وارد تنظيمات Mobile networks ميشين و بعد از قسمت GSM/3G networks بايد 3G only انتخاب كنين كه با اين كار چون در حال حاضر همچنين شبكه اي در ايران نيست پس خود به خود آنتنتون از بين مي ره و اگه كسي پرسيد مي تونين تقصير گردن مخابرت بيچاره بندازين!:surprised:

mehdi124
21-08-2008, 10:52
سلام من این روش رو با ایرانسل امتحان کردم می گه خاموشه

x_zarbat
03-09-2008, 21:27
سلام من این روش رو با ایرانسل امتحان کردم می گه خاموشه

احتمالا شما درست مراحل را انجام ندادید

A7X
03-09-2008, 21:32
دوست عزيز اين روش خيلي قديميه.فكر كنم هومن يا ايمان عزيز اينو گذاشته بودند.

از مديران محترم خواهشمندم كه تاپيكو قفل كنند.

™KIAN
09-09-2008, 04:36
سلام من روشی می گویم که نظیر نداره
گوشی اتان را با کد به یک شماره ای که وجود خارجی ندارد انتقال دهید مثلا 09123001111 انتقال دهید حالا هر کس زنگ بزنه می گوید شماره مشترک مورد نظر درشبکه وجود ندارد
کار از این راحت تر
تشکر کنید خوشحال می شوم
یا علی

HesaM
11-10-2008, 22:23
این که خیلی قدیمیه؟؟؟!!!!! بهتره دنبال ترفندهای جدید باشین تا قدیمی ها.

!Cell Phone
11-10-2008, 22:28
"]****به سادگی از شبکه بیرون برید!!(خودمونی بگم برید تو پیچ!!)****[/SIZE][/B][/CENTER] (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=27202[CENTER][B][SIZE="3)

موندم با توجه به تذکر :


دوست عزيز اين روش خيلي قديميه.فكر كنم هومن يا ايمان عزيز اينو گذاشته بودند.

از مديران محترم خواهشمندم كه تاپيكو قفل كنند.
__________________

چرا تاپیک هنوز پا برجاست!!

ALFEX
12-10-2008, 14:04
میشه رو پروفایل افلاین گذاشت واز امکانات گوشی استفاده کرد

Ramtin_L.A
12-10-2008, 14:20
آفرین...

از این روش راحتتر؟؟

من می خواستم همینو بگم..

اون وقت یه ساعت نشستین چیز میز برای اینکار تعریف کردین؟؟http://102.ir/yellow/45.gifhttp://102.ir/yellow/57.gif

!Cell Phone
12-10-2008, 14:46
میشه رو پروفایل افلاین گذاشت واز امکانات گوشی استفاده کرد

اینجوری پیغام خاموش است را میده.