PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لطفا کمک کنید.درمورد 7610



emperator_77
24-08-2006, 14:36
با سلام خدمت دوستان .گوشی من چندروزی است که وقتی برنامه یا بازی رو نصب می کنم همه مراحل نصب انجام میشود ولی در مرحله اخر هنگام پایان یافتن ان system erorr می دهد لطفا مرا کمک کنید.

emperator_77
24-08-2006, 14:38
در ضمن برنامه های مخصوص 7610 را هم نصب میکنم

imported_نوکیا_7610
25-08-2006, 02:09
با سلام
آقا منم يه مشگل با گوشي 7610 خودم داشتم من امروز اين گوشي رو خريدم و خلاصه بعد از 2 ساعت شارژ و ... تونستم راهش بندازم و كلي هم باهاش ور رفتم
همين طور كه داشتم ورميرفتم رفتم توي يكي از منوهاشكه ماله پین کدبود من اون رو فعال کردم اونم ازمن پین کد خواست منم نداشتم هر چی به ذهنم رسید زدم ویکار نداد که نداد بعد گفت که شما پین کد اشتباه وارد کردید باید کد Puk را وارد کنید خلاصه زنگ ردم به اون کسی که سیم کارت رو ازش گرفته بودم ازش هم شماره پین کد هم Puk رورگفتم حالا هر کدومروکه میزنم قبولمیکنه ولی میره به مرحله بعد میگه پین کد جدید رو وارد کنید منم هر عددی میزم قبول نمیکنه میخاستم بپرسم این اعدا باید چند تاباشه؟
ازچه عددی تا چه عددی هم میتونه باشه؟
با تشکر علی

mkn7
25-08-2006, 02:14
1-با يك اكسپلورر فايل firstboot.dat را از مسير زير پاك كنيد و بعد گوشي را ريست كنيد.
c:\system\bootdata
2-اگه جواب نداد از گوشي backup بگيريد و بعد كد #7370#* را بزنيد.

mkn7
25-08-2006, 02:20
با سلام
آقا منم يه مشگل با گوشي 7610 خودم داشتم من امروز اين گوشي رو خريدم و خلاصه بعد از 2 ساعت شارژ و ... تونستم راهش بندازم و كلي هم باهاش ور رفتم
همين طور كه داشتم ورميرفتم رفتم توي يكي از منوهاشكه ماله پین کدبود من اون رو فعال کردم اونم ازمن پین کد خواست منم نداشتم هر چی به ذهنم رسید زدم ویکار نداد که نداد بعد گفت که شما پین کد اشتباه وارد کردید باید کد Puk را وارد کنید خلاصه زنگ ردم به اون کسی که سیم کارت رو ازش گرفته بودم ازش هم شماره پین کد هم Puk رورگفتم حالا هر کدومروکه میزنم قبولمیکنه ولی میره به مرحله بعد میگه پین کد جدید رو وارد کنید منم هر عددی میزم قبول نمیکنه میخاستم بپرسم این اعدا باید چند تاباشه؟
ازچه عددی تا چه عددی هم میتونه باشه؟
با تشکر علی

عددش كه محدوديت نداره اما از لحاظ تعداد شما براي اطمينان حداقل 6 رقم وارد كنيد.

sinazd
30-08-2006, 13:01
پبين كد و پاك كد به صورت پيش فرض 4 رقمه (وقتي از مخابرات سيم كارت رو تحويل مي گيريد)
اگه دقيقا يادتون باشه كدوم قسمت رو داشتيد ويرايش مي كرديد بهتره چون خيلي از جاها گوشي خودش يه سزي پس ورد داره مثلا wallet كه پيش فرض ش 12345 هست
و يا در صورتي كه دارين با قفل صفحه كليد كار مي كنين حتما بايد رمزتون حداقل 5رقم باشه