PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بدون پر کردن فرم MMSبفرستید



pouria_63
25-10-2008, 06:53
روش فرستادن MMS بدون پر کردن فرم تعهد


قبل از هر چیز باید بگم این ترفند بعد از چند ساعت غیر فعال
میشه و شما دوباره باید اونو فعال کنید البته چون هنوز فرم
تعهد پر نکردید این مشکل پیش میاد.

خوب حالا میریم سر اصل مطلب :

دوستانی که سرویس E-Care براشون فعال هست برن توی
E-Care و وارد که شدن برن توی قسمت "خدمات ارزش افزوده"
بعدش برن تو قسمت " " خدمات ارزش افزوده " موجود "
و اونجا "MMS PREPAID OFFER " رو فعال کنید . توجه داشته باشید
که قبل از فعال کردن گوشیتون رو خاموش کنید . حالا MMS بفرستید
و حالشو ببرید.

--------------------------------------------------------------------------

دوستانی هم که E-Care شون فعال نیست یه SMS با متن e-care به
شماره 140 یا 130 بفرستن تا پسورد براشون ارسال شه توجه داشته
باشید که هنگام وارد کردن پسورد حروف بزرگ و کوچیک رو درست وارد
کنید چون اگه دو بار اشتباه وارد کنید حسابتون قفل میشه.
وقتی پسورد براتون ارسال شد وارد سایت ایرانسل بشید و تو قسمت
" خدمات" روی " کنترل حساب اینترنتی" کلیک کنید , تا وارد صفحه ای
بشید که در مورد E-Care توضیح داده . بعد از کامل شدن صفحه روی
عکسی که نوشته " کنترل حساب اینترنتی " کلیک کنید یه صفحه باز
میشه که توی قسمت اول "Mobile Number" شماره تلفن به این صورت
وارد کنید "98936" یعنی صفر نذارید و تو قسمت دوم "SIM Number" شماره
سیم کارتتون همون شماره 9 رقمی که روی پوکه سیم کارت نوشته رو وارد
کنید ( توجه داشته باشید , منظورم کد قفل گشا نیست) حالا کلید ورود رو
بزنید تا به قسمت وارد کردن پسورد برید اونجا پسوردی که براتون فرستادن
رو بصورت درست وارد کنید ( روی حروف بزرگ و کوچیک حساس هستش )
وقتی پسورد رو وارد کردید روی کلید ارسال کلیک کنید.
و حالا کارهای بالا رو برای فعال کردن MMS انجام بدید .

موفق و پیروز باشید.

SAM
25-10-2008, 15:09
وارد e-care نميشه احتمالا ايرانسل فهميده يه همچين باگي وجود داره....مي خواد برطرفش كنه !

با مرورگر IE چنین مشکلی هست . شما با اوپرا میتونید وارد بشید . با فایر فاکس هم وقتی ارور داد از پایین صفحه more information رو کلیک کن بعد get certificate رو کلیک کن و بعد صفحه باز میشه . این یه سکیوریتی هست که فقط با ie باز نمیشه .

saeid4012
25-10-2008, 15:21
این کار صد در صد جواب می ده؟

sMR_BOY
25-10-2008, 15:29
من یا اکسپلورر 8 باز میکنم مشکلی نداره فقط من حر چی اس ام ااس میدم به 140 میگه در حال بررسی و بهم پسوردی نمیده چرا؟

momo_fofo
25-10-2008, 15:45
ما از اول شانس نداشتیم واسه من جواب نداد

behnam11
25-10-2008, 16:51
آقا دستت درد نكنه واسه من كار كرد.send شد.
من با Mozola fireFox رفتم توي E-care.البته خود E-care رو خيلي وقت پيش فعال كرده بودم.
نمرديم MMS رو هم ديديم بالاخره.
فقط يه چيزي بگم.حتما قبل اينكه send كنيد،ببنين gprs كار ميكنه يا نه.شايد اون لحظه اصلا gprs قطع باشه طفلك!

reza.123
25-10-2008, 19:27
براي منم جواب نميده......!

SAM
25-10-2008, 21:59
من یا اکسپلورر 8 باز میکنم مشکلی نداره فقط من حر چی اس ام ااس میدم به 140 میگه در حال بررسی و بهم پسوردی نمیده چرا؟

یه زنگ بزن 140 و درخواست بده بلافاصله پسورد رو برات اس ام اس میکنه اوپراتور

SAM
25-10-2008, 22:01
این کار صد در صد جواب می ده؟

جواب میده اما مقطعی هست و بعد از چند ساعت غیرفعال میشه و باید مجدد فعال کرد .
بنابراین اول و آخر باید اون فرم ثبت نام رو پر کرد .

reza.123
26-10-2008, 23:16
آقا جواب داد ممنون،تنظيمات mms ام اشتباه بود......ولي يه جورايي عذاب وجدان گرفتم آخه تا حالا كلي mms فرستادم بدون اينكه از اعتبارم كم كنه !

Imperial
27-10-2008, 09:47
با سلام خدمت دوستان عزیز.

آقا این MMS های ما ارسال میشه.

ولی نمیدونم چرا PNDinG می مونه.

کسی نمیدونه مشکل از چیه؟؟؟

amir_dvb1
27-10-2008, 12:08
چون طرف نمی تونه تحویل بگیره باید تنظیماتو واسه طرف save کنی با این کد
*140*3*5#

amir_dvb1
27-10-2008, 12:11
منم فرستادم البته چک کردم پولی کم نشده

starpars
27-10-2008, 13:43
من وقتی به 140 اس ام اس میزنم sms ارسال نمیشه میگه "unable to send message: 140"

saeid4012
27-10-2008, 13:56
چون طرف نمی تونه تحویل بگیره باید تنظیماتو واسه طرف save کنی با این کد
*140*3*5#
یعنی چی تنظیماتو برای طرف فعال کنی ؟همه می تونن از الان mms بگیرن

amir_dvb1
27-10-2008, 18:07
یعنی چی تنظیماتو برای طرف فعال کنی ؟همه می تونن از الان mms بگیرن

یعنی طرف باید بتونه به اینترنت وصل بشه و گوشیش توانایی گرفتن mms شما رو داشته باشه من تست کردم شد

® Ali
27-10-2008, 18:25
یه اتفاقی جالبه که افتاد اینه که برای من خودش غیرفعال شد و بعد که خواستم برم دوباره فعال کنم گفت پردازش دستور امکان پذیر نمی باشد!!

reza.123
27-10-2008, 18:43
آقا ديگه تلاش نكنيد....ايرانسل جلوي اين ترفند رو گرفته.....ديگه وقتي mms ميخواي بفرستي ميگه : Unable to send

پس بهتره همه به صورت مسالمت آميز بريم تعهد بديم و mms رو فعال كنيم

starpars
27-10-2008, 18:54
من الان رفتم هنوز اون گزینه هست برش نداشتن

starpars
27-10-2008, 21:22
آره لو رفت دیگه نمیشه من برم فرم بگیرم

majidazad
31-10-2008, 19:07
شانس من اين گزينه ديگه موجود نيست به خشكي شانس

reza.123
01-11-2008, 18:27
شانس من اين گزينه ديگه موجود نيست به خشكي شانس

بابا جون اين گزينه از كار افتاده.....زبونم مو در اورد از بس گفتم....بايد بري ثبت نام كني:023:



لطفا همه پست هارو بخونيد بعد نظر بديد...

a30redel
01-11-2008, 19:23
يه چيز ميگم خداوكيلي نخندين
من طبق روش دوستمون فعالش كردم الان 5 روزي ميشه دارم استفاده ميكنم و هنوز فعاله
در ضمن اون گزينه هستش تعجب ميكنم دوستمون اونو نديده
پست ارسال شده توسط موبايل

reza.123
01-11-2008, 20:46
يه چيز ميگم خداوكيلي نخندين
من طبق روش دوستمون فعالش كردم الان 5 روزي ميشه دارم استفاده ميكنم و هنوز فعاله
در ضمن اون گزينه هستش تعجب ميكنم دوستمون اونو نديده
پست ارسال شده توسط موبايل

خوب معلومه كه شانس شما خوب بوده.....من هنوزم مي گم اين ترفند از كار افتاده چون جندين بار امتحان كردم....حال باز امشب هم امتحان مي كنم ببينم...

گزينه واسه همه وجود داره ولي ديگه فعال نمي شه و از اين طريق mms نميره...

شايد شما ثبت نام كردي يادت نيست :4:

pouria_63
01-11-2008, 23:59
دوستان یه راه هست که دیگه نه منت اداره پست رو
بکشیم نه نمایندگی های بی سواد ایرانسل.
شما فرم رو از سایت ایرانسل داونلود کنید پس از
داونلود یه پرینت ازش بگیرید . فرم رو پر کنید و با فتکوپی شناسنامه
یا کارت ملی تون به شماره "09630" فکس کنید .حواستون باشته بالای
فتوکپی شناسنامه یا کارت ملی شماره ایرانسلتون رو بنویسید.
موفق باشید

marshal_wester
04-11-2008, 22:47
یکی از دوستام نه چیزی فعال کرده نه فرمی پر کده ولی میتونه mms بده اونم مجانی

reza.123
05-11-2008, 22:23
یکی از دوستام نه چیزی فعال کرده نه فرمی پر کده ولی میتونه mms بده اونم مجانی

چيزي كه ايرانسل زياد داره باگه....اينم دقيقا مثل اينترنتشه كه واسه خيليا مجانيه.......به دوستت بگو بره حال كنه ما كه از اين شانس ها نداشتيم....

nima-n21
06-11-2008, 10:00
چيزي كه ايرانسل زياد داره باگه....اينم دقيقا مثل اينترنتشه كه واسه خيليا مجانيه.......به دوستت بگو بره حال كنه ما كه از اين شانس ها نداشتيم....

آقایون ماله منم الان 1 هفته هست از کنترل حساب اینترنتیم فعالش کردم و دارم به شورت مجانی ازش استفاده می کنم. الانم دارم به عنوان sms ازش استفاده می کنم. بودن پر کردن فرم یا رفتن به نمایندگی

n_yaghmaei
08-11-2008, 17:18
دوستان من وقتی که میرم اون قسمت می نویسه فعاله ولی ام ام اس نمیفرسته

nima-n21
08-11-2008, 17:54
آقایون یک سوتی توی این MMS هست که راحت MMS تون مجانی فرستاده میشه . منم خودم الان دارن همینجوری از MMS به عنوان SMS به صورت مجانی استفاده میکنم.
فقط بگم تو این روش نمیشه عکسو این چیزا فرستاد فقط میشه ازش به عنوان SMS مجانی متن به طرفت بفرستی.
میدونم اگه اینو بگم ایرانسل باگشو میبنده ولی دیگه مرام فردین مارو کشته :دی
در ضمن تظمین نمیکنم روی همه گوشی ها جواب بده ها. من مثلال" گوشی خودم n70 و گوشی gf ام K770I خوب من به راحتی و بدون هیچ هزینهای به عنوان SMS بهش MMS میدم و ازم 1 ریالم کم نمیکنه.
خوب حالا ببینم مدیران چی میگن . من اینو بزارم یا نه؟ مدیرا بیان جواب بدن؟
مطمئنم تا بگم ایرانسل این مشکلشو برطرف میکنه واسه همین از مدیرا اجازه میگیرم؟

saeid4012
08-11-2008, 18:47
بذار بابا ایرانسل که نمیاد صفحه 3 یکی از صد تاپیک سایتو ببینه.

nima-n21
08-11-2008, 19:01
بذار بابا ایرانسل که نمیاد صفحه 3 یکی از صد تاپیک سایتو ببینه.

دوست عزیز من بهت اطمینان میدم توی هر چی سایت تخصصیه موبایل که واسه ایران هست حداقل یک مدیر از ایرانسل حضور داره تا بچه هایی که از ایرانسل سوتی میگیرنو ببنده. پس مطمئن باش یکدونه از مدیرای توی ایرانسل توی سایت وجود داره

reza.123
08-11-2008, 19:09
دوست عزیز من بهت اطمینان میدم توی هر چی سایت تخصصیه موبایل که واسه ایران هست حداقل یک مدیر از ایرانسل حضور داره تا بچه هایی که از ایرانسل سوتی میگیرنو ببنده. پس مطمئن باش یکدونه از مدیرای توی ایرانسل توی سایت وجود داره

چه تو بگي چه نگي ايرانسل بعد از يه مدتي متوجه ميشه و اين باگو رفع مي كنه...پس چه بهتر كه الان بگي تا همه تو اين مدت استفاده كنن........انقدر ناز نكن:4:

pouria_63
08-11-2008, 20:14
وستانی که میگن غیر فعال شه باید پنج شیش بار امتحان کنن اول گوشیتونو خاموش کنید
دو سه بار امتحان کنید و بعدش روشن کنید دو باره دو سه بار روش کلیک کنید تا فعال بشه
من العان هم میفرستم هم دریافت میکنم خداییش خیلی حال میده.

IMAN
08-11-2008, 20:35
من با این کنمترل حساب مشکل دارم.
بگو چه مشکلی.
3 تا PassWord واسم فرستادن که هیچ کدومش درست نبود و قفل شد.
لعنت.
یکی به داد ما برسه دیگه.

nima-n21
08-11-2008, 20:45
چه تو بگي چه نگي ايرانسل بعد از يه مدتي متوجه ميشه و اين باگو رفع مي كنه...پس چه بهتر كه الان بگي تا همه تو اين مدت استفاده كنن........انقدر ناز نكن:4:

نه عزیز جون تا کسی نیاد مثل من مطرح کنه که باگش چیه ایرانسل نمیفهمه که بخواد ببنده.
اگه میخواست خودش همهی باگهاشو ببنده من الان توی گوشیه خواهرم(a1200 موتورلا) یک برنامه نوشتم که الان 1 سال هست از یکی از باگهای مهم ایرانسل که فکر جنم بهش نمیرسه داره sms رایگان میده به همه ی خطوط. ولی هنوز نتونستم برنامشو واسه سیمبین بنویسم. اگه نوشتم حتما" میزارم تو سایت تا دوستان حال کنن. در ضمن اگه به گفته ی شما ایرانسل می خواد بفهمه پس نمیگم.

nima-n21
08-11-2008, 20:48
من با این کنمترل حساب مشکل دارم.
بگو چه مشکلی.
3 تا password واسم فرستادن که هیچ کدومش درست نبود و قفل شد.
لعنت.
یکی به داد ما برسه دیگه.


ایمان جان یک زنگ بزن 140 بگو بعد خودشون واست پسورد درست sms میکنن.

pouria_63
09-11-2008, 02:06
من با این کنمترل حساب مشکل دارم.
بگو چه مشکلی.
3 تا PassWord واسم فرستادن که هیچ کدومش درست نبود و قفل شد.
لعنت.
یکی به داد ما برسه دیگه.

دوست عزيز شما بايد پسورد رو همون طوري كه براتون فرستادن
وارد كنيد چون به حروف بزرگ و كوچك حساس هستش
به عنوان مثال براي شما چنين پسوردي فرستاده شده
" 122XL2M" دقيقا بايدد به همين شكل نوشته بشه و اگر
اينجوري "122xl2m" بنويسي اشتباه هستش و بعد از 2 بار واردد كرددن كد
حساب شما قفل ميشه و باسد زنگ بزني به 140

mehdi2760
23-12-2008, 12:56
سلام منم فعال کردم سند هم میشه اما نمیدونم 10000 تا یکی دلیورد میده چرا اینجوریه؟

matarsaak_m
23-12-2008, 16:19
ممنون از من با همین روش فعال شد
و تست کردم هم میفرسته و هم دریافت میکنه

nima-n21
23-12-2008, 18:45
سلام منم فعال کردم سند هم میشه اما نمیدونم 10000 تا یکی دلیورد میده چرا اینجوریه؟


دوست عزیز هر کدوم که سند شد بدون رسیده.
جدیدا" اینجوری شده و هر 10 & 20 تایی یک دونه Report میده اگه نه قبلا" هر کدومو Report میداد. من که الان دارم بازم مجانی MMS میزنم

yasshop
24-12-2008, 22:55
salam

m3hiran
24-12-2008, 23:08
واسه منم نشد......

kurd
24-12-2008, 23:40
روش فرستادن mms بدون پر کردن فرم تعهد


قبل از هر چیز باید بگم این ترفند بعد از چند ساعت غیر فعال
میشه و شما دوباره باید اونو فعال کنید البته چون هنوز فرم
تعهد پر نکردید این مشکل پیش میاد.

خوب حالا میریم سر اصل مطلب :

دوستانی که سرویس e-care براشون فعال هست برن توی
e-care و وارد که شدن برن توی قسمت "خدمات ارزش افزوده"
بعدش برن تو قسمت " " خدمات ارزش افزوده " موجود "
و اونجا "mms prepaid offer " رو فعال کنید . توجه داشته باشید
که قبل از فعال کردن گوشیتون رو خاموش کنید . حالا mms بفرستید
و حالشو ببرید.

--------------------------------------------------------------------------

دوستانی هم که e-care شون فعال نیست یه sms با متن e-care به
شماره 140 یا 130 بفرستن تا پسورد براشون ارسال شه توجه داشته
باشید که هنگام وارد کردن پسورد حروف بزرگ و کوچیک رو درست وارد
کنید چون اگه دو بار اشتباه وارد کنید حسابتون قفل میشه.
وقتی پسورد براتون ارسال شد وارد سایت ایرانسل بشید و تو قسمت
" خدمات" روی " کنترل حساب اینترنتی" کلیک کنید , تا وارد صفحه ای
بشید که در مورد e-care توضیح داده . بعد از کامل شدن صفحه روی
عکسی که نوشته " کنترل حساب اینترنتی " کلیک کنید یه صفحه باز
میشه که توی قسمت اول "mobile number" شماره تلفن به این صورت
وارد کنید "98936" یعنی صفر نذارید و تو قسمت دوم "sim number" شماره
سیم کارتتون همون شماره 9 رقمی که روی پوکه سیم کارت نوشته رو وارد
کنید ( توجه داشته باشید , منظورم کد قفل گشا نیست) حالا کلید ورود رو
بزنید تا به قسمت وارد کردن پسورد برید اونجا پسوردی که براتون فرستادن
رو بصورت درست وارد کنید ( روی حروف بزرگ و کوچیک حساس هستش )
وقتی پسورد رو وارد کردید روی کلید ارسال کلیک کنید.
و حالا کارهای بالا رو برای فعال کردن mms انجام بدید .

موفق و پیروز باشید.
برای من تو قسمت "خدمات ارزش افزوده" چیزی به نام "mms prepaid offer " نبود

mehdi2760
27-12-2008, 13:54
این قضیه منتفیه دوست من شما به نمایندگی برید اونجا فعال میکنه زودتر

pouria_63
27-12-2008, 14:56
برای من تو قسمت "خدمات ارزش افزوده" چیزی به نام "mms prepaid offer " نبود


شما وقتی رفتی توی قسمت خدمات ارزش افزوده پایین صفحه قسمت وسط یک کلید هست به نام ‏خدمات ارزش افزوده موجود شما اونجا میتونی‎ Mms Prepaid offer
رو فعال کنی.
موفق باشی دوست من

پست ارسال شده توسط موبايل

kerme_chat
27-12-2008, 15:12
برای من تو قسمت "خدمات ارزش افزوده" چیزی به نام "mms prepaid offer " نبود

براي منم نبود مثل اينكه ما بازم دير رسيديم!!!
تو قسمت خدمات ارزش افزوده موجود فقط موارد زير بود:

Auction portal
mms offer for postpaid
register for directory list
fax mail service
postpaid mms
ITEMIZED BILLING
VOICE MAIL SERVICE

:54:

pouria_63
27-12-2008, 15:35
براي منم نبود مثل اينكه ما بازم دير رسيديم!!!
تو قسمت خدمات ارزش افزوده موجود فقط موارد زير بود:

Auction portal
mms offer for postpaid
register for directory list
fax mail service
postpaid mms
ITEMIZED BILLING
VOICE MAIL SERVICE

:54:


دوست عزیز شما ‏‎ mms offer for postpaid رو فعال کن ‏

پست ارسال شده توسط موبايل

kerme_chat
27-12-2008, 15:42
اگه فعال كنم هزينه اي روي قبض اضافه نميشه؟؟؟

kerme_chat
27-12-2008, 15:59
با سيم كارت اعتباري امتحان كردم اون گزينه Mms Prepaid offer رو داشت مراحل رو كاملا انجام دادم اما متاسفانه فكر كنم همون كه گفتم دير رسيديم درست بود چون سند نميكنه. به هر حال ممنون از شما.

punisher16749
27-12-2008, 19:21
آقا من انجام دادم.
فرستاد ولی پول کم کرد!!!!!!!!!!!!

mamali joon
27-12-2008, 20:09
با سيم كارت اعتباري امتحان كردم اون گزينه mms prepaid offer رو داشت مراحل رو كاملا انجام دادم اما متاسفانه فكر كنم همون كه گفتم دير رسيديم درست بود چون سند نميكنه. به هر حال ممنون از شما.
سلام منم الان امتحان کردم (با اعتباری)ولی سند نمی کنه

دوستان من فرم رو پر کردم و انداختم صندوق پست(چهار شنبه)بنظر شما تا کی فعال میشه؟؟؟؟

mehdi2760
28-12-2008, 09:44
عرض کردم منتفی شده!

mrmostafa
18-07-2011, 11:50
در حال حاضر براي فعال كرد ام ام اس چيكار باي كرد؟؟؟ در دنياي الكترونيك و دولت الكترونيك بايد بريم حضوري فرم پر كنيم؟؟ خيلي مسخره هست كه يكي از امكانات گوشي همه همه جاي دنيا يه چيز معمولي هت بايد رو گوشي باشه رو بايد بري فرم پر كني. يكي از بچه هاي سايت تو ايرانسل بود گفت بده من برات فعال ميكنم ولي اومده بيرون. كسي راهي سراغ داره؟؟ اخه ايرانسل مثل همراه اول همه جا امور مشتركين نداره و سخته