PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : MMS همراه اول , بعد از سال ها راه اندازی شد.



™SINAXEX
12-12-2008, 15:35
دوستان من دیروز مانند روز های قبل داشتم Mms همراه اول رو چک میکردم که آیا راه افتاده با کمال تعجب دیدم که mms ام فرستاده شد. من mms رو به شماره ایرانسل ام فرستادم ,و چک هم کردم که ایا میرسه یا نه که هم deliver داد برام و هم برای طرف رسید.
شما دوستان هم میتونید با فرستادن مدل گوشی تون به شماره 8008 تنظیمات ام ام اس گوشی تون رو دریافت کنید.
connection name: MCCI MMS
data bearer : Pocket Data
AccessPoint:mcinet
username:none
prompt pasword:no
password:1234
athentication:normal
homepage: http://192.168.193.134:38090/was

ahmadrezasf_110
12-12-2008, 19:13
آقا گوشي مقابل هم بايد mms اش فعال باشه؟

™SINAXEX
12-12-2008, 19:24
بله باید طرف مقابل هم این سریس اش فعال باشه تا بتونه ام ام اس دریافت کند.

diar
12-12-2008, 20:10
سینا جان توی کدوم شهر ها فعاله؟

™SINAXEX
12-12-2008, 20:24
در تهران که به طور قطع فعال شده . اما در مورد دیگر استان ها هم فکر کنم فعلا در چند شهر بزرگ دیگه مثل مشهد و اصفهان و... به طور دست پا شکسته فعال است و به امید خدا بزودی در تمام شهر های بزرگ این سرویس فعال خواهد شد.

king-1
12-12-2008, 20:44
من مشخصات گوشی را به شماره اعلام شده فرستادم و تنظیمات را دریافت و آنرا سیو هم کردم ولی همچنان غیر فعال هست. در تهران هم هستم

ARBAB
12-12-2008, 20:50
سینا جان آیا میشه به خارج از کشور هم فرستاد؟؟؟؟؟؟

Maz!ar
12-12-2008, 21:09
به داخل کشور هم محدودیت داره چه برسه به خارج

™SINAXEX
12-12-2008, 21:24
من مشخصات گوشی را به شماره اعلام شده فرستادم و تنظیمات را دریافت و آنرا سیو هم کردم ولی همچنان غیر فعال هست. در تهران هم هستم

در کدام منطقه تهران هستید/!؟
من در منطقه 1 -3 و تست کردم

سینا جان آیا میشه به خارج از کشور هم فرستاد؟؟؟؟؟؟
شدنش که میشه مثل اس ام اس فرستادنه اما خوب این دیگه مثل اس ام اس نیست که کنترل نشه کنترل اش میکنن محتوا شو.

ahmadrezasf_110
13-12-2008, 10:04
من مشخصات گوشی را به شماره اعلام شده فرستادم و تنظیمات را دریافت و آنرا سیو هم کردم ولی همچنان غیر فعال هست. در تهران هم هستم
شما يكبار گوشيتو خاموش وسپس روشن كن .انشاا... راه ميوفته.ماله من هم اول كار نميكرد.بعد از راه اندازي مجدد گوشي به حمد ا... به كار افتاد

hpz2943
13-12-2008, 10:33
بله باید طرف مقابل هم این سریس اش فعال باشه تا بتونه ام ام اس دریافت کند.

نخیر لازم نیست فعال باشه
نمونه واقعیش خودم که mms ام فعال نیست و دریافت می کنم
:merci:

pouya_20666
13-12-2008, 10:33
هزینه اش چقدره؟

hpz2943
13-12-2008, 10:38
من Sms فرستادم ولی جوابی نیومد
مدل گوشی من Nokia E51
در متن sms به 8008 چی بفرستم ؟

hpz2943
13-12-2008, 11:17
میشه تنظیمات زیر رو هم که در قسمت تنظیمات Multimedia Message هست بگید :
Image Size:Small/Larg/Original
MMS Creation Mode:Restricted/Guided/Free
Mutimedia retrieval:Always automatic/Auto in home netw./Manual/Off
Allow anon. msgs. : Yes/No
Receive adverts:Yes/No
Receive Report:Yes/No
Deny report sending : Yes/No
:merci:

pouya_20666
13-12-2008, 11:29
نخیر لازم نیست فعال باشه
نمونه واقعیش خودم که mms ام فعال نیست و دریافت می کنم
:merci:

از اون حرفا بود!!:7:
همه می دونن ام ام اس از طریق اینترنت ارسال میشه و اگه گوشی گیرنده دسترسی به اینترنت نداشته باشه(تنظیم شده نباشه این امر امکان پذیر نیست)!
این حرف شما یعنی شما مثلا با کسی که به اینترنت وصل نیست چت می کنین!

ahmadrezasf_110
13-12-2008, 13:37
من Sms فرستادم ولی جوابی نیومد
مدل گوشی من Nokia E51
در متن sms به 8008 چی بفرستم ؟
مدل گوشيتو بفرست

™SINAXEX
13-12-2008, 14:02
میشه تنظیمات زیر رو هم که در قسمت تنظیمات Multimedia Message هست بگید :
Image Size:Small/Larg/Original
MMS Creation Mode:Restricted/Guided/Free
Mutimedia retrieval:Always automatic/Auto in home netw./Manual/Off
Allow anon. msgs. : Yes/No
Receive adverts:Yes/No
Receive Report:Yes/No
Deny report sending : Yes/No
Large
Gided
Always Automatic
No
Yes
Yes
No
Maximum time

arash007ir
13-12-2008, 14:41
من زدم SMS تنظیمات هم فرستاد ، MMS هم Send شد ولی فقط برای ایرانسل Send میشه ،که البته اونم نرسید.

mahdi arab
13-12-2008, 14:48
اقایون زیاد ذوق زده نشید و حواستون به تعرفه اش هم باشه یهو قبضش دو برابر همیشه اومد کپ نکنید

sambol
13-12-2008, 15:38
دوستان من جای دیگه هم گفتم ایمجام میگن مواظب باشید نره تو پاچتون؟؟؟
همراه اول چند بار تو جاهای مختلف اعلام کرده ولی کسی دقت نکرده یا نفهمیده که برا سرویس mms 50 کیلوبایتی مبلغ 50 تومن میگیره نه مثل ایرانسل که 300 کیلوبایتش 50 تومنه اگه الان به سایت هم سر بزنید می بینید که محدودیت رو خودش گفته که بزارید رو 100 کیلوبایت که میشه 2 تا mms
http://mci.ir/?1901
اینجوری که سر به هوا میزنه 50 کیلوبایت یا فوقش 100 کیلوبات اعلامی رو هم بگیریم که مفت نمیرزه

rezabienteha
13-12-2008, 16:52
مدل گوشيتو بفرست

اینو که آقای sinaxex هم گفته بودن.
ایشون که پرسیدن متن sms چی باید باشه منظورشون اینه که مثلا Nokia N70 باشه یا فقط N70 ??
من که به 8..8 اینو فرستادم : Nokia n70
اونم اینو فرستاد : مشترک گرامی سرویس دیتای شما فعال نبوده و لذا قادر به دریافت تنظبمات نمیباشید.
:17: دیتا چیه دیگه ؟؟؟

eghbalmohammad
13-12-2008, 17:23
دوستان من الان قبض آوردن برام 120000 تومان حواستون باشه اولشه هر جور بخوان حساب ميكنند

ahmadrezasf_110
13-12-2008, 22:00
اینو که آقای sinaxex هم گفته بودن.
ایشون که پرسیدن متن sms چی باید باشه منظورشون اینه که مثلا Nokia N70 باشه یا فقط N70 ??
من که به 8..8 اینو فرستادم : Nokia n70
اونم اینو فرستاد : مشترک گرامی سرویس دیتای شما فعال نبوده و لذا قادر به دریافت تنظبمات نمیباشید.
:17: دیتا چیه دیگه ؟؟؟
آقايون شما كه اين همه تو اينترنت هستيد يه دقيقه بريد سايت همراه اول www.mci.ir
از اونجا درخواست بدين .واسه منم همين پيغامو ميداد كه رفتم تو سايت وثبت نام كردم.:39:
مدل گوشي هم اينجوري بفرستين nokia nxx

rezabienteha
14-12-2008, 00:20
آقايون شما كه اين همه تو اينترنت هستيد يه دقيقه بريد سايت همراه اول www.mci.ir
از اونجا درخواست بدين .واسه منم همين پيغامو ميداد كه رفتم تو سايت وثبت نام كردم.:39:
مدل گوشي هم اينجوري بفرستين nokia nxx

بله اونم میشه ولی همه نگران تعرفه و فیمتش هستن.آخه شروعشه تازه.فعلا خیلی گرونه.:001:

ashegheparyshun
14-12-2008, 00:53
کجا تعرفشو نوشته؟
راستی دقت کردین که تو سایت mci نوشته کوته پیام؟
حتی خودشون هم با خودشون مشکل دارن

rezabienteha
14-12-2008, 01:25
کجا تعرفشو نوشته؟
راستی دقت کردین که تو سایت mci نوشته کوته پیام؟
حتی خودشون هم با خودشون مشکل دارن

تعرفشو منم تو همین سایت دیدم.
به ازای هر 100 kb مبلغ 50 تومان.
(یعنی 101 kb میشه 100 تومان)
زیاد گرون نیس به امتحانش میرزه ولی مساله ی نگران کننده آبومان و هزینه ی gprs هست که gprs تعرفه ی بسار گرونی داره.

ashegheparyshun
14-12-2008, 01:31
هزینه gprs مگر چنده؟

hpz2943
14-12-2008, 08:03
دوستان من جای دیگه هم گفتم ایمجام میگن مواظب باشید نره تو پاچتون؟؟؟
همراه اول چند بار تو جاهای مختلف اعلام کرده ولی کسی دقت نکرده یا نفهمیده که برا سرویس mms 50 کیلوبایتی مبلغ 50 تومن میگیره نه مثل ایرانسل که 300 کیلوبایتش 50 تومنه اگه الان به سایت هم سر بزنید می بینید که محدودیت رو خودش گفته که بزارید رو 100 کیلوبایت که میشه 2 تا mms
http://mci.ir/?1901
اینجوری که سر به هوا میزنه 50 کیلوبایت یا فوقش 100 کیلوبات اعلامی رو هم بگیریم که مفت نمیرزه

تا اونجایی که من می دونم mms ایرانسل هر 300 کیلوبایت 35 تومنه نه 50 تومن
:merci:

hpz2943
14-12-2008, 08:06
از اون حرفا بود!!:7:
همه می دونن ام ام اس از طریق اینترنت ارسال میشه و اگه گوشی گیرنده دسترسی به اینترنت نداشته باشه(تنظیم شده نباشه این امر امکان پذیر نیست)!
این حرف شما یعنی شما مثلا با کسی که به اینترنت وصل نیست چت می کنین!

خودتون میگید اینترنت پس اتصال به اینترنت از هر طریقی مثل GPRS کافیه و فعال شدن mms ضروری نیست

hpz2943
14-12-2008, 08:41
آقايون شما كه اين همه تو اينترنت هستيد يه دقيقه بريد سايت همراه اول www.mci.ir
از اونجا درخواست بدين .واسه منم همين پيغامو ميداد كه رفتم تو سايت وثبت نام كردم.:39:
مدل گوشي هم اينجوري بفرستين nokia nxx

برای من که نه از طریق سایت چیزی میاد و نه از طریق sms
به هر حال من تنظیمات رو بصورت دستی دادم
ولی افسوس که یک تصویر 6 کیلوبایتی رو نه به شماره های ایرانسل میفرسته و نه همراه اول
ضمنا GPRS هم فعاله و کار میکنه

راستی توی اخبار میگفت از اول دی ماه فعال میشه
سر کارمون که نذاشتید

:merci:

™SINAXEX
14-12-2008, 10:41
برای من که نه از طریق سایت چیزی میاد و نه از طریق sms
به هر حال من تنظیمات رو بصورت دستی دادم
ولی افسوس که یک تصویر 6 کیلوبایتی رو نه به شماره های ایرانسل میفرسته و نه همراه اول
ضمنا gprs هم فعاله و کار میکنه
راستی توی اخبار میگفت از اول دی ماه فعال میشه
سر کارمون که نذاشتید

دوست عزيز سركار نيستيد من خودم اول تست كردم بعد تاپيك را راه انداختم پس مطمئن باشيد.
ضمنا علت اينكه بعضي از دوستان قادر به ارسال mms نيستند فكر كنم اين باشه كه فعلا پورت هاي ام ام اس همراه اول محدود است و طبق گفته هاي خودشون تنها يك هزار پورت فعال فعلا در تهران خدمات ميدهد

.: Saman-tci :.
14-12-2008, 12:05
سینا جان منم مدل گوشیمو فرستادم به 8008 sms تنظیمات هم برام اومد و سیوش کردم ...
این همون تنظیماتی نیست که برای gprs هم دریافت کرده بودیم یا این فرق داره ...؟
سوال دوم : برای دریافت mms گوشی مخاطب هم باید mms فعال باشه یا نه ....؟
اگه آره خواهشاً یکی شماره مثلاً ایرانسلشو که فعال کرده بده امتحان کنیم ببینیم درسته یا نه ...؟ ( البته بد هم که نیست کلی آهنگ و عکس طرف میگیره ... من قول میدم خودم یه آهنگ خوب بفرستم )

.::ALI.0MRANI::.
14-12-2008, 12:29
سینا جان منم مدل گوشیمو فرستادم به 8008 sms تنظیمات هم برام اومد و سیوش کردم ...
این همون تنظیماتی نیست که برای gprs هم دریافت کرده بودیم یا این فرق داره ...؟
سوال دوم : برای دریافت mms گوشی مخاطب هم باید mms فعال باشه یا نه ....؟
اگه آره خواهشاً یکی شماره مثلاً ایرانسلشو که فعال کرده بده امتحان کنیم ببینیم درسته یا نه ...؟ ( البته بد هم که نیست کلی آهنگ و عکس طرف میگیره ... من قول میدم خودم یه آهنگ خوب بفرستم )

سلام دوست عزیز شماره ایرانسل من 09370828484 هست، mms هم فعاله.
فرستادی جوابشو بهت میدم.

™SINAXEX
14-12-2008, 14:37
سینا جان منم مدل گوشیمو فرستادم به 8008 sms تنظیمات هم برام اومد و سیوش کردم ...
این همون تنظیماتی نیست که برای gprs هم دریافت کرده بودیم یا این فرق داره ...؟
سوال دوم : برای دریافت mms گوشی مخاطب هم باید mms فعال باشه یا نه ....؟
اگه آره خواهشاً یکی شماره مثلاً ایرانسلشو که فعال کرده بده امتحان کنیم ببینیم درسته یا نه ...؟ ( البته بد هم که نیست کلی آهنگ و عکس طرف میگیره ... من قول میدم خودم یه آهنگ خوب بفرستم )

بله همون است فرقي ندارد اما ديگه ثبت نام اينترنتي نميخواد با ارسال به اين شماره شما يك اس ام اس حاوي تنظيمات :Wap+internet+MMs دريافت ميكنيد.
در مورد سوال دوم اتون هم بله بايد طرف مقابل فعال باشه ( در ايرانسل كه بايد فعال كني اما در همراه اول نه فعلا فعال كردن نمي خواد و براي هر كس كه در شبكه قرار بگيرد امكان ارسال و دريافت هست البته اگر تنظيمات اشو داشته باشه ضمنا همراه اول هم مثل ايرانسل ميخواد در آينده بسيار نزديك از مشتركان اش تعهد بگيره تا....)

aliramazani
15-12-2008, 20:00
بچه ها من مدل گوشیم را فرستادم به شماره 8008 ولی یک اس ام اس اومد که نوشته سرویس دیتای شما فعال نبوده و قادر به دریافت تنظیمات نمی باشید !

گوشی من ان 95 8 گیگ

این پیغام یعنی چی؟ و باید چکار کنم؟

EHSAN
15-12-2008, 21:53
بچه ها من مدل گوشیم را فرستادم به شماره 8008 ولی یک اس ام اس اومد که نوشته سرویس دیتای شما فعال نبوده و قادر به دریافت تنظیمات نمی باشید !

گوشی من ان 95 8 گیگ

این پیغام یعنی چی؟ و باید چکار کنم؟

شما باید از طریق سایت mci ثبت نام کنید

BAD BOY 2
16-12-2008, 15:12
اصفهان شهر به این مهمی پس کی فعال میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اصفهان شهر به این مهمی پس کی فعال میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

جواب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mehdi5392
19-12-2008, 19:39
سلام
mms من با خط 0912 در تهران فعال نیست
لطفا راهنمای کنید

EHSAN
19-12-2008, 20:05
سلام
mms من با خط 0912 در تهران فعال نیست
لطفا راهنمای کنید

شما درسایتmci ثبت نام کردید؟

kakashi01
22-12-2008, 15:06
باسلام
من از سایت هرکاری کردم اجازه نداد
به8008 هم مدل گوشیمو دادم اما چیزی نیومد

reza524152
24-12-2008, 22:20
دوستان من دیروز مانند روز های قبل داشتم Mms همراه اول رو چک میکردم که آیا راه افتاده با کمال تعجب دیدم که mms ام فرستاده شد. من mms رو به شماره ایرانسل ام فرستادم ,و چک هم کردم که ایا میرسه یا نه که هم deliver داد برام و هم برای طرف رسید.
شما دوستان هم میتونید با فرستادن مدل گوشی تون به شماره 8008 تنظیمات ام ام اس گوشی تون رو دریافت کنید.
connection name: MCCI MMS
data bearer : Pocket Data
AccessPoint:mcinet
username:none
prompt pasword:no
password:1234
athentication:normal
homepage: http://192.168.193.134:38090/was



دوست عزیز شما این تایپیک رو زدی فقط به این خاطر که به طور اتفاقی تونستی یه ام ام اس بفرستی اونم توی موقعی که حتما یکی دو روز داشتن تستش میکردن اما باید این رو بگم که امروز به تاریخ 4/10/87 اعلام شد که ...... یا بهتره متنش رو بزارم

فعال شدن(mms)مشتركان همراه اول از فردا

مديرعامل شركت ارتباطات سيار ايران گفت: سرويس پيام چند رسانه‌اي (mms) در استان تهران و 10 مركز استان ديگر كشور، از فردا براي مشتركان فعال و قابل استفاده خواهد بود.

وحيد صدوقي در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: مشتركان سيم‌كارت‌ دائمي در استان تهران و 10 مركز ديگر كشور شامل ( مشهد، شيراز، سمنان، قزوين، زنجان، اردبيل، همدان، گرگان، رشت و سنندج ) و دارندگان سيم كارت 150 هزار توماني (0910) كه سرويس اينترنت تلفن همراه خود را فعال كرده‌اند، مي‌تواند سرويس پيام چندرسانه‌اي خود را فعال و از آن استفاده كند.

وي درباره هزينه استفاده از اين سرويس نيز گفت: مشتركان مي‌توانند پيام‌هاي خود را با ظرفيت‌هاي 50 و 100 كيلوبايت ارسال كنند كه سقف تعرفه پيام 50 كيلوبايتي 500 ريال و هزينه ارسال پيام 100 كيلوبايتي يك هزار ريال است.

صدوقي گفت: مشتركان بايد براي فعال سازي اين سرويس به 2هزار و 500 دفتر خدمات ارتباطي در سراسر كشور مراجعه و پس از پر كردن فرم مربوطه و احراز هويت سرويس " ام ‌ام ‌اس " خود را فعال كنند.
مديرعامل شركت ارتباطات سيار ايران همچنين اظهار داشت: مشتركاني كه سرويس GPRS خود را فعال نكرده و خواهان دريافت سرويس پيام چندرسانه‌اي (ام ام اس) هستند همزمان GPRS و ام ام اس آنها فعال خواهد شد.

وي گفت: هفته آينده نيز وضعيت و برنامه‌هاي همراه اول براي دارندگان سيم‌كارت اعتباري اعلام خواهد شد



صحبت من با شما اینه که اگه به آخر متن توجه کنی میبینی که نوشته باید به امور مشترکین بری و یه فرم پر کنی تا فعال بشه برای همینه که میگم به دوستانمون نباید توی این مدت
گرای اشتباه میدادی و میگفتی که فقط از طریق سایت فعال میشه

reza524152
24-12-2008, 22:29
امروز به تاریخ 4/10/1387 از فردا MMS همراه اول فعال میشود

متن خبر

فعال شدن(mms)مشتركان همراه اول از فردا

مديرعامل شركت ارتباطات سيار ايران گفت: سرويس پيام چند رسانه‌اي (mms) در استان تهران و 10 مركز استان ديگر كشور، از فردا براي مشتركان فعال و قابل استفاده خواهد بود.

وحيد صدوقي در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: مشتركان سيم‌كارت‌ دائمي در استان تهران و 10 مركز ديگر كشور شامل ( مشهد، شيراز، سمنان، قزوين، زنجان، اردبيل، همدان، گرگان، رشت و سنندج ) و دارندگان سيم كارت 150 هزار توماني (0910) كه سرويس اينترنت تلفن همراه خود را فعال كرده‌اند، مي‌تواند سرويس پيام چندرسانه‌اي خود را فعال و از آن استفاده كند.

وي درباره هزينه استفاده از اين سرويس نيز گفت: مشتركان مي‌توانند پيام‌هاي خود را با ظرفيت‌هاي 50 و 100 كيلوبايت ارسال كنند كه سقف تعرفه پيام 50 كيلوبايتي 500 ريال و هزينه ارسال پيام 100 كيلوبايتي يك هزار ريال است.

صدوقي گفت: مشتركان بايد براي فعال سازي اين سرويس به 2هزار و 500 دفتر خدمات ارتباطي در سراسر كشور مراجعه و پس از پر كردن فرم مربوطه و احراز هويت سرويس " ام ‌ام ‌اس " خود را فعال كنند.
مديرعامل شركت ارتباطات سيار ايران همچنين اظهار داشت: مشتركاني كه سرويس GPRS خود را فعال نكرده و خواهان دريافت سرويس پيام چندرسانه‌اي (ام ام اس) هستند همزمان GPRS و ام ام اس آنها فعال خواهد شد.

وي گفت: هفته آينده نيز وضعيت و برنامه‌هاي همراه اول براي دارندگان سيم‌كارت اعتباري اعلام خواهد شد

™SINAXEX
24-12-2008, 23:11
رضا جان من هم همون اوایل گفتم فعلا برای هزار نفر پورت mms فعال شده بود اما حالا از فردا برای همه خوشبختانه فعال شده.
ضمنا اگر پست های قبلی من رو هم خونده باشی گفتم اگر این سرویس به طور کامل فعال بشه باید برید و فرم تعهد آن را پر کنید پس گرایی اشتباه ندادم.!!
با تشکر.

m3hiran
24-12-2008, 23:38
چه عجب میزاشتن یه 20 قرن میگذشت بعد میزاشتن....قیمتشم که نگو:027:

vahid_dadgary
24-12-2008, 23:44
نمیدونم چرا تو شهرهایی مثل تبریز و اصفهان هنوز gprs هم فعال نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

terrorhell
25-12-2008, 20:24
man 4rooz pish active kardamesh
speed send mms mci balatar az irancell hast
gheymatesham har 100kb 50toman
irancell har 300kb 48toman
bebakhshid finglish nevehstam pc ghati karde bod !!!

terrorhell
25-12-2008, 20:31
man 2hafte pish active karde bodam !!
ba party !
ende speed bod oun moghe !!!

terrorhell
25-12-2008, 20:36
man 2hafte pish active karde bodam !!
ba party !
ende speed bod oun moghe !!!

Greight
25-12-2008, 20:54
speed send mms mci balatar az irancell hast
شما اين سرعت رو چجور حساب كردي ؟ تازه اگرم اينطور باشه به علت ديگه اي هست. وقتي كاربراي اين سرويس زياد بشن خواهي ديد چه خبره!

saed64
25-12-2008, 21:06
خدا پدر باعث و بانی ایرانسل را بیامرزه
همراه اول زور زد mms آورد اما با چه قیمتی ؟!!!!!! ایرانسل تا 300 کیلوبایت و با قیمت 47 تومن اونوقت همراه اول .....

saed64
25-12-2008, 21:09
خدا پدر باعث و بانی ایرانسل را بیامرزه
همراه اول زور زد mms آورد اما با چه قیمتی ؟!!!!!! ایرانسل تا 300 کیلوبایت و با قیمت 47 تومن اونوقت همراه اول .....

Der.TITAN
25-12-2008, 21:16
همون بهتر که راه نندازن صد سال سیاه
این چه قیمتی هست دیگه؛ صد رحمت به ایرانسل با این که آنتن دهیش در حد متوسطه ولی انصاف دارن و خدماتشون را با قیمت کم عرضه می کنند

reza524152
26-12-2008, 00:39
man 4rooz pish active kardamesh
speed send mms mci balatar az irancell hast
gheymatesham har 100kb 50toman
irancell har 300kb 48toman
bebakhshid finglish nevehstam pc ghati karde bod !!!



من یه سوالی برام پیش اومده
اگه این سرویس امروز قرار بود فعال بشه پس شما چطوری 4 روز پیش اکتیو و استفاده کردین

انشاالله که سیستمت درست بشه تا بتونی قوانین سایت رو رعایت کنی(فارسی نویسی)

aliramazani
26-12-2008, 18:27
پس اصفهان چی؟

m3hiran
26-12-2008, 18:52
درست شنیدم؟؟؟؟همش 100 کیلوبایت...ظرفیت mms بالای 300 کیلو بایت و حدودا 330..مگه میشه

™SINAXEX
26-12-2008, 19:10
درست شنیدم؟؟؟؟همش 100 کیلوبایت...ظرفیت mms بالای 300 کیلو بایت و حدودا 330..مگه میشه



تازه در ابتدا همراه اول قصد داشت تا سقف 50 کیلوبایت mms اشو فعال کنه که با مخالف های فراوان 50 به 100 ارتقا پیدا کرد<<50 کیلوبایت 50 تومان **100 کیلو بایت 100 تومان>>>>!!!!:55:


پس اصفهان چی؟

در آینده نزدیک.!!!:7::103:

raminet
27-12-2008, 19:50
اصفهان رو ول کردن اومدن توی قزوین راه انداختن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aarsin
02-01-2009, 12:37
HaPpY ¸„ø¤º°¨ ¸„ø¤º°¨ NeW yEaR`

aliramazani
02-01-2009, 15:11
توی اصفهان فعال نشده؟

BAD BOY 2
20-01-2009, 11:57
اصفهان رو ول کردن اومدن توی قزوین راه انداختن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب باید ضعف عقلیشونو یک جا نشون بدن
دوستان کسی نمیدونه کجا باید بری فرم فعال سازی mms را پر کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
من رفتم دفتر خدماتی گفت هنوز فرم تعهدش را بهمون ندادن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

BAD BOY 2
21-01-2009, 14:45
دوستان کسی نمیدونه کجا باید بری فرم فعال سازی mms را پر کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
من رفتم دفتر خدماتی گفت هنوز فرم تعهدش را بهمون ندادن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
تو اصفهان را کسی اطلاع نداره؟؟؟؟؟؟

BAD BOY 2
21-01-2009, 19:57
تو اصفهان را کسی اطلاع نداره؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

™SINAXEX
21-01-2009, 22:42
در اصفهان هم راه افتاده دوست عزیز مگه خبر ندارید؟!! به یکی از امور مشترکین مراجعه کرده و فرم ام ام اس را پر کنید

armin_punisher6
18-02-2009, 09:23
اینو که آقای sinaxex هم گفته بودن.
ایشون که پرسیدن متن sms چی باید باشه منظورشون اینه که مثلا Nokia N70 باشه یا فقط N70 ??
من که به 8..8 اینو فرستادم : Nokia n70
اونم اینو فرستاد : مشترک گرامی سرویس دیتای شما فعال نبوده و لذا قادر به دریافت تنظبمات نمیباشید.
:17: دیتا چیه دیگه ؟؟؟

سيم كارت شما بايد mci باشه نه tci.ديتا فقط روي mci جواب ميده.

FAZEL
18-02-2009, 10:07
سيم كارت شما بايد mci باشه نه tci.ديتا فقط روي mci جواب ميده.

اصلا ربطی به mci یا tci نداره !! :39: تنظیمات دیتا رو باید از طریق سایت همراه اول برای گوشیتون فعال کنید شما اول سرویس gprs رو از طریق سایت زیر فعال کن
www.mci.ir

armin_punisher6
19-02-2009, 22:37
اصلا ربطی به mci یا tci نداره !! :39: تنظیمات دیتا رو باید از طریق سایت همراه اول برای گوشیتون فعال کنید شما اول سرویس gprs رو از طریق سایت زیر فعال کن
www.mci.ir

آخه به من sms دادخ بودن كه با 09990 تماس بگير.وقتي زنگ زدم گفت بايد mci كني.

ghafari3
20-02-2009, 16:58
سيم كارت شما بايد mci باشه نه tci.ديتا فقط روي mci جواب ميده.


اصلا ربطی به mci یا tci نداره !! :39: تنظیمات دیتا رو باید از طریق سایت همراه اول برای گوشیتون فعال کنید شما اول سرویس gprs رو از طریق سایت زیر فعال کن
www.mci.ir (http://www.mci.ir)


آخه به من sms دادخ بودن كه با 09990 تماس بگير.وقتي زنگ زدم گفت بايد mci كني.

درسته. ربطی به tci یا mci بودن نداره.

توی نامه ی همراه اول که داخل پاکت قبض هست نوشته شده که mms این امکان را دارد که یک فایل چند رسانه ای را به یک یا چند گیرنده ارسال کند.

سئوالی که دارم اینه که اگر یک mms را به چند نفر ارسال کنیم پول یک mms حساب میشه یا به تعداد گیرنده ها حساب میکنن؟

Ghazaal
22-02-2009, 22:32
سلام
من رفتم تو سایت همراه اول ولی تا حالا هرکاری کردم نتونستم سرویس جی پی آر اسم رو فعال کنم وقتی میخواد بره مرحله 3 مینویسه خطا! دستی هم تنظیمات ام ام اسم رو زدم ولی بازم نمیفرسته به 8008 هم مسیج زدم میگه سرویست فعال نیست و هیچ تنظیماتی هم برام نفرستاد باید چیکار کنم که هم ام ام اسم راه بیوفته وه مجی پی آر اس؟؟

hosseingrami
23-02-2009, 18:55
راستي ببخشيد يه سوال داشتم gprs و mms تو خراسان جنوبي در چه حاله و کي فعال ميشه؟

ghafari3
24-02-2009, 18:38
سلام
من رفتم تو سایت همراه اول ولی تا حالا هرکاری کردم نتونستم سرویس جی پی آر اسم رو فعال کنم وقتی میخواد بره مرحله 3 مینویسه خطا! دستی هم تنظیمات ام ام اسم رو زدم ولی بازم نمیفرسته به 8008 هم مسیج زدم میگه سرویست فعال نیست و هیچ تنظیماتی هم برام نفرستاد باید چیکار کنم که هم ام ام اسم راه بیوفته وهم جی پی آر اس؟؟

به یکی از دفاتر خدماتی مراجعه کنید. آخرین قبض پرداختی ، اصل سند موبایل و کارت ملی را همراه خودتون ببرید. فرم mms را پر کنید. کمتر از یک روز mms و gprs شما فعال خواهد شد.

EHSAN
25-02-2009, 06:48
راستي ببخشيد يه سوال داشتم gprs و mms تو خراسان جنوبي در چه حاله و کي فعال ميشه؟

معلوم نیست
بنظرم تا سال اینده

loverx5
02-03-2009, 19:33
من اصفهان رفتم دفتر مخابراتی اما گفتن اینجا نیومده حتی گفتن gprs هم نیست در حالی که من gprs ام وصله !!!!!
کسی اصفهان mms فعال کرده ؟

kami_re62
09-04-2009, 07:58
این مسخره بازیا یعنی چی؟؟؟
دیروز 3 بار پیام به 8008 زدم ولی هیچ پیامی برام نیومد.حالا هم که میرم تو سایتش،صفحه درخواست فعالسازیش باز نمیشه.
اینا هم مسخره کردن.ایرانسل با یه کد همه تنظیماتو میگیری ولی اینجا باید از 7 خان رستم رد بشی تا یه سرویسه دره پیت بهت بدن.
اصلا اشتباه کردم که پیام براشون فرستادم.

SunBoyz
11-08-2009, 12:27
من اس ام اس فرستادم گفت سرویس دیتای شما فعال نیست. جریان چیه؟

im3HD
22-08-2009, 18:17
من اس ام اس فرستادم گفت سرویس دیتای شما فعال نیست. اینترنتی هم ثبت نام کردم همینو گفت ..........

sa6600
02-09-2009, 18:44
از این مخابراتیهام 1000 تومن میگیرن تا فعال کنن...
بعد سند اعتباری همراه اول رو هم میخوان!!!
چه میدونم این سند اعتباریو کجا انداختم...
واقعا حیف ایرانسل نیست..
این سیمکارت دولتی با هزینه زیادی که بابت سیمکارت و مکالمه میگیره- هیچ خدماتی بدرد بخور و قابل قیاس با اپراتورهای کشورهای دیگه ارائه نمیده..واقعا مردم ایران قانع و مظلوم هستن

KING ERFAN
06-09-2009, 10:57
واقعا همين طوره ،همراهه اول ما رو مسخره كرده
اينم به جايه امكانات ميده و داره سرمون منت ميذاره كه اگه بذاره

zartsht
19-09-2011, 10:34
من برای فعال سازی ام ام اس همراه اول به شماره8008فرستادم میگه دیتای شما فعال نیست منظورش چیه

d_linkia
26-09-2011, 07:45
من برای مسافرت رفته بودم اصفهان mms فعال نشده فقط آوای انتظار کار می کنه اونم نه همه جا

behroz A
26-09-2011, 07:58
واقعا كه 3gرو با موفقيت خوابوندن. تبريك ميكم

همين سرويسهاي عهد دقيانوسو هم ....

بالاخره مباركه

Amin.Dragon
13-07-2012, 14:19
دوستان همراه اول به همراه اول چطوری میتونه عکس بفرسته ؟
من گوشیم k310 و گوشی دوستم nokia-c2-00 هستش .
چطور میتونم عکس یا بهش چی میگن mms بفرستم ؟