PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : GRemote v0.5.3



Behnood
08-01-2009, 20:36
سلام به دوستان عزیز...
با این نرم افزار میتونید به وسیله ی ppc کامپیوتر خوتون رو کنترل کنید.به این صورت که این برنامه ppc شما رو تبدیل میکنه به یک موس و به وسیله ی اون میتونید رو ی pc خود به راحتی کار کنید.
قابل نصب بر روی همه ی سایز صفحه ها.
و اما مزیت های این نرم افزار:


- Touchpad for devices which don't have GSensor
- Keyboard
- GMedia - applet to control apps like Winamp, PowerDVD etc...
- Game Controler - but this can be more difficult because of windows driver required
- GRemoteServer for Windows and Linux


نحوه ی نصب:



-Unzip attached file
-Install GRemoteSetup.CAB on you device
-Run GRemoteServer.exe on you PC
-Enter correct IP address in GRemote app on you Diamond or press "Find" button
-If you use GSen remember to add this app to GSen config
- This app use UDP 5656 port so disable it in firewall on your PC (NOT in router)
- Tap and hold you screen to move mouse
- Communication between client and server is realized with TCP/IP so you need to use any network connection WiFi, USB, or BT with Personal Area Network BT not tested yet


در ضمن این نرم افزار به وسیله ی wifi یا usb کار میکنه.


http://gbmsoftware.com/plugins/content/multithumb/thumbs/b.200.200.16777215.0..stories.gremote.applets.GPad .png


http://gbmsoftware.com/plugins/content/multithumb/thumbs/b.200.200.16777215.0..stories.gremote.applets.GCen ter.png


http://www.freewarepocketpc.net/img2/g-remote-g-mouse_windows_mobile_freeware.gif

برای هر صفحه جدا up کردم.
در ضمن حتما باید GRemoteServer رو همه دانلود کنن تا بتونن روی pc تنظیمات رو انجام بدن.
چون من خودم g-sensor ندارم تست برنامه رو میزارم به عهده ی خودتون...:8:

ARASH
08-01-2009, 22:00
بهنود جان لطفا از این به بعد که نرم افزار معرفی میکنید به عنوان نام تاپیک وفقط اسم و ورژن برنامه رو بنویسید
این کار باعث میشه موقع سرچ نرم افزار راحت تر پیدا بشه
ورژن این برنامه رو هم اگر بگید من اصلاحش میکنم
ممنون

MOHAMMED
08-01-2009, 22:02
علی القاعده باید روی امنیا هم کار بکنه ؟

کسی تست نکرده ؟؟؟

Behnood
08-01-2009, 22:13
بله کار میکنه.

Behnood
09-01-2009, 00:08
آرش جان این برنامه ورژن 0.5.3 هست.

mohammad10434
09-01-2009, 00:53
اقا شرمنده من i-mate jasjam دارم .... کار میکنه روش ؟؟؟

ARASH
09-01-2009, 03:32
اقا شرمنده من i-mate jasjam دارم .... کار میکنه روش ؟؟؟

خیر این نرم افزار مخصوص دستگاه های شتاب سنج دار هست