PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اموزش share کردن اینترنت رو گوشی



sambol
19-01-2009, 10:51
خوب اینم از اموزش share کردن اینترنت رو گوشی:001:البته قبلا هم گفتم این برنامه که ارائه شده اصلیتش چینیه و مجانی نیستش بتابر این طی کار کردن هر 30 ثانیه یه پیغام مبنی بر خریدنش میده اما میشه باهاش کرد:5:
اموزش رو مرحله مرحله نوشتم خوب مواد لازم:
اول bluesoliel 2.3 نیاز دارید بعد نصب برید به منوی my servic بعد properties بینید تیک auto start خورده باشه همینطور enable dhcp
بعد برید به بخش network connection ویندوز اونجا یه کانکشن به اسم بلوتوث شما اضافه شده روش کلیک راست کنید و properties رو بزتید بعد به بخش tcp/ip برید و ip زیر رو بزنید
ip:192.168.19.4
subnet:255.255.255.0
تنظیمات رو ذخیره کنید:103:
به تو بخش کانکشن دوباره رو کانکشنی که باهاش میرید اینترنت کلیک کنید و اون رو به عنوان default connections انتخاب کنید بعد دوباره کلیک راست کنید properties بعد به بخش advanced برید و تیک aloow other user to connect رو بزنید:8:
خوب تنظیمات کامپیوتر تمومه حالا برنامه هایی رو که دانلود کردید رو گوشی نصب کنید
برنامه رو که نصب کردید 2 تا ایون کانکشن ویندوز تا گوشی اضافه میشه اونی که رنگش ابی برا کانکت شدن هستش روش کلیک میکنید بعد چند ثانیه یه notpad باز میشه که تنظیمات ip توشه دکمه save رو بزنید بعد ببندینش بعد یه پیغام میاد تائیدش کن بعد گوشی شروع میکنه سرچ کردن اگه موفق به وصل شدن بشه یه پیغام چینی 3 خطی نمایش میده که بعدش میتونی راحت کار کنی بعد هر 30 ثانیه یه پیغام داد دکمه راستی رو بزنید و همینطوری تا هر موقع که خواستید کار کنید:35: .حالا اگه همون اول پیغام یه خطی یعنی موفق به اتصال نشده دوباره سعی کنید اگه نشد تنظیمات اشتباه بوده از اول بررسی کن هر موقع وصل بشه ایکن بلوتوث تو کامپیوتر سبز میشه یعنی مشغول شده
در ضمن بلوتوث گوشی باید off باشه برنامه خودش بلوتوث رو روشن میکنه اگه بلوتوث فعال باشه برنامه رو اجرا کنید برنامه گیر میکنه:027:
برا اینکه اولش ویندوز security بلوتوث موقع وصل شدن کد نخواد گیر نده شما رو بلند کنه ببره پای کامپیوتر از تنظیمات bluesoliel تو بخش امنیتی رو بزارید رو low
به موارد زیر هم دقت کنید:26:
ورژن بلوتوث 2.3 باشه اینم لینکش البته اگه ورژن بالاترش رو داشتید تست کنید شاید کار داد
http://rapidshare.com/files/34495935/IVT.C.B.v2.3.0_mahek.rar
البته فایل کرکش ویروس داره من غیر این گیر نیاوردم اگه انتی ویروس دارید غیر فعالش کنید :54:دانلود میکنید یهو پیغام میده فایل ویروسیه پاکش میکنه:35:
نکته بعدی اینترنت رو خواستیید share کنید تیک دار میکنی پایینش باید کانکشن بلوتوث رو انتخاب کنید یعنی رو بلوتوث share بشه
دیگه همین دوستان درست تلاش کنن هیچ نکته ای نیستش نگفته باشم :011:
یه برنامه دیگه به جز اینم برا SHARE کردن هستش یکم پیچیده تر هستش البته هنوز تستش نکردم اگه جواب داد تو انجمن قرارش میدم البته بعد امتحانات 11/7 البته بعضی از دوستان خیلی کم حوصله هستن:023:
خوب اقا سامان شما گفتید اینجا پست بده گذاشتم اینجا:010::8:

hamed_bg13
21-01-2009, 06:51
بچه ها چه استقبال با شكوهي شد از اين قسمت
تا قبل از استارت اين تاپيك كل انجمن رو فقط نوشته بوديد شر اينترنت اونوقت الان بايد 2 تا فقط دانلودي بده واقعا متاسفم
من فكر كنم وقت گذاشتن براي اينجور چيزا بي فايده باشه والا به خدا ما داريم از درس و زندگيمون مي زنيم تا خدايي نكرده كسي دست خالي از اين انجمن و سايت بيرون نره
بعد از اين اين گروه مي خواد فريمور بيرون بده تم بيرون بده برنامه كاربردي بيرون بده اگه استقال اينجوري باشه كه ديگه ....
سيامك جان ممنون از لطفت

عرض به خدمتتون که واقعا" تشکر میکنم که نگرانی های منو پایان دادید
فکر کنم به خاطر اینکه بچه ها انتظار این آموزش و تو این قسمت نداشتن ندیدن
من خودم روزی 7 8 بار میام الان دیدمش
خیلی ممنون از وقتی که گذاشتی
:41:

اما درباره تست من روی برنامه

اول اینکه یه سری چیزا تو این چند وقت که کل نت و زیر و رو کردم واسه اینکه بتونم اینترنت روی این گوشی یا p1 شیر کنم دیدم
اول اینکه دوستانی که کارت شبکه دارن رو سیستمشون دقت کنن که تو deatails کارت های شبکه شون که الان شده 2 تا حتما اسمه بلوتوث رو ببینن . پس مهم نیست که چند تا کارت شبکه داره سیستمتون ، مهم اینه که تو deaqtails کدومشون بولوتوث pan ذکر شده
بعد اینکه هر دفعه که نتونستن موفق بشن یه نگاه به آی پی سیستم بندازن که بعضی وقتا ویندوز بازیش میگیره خودش آی پی رو عوض میکنه
برای من اینجوری شد ، نکته بعدی بعد از شیر اینترنت روی کانکشن اینترنتشون یه بار اینترنت و قطع کنن دوباره وصل شن و باز به اسم کارت شبکه ای که اینترنت شیر میشه دقت کنن
دوستانی که از ... استفاده میکنن جای اینکه اینترنت و شیر کنن باید کانکشن ... رو شیر کنن
در پایین برنامه بولوسیل در سمت راست باید آی پی کارت شبکه مجازی رو ببنند یعنی ip:192.168.19.4

اما من بار ها و بارها تلاش کردم ، کانکشن بلوتوث ویندوز رنگش سبز میشه ، یه کامپیوتر به نام bluez شناخته میشه و کانکت میشه
send recive هم داره ، اما هیچ سایتی باز نمیشه ، 1 بار رفتم تو ایمیل گوشی send recive کردم کامل کانکت شد و ایمل و چک کرد
ولی کماکان سایتی و باز نمیکنه تو statuse چک میکنم send recive هست
این پیغامرو هم که میده اگه سری کلیلک نکنی کانکشن و قطع میکنه
واسه همین نمیشه رفت تو برنامه جاوا چون اگه بیاد رو جاوا کلیک کنی minimize میشه و دیگه نمیشه پیداش کرد
من کانکت شدم اما نتونستم سایتی باز کنم دیلیش چی میتونه باشه ؟

http://i40.tinypic.com/2mffc6t.jpg

Dallas1387
21-01-2009, 14:33
با سپاس از این آموزش ارزندتون

یه سوال داشتم :

من اینترنت ADSL دارم و مادربرد WiFi . آیا میتونم از طریق WiFi گوشی Omnia و WiFi مادربردم به اینترنت کامپیوترم دسترسی داشته باشم ، یا باید حتماً مودمم WiFi باشه ؟

اونوقت این ارتباطی که میگید (Share کردن اینترنت روی گوشی) ارتباط بین کامپیوتر و گوشی با چی برقرار میشه ؟ بلوتوث؟

ممنون
دوست گرامي سوال شما مربوط به بخش پاكت پي سي هست و اينجا انجمن گوشي هاي لينوكس هست بنابراين پست شما را به بخش مربوط منتقل كردم اينم لينكش
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=60993

mostafa_sh_1980
21-01-2009, 14:41
سلام
با تشكر
اما منوي my service بعد properties غير فعاله.
کانکشن به اسم بلوتوث درست شده. ip ست كردم.
اما برنامه بولوسیل در سمت راست آی پی کارت شبکه مجازی رو نميبينه
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Taily
21-01-2009, 15:03
اونایی که adsl دارن باید چی کار بکنن mer30.

sambol
21-01-2009, 18:51
اقا مصطفی باید قسمت properties فعال باشه؟؟؟درست برنامه رو نصب کردید!!اگه مراحل رو برید هیچ مشکلی نیست حتما جایی مراحل رو اشتباه میرید دوباره تلاش کنید
دوست عزیز taily من خودم رو adsl کار میکنم مشکلی نیست همه مراحلی که گفتم چه برای adsl چه برای خط معمولی هیچ فرقی نداره کل مراحل یکسان هستش

Taily
21-01-2009, 20:54
ببخشید فقط من 1 تیکه رو موندم این* * *(خوب تنظیمات کامپیوتر تمومه حالا برنامه هایی رو که دانلود کردید رو گوشی نصب کنید)* * * آخه کدوم برنامه ؟ من این رو نفهمیدم؟

hamed_bg13
21-01-2009, 22:06
ببخشید فقط من 1 تیکه رو موندم این* * *(خوب تنظیمات کامپیوتر تمومه حالا برنامه هایی رو که دانلود کردید رو گوشی نصب کنید)* * * آخه کدوم برنامه ؟ من این رو نفهمیدم؟

دوست عزیز همون طوری که دوستان گفتن این sharing فقط یرای گوشی های linux دار مثل motorola a1200 هست و برنامه هاشم که مخصوص موبایل با پسوند pkg هستن که فقط برای این نوع گوشی کارایی دارن

hamed_bg13
21-01-2009, 22:09
سلام
با تشكر
اما منوي my service بعد properties غير فعاله.
کانکشن به اسم بلوتوث درست شده. ip ست كردم.
اما برنامه بولوسیل در سمت راست آی پی کارت شبکه مجازی رو نميبينه
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

بعد از نصب یه بار باید reset کنی ، کردی ؟؟
اگه ip اون پایین نیست یه بار کلا برنامه بلوتوث رو ببند و 2 باره باز کن
اگه درست ip داده باشی ip میاد :39:

hamed_bg13
21-01-2009, 22:11
آقا ماله من کار میکنه فقط سایت باز نمیکنه
چه کنم
یعنی میل چک میکنه ، ساعت هم به روز میکنه ولی سایت نه

hamed_bg13
22-01-2009, 03:29
آقا شد
browse گوشی کار نمیکنه همچنان ولی تمام برنامه های جاوا به خوبی کار میکنن :)

خیلی ممنون

mostafa_sh_1980
22-01-2009, 09:56
دوباره هم با bluesolil امتحان كردم.همه چيز درسته. اما نشد.
من با پروتكل lan كه روي درايور bluetooth لپ تاپم هست امتحان كردم. همه مراحل كامل انجام شد و علامت blurtooth هم سبز شد و همه چيز درسته. اجازه share internet رو توي ... به lan bluetooth هم دادم. browser گوشي network error داره
help

sambol
22-01-2009, 13:46
دوست عزیز من نمیدونم این سیستم رو لپ تاپ کار میکنه یا نه اگه کار نکرد حتما قابل اجرا نیستش مگر نه دیدید که بقیه دوستان بدون مشکل نصب کردن و دارن کار میکنن البته مطمعن نیستم وی فکر کنم جایی دیده بودم که این کار رو لپ تاپ ممکن نیستش نمیدونم چرا شایدم بشه من اشتباه میکنم

hamed_bg13
23-01-2009, 03:10
دوباره هم با bluesolil امتحان كردم.همه چيز درسته. اما نشد.
من با پروتكل lan كه روي درايور bluetooth لپ تاپم هست امتحان كردم. همه مراحل كامل انجام شد و علامت blurtooth هم سبز شد و همه چيز درسته. اجازه share internet رو توي ... به lan bluetooth هم دادم. browser گوشي network error داره
help

سلام

این مشکل و من هم داشتم و فکر میکردم کار نمیکنه
ولی اگه برنامه morange ورژن جدید داشته باشی و بری توش میبینی که کار می کنه
ماله منم بروزر گوشی و اپرا و اینا این ارور رو میده ولی morange کار میکنه
این برنامه morange خودش yahoo msn browser email profile و اینارو داره
کارتو راه میندازه
www.morange.com

sq.soldier
26-01-2009, 10:54
چقدر جالب منم میخوامممم :46:

متاسفانه الان تازه از ماموریت اومدم دارم فریم ور گوشی فلش میکنم الان روی 63 درصده :54:

تازه بعدش میخوام یه کارایی بکنم ببینم میشه یا نه !

یعنی تا عصر ممکنه نتونم :020::020::020:

حتما تست میکنم باید الگریتم جالبی داشته باشه !!! :merci::merci::merci:

:003:

mostafa_sh_1980
27-01-2009, 10:31
من با gprs وصل شدم. بروزر خود گوشي چيزي دريافت نميكنه. اما اپرا ميني عاليه و سريع.
اما اپرا ميني توي پاسارگاد فارسيش ناپيوسته است.(س ل ا م)

Crazyman
27-01-2009, 10:45
اما اپرا ميني توي پاسارگاد فارسيش ناپيوسته است.(س ل ا م)
از اپرا مینی که تو لینک زیر هست استفاده کن.
بصورت پیوسته و درست نشون میده.
http://www.mobilestan.net/showpost.p...64&postcount=2

mostafa_sh_1980
27-01-2009, 14:40
ممنون پیمان
اما لینکتون سالم نیست. در ضمن اینی که معرفی میکنید واسه پاسارگاده یا اون فیرمورهایی که فارسی چپه دارن؟ (من پاسارگاد دارما).

mostafa_sh_1980
27-01-2009, 19:20
ممنون پيمان
پيداش کردم و روي پاسارگاد درست کار کرد٬ عليرغم اينکه گفته بود واسه فارسي چپه هاست٬
واقعا عالي و پر سرعته
عالي
اما بروزر خود گوشي اصلا کار نميکنه

mostafa_sh_1980
28-01-2009, 22:30
لينك صحيح دانلود اپرا با تصحيح نمايش فارسي واسه دوستاني كه ندارن:
http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=743664&postcount=2

hamed_bg13
01-02-2009, 10:44
لينك صحيح دانلود اپرا با تصحيح نمايش فارسي واسه دوستاني كه ندارن:
http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=743664&postcount=2

حیف که به خورده به هم میریزه فونتهای انگلیسیو ، ولی در کل بهتر از فارسی کج و کولست !

mostafa_sh_1980
01-02-2009, 22:25
اره درسته. با علامتهاي توي متن انگليسي دو طرفشو جابجا مي كنه و غير قابل استفاده است.
بايد همون قبلي رو نصب كنم.مگه اينكه كسي بتونه درست فارسيش كنه(بدون اشكال تو En).

hamed_bg13
09-02-2009, 16:09
سلام

دوستان عزیز بخصوص آقای dalas

من browser گوشیم با این روش کار نمی کنه ، چطور ممکنه تو سری از گوشی ها بروزر کار کنه تو یه سری کار نکنه ؟

یه سوال دیگه الان که امتحانا تموم شده و سرت خلوته گفتی یه روش دیگم بلدی اونم میگی دعات کنیم ؟

Dallas1387
09-02-2009, 21:59
سلام

دوستان عزیز بخصوص آقای dalas

من browser گوشیم با این روش کار نمی کنه ، چطور ممکنه تو سری از گوشی ها بروزر کار کنه تو یه سری کار نکنه ؟

یه سوال دیگه الان که امتحانا تموم شده و سرت خلوته گفتی یه روش دیگم بلدی اونم میگی دعات کنیم ؟
والا من بلوتوثم پلي اند پلوگ نيست بلو سوليل روش كار نمي كنه
در مورد روشم من با استفاده از برنامه fake dsn و شر آي پي كار كردم كه كانكت مي شه اما سايت و اينا به هيچ وجه باز نمي كنه انشاالله كامل شد خبرتون مي كنم
در مورد روي يه گوشي كار كنه روي يه گوشي كار نمي كنه نمي دونم نبايد اينجوري باشه

Dallas1387
09-02-2009, 21:59
عزيزان اپرا ميني نياز به پچ فارسي سازي داره تا فارسي رو درست نشون بده چون يونيكد رو از فريمور لود نمي كنه پچ شدشو از بخش نرم افزار تاپيك فارسي سازي برنامه هاي جاوا دانلود كنيد

hamed_bg13
18-02-2009, 17:02
من با تلاشهای زیاد به 2 نکته مهم رسیدم

1- بروزر خود گوشی که برای من کار نمیکرد با فلش کردن الان صورت کامل کار می کنه


مهم

2- اگه یه کانکشن اتصال به اینترنت نداشته باشید گوشیتون نمیتونه از شیر اینترنت استفاده کنه ، یعنی مثلا باید gprs ایرانسل رو گوشی نصب شده باشه ، حتی اگه سیم کارت ایرانسل ندارید و اونوقت اقدام به شیر اینترنت کنید در غیر اینصورت کار نمی کنه !

Admiral-sale-13
03-03-2009, 01:57
IVT BlueSoleil 6.4.240.2

http://rs490.rapidshare.com/files/176589074/IVT_BlueSoleil_6.4.240.2.zip

----------------------------------------------------------------------------------------------

BlueSoleil 6.4.237.0

http://w18.easy-share.com/1702536862.html

Or

http://letitbit.net/download/4853e69218/IVT-BlueSoleil-6.4.237.0.rar.html

Or

http://uploading.com/files/N4NK58E0/IVT_BlueSoleil_6.4.237.0.rar.html

mehdi2760
03-03-2009, 03:44
سلام آقا یه سوال ما وقتی میخوایم وارد یه نرم افزار بشیم که احتیاج به کانکت شدن داره باید کانکشن رو مشخص کنیم
من کلا 2 تا کانکشن دارم تو گوشی
1.mms gprs
2.mms gprs
حالا تکلیف چیه؟

hamed_bg13
03-03-2009, 13:21
ivt bluesoleil 6.4.240.2

http://rs490.rapidshare.com/files/176589074/ivt_bluesoleil_6.4.240.2.zip

----------------------------------------------------------------------------------------------

bluesoleil 6.4.237.0

http://w18.easy-share.com/1702536862.html

or

http://letitbit.net/download/4853e69218/ivt-bluesoleil-6.4.237.0.rar.html

or

http://uploading.com/files/n4nk58e0/ivt_bluesoleil_6.4.237.0.rar.html

سلام
دوست عزیز ممنون از لینکها
فقط یه سوال ، اطلاع داری که این فایل ها با کرک هست یا نه
من قبل از پیدا کردن این نسخه برنامه بارها و بارها دانلور های بالای 80 مگ انجام دادم ولی متاسفانه کرک درستی نداشت

hamed_bg13
03-03-2009, 13:26
سلام آقا یه سوال ما وقتی میخوایم وارد یه نرم افزار بشیم که احتیاج به کانکت شدن داره باید کانکشن رو مشخص کنیم
من کلا 2 تا کانکشن دارم تو گوشی
1.mms gprs
2.mms gprs
حالا تکلیف چیه؟


عزیزم من یه نکته بگم

اول این که این برنامه به صورت فرمالیته احتیاج به یه کانکشن gprs داره
ولی در واقع از اون کانکشن هیچ استفاده نمیکنه طبیعتا شما با هر کدوم از اونا که دوست داری میتونی کانکت شی
اما برای اینکه این سوال هی رو اعصابت راه نره
میتونی قلم رو روی برنامه نگه داری وقتی منو باز شد بری تو propertise و از اونجا یکی از کانکشن ها رو انتخاب کنی
بعد از ok کردن دیگه هیچ وقت این سوال و ازت نمی پرسه :) :merci:

Dallas1387
03-03-2009, 16:13
جديدترين ورژن BlueSoleil 6.4.245.0 همراه با كرك در سايت دات سيس
http://www.dotsis.com/mobile_phone/showthread.php?t=143008

hamed_bg13
03-03-2009, 19:29
جديدترين ورژن BlueSoleil 6.4.245.0 همراه با كرك در سايت دات سيس
http://www.dotsis.com/mobile_phone/showthread.php?t=143008

من این نسخه رو دارم
وقتی کرک میکنی اون کارت شبکه مجلزی با بلوتوث از بین میره و نمیشه باهاش اینترنت شیر کرد
همون نسخه ای که شما قبلا گفتی فقط کار میکنه
باز اگه تست کردی و راه حلی داری به منم بگو که من از این ورژنی که دارم متنفرم :merci:

hamed_bg13
25-11-2009, 12:34
سلام

و بعد از تلاش های شدید بنده بعد از نزدیک به یک سال راه حلی پیدا شد برای کرک کردن برنامه شیر اینترنت

کار بسیار سادست و من هم اتفاقی پیداش کردم

وقتی اینترنت شیر شد و پیغام معروف رجیستر برنامه ظاهر شد
پیغام رو ok میکنید و از سریعا برنامه restart رو باز میکنید و گوشی رو refresh میکنید
با کمال تعجب میبینید که برنامه همچنان کار میکنه و دیگه پیغام رجیستر ظاهر نمیشه

اگه به دردتون خورد تشکر یادتون نره :)

asdesz
19-11-2010, 23:31
خوب تنظیمات کامپیوتر تمومه حالا برنامه هایی رو که دانلود کردید رو گوشی نصب کنید
سلام در توضیح بالا شما گفتید برنامه را داخل گوشی نصب کنید منظورتون کدوم برنامه و کجا است تا دانلود کنم؟
با تشکر

NEGRO
20-11-2010, 15:56
سلام در توضیح بالا شما گفتید برنامه را داخل گوشی نصب کنید منظورتون کدوم برنامه و کجا است تا دانلود کنم؟
با تشکر
سلام دوست عزیز
عضویت شما رو تبریک می گم

در مورد سوالتون هم باید بگم که اولین پست تاپیک دو تا ضمیمه داره که باید اون ها رو دانلود کنید

موفق باشید

lord of moto
29-05-2011, 05:27
سلام

و بعد از تلاش های شدید بنده بعد از نزدیک به یک سال راه حلی پیدا شد برای کرک کردن برنامه شیر اینترنت

کار بسیار سادست و من هم اتفاقی پیداش کردم

وقتی اینترنت شیر شد و پیغام معروف رجیستر برنامه ظاهر شد
پیغام رو ok میکنید و از سریعا برنامه restart رو باز میکنید و گوشی رو refresh میکنید
با کمال تعجب میبینید که برنامه همچنان کار میکنه و دیگه پیغام رجیستر ظاهر نمیشه

اگه به دردتون خورد تشکر یادتون نره :)

برنامه resttart رو از کجا بیاریم ؟

m2sh
29-05-2011, 05:52
سلام

بازم عتیقه یا ... جات :4:

تو قسمت نرم افزارها بگرد پیداش میکنی با لینا هم میشه گوشی رو ریست کرد

ممنونم:ax:

lord of moto
29-05-2011, 17:31
سلام

بازم عتیقه یا ... جات :4:

تو قسمت نرم افزارها بگرد پیداش میکنی با لینا هم میشه گوشی رو ریست کرد

ممنونم:ax:

چی کار کنم علاقه دارم

:bp:

lord of moto
27-08-2011, 01:13
هر کاری می کنم برنامه رو ویندوزم نصب نمی شه ویندوزم 7

----------------------------------------

ورژن IVT_BlueSoleil_6.4.249.0 را دانلود کردم و رو سون نصب شد الان فقط یک مشکل دارم اون هم این اروری که میده بعد اینترنت قطع می شه فونت ارور هم مکعب مکعبه !

من هرچی هشتم برنامه ای برای خاموش و روشن شدن گوشی پیدا نکردم که گوشی رو رفرش کنه " برنامه restart رو باز میکنید و گوشی رو refresh میکنید "

اگر امکانش هست لینک برنامه را در اینجا قرار دهید

hamed_bg13
28-08-2011, 21:26
هر کاری می کنم برنامه رو ویندوزم نصب نمی شه ویندوزم 7

----------------------------------------

ورژن ivt_bluesoleil_6.4.249.0 را دانلود کردم و رو سون نصب شد الان فقط یک مشکل دارم اون هم این اروری که میده بعد اینترنت قطع می شه فونت ارور هم مکعب مکعبه !

من هرچی هشتم برنامه ای برای خاموش و روشن شدن گوشی پیدا نکردم که گوشی رو رفرش کنه " برنامه restart رو باز میکنید و گوشی رو refresh میکنید "

اگر امکانش هست لینک برنامه را در اینجا قرار دهید



نکنه همین جاست
همون طور که گفتم ما 2 سال پیش این کا رو میکردیم
و ویندوز ایکس پی بود اون موقع
من خودم این ورژن رو خواستم الان رو سون نصب کنم ترکید کامپیوتر
نکته مهم این بود که من اون موقع با ورژن های بعدی کار کردم و تست کردم ولی هیچ کدوم به جز این ورژن خاص کار نمیکرد !!
ورژن های جدید تر کار نمی کردن !!!
راستش من الان وایر لس گرفتم با لپ تاپ خیلی احتیاج ندارم
مگر نه کلید میکردم روش ردیفش میکردم