PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : داغ داغ - فعال کردن MMS ایرانسل در چند ثانیه بدون کاغذ بازی ( pdf )



yashar_2006
16-02-2009, 08:18
سلام
این آموزش رو یکی از دوستان گذاشته بود ولی ایرانسل خدماتشو لغو کرد دیروز من دیدم دوباره فعال شده گفتم pdf شو بزارم تا حالشو ببرین :4:

من خودم فعال کردم در صورتی که قبلا" 3 بار فرم پر کردم از 2 روز بعد اینکه گفتن ایرانسل فعال میکنه ولی فعال نشده بود به غیر از سیم خودم 8 تا سیم دیگه هم فعال کردم :54:

:atten:

خدایش فقط تشکر و نظر یادتون نره

:atten:

مدیران محترم اگه میبینید این تایپیک به هدفش رسیده و دوستان رو از کاغذ بازی خلاص کرده تایپک رو مهم کنید تا تو این بخش گم نشه و هرکی خواست دم دست باشه

{sAeeD Wistful}
16-02-2009, 08:32
دوست عزیز تو این آموزش 130 رو گفتی پس سیمکارت های اعتباری چی!؟؟!


آقا یه چیز دیگه بپرسم!؟

برای فرستادن پیام تصویری به یه نفر باید اون هم فعال کرده باشه؟!

EHSAN
16-02-2009, 09:01
آقا یه چیز دیگه بپرسم!؟

برای فرستادن پیام تصویری به یه نفر باید اون هم فعال کرده باشه؟!

بله برای طرف مقابل هم باید فعال باشه

EHSAN
16-02-2009, 09:03
تاپیک مهم شد

ARMAN
16-02-2009, 09:31
واقعا فعال میشه.....
دستت درد نکنه!
سری برم تست کنم....

امیر جعفری
16-02-2009, 09:35
ممنون،تو سیم کارت های اعتباری ایرانسل این اموزش کار می کنه؟

mohammad10434
16-02-2009, 14:07
سلام ... من رفتم باز کنم ولی نشد ... میگه باید فرم پر کنید....

Mora66
16-02-2009, 15:15
فک کنم ایرانسل فهمید!!
چون میزنه سیستم موقتا غیر فعال است.


فقط کسی میدونه این پرسش و پاسخ که توی بعضی صفحه هاش درخواست میکنه چی چی هست و باید چی توش بنویسیم؟؟؟ (واسه همین حساب الکترونیکی ایرانسل)

yashar_2006
16-02-2009, 21:46
دوست عزیز تو این آموزش 130 رو گفتی پس سیمکارت های اعتباری چی!؟؟!


آقا یه چیز دیگه بپرسم!؟

برای فرستادن پیام تصویری به یه نفر باید اون هم فعال کرده باشه؟!

دوست عزیز با همه سیم ها میشه به 130 پیام داد

من خودم به کسی که mms اونم فعال نبود عکس فرستادم ولی باید تنظیماتشو گرفته باشه




تاپیک مهم شد

ممنون از توجهتون


ممنون،تو سیم کارت های اعتباری ایرانسل این اموزش کار می کنه؟

فرقی نداره


فک کنم ایرانسل فهمید!!
چون میزنه سیستم موقتا غیر فعال است.

فقط کسی میدونه این پرسش و پاسخ که توی بعضی صفحه هاش درخواست میکنه چی چی هست و باید چی توش بنویسیم؟؟؟ (واسه همین حساب الکترونیکی ایرانسل)

من الان دو روزه محض رضای خدا دارم mms همه رو فعال میکنم

yashar_2006
16-02-2009, 21:50
دوستان اگه کسی مشکل داره من میتونم واسش فعال کنم

فقط
سریال 9 رقمی روی سیم
رمز ورود E-card که از 130 گرفته
شماره تلفن ایرانسل
رو تو پست خصوصی به من بده تا در اولین فرصت فعال کنم

Amy Lee
17-02-2009, 04:27
دوستان اگه کسی مشکل داره من میتونم واسش فعال کنم

فقط
سریال 9 رقمی روی سیم
رمز ورود E-card که از 130 گرفته
شماره تلفن ایرانسل
رو تو پست خصوصی به من بده تا در اولین فرصت فعال کنم

:26:

yashar_2006
18-02-2009, 00:14
:26:

اینم واسه خودش نظریه

yashar_2006
18-02-2009, 00:24
:atten:

نمایش تایپیک تا این لحظه ( که میدنم بیشتره ) : 294

تعداد دفعات دریافت فایل تا این لحظه : 431

تعدا تشکر ها تا این لحظه : 26

تعداد نظر ها و پاسخ ها تا این لحظه : 7


متاسفم واسه خودم


:020: :027: :17: :12: :45:

omidjahan87
18-02-2009, 00:30
کسی میدونه چرا سایت ایرانسل باز نمیشه؟

SAM
18-02-2009, 00:33
:atten:

نمایش تایپیک تا این لحظه ( که میدنم بیشتره ) : 294

تعداد دفعات دریافت فایل تا این لحظه : 431

تعدا تشکر ها تا این لحظه : 26

تعداد نظر ها و پاسخ ها تا این لحظه : 7


متاسفم واسه خودم


:020: :027: :17: :12: :45:

دوست خوب به نظر من نباید دلسرد و متاسف بشی . من که ازت تشکر کردم و شما اگر واسه تشکر کار نمیکنی نباید ناراحت بشی .
خلاصه ناراحت تشکر نباش .
آموزشت خوب بود من استفاده کردم .

omidjahan87
18-02-2009, 00:47
من به هیچ وجه نمیتونم وارد سایت ایرانسل بشم
ارورش اینه

Network Timeout

The server at www.irancell.ir is taking too long to respond.







The requested site did not respond to a connection request and the browser has stopped waiting for a reply.

* Could the server be experiencing high demand or a temporary outage? Try again later.
* Are you unable to browse other sites? Check the computer's network connection.
* Is your computer or network protected by a firewall or .....? Incorrect settings can interfere with Web browsing.
* Still having trouble? Consult your network administrator or Internet provider for assistance.

siroos_300
18-02-2009, 01:13
من همین الان وارد سایت شدم مشکلی نداره.

yashar_2006
18-02-2009, 11:24
دوست خوب به نظر من نباید دلسرد و متاسف بشی . من که ازت تشکر کردم و شما اگر واسه تشکر کار نمیکنی نباید ناراحت بشی .
خلاصه ناراحت تشکر نباش .
آموزشت خوب بود من استفاده کردم .

ممنونم دوست عزیز از توجهت
من به خاطر هیچین ناراحت نمیشم دوستای نزدیکم اینو میدونن
ولی خاطره خوشی از این فروم ها ندارم
تو خیلی از فروم ها کلی تایپیک مهم داشتم و تشکرای زیاد ولی یا همه ناپدید میشدن یا میفتان گوشه ای

دیگه نمیخواستم تایپیک باز کنم ولی بازم توبه شکستم
من فقط همکاری میخوام همین

امید وارم دست کم از این فروم نا امید نشم فقط همین

ad3l
18-02-2009, 12:11
توووووووووووووووووووپ کار کرد
به کسی که فعال نباشه میشه فرستاد؟؟؟؟

yashar_2006
18-02-2009, 12:26
توووووووووووووووووووپ کار کرد
به کسی که فعال نباشه میشه فرستاد؟؟؟؟

بله فقط باید حتما" تنظیمات رو گرفته باشه
اگر تنظیمات رو نگرفته باشه یا گوشیش mms رو ساپورت نکنه از طرف ایرانسل بهش یه sms زده میشه و یک لینک میده و میگه از فلان شماره به شما یه mms فرستاده شده برای دیدنش به لینک زیر مراجعه کنید

mohammad10434
18-02-2009, 13:00
سلام .... اقا من منم میخوام فعال کنم ولی وقتی فعال سازی رو میزنم این ارور رو میده :

Please Submit the require document to activate MMS or Roaming Service

mohammad10434
18-02-2009, 13:36
باشار جان کجاییییی پسسس ؟؟؟؟ چیکار کنم ممممننننننننننننن ؟؟؟
راهی که گفتی رو میرم ولی همون ارور بالایی رو میده....

yashar_2006
18-02-2009, 14:48
باشار جان کجاییییی پسسس ؟؟؟؟ چیکار کنم ممممننننننننننننن ؟؟؟
راهی که گفتی رو میرم ولی همون ارور بالایی رو میده....

دوست عزیز باور کن من همچین پیغامی ندیدم

اگه به این بنده حقیر اطمینان میکنی چیزای که لازمه رو تو یه پست خصوصی به من بده تا در صورت امکان فعالش کنم واست

اگرم ندادی هر وقت ایراد رو پیدا کرم حتما" بهت میگم

yashar_2006
18-02-2009, 16:31
h_r_v عزیز ممنون از اطمینانت ولی

حساب شما قفل شده با ایرانسل تماس بگیر ولی چیزی درباره MMSُ نگو فقط بگو رمز E-Crad من بخاطر زدن رمز اشتباه قفل شده

شماره تماس با ایرانسل :

شماره گیری با سیم دائمی : 130
شماره گیری با سیم اعتیاری : 140
شماره گیری با تلفن ثابت : 0935140000000

mahdi 68
19-02-2009, 00:20
متاسفانه ایرانسل فهمیده و این سیستم رو حذف کرده یا موقتا اونو بسته در ضمن برای گرفتن رمز الکترونیکی باید عبارت (Ecare) رو در پیام کوتاه ارسالی به 130 بنویسی

amir_bbb3
19-02-2009, 12:28
من الان رفتم (با فی لتر شکن برید)
ورشداشتن! دوباره. تو pdf خدماتش 4 صفحس ولی اینجا 3 صفحه..
یاشار خان برا ی شما هم 3 صفحه شده؟

yashar_2006
19-02-2009, 13:36
متاسفانه ایرانسل فهمیده و این سیستم رو حذف کرده یا موقتا اونو بسته در ضمن برای گرفتن رمز الکترونیکی باید عبارت (Ecare) رو در پیام کوتاه ارسالی به 130 بنویسی


دوست عزیز لازم نیست چیزی بنویسید

میتونید امتحان کنید ولی چون ای شماره مخصوص e-card هست اگه فهش هم بنویسی رمزو میگه

yashar_2006
19-02-2009, 13:42
من الان رفتم (با فی لتر شکن برید)
ورشداشتن! دوباره. تو pdf خدماتش 4 صفحس ولی اینجا 3 صفحه..
یاسر خان برا ی شما هم 3 صفحه شده؟

ایرانسل با فیل تر شکن ؟ ! ! ! ! ! :7:

دوست عزیز یاشار هستم کوچیک بچه های سایت نه یاسر :26:

عیبی نداره - ماله بعضی ها 1 صفحست ماله بعضی ها 2 و . . . بستگی به خدمات فعال یا غره فعاله سیم داره

FAZEL
19-02-2009, 13:43
برای من که کار نکرد

yashar_2006
19-02-2009, 13:45
دوستان با عرض شرمندگی فعال سازی mms با این روش در حال حاضر لغو گردیده
ولی بازهم در روزهای دیگه یه سری به سایت بزنید شاید دوباره راه افتاد

sarina7034
17-05-2014, 17:58
سلام دوستان یکی کمکم کنه من الان باید چیکار کنم با*۱۴۰ نمیشه فعال کنم:dx:

MAMAD*50 CENT
18-05-2014, 14:31
سلام دوستان یکی کمکم کنه من الان باید چیکار کنم با*۱۴۰ نمیشه فعال کنم:dx:

سلام.
دوست من چرا جوش میاری
*140*3*5مربع