PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فارسی ساز گوشی v9 موتورولا ورژن R263313



MOJI3180
17-02-2009, 08:27
سلام


پک فارسی گوشی RAZR2 V9 با فریمور R263313_U_A0.03.43R


همون طور که میدونید این گوشی سه مدل مختلف دار ه که از نظر فریمور یه این صورتند: Razr2 V9 R263311M, Razr2 V9 R263313, Razr2 V9X R2633121

دقت کنید که این پک را برای فریمور مذکور بکار ببرید.

برای فلش کردن از برنامه rsd lite ورژن 3.9 به بالا استفاده کنید ( به هیچ وجه از ورژن 4.1 استفاده نکنید)

قبل از فلش کردن اطلاعاتتون رو در مورد فلش کردن؛ بالا ببرید

مطمئن باشید در حال حاضر این پک در هیچ سایت دیگه پیدا نمیشه ؛ حتی modmymoto!

کاری ازfactor به سفارش Mobilestan.net !!


پک فارسی ورزن های دیگر این گوشی را میتوانید از تاپیک زیر دریافت کنید :

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?goto=newpost&t=23317

MOJI3180
17-02-2009, 08:39
برای راحتی دوستان این پک ؛ همین جا آپلود شد !

injenar
20-03-2009, 03:25
سلام
v9 را آپدیت کردم erorr میده لطفاً کمکم کنید
با RSD ورژن 4.2

MOJI3180
20-03-2009, 09:05
سلام
v9 را آپدیت کردم erorr میده لطفاً کمکم کنید
با RSD ورژن 4.2

سلام دوست عزیز..

عضویتتون را تبریک میگم و امیدوارم لحظات خوشی در این سایت داشته باشید.

در مورد ارور دادن کمی بیشتر توضیح بدید تا جایی که من و بقیه دوستان بتونیم کمکتون کنیم.
چه اروری میده و گوشی به حالت بوت لودر میره یا نه ؟ گوشی را فول شارژ کرده بودید ؟
منظورتون از آپدیت کردن ، ریختن پک فارسی روی گوشی است یا اینکه فریمور گوشی را آپدیت کردید ؟


برنامه rsd lite را هم ارتقا بدید ! چون به نظر من! و هم چند سایت خارجی این ورژن مانند ورژن 4.1 باز مشکلات کوچکی داره و سازگاری کامل با تمام فایل های فلش را نداره ! ؛ نسخه 4.4 خوبه از اینجا دانلود کنید :http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=35003&page=2

در ضمن برای مطلع شدن از نحوه فلش کردن و فراهم آوردن مقدمات آن به بخش مقالات آموزشی برید و مقاله هایی که در این مورد است را مطالعه فرمایید.

موفق باشید..:50:

injenar
31-03-2009, 00:46
سلام
با تشکر از راهنمای های خوبتون
من RSD4.5.3 را گرفتم
اما بازم بعد از زدن START یک error میده
مینویسه critical error
CAA5
من گوشیم عربی داره اما فارسی نداره
در ضمن اطلاعات گوشیم هم اینه
Technology: Dual Mode UMTS
Software Version: R263313_U_A0.01.10R10
Flex Version: USEMERALD2100MENARETR263313060
Bootloader Version: 0580
DRM Version: 2001

خواهش میکنم کمکم کنید

injenar
31-03-2009, 00:49
راستی یک سوال دیگه
میتونم نرم افزار گوشیمو آپدیت کنم؟
آیا تاثیری داره
در ضمن آیکونهای گوشیم هم میشه عوض کنم؟
راستی ببخشید که یادم رفت سال نو هم مبارک

MOJI3180
31-03-2009, 09:29
سلام
با تشکر از راهنمای های خوبتون
من RSD4.5.3 را گرفتم
اما بازم بعد از زدن START یک error میده
مینویسه critical error
CAA5
من گوشیم عربی داره اما فارسی نداره
در ضمن اطلاعات گوشیم هم اینه
Technology: Dual Mode UMTS
Software Version: R263313_U_A0.01.10R10
Flex Version: USEMERALD2100MENARETR263313060
Bootloader Version: 0580
DRM Version: 2001

خواهش میکنم کمکم کنید



سلام دوست عزیز

من به سختی این مشکل رو به سازنده پک فارسی گفتم !. ولی خودش از صحت پک اطمینان داشت و گفت مشکل از این جهت نیست و امکان داره که این پک فقط با گوشی شما مطابقت نداشته باشه !!.


injenar عزیز به نظر من شما این ریسک رو نکن که گوشی را فارسی کنی

1- چون اگه مشکلی پیش اومد شما پک زبان عربی تون را هم از دست میدید. چون پک عربی و فارسی این گوشی فعلا گیر نمیاد و این پک فارسی ای که اینجا میبینید ، فعلا تکه !

2- پک عربی و فارسی که زیاد فرق نمیکنن فقط تفاوت بین 4 حرفه؛ برای اس ام اس فرستادن مشکلی ایجاد نمیکنه.!

شما کمی صبر کن تا ببینم میتونم پک دیگه ای برای شما گیر بیارم در این صورت حتما همینجا آپلودش میکنم .. البته منظور این نیست که پک آپلود شده بالا مشکل داره ها .

در مورد آپدیت کردن گوشی هم باید بگم بله و شما میتونید این گوشی را از لحاظ نرم افزاری آپدیت کنی ولی اگر من جای شما بودم فعلا این کار را نمیکردم . بهتره که با تمام قسمت های موبایلتون کار کنید واگه دیدید که نیازتون را براورده نمیکنه بعد این کار رو انجام بدید. البته اگه بخواید میشه که کارهای جانبی مثل زیاد کردن صدا و ... را بدون فلش کردن انجام داد.!:39:

در مورد آیکون های هم باید بگم بله . شما هرقسمت گوشی را بخواید را میتونید عوض کنید. این یکی از عجایب موتورولاست.! اگه وقت کردم خودم نحوه ریختن اسکین روی این گوشی را براتون میذارم و همینطور اسکینهای این گوشی رو.


در ضمن اگه الان گوشیتون تو حالت بوت لودر هست بگید تا فعلا یه پک انگلیسی خوشگل براتون قرار بدم تا از این وضع در بیاد.!

من که کامل نتونستم مشکلتون را حل کنم! ، منتظر می مونیم تا ببینم علی آقا( ALI ) نظرشون چیه.

موفق باشید...

™ALI
31-03-2009, 12:54
دوستان سلام...

بنده هم با نظر آقا مجتبی موافقم...

بعضی از پک های زبان و DRM روی همه گوشیها به درتی نصب نمیشن ! مثلا اولین پک زبان فارسی که برای V3x اومد روی تعدادی از گوشی های V3x به درستی نسب نمیشد و حتی در مواردی به بوت گوشی آسیب وارد میکرد و باعث دردسر های زیادی میشد...

نظر منم این هستش که شما با همون پک عربی گوشی سر کنید که از همه لحاظ امنیتش بیشتره... (من خودم با وجود پک های فارسی زیاد ، هنوز از پک عربی استفاده میکنم !)

بابت تبریک سال نو هم ممنونم... انشاالله سال پر خیر و برکتی همراه با خانواده محترم پیش رو داشته باشین...:wub:

مجتبی جان بابت راهنمایی های بسیار کاملت ممنونم...:merci:

همگی موفق و پیروز باشید...:flower:

MOJI3180
31-03-2009, 20:16
سلام دوباره..

یک روش دیگه هم وجود داره که البته فعلا مقدماتش فراهم نیست!

شما باید فایل پک زبان گوشیتون را به من بدید تا بدم تا براتون فارسیش کنند ( البته طرف ایرانی نیست ، بچه ی واشنگتن هست !!:13: )

یعنی اینکه شما باید از پک زبان فارسی گوشیتون یه بکاپ بگیرید و اونو به من بدید که این کار را باید با برنامه flash&backup باید انجام بشه ولی در حالت عادی شما نمیتونید با این برنامه این کار رو بکنید ، چون گوشی v9 را نمیشناسه . پس باید صبر کنید تا براتون یک profile بزارم تا اونو تو یه قسمت از برنامه flash& bachup بریزید و بعد از پک زبان گوشیتون( CG4 )یه بکاپ بگیرید.

سال نو هم به شما تبریک میگم و سال خوبی داشته باشید

injenar
31-03-2009, 21:53
سلام
از راهنمایی هاتون خیلی ممنونم
پس بگید اسکین و تم چجوری میشه ریخت
و بگید از کجا میشه تم و اسکین گرفت
راستی مشه GPS روش نصب کرد؟
V9x تو ایران آمده یا نه؟ میخوام عوضش کنم

MOJI3180
31-03-2009, 22:14
سلام
از راهنمایی هاتون خیلی ممنونم
پس بگید اسکین و تم چجوری میشه ریخت
و بگید از کجا میشه تم و اسکین گرفت
راستی مشه GPS روش نصب کرد؟
V9x تو ایران آمده یا نه؟ میخوام عوضش کنم


سلام



این برنامه ( SKIN MAN )رو بگیر و با این برنامه بریزش روی گوشی.http://mobilestan.net/showpost.php?p=391614&postcount=2


اگه نشد باید از برنامه P2K COM استفاده کنی.

حالت USB گوشی را بزارید روی MODEM یا DETA . البته دربعضی گوشیها در هر حالتی باشه برنامه کار خودشو میکنه.
اکانت من داره تموم میشه و فعلا نمیتونم براتون توضیح بدم . این هم یه اسیکن گوشی البته این ضایع ترینش هست !


V9X هم فکر نکنم اومده باشه.

از کجا به کجا رسیدیم. خواستیم گوشی را فارسی کنیم , اسکین نصب کردیم !!:021::021::021:



موفق باشید.....

arash_ga
04-09-2010, 15:34
سلام خسته نباشید میشه یه مومنی یه فارسی ساز معرفی کنه که فقط اس ام اس فارسی و بتونم بخونم گوشیم v9 هست و طریقه نصبشم بگید ممنون دوستان

Bluetooth man
04-09-2010, 16:42
خیلی باحالی داداش !

اسم تاپیک فکر کنم تابلو هست دیگه ! به نظرت فارسی ساز رو برای چی استفاده میکنن ؟! داداش من پست اول رو بخون حله !
اگر متوجه نشدی بعد ما در خدمتیم !

البته دقت کن فایل درست انتخاب میکنی . اگر ورژن گوشیت یه چی دیگه هست برو به لینک زیر یا امضای من و تو این تاپیک بگرد دنبال پک فارسیت !
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=23317&page=4
در ضمن برای فلش کردن هم آموزشش در بخش مقالات اموزشی همین بخش هست . با برنامه RSDLite باید فلش کنی !

atashius
21-03-2012, 05:41
با سلام و عرض تبریک سال نو
امکانش هست که فول فلش همین ورژن رو آپ بفرمایید
باتشکر فراوان

Moto&Me
21-03-2012, 09:05
سلام . سال نو شما هم مبارک
دوست عزیز در مورد فول فلش فایل پست اول باید moji3180 جوابتون رو بدهند ولی شما یک فول فلش دیگه که با ورژن گوشی سازگاره روی گوشی فلش کن و در نهایت این پک فارسی را روی گوشی بریز .
فلش کردن پک فارسی و فول فلش (فیرمور) دقیقا عین همدیگه هستند ! با برنامه rsdlite