PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیک نرم افزار • تغییر فونت گوشی بوسیله [ FontRouter Man v1.06 RC3 ] در اینجا •



TiTAN
10-03-2009, 22:41
FontRouterMan v1.06 RC3 ,GUI for FontRouter LT Pre-FP1,FP1,FP2


http://www.shiaupload.ir/images/t3sc4jq1qsfx1ulnblzw.png http://www.shiaupload.ir/images/nse4awvwamtysq285.png


با سلام

شما به واسطه ی این برنامه میتونید به صورت مستقیم، فونت ها را تغییر سایز بدید و یا ویرایش نمایید.

آموزش:

برای اینکه مشکلی پیش نیاد، ابتدا Font Router رو در صورتی که نصب دارید، پاک کنید و گوشی خود را ری استارت نمایید.
ضمیمه مربوط به گوشی خود را انتخاب کنید (از بین اولی و دومی)
ضمیمه سوم هم FontRouter قدیمی هست که باید روی گوشی نصب باشه.
توجه داشته باشید که هر دو فایل را در Memory Card نصب نمایید.

حالا میتونید برنامه FontRouterMan را اجرا کنید.
در این برنامه همه کار میتونید بکنید. ابتدا باید از بخش options>Open Font فونت گوشی را لود کنید و سپس به تغییر سایز و و دستکاری آن بپردازید.

همانطور که مشاهده میکنید، FontRouterMan کمک به ویرایش مستقیم فایل ini در FontRouter میکنه و شما امکان باز کردن و اجرای برنامه را برخلاف قبل دارید.
بنابراین بدون اینکه گوشی شما با مشکل بالا نیومدن مواجه باشه، و بدون نیاز به ویرایش متن، میتونید تغییرات را در فونت اعمال کنید.

ترکیب :

این بخش جدید که به تازگی توسعه پیدا کرده، به شما این امکان رو میده که از هر فونت در جای خاصی استفاده کنید و به نحوی فونت ها رو ترکیب کنید. تب Extra برنامه به همین منظور ایجاد شده. توی این بخش فونت ها رو وارد کنید و برای هر کدام جایگاه تعیین کنید. البته جایگاه به این معنی نیست که هر بخش یک فونت! توی سیستم از 4 فونت استفاده میشه که هر کدام جداگانه در این نرم افزار قابل تغییر هستند (;




Word from the partner [Font r outerMan] v1.06 Release Candidate 3

** v1.06RC 3
* With FontRouter (FontRouter.LT.for.v9.Build20071109) use.
* Support fonts manually fill or manually select
* Supporting the overall font scaling, saturation adjustment, font adjustment, height (Y axis), width (word spacing), line height settings
* Supporting the overall font type (anti-aliasing, etc.), font characters as amended, font scaling limit, scaling lower limit, such as.
* Supporting the original file backup. (Optimization of the premise)
* Support for symbian OS S60 3rd MR, FP1, * FP2
* Support for single-font mapping all of the features that can show the implementation of mixed fonts.
* Support English, Simplified Chinese, Traditional Chinese (Hong Kong and Taiwan)
* Support for single-font mapping table of the Import and Export

M @ J ! D
11-03-2009, 00:14
من n78 دارم. اول فایل دوم رو نصب کنم ؟ نیازی به نصب فایل سوم هست؟ اگه آره کدومشون رو اول نصب کنم.
ممنون

ضمیمه سوم رو دانلود کرده و نصب کنید ...... بعدش هم ضمیمه دوم رو نصب کنید ......

لازم به ذکر هست که بگم در این ورژن اندازه فونت رو میشه از 100 هم بیشتر کرد .

™NIMA
11-03-2009, 15:31
نمیشه از نسحه اصلاح شده برنامه fontrouter صادقی عزیز برای این برنامه استفاده کرد؟

از این استفاده کنی مطمئن تره ولی اگه راحتی خوب از همون ورژن صادقی عزیز استفاده کن

SAM
08-04-2009, 12:18
دوستان بهتره از این نرم افزار استفاده نکنید ! من همین امروز این نرم افزار رو نصب کردم و فونت pyan20 رو انتخاب کردم که گوشی بالا نمیاد و پیغام Phone start-up faild . Contact The Retailer رو میده . و الان دارم با JAF فلش میکنم . گوشیم هم N81 8GB هست . ضمنا با کد های * 3 و سبز هم نمیشه کاری کرد

توصیه شما در مورد گوشی خودتون فقط درست هست که مموری خارجی نداره . دوستان اگه روی مموری کارت نصب کنند مشکلی نخواهند داشت .

سلام

این نسخه ای که گذاشتید روی n95 8gb که مموری کارت نداره درست کار میکنه؟؟؟

یا مثل نسخه های قبلی گوشی دیگه بالا نمیاد و بدبختی؟؟؟


لطفا جواب بدید.
این برنامه کنترل فایل ini فونت روتر هست و اگه قرار باشه روی 8gig و مموری داخلی مشکلی ایجاد کنه میکنه و ربطی به این برنامه نداره .
دوستان 8gig دار راهنماییتون میکنند .

SUPERIOR
16-09-2009, 13:38
آفا من یک سوال داشتم گوشی من n81 8gig من می توانم اینfontrouter را نصب کنم یا نه؟
اطلاعات گوشیم برایم خیلی مهم است
با تشکر


سلام
رو 5700 تست کردین ؟

این برنامه بی نظیره! نباید مشکلی پیش بیاد.

من خودم فونت روتری رو که شایان ضمیمه کرده بود اول نصب کردم. ولی با حالت Data Transfer مشکل داشت.

پس پاک کردم و همون فونت روتر ویرایش شده صادقی رو ریختم و بعد هم نرم افزار اینتر فیسشو و ریست کردم!

دقت کنید که این نرم افزار اینترفیس هیچ ربطی به خود فونت روتر نداره و فقط یه ادیتور فایل ini هست که کار ما رو خیلی راحت کرده! پس بدون نگرانی نصب کنید و حالشو ببرید!( البته مسئولیتش همچنان با خودتان است!)

من راحت فونت مورد نظرم رو به c انتقال میدم با فایل ini .... و برنامه رو اجرا میکنم.و ریست!

حالا ممکنه که استارت آپ گوشی یا بهتره بگم اکتیو استندبای مشکل پیدا کنه که اون مربوط به سایز فونت هست که ممکنه توسط سازنده فونت دقیق تعریف نشده باشه! پس خودتون از طریق همین نرم افزار ردیفش کنید و ریست.

:atten::atten::atten::atten:

به هیچ عنوان در منوی نرم افزار به گزینه های گانفیگوریشن فونت کاری نداشته باشید و اگرنه گوشی بالا نمیاد!

خودم دو بار تست کردم!( بی چاره گوشی!)

دیگه فکر نکنم مشکلی باشه.
بای.

ehsanrm162
21-08-2010, 02:25
در ابتدا بگم كه اين تاپيك حاصل 100 ساعت تلاش و تحقيق در نوع كار و روش ساخت اين نرم افزاره كه منجر به 150 بار فرمت زدن و 5 بار فلش كردن گوشي قبليم شد.خلاصه جونم رو به لبم رسوند تا همه چي رو دربارش فهميدم.دليلش هم غلط يا ناقص بودن تمامي توضيحات موجود درباره اين نرم افزار بسيار دقيق بود كه در عين عالي بودن خيلي هم حساسه.حالا هم اگه كسي مشكلي براش پيش اومد به ميل ام (ehsanrm.1602@yahoo.com) بفرسته كه من در خدمتش هستم.

آموزش نصب نرم افزار:
1.برای اینکه مشکلی پیش نیاد،ابتدا Font Router رو در صورتی که نصب دارید، پاک و گوشیتون رو ری استارت کنید.
2.برنامه Font Router Build مناسب با گوشیتون رو در Memory Card نصب.
3.گوشیتون رو ری استارت کنید.
4. برنامه Font Router Man رو در Memory Card نصب.
حالا کار تموم شده و میتونید برنامه FontRouterMan را اجرا،و از بخش options>Open Font فونت گوشی را لود کرده و سپس به تغییر سایز و و دستکاری آن بپردازید.
همانطور که مشاهده میکنید FontRouterMan به ویرایش مستقیم فایل ini ،در FontRouterBuild کمک میکنه و به شما امکان باز کردن و اجرای برنامه و دادن تغییرات در فونت رو،بدون اینکه گوشیتون با مشکل بالا نیومدن مواجه باشه،و بدون نیاز به ویرایش متن،میده.
توجه: اگر نرم افزار را در مموري نصب نكنيد،در صورت خراب بودن فونت،گوشي بالا نيامده و بايد فرمت شود،چرا كه نرم افزار Font Router گوشي را بر روي فونت و مسير داده شده قفل مي كند،پس حتماً نرم افزار Font Router را بر روي مموري نصب كنيد.

آموزش تغيير فونت:
1. فايل TTF و INI مربوط به فونت مورد نظرتان را در مسير E:\Data\Fonts كپي كنيد.
2. برنامه ی Font Router Man را اجرا كنيد.
3.از قسمت Options بر روي ConfigureFileInfo دكمه Select را بزنيد.
4. از قسمت Options بر روي Open font دكمه Select را بزنيد.
5. از قسمت Options بر روي Font installed دكمه Select را بزنيد.
6. از قسمت Options بر روي Optimize config file دكمه Select را بزنيد.
نكات مهم:
الف) فايل هاي فونت را در مموري بريزيد،چرا كه نرم افزار Font Router گوشي را بر روي فونت و مسير داده شده قفل مي كند كه در صورت خراب بودن بودن يا فقدان فونت، گوشي بالا نيامده و بايد فرمت شود.
ب) بهتر است:براي اينكه دقيق تر بتونيد سايز فونت ها رو ريز و درشت كنيد تامشكلي پيش نياد،قبل از مرحله سوم دست به كار شويد،چرا كه نرم افزار Font Router گوشي را بر روي فونت داده شده قفل مي كند و ممكن است مشكلي پيش آمده و در نتيجه گوشي بالا نيايد.
ج) پس از مرتبه اول،براي هر بار تغيير فونت،بايد فايل هاي را در مسير E:\Data\Fonts به غير از فايل TTF پاك نموده و گوشي را يك بار ريست كنيد،تا به فونت پايه (اصلي گوشي) باز گرديد؛چرا كه نرم افزار Font Router گوشي را بر روي فونت و مسير داده شده قفل مي كند كه تا اين قفل برداشته نشود،همچنان گوشي بر روي فونت و مسير داده شده قبلي باقي مانده و به دليل نيافتن آن،نمي تواند بالا بيايد،وتنها راه برداشتن اين قفل بازگشت به فونت پايه (اصلي گوشي) است.
تذكر مهم:
اگر تمام كارهايتان را در مموري انجام داده باشيد،در هر مرحلهاي كه به مشكل برخورد كنيد مي توانيد مموري را خارج كرده و گوشي را روشن كرده و مشكل را حل نموده واز فرمت كردن گوشي خلاص شويد،و اگر نه بايد گوشي شما فرمت شود،چرا كه نرم افزار Font Router گوشي را بر روي فونت و مسير داده شده قفل مي كند كه در صورت خراب بودن يا فقدان فونت، گوشي بالا نخواهد آمد.:by::cj:

HAMED
22-08-2010, 01:27
درود
موقع نصب فایل شماره 3 ارور آپدیت میده دلیلش چیه؟

دوست عزیز اول با توجه به مدل گوشیتون ، فایل 1 یا 2 رو نصب کنید
و در پایان فایل ضمیمه 3 رو نصب کنید ...

®.Mahdi
19-12-2010, 23:32
سلام .من يه فونت فارسي خوشگل ميخوام.فونتي كه الان دارم mrn nokia font+shahab.ttf هستش.البته خوبه ولي يه بهترشو ميخوام.ممنون ميشم

شما از تمامی فونت هایی که در بخش فونت هستند میتونید اسنفاده کنید یا بهتره بگم از تمامی فونت هایی که پسوند ttf دارند .:df:
لطفا سوالتون رو در یک تاپیک بپرسید و منتظر جواب باشید .

®.Mahdi
20-12-2010, 22:01
يه فونت زيبا واسه n73 ميخواستم كه البته خوانا هم باشه.به سليقه خودتون يكيشو واسم بذارين.ممنون

فونت سلیقه ای هست ... شما تاپیک زیر رو ببینید فونت های خوبی داخلش هست :
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=118694

®.Mahdi
21-12-2010, 16:35
من فونت روتر رو رو n86نصب میکنم ولی بعد از نصب داخل منو هیچ ایکنی درست نمیشه باید چکار کنم؟
خواهشن جواب بدین
ممنون

شما باید برنامه فونت روتر منیجر رو هم از پست اول دانلود و نصب کنید تا آیکون برنامه براتون بیاد .

®.Mahdi
29-12-2010, 10:50
سلام.دوست عزيز معذرت.روي ساتيوهم ميشه اينكاراروكردوتغييرفونت داد.اگه ميشه بيزحمت يكم راهنمايي كن وتوضيح بده.مرسي.فدات

روی ساتیو امتحان نکردم ولی احتمالا جواب نده ... بهتره از فلیپ فونت که در تاپیک زیر هست استفاده کنید :
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=124347


یه سوال داشتم خدمت دوستان آبا این برنامه رو ی گوشیه های s60v5 مثل5800 جواب میده و کار میکنه.
ممنون

روی 5800 جواب میده ولی من پیشنهاد میکنم از فلیپ استفاده کنی ... چون با فونت روتر فونت تمامی گوشی و حتی قسمت های سیستمی گوشی عوض میشه و میتونه مشکل ساز باشه .

®.Mahdi
31-01-2011, 01:14
برای نوکیا c5 کدامش بهتر عمل میکنه؟ آخه گوشی یکی از دوستانمه نمیخوام مشگلی پیش بیاد تو در د سر بیافتم؟
فونتهای فارسی خودش الان خیلی نازک و ریز هستش. لطفا راهنمایی کنید که کدام برنامه و چطوری این کار را انجام بدم
ممنونم

بهترین برنامه تغییر فونت برای c5 فلیپ فونت هست :
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=124347

®.Mahdi
10-02-2011, 14:20
ممنونم
اما در این صفحه که معرفی کردید در بخش گوشیهای پشتیبانی شذه حرفی از نوکیا c5 نزده و همچنین گفته که ممکنه گوشی بالا نیاد!!!!
در ضمن کدام نسخه بهترینش هستش؟
با ز هم ممنونم

چیزی نگفته ولی با برنامه ی دوم که برای v3 هست جواب میده ، امکانش هست ولی بیشتر به الگوی فونتی که از اون استفاده میکنید داره ، اگر مشکل پیش بیاد باید گوشی رو فرمت سه دکمه بزنید پس از اطلاعات مهم بک آپ بگیرید .


سلام دوست عزیز.
من x6-16G دارم. می خواستم بدونم باید کدوم ضمیمرو نصب کنم و با توجه به این که این گوشی مموری نداره من کجا نصبش کنم؟

هیچکدام ! ... از برنامه ی فلیپ فونت که در تاپیک زیر برای v5 هست استفاده کنید :
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=124347

برنامه رو توی مموری 16 گیگ نصب کنید و در مموری که زیر 100 مگ دارید نصب نکنید .

®.Mahdi
13-02-2011, 16:00
سلام من n8دارم برنامه رانصبش کردم بالانیومد.برنامه چرابالانیومده راه حلی داره که درست بشه.

سلام

فعلا هیچ یک از برنامه های تغییر فونت روی گوشی شما جواب نمیدن ! تنها راه تعویض فونت گوشی شما تاپیک زیر هست :
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=123782

MAHYAR
22-07-2012, 04:16
آقا من n95 8gb دارم....فونت Lazy_dog رو زدم با این برنامه درست کار کرد.
چون Laze_dog فارسی نداشت Davood_titan+dastnevis رو زدم.بعد ری استارت گوشی دیگه بالا نمیاد.هی ریبوت میشه.
چیکار باید بکنم؟مرسی

اگه امکان زدن کد هست با کد #7370#* فرمت کنید .
اگه نه به روش دکمه فرمت کنید .
توجه کنید که مخاطبین و پیامکاتون میپره ..
بعدش که درست شد از نرم افزار ّFontZoomer فقط استفاده کنید .
این :
http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=3085215&postcount=8

این مطلب رو هم مطالعه کنید :

http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=1510959&postcount=6

MAHYAR
24-11-2012, 20:24
سلام
خیلی لذت بردم ممنون
فقط یه مشکلی هست اگه از تو برنامه تو سایز یا رنگ فونت تغییر بدم گوشی میاد بالا و بعد یه دقه ریست میشه
ممنون میشم راهنمایی کنید

گوشی من c5-00 هست


سلام

من یه پیشنهاد برای شما دارم / از نرم افزار زیر برای تغییر فونت گوشی خودتون
استفاده کنید و لذت ببرید :)


نرم افزار رو از اینجا دانلود کنید (http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=3085215&postcount=8)

موفق باشیــد../

MAHYAR
11-12-2012, 19:38
سلام--
من از این نرم افزار استفاده کردم الان نیمی از نوشته ها با فونتهای شما گذاشتید کار می کند ونیمی دیگر با فونت اصلی گوشی کار می کند علت چیست-چکار کنم؟؟

سلام

دوست عزیز ، بنده به شما برنامه FontZoomer رو پیشنهاد میکنم.

شما میتونید برنامه مورد نظر رو از لینک زیر دانلود کنید :


http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=3085215&postcount=8 (http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=3085215&postcount=8)


بنده تا الان با برنامه FontRouter کار نکردم تا بدونم مشکل شما کجاست

ولی بمدت طولانی از برنامه پیشنهادی استفاده کردم و راضیم ؛ همچنین

به شما پیشنهاد میکنم / موفق باشیــد../