PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Resco Contact Manager v1.11



Behnood
16-03-2009, 15:08
سلام...
مثل اینکه resco نمیخواد بیخیال این بشه!
اینم ورژم 1.11 .
http://i44.tinypic.com/2qjvo29.png




Changes in version 1.11

* SMS chat font is larger
* Problem while installing was fixed
* Inability to answer the call using call button was fixed
* Black skin was added and redesigned
* Answer slider was redesigned
* Problems according to the SIM contacts were fixed

hamed57
16-03-2009, 21:14
سلام آقا دایموند جواب میده؟ورژن قبلی درست کار نمیکرد و وولوم را از کار مینداخت

Behnood
16-03-2009, 23:59
فکر کنم...
تست کنید به بقیه هم نتیجرو بگید.ممنون میشم..

hamed57
17-03-2009, 08:19
دوستان روی دایموند جواب میده خیلی خوب کار میکنه پیشنهاد میکنم حتما نصب کنید واقعا برنامه حرفه ای

ARASH
17-03-2009, 16:50
یکی از آپدیت های خوب برنامه که باگ ها برطرف شده
روی پرو به خوبی جواب میده

nima_chapter85
17-03-2009, 17:19
خیلی برنامه خوبی هست من از همون اولش ازش استفاده میکنم اولش که بتا بود خیلی باگ داشت ولی الان خیلی بهتر شده با این برنامه کنترول بیشتری رو call history و sms و.. دارم

loverx5
17-03-2009, 21:47
اگه یکی چندتا خط داشته باشه و بخواین save کنین چجوری و کجای contact این کار را انجام میدین ؟؟ مثلا من شماره ی دوم را توی pager میزنم برای همین اگه این برنامه را داشته باشم و با اون خط دوم بهم زنگ بزنه اسم طرف و نشون نمیده و مثل این میمونه که اصلا شمارش و save نکرده باشم (توی گوشی هایی مثل nokia میشه چنتا mobile tel طرف و save کنی اما توی win mobail نمیشه به صورت mobile tel نمیشه save کرد) .....

mfs666
18-03-2009, 17:19
عكس را تمام صفحه نشون نميده نميشه كاري كرد؟

Payman-m
25-03-2009, 13:55
بچه ها این کیجنش چطور generate میشه ؟!

Behnood
25-03-2009, 15:26
شما اول اسم برنامه ی resco contact manager رو توی او لیست انتخاب کن بعد توی او پایینیش owner name تون رو بزنید تا کد رو بهتون بده.اگه نمیتونید owner name رو بدید تا کد رو بهتون بدم.

Payman-m
25-03-2009, 18:49
شما اول اسم برنامه ی resco contact manager رو توی او لیست انتخاب کن بعد توی او پایینیش owner name تون رو بزنید تا کد رو بهتون بده.اگه نمیتونید owner name رو بدید تا کد رو بهتون بدم.

مشکل اینجاست که من ویستا 64 بیتی دارم و لیست رو خالی نشون میده .Net framework 3.5 نصب کردم .

شما اگه بتونی کد رو بهم بدی ممنون میشم .

Owner: Omnia

اگه بتونید کد برنامه Resco Audio Manager که فایل کیجنشو پیوست کردم رو بدید uhgd ldai .

ممنون

Payman-m
25-03-2009, 18:50
شما اول اسم برنامه ی resco contact manager رو توی او لیست انتخاب کن بعد توی او پایینیش owner name تون رو بزنید تا کد رو بهتون بده.اگه نمیتونید owner name رو بدید تا کد رو بهتون بدم.

مشکل اینجاست که من ویستا 64 بیتی دارم و لیست رو خالی نشون میده .Net framework 3.5 نصب کردم .

شما اگه بتونی کد رو بهم بدی ممنون میشم .

Owner: Omnia

اگه بتونید کد برنامه Resco Audio Manager عالی میشه.

ممنون

Behnood
25-03-2009, 20:24
کد شما برای برنامه ی resco contact manager:

00370

کد شما برای resco audio recorder:

این keygen که گذاشتید خرابه.

ولی با یه keygen دیگه کد شما میشه:
51188

mrfn2232
04-04-2009, 17:11
سلام
روي omnia خوب كار نميكنه مدام hang ميكنه خيلي حيف

Peiman_Pn
06-04-2009, 07:22
دوستان متوجه شدم كه بعضي از شما قادر به اكتيو كردن برنامه نيستيد چرا كه نميتونيد كيجن رو اجرا كنيد
خدمتتون عرض كنم كه داخل فايل يك فولدري هست به نام Keygen شما بايستي كل اون فولدر رو روي كامپيوتر كپي كنيد و ميبينيد كه داخلش 2 فايل وجود داره كه يكيش EXE است و ديگري پسوندش XML مطمئن بشيد اين پسوند نامربوط هم داخل همين فولدر باشه حالا شما EXE رو اجرا كنيد و برنامه رو از ليست انتخاب و OWNER رو بديد و GENERATE كنيد
كار تمام است

danzel28
16-04-2009, 20:56
دوستان كيجن اين برنامه براي من كار نميكنه ... براي هركسي كار ميكنه لطفا با owner:E كد مارو پيدا كنه ... خيلي ممنون

masoudno1
16-04-2009, 23:35
دوستان كيجن اين برنامه براي من كار نميكنه ... براي هركسي كار ميكنه لطفا با owner:e كد مارو پيدا كنه ... خيلي ممنون

01470

mahdix
20-04-2009, 19:36
شما اول اسم برنامه ی resco contact manager رو توی او لیست انتخاب کن بعد توی او پایینیش owner name تون رو بزنید تا کد رو بهتون بده.اگه نمیتونید owner name رو بدید تا کد رو بهتون بدم.

با تشکر از شما

owner name: Anonymous

Thanks a million

nariman88
23-04-2009, 23:11
با سلام ااگه دوستان لطف کنند یه سریال به نام Nariman به من بدهند...

ali asghar
23-04-2009, 23:55
با تشکر از شما

owner name: anonymous

thanks a million

سلام.تقديم به شما:19888

ali asghar
23-04-2009, 23:56
با سلام ااگه دوستان لطف کنند یه سریال به نام nariman به من بدهند...

سلام.اينم براي شما:64781

edyjoon
27-04-2009, 17:06
سلام دوستان میشه یه سریال به نام edris بدید؟

ARASH
27-04-2009, 17:33
سلام دوستان میشه یه سریال به نام edris بدید؟

سریال شما: 52192

mahmoud6708
29-04-2009, 16:07
با سلام دوستان لطف کنند یه سریال به نام Mahmoud Mahdipour هم به من بدهند... خیلی ممنون

ARASH
29-04-2009, 16:15
با سلام دوستان لطف کنند یه سریال به نام mahmoud mahdipour هم به من بدهند... خیلی ممنون

سریال شما: 59894

farshad_t_57
31-05-2009, 09:02
کسی نیست جواب سوال بده ؟؟؟؟!!!!!!!
من این برنامه راروی اچ تی سی تاچ اچ دی نصب کردم ولی متاسفانه توی مسیجها برای فوروارد کردن دوباره برمیگرده تولیست کنتاکتهای خودش!!!!!!!!
لطفا اگه کسی برنامه ای داره که کلا میشه جای کنتاکتهای اصلی استفاده کرد راهنمایی کنه ؟


سوال :قبلا نوکیاداشتم ومیشد عنوان داخلی دفترچه تلفن هرفردی رو ادیت کرد مثلا کلمه موبایل رو به اسم تغییر داد ولی اینکارروبرای اچ تی سی نتونستم بکنم کسی چاره ای نداره ؟؟

ali asghar
31-05-2009, 15:52
کسی نیست جواب سوال بده ؟؟؟؟!!!!!!!
من این برنامه راروی اچ تی سی تاچ اچ دی نصب کردم ولی متاسفانه توی مسیجها برای فوروارد کردن دوباره برمیگرده تولیست کنتاکتهای خودش!!!!!!!!
لطفا اگه کسی برنامه ای داره که کلا میشه جای کنتاکتهای اصلی استفاده کرد راهنمایی کنه ؟


سوال :قبلا نوکیاداشتم ومیشد عنوان داخلی دفترچه تلفن هرفردی رو ادیت کرد مثلا کلمه موبایل رو به اسم تغییر داد ولی اینکارروبرای اچ تی سی نتونستم بکنم کسی چاره ای نداره ؟؟

سلام.دوست عزیز این برنامه هنوز دارای باگ هست.این برنامه که دیروز گذاشتم رو تست کنید.

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=71834

در مورد سوالت هم باید بگم فکر نکنم راهی باشه ویا من همچین چیزی نشنیدم.

pejman_pornour
03-06-2009, 09:29
متاسفانه روی omnia مشکل داره . . هر بار که باز کنی صفحه Dial pad خود به خود hide میشه و دیگه نمیتونی بیاریش بالا..تقریبا شماره گیری غیر ممکن میشه. خیلی برنامه خوبیه .حیف که این مشکل رو داره...

k i a r a s h
06-07-2009, 12:36
لینک دانلود برنامه کار نمیکنه
کمممممممممممممممممممممممم مممممممممممممممممممممک

سلام . به خاطر تغییر سرور سایت لینک های دانلود با مشکل مواجه شده . از خود سایت resco دانلود کن . بفرمایید اینم لینک: http://www.resco.net/pocketpc/contactmanager/indepth.asp

k i a r a s h
07-07-2009, 03:12
لینک رسکو کانتکتها کار نمیکنه
خواهشا بررسی کنید
مرسی

دوست من توضیحات لازم رو که به همراه لینک دانلود برنامه از سایت خود Resco تو پست بالاییتون گزاشتم !! همین الان هم چک کردم سالم بود . چطور شما می گین لینک کار نمی کنه؟

ali asghar
08-07-2009, 12:40
خیلی ممنون که لینک از سایت رسکو گذاشتین ولی برنامه بدون کرک یا کیجن به چه درد می خوره؟:45: اگه ممکنه فکری به حال این مورد بکنید. :merci:

سلام.حالا شما owner خودتون رو بزارید تا سریال رو براتون بزاریم.

tighoor
09-07-2009, 12:40
سلام . بله درسته حق با شماست . اینم یه لینک دیگه از برنامه همراه با کیگن . بفرمایید:
http://rs754.rapidshare.com/files/223724506/resco_contact_manager_v1.11.rar


دوست عزیز لطفا برنامه هاتون رو داخل سایت آپلود کنید....
ممنون...

S I N A
23-07-2009, 14:39
آقا نسخه 2 این برنامه هم ریلیز شد کسی سریالی چیزی داره ؟

http://www.resco.net/pocketpc/contactmanager/


ورژن جدید این نرم افزار به همراه Keygen

http://www.mobilestan.net/showthread.php?p=995659#post995659

miroalex
26-07-2009, 20:51
RESCO CONTACT MANAGER 2.02 + KEYGEN

خوب بالاخره این برنامه هم اومد (البته اومده بود ولی پولی بود الان با کیجن گذاشتم)

اینم لینکش:

http://anonym.to/?http://rapidshare.com/files/259792897/Resco.Contact.Manager.v2.02.rar

:atten: تشکر کنی که خیلی عالی می شه کار سختی نیست یه دکمه ی کوچولو یه کلیک می کنی و همه چی حله! ولی اگه حالشو نداری اشکالی نداره :003::merci:

ali asghar
26-07-2009, 23:12
resco contact manager 2.02 + keygen

خوب بالاخره این برنامه هم اومد (البته اومده بود ولی پولی بود الان با کیجن گذاشتم)

اینم لینکش:

http://anonym.to/?http://rapidshare.com/files/259792897/resco.contact.manager.v2.02.rar

:atten: تشکر کنی که خیلی عالی می شه کار سختی نیست یه دکمه ی کوچولو یه کلیک می کنی و همه چی حله! ولی اگه حالشو نداری اشکالی نداره :003::merci:

سلام.دوست عزیز ممنون اما این برنامه رو دیروز توی سایت معرفی و اپ کردم.

farshad_t_57
01-08-2009, 11:06
دوستان من نسخه قبلی رو داشتم واون رو برداشتم واین نسخه رانصب کردم
اولاکیجینش کارنمیکنه؟
دوما اگه کسی کیجینش کارمیکنه لطفا سریال اینو بده:
my own:Htc-hd
متشکرم ازهمه دوستان

ali asghar
01-08-2009, 15:36
دوستان من نسخه قبلی رو داشتم واون رو برداشتم واین نسخه رانصب کردم
اولاکیجینش کارنمیکنه؟
دوما اگه کسی کیجینش کارمیکنه لطفا سریال اینو بده:
My own:htc-hd
متشکرم ازهمه دوستان

سلام.دوست عزیز برای هر درخواستی فقط یه جا پست بزنید توی اون یکی تاپیک جوابتون رو دادم.

saeid_s2s
15-11-2010, 07:43
سلام به دوستان میشه یه سریالم واسه من بفرستین؟من version 2.05و دارم.
owner name:X1i

loverx5
15-11-2010, 16:27
سلام به دوستان میشه یه سریالم واسه من بفرستین؟من version 2.05و دارم.
Owner name:x1i

بفرمایید :
01382

kamrankrm
06-02-2011, 16:26
دوستان یکی این سوالو برا من جواب بده:
یه سوال برام پیش اومده که خیلی آزارم میده
من نرم افزار2.02 Resco contact manager رو روی Mini HD نصب کردم سریالشم دارم اما تو About که میرم برای وارد کردن سریال تو قسمت Owner نمیتونم هیچ چیز تایپ کنم حتی یک حرف بزارم میشه رجیستر کرد ولی نمیشه!!!!
کسی اگه این کارو کرده یا مشکل رو حل کرده بمنم یاد بده

Lord©
08-05-2011, 17:26
تاپیک پاکسازی شد ... ( 16)

لطفا قوانین انجمن را رعایت فرمایید ...