PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر آیکن فولدر های گوشی بدون اینکه نظم منو بهم بخوره



I.M.A.N
31-03-2009, 17:38
سلام به عزیزان
شما با استفاده از این برنامه میتونید فولدر های از قبل ساخته شدتون رو rename و یا آیکنش رو عوض کنید
این تاپیک رو بخاطر مورد دوم زدم
یعنی تغییر آیکن فولدر که کار واقعا ساده ایه
شما فقط باید اینطور پیش برید
1-برنامه ضمیمه رو نصب کنید
:atten:
به پایتون و مدول پکها نیاز داره
2-برنامه رو اجرا کنید
3-صفحه ای باز میشه که نام برنامه ها و فولدر ها رو نوشته
روی فولدر مورد نظر کلیک کرده و نامش رو عوض کنید
4-بعد صفحه ای باز میشه که انواع فولدر ها رو دارد . شما میتونید یکی رو انتخاب کنید و بعد از برنامه خارج شوید
=========================
دقت کنید آیکنهایی که بغلشون (standard) نوشته رو انتخاب نکنید
.................................
چند نکته
1-همه آیکنها با تمامیه تمها برقراره(حتی ناقص ترین تمها)
2-نظم و چیدمان منو شما به هم نمیخوره
3-شما با این برنامه میتونید نام برنامه ها رو هم تغییر بدید( البته برنامه تو سایت هم هست )
============================
اینم چند اسکرین شات از گوشیه خودم با چند تم
http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=237687&stc=1&d=1238509481 http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=237688&stc=1&d=1238509481 http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=237689&stc=1&d=1238509481 http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=237690&stc=1&d=1238509481 http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=237691&stc=1&d=1238509481 http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=237692&stc=1&d=1238509481 http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=237693&stc=1&d=1238509481

پایان

Mahyar.de
31-03-2009, 19:12
ممنون و متشکر از ایمان جان
بسیار عالی بود
ایمان جان کاشکی توی بخش نرم افزار یا مطالب آموزشی نوشته بودی که افراد بیشتری ببینن
اینجا فک کنم زیاد دیده نشه
نظرت چیه؟

™SINAXEX
31-03-2009, 20:10
ایمان جان ضمن تشکر از برنامه بسیار جالب ات اما یک سوال دارم این عکس هایی که در پست اول گزاشتی(منظورم آیکون ها هست) تو برنامه همش رو نتوستم پیدا کنم!؟!

farzam 95
31-03-2009, 20:37
خيلي ممنون ايمان جون ولي.....
اون همه آيكن تو اين برنامه هست؟
من امتحان كردم جواب داد!
به هر حال خيلي ممنون!

m3hiran
31-03-2009, 20:55
خیلی جالبه ایمان جان...ولی بد جایی گذاشتیش

vahiidam
31-03-2009, 23:20
دوست من واقعا ممنون از این برنامه ی خوبت،آیا راهی هست که آیکونی رو خودمون به لیستش اضافه کنیم؟

™SINAXEX
01-04-2009, 03:37
خیلی جالبه ایمان جان...ولی بد جایی گذاشتیش

دوست من واقعا ممنون از این برنامه ی خوبت،آیا راهی هست که آیکونی رو خودمون به لیستش اضافه کنیم؟
مهران جان و شما وحید عزیز مگه تونستید رو گوشی هاتون این برنامه را اجرا کنید؟!!
این برنامه تا اونجایی که فهمیدم رو fp2 ها وسیمبیان 9.3 جواب نمیده یعنی اصلا وارد برنامه نمیشود!! چون تحت تحت زبان پایتون نوشته شده!!

m3hiran
01-04-2009, 08:46
سینا جان من اجرا کردم ولی فقط uid برنامه هارو نشون میده و این چیزایی که تو اسکرین شات هست اصلا نیست
حالا مگه قراره پایتون رو ftp2 نخونه...........تمام برنامه های پایتون رو مال ما هم اجرا میشه

Milo.Metallboy
01-04-2009, 08:51
عجب برنامه ی مخوفی
میرم ببینم رو fp1 خوب کار میکنه یا نه

اگه بشه اسم برنامه ها رو هم عوض کرد که عالی میشه

I.M.A.N
01-04-2009, 10:38
ممنون و متشکر از ایمان جان
بسیار عالی بود
ایمان جان کاشکی توی بخش نرم افزار یا مطالب آموزشی نوشته بودی که افراد بیشتری ببینن
اینجا فک کنم زیاد دیده نشه
نظرت چیه؟


آخه مهیار جون به آیکن ربط داره گفتم اینجا بذارم
حالا به مهدی میگم ببینه کجا صلاحه
مرسی

Mahyar.de
01-04-2009, 11:29
آخه مهیار جون به آیکن ربط داره گفتم اینجا بذارم
حالا به مهدی میگم ببینه کجا صلاحه
مرسی
اره ایمان جان ولی خوب هر جی باشه یه برنامه ی خوب هست و حیفه که بقیه دوستان نبینن
حتما به مهدی یا سام بگو تا واست جابه جاش کنن
ممنون

I.M.A.N
01-04-2009, 11:56
ایمان جان ضمن تشکر از برنامه بسیار جالب ات اما یک سوال دارم این عکس هایی که در پست اول گزاشتی(منظورم آیکون ها هست) تو برنامه همش رو نتوستم پیدا کنم!؟!


سینا جان راستش من روی fp2 تست نکردم
ولی روی fp1 همش هست . آیکنها رو میگن
مرسی

I.M.A.N
01-04-2009, 12:08
خيلي ممنون ايمان جون ولي.....
اون همه آيكن تو اين برنامه هست؟
من امتحان كردم جواب داد!
به هر حال خيلي ممنون!


آفرین...
همه آیکنها اومدند دیگه ؟!!
خواهش میکنم:9:

I.M.A.N
01-04-2009, 12:12
خیلی جالبه ایمان جان...ولی بد جایی گذاشتیش


مهران جون به مهدی پیام دادم
حالا ببینیم آقای مدیر کی انجام میدن :29:

I.M.A.N
01-04-2009, 12:20
دوست من واقعا ممنون از این برنامه ی خوبت،آیا راهی هست که آیکونی رو خودمون به لیستش اضافه کنیم؟


البته که میشه
ولی به این راحتیا نیست
منم نمیتونم

I.M.A.N
01-04-2009, 12:22
عجب برنامه ی مخوفی
میرم ببینم رو fp1 خوب کار میکنه یا نه

اگه بشه اسم برنامه ها رو هم عوض کرد که عالی میشه


100% کار میکنه
اسم برنامه ها رو هم تغییر میده

pedram_noei_a
01-04-2009, 13:08
دوستان‎ ‎راضی‎ ‎هستید‎ ‎اینو‎ ‎فارسی‎ ‎کنیم؟

davood20008
01-04-2009, 13:57
ممنون از برنامه خوبت نمیشه آیکون های جدید بهش اضافه کرد

I.M.A.N
01-04-2009, 15:00
دوستان‎ ‎راضی‎ ‎هستید‎ ‎اینو‎ ‎فارسی‎ ‎کنیم؟


بله پدرام جان ایده خوبیه
شما فارسیش کن منم یکبار دیگه کاملتر با اسکرین شاتهای بیشتر آموزش میدم
واقغا ممنون
:merci::merci::merci::merci::merci::merci::merci:: merci:

I.M.A.N
01-04-2009, 15:03
خیلی ممنونم
البته که میشه
ولی به این راحتیا نیست
منم نمیتونم
نیاز به دانش برنامه نویسی داره

farzam 95
01-04-2009, 16:48
ممنون از زحمتتون ولي.آقا اين برنامه بيش از 5 تا آيكن ديگه آيكناش
همون آيكناي خود گوشيه.ايشالا ورژن تازه بسازن براش.ولي چون با پايتون
هست معلوم نيست درست ميكنن يا نه!
----------به هر حال بازم ممنون

I.M.A.N
01-04-2009, 17:02
ممنون از زحمتتون ولي.آقا اين برنامه بيش از 5 تا آيكن ديگه آيكناش
همون آيكناي خود گوشيه.ايشالا ورژن تازه بسازن براش.ولي چون با پايتون
هست معلوم نيست درست ميكنن يا نه!
----------به هر حال بازم ممنون


بله درسته ولی میدونی اگر بخوای همون فولدر رو جابحا کنی باید پاکش منی و یه فولدر دیگه بسازی
آنوقت این نرم افزار به کمکت میاد
========================
عزیزم باید آیکنهایی داشته باشه که همه تمها ساپورتش کنن
نمیشه که الکی آیکن جدید بذاره
میشه؟
نه

.::SƏHƏND::.
01-04-2009, 23:28
مهران جان و شما وحید عزیز مگه تونستید رو گوشی هاتون این برنامه را اجرا کنید؟!!
این برنامه تا اونجایی که فهمیدم رو fp2 ها وسیمبیان 9.3 جواب نمیده یعنی اصلا وارد برنامه نمیشود!! چون تحت تحت زبان پایتون نوشته شده!!
آقا سینا شما پایتون 1.45 رو نصب کن، مشکلی با fp2 نداره، ورژن 1.92 خودش با خودش مشکل داره!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برنامه ی فوق العاده ایه، فقط مشکلش اینه که وقتی می خوای ایکونو انتخاب کنی اینقدر ریزه که باید با ذره بین ببینی!!!

I.M.A.N
02-04-2009, 12:27
آقا سینا شما پایتون 1.45 رو نصب کن، مشکلی با fp2 نداره، ورژن 1.92 خودش با خودش مشکل داره!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برنامه ی فوق العاده ایه، فقط مشکلش اینه که وقتی می خوای ایکونو انتخاب کنی اینقدر ریزه که باید با ذره بین ببینی!!!


سهند جان دمت گرم دیگه...!!!

این آخه مشکله...داری اذیت میکنی نه ؟
========================
سینا جان منم پایتون 1.45 روی گوشیم نصبه:55:

.::SƏHƏND::.
02-04-2009, 14:15
به به! چه منویی ساختم!

http://shiaupload.ir/images/g3ji70598ysvgf6dtrh.jpg



سهند جان دمت گرم دیگه...!!!

این آخه مشکله...داری اذیت میکنی نه ؟نه بابا! اذیت چیه!؟ اینجا رو ببین:

http://shiaupload.ir/images/0k1h976zdpo76z3q2s.jpg

راستی ایمان جان آیدی جدید مبارک!! :177:

vahiidam
02-04-2009, 19:53
واقعا این برنامه حرف نداره،حالا با کمک این برنامه من یک منو با 15 فولدر رو دارم،که بعضی از تم ها 15 تا رو هم ساپورت میکنه(اگه لینکی از اینجور تم ها دارید قرار بدید لطفا).فقط چند تا سوال داشتم،دوستان لطف کنن جواب بدهند:
آدرس فایل backUp که این برنامه از منو میگیره رو میخواستم؟
از دوستان کسی منویی با 15 فولدر رو داره که تمام نرم افزار های در جای خودشون قرار داشته باشند،اگه ممکنه backUpاش رو اینجا قرار بدهند؟

جکسون
02-04-2009, 20:52
واسه من باز نميكنه

I.M.A.N
02-04-2009, 23:36
واقعا این برنامه حرف نداره،حالا با کمک این برنامه من یک منو با 15 فولدر رو دارم،که بعضی از تم ها 15 تا رو هم ساپورت میکنه(اگه لینکی از اینجور تم ها دارید قرار بدید لطفا).فقط چند تا سوال داشتم،دوستان لطف کنن جواب بدهند:
آدرس فایل backup که این برنامه از منو میگیره رو میخواستم؟
از دوستان کسی منویی با 15 فولدر رو داره که تمام نرم افزار های در جای خودشون قرار داشته باشند،اگه ممکنه backupاش رو اینجا قرار بدهند؟


وحید جان کلیه تمهای خارجی حتی ناقص ترین اونها تمام آیکن ها رو ساپورت میکنه
این تاپیک رو به همین دلیل زدم
ارسال قبلی رو ببین:023:
و در مورد بک آپ...
منظورت رو نفهمیدم
بیشتر توضیح بده
خوشحال شدیم

I.M.A.N
02-04-2009, 23:39
واسه من باز نميكنه


باید پایتون روی گوشیت با مدول پکها نصب باشه
همین

vahiidam
04-04-2009, 11:44
وحید جان کلیه تمهای خارجی حتی ناقص ترین اونها تمام آیکن ها رو ساپورت میکنه
این تاپیک رو به همین دلیل زدم
ارسال قبلی رو ببین:023:
و در مورد بک آپ...
منظورت رو نفهمیدم
بیشتر توضیح بده
خوشحال شدیم


ایمان جان خیلی از تم ها هستند که 15 فولدر رو ساپورت نمیکنند مثلا اکثر تم های pizero.
در مورد بک آپ هم خود این نرم افزاری که شما قرار دادی یک بک آپ از منو میگیره!

hagh
04-04-2009, 18:58
سلام ما که نحوه ی کار برنامه رو نفهمیدیم!
فقط میشه rename کرد
اصلا آیکنی وجود نداره!
میشه با اسکرین شات منوهاشو نشون بدین؟

.::SƏHƏND::.
04-04-2009, 21:31
سلام ما که نحوه ی کار برنامه رو نفهمیدیم!
فقط میشه rename کرد
اصلا آیکنی وجود نداره!
میشه با اسکرین شات منوهاشو نشون بدین؟
اسکرین شات گذاشتیم که! در ضمن فقط آیکون فولدرها رو می شه عوض کرد.

I.M.A.N
05-04-2009, 18:55
سلام ما که نحوه ی کار برنامه رو نفهمیدیم!
فقط میشه rename کرد
اصلا آیکنی وجود نداره!
میشه با اسکرین شات منوهاشو نشون بدین؟


عزیزم فقط میشه آیکن فولدر ها رو تغییر داد
مال برنامه ها رو نمیتونید تغییر بدید

reza_6120-c
06-04-2009, 14:19
سلام
اگه امکان داره پایتون و مداول پک ها را یا آپ کنید و یا لینک بدهید
اصلا مداول پک ها چی هستند ؟؟؟!!!!!
ممنون

fdanaeefard
06-04-2009, 18:13
سهند جان لطف کن فایل میف ایکنهایی که استفاده کردی رو برام بزار.در ضمن لطف کن بگو چطوری ایکن برنامه ها رو تغییر دادی؟ ممنون ‏

.::SƏHƏND::.
06-04-2009, 18:21
سهند جان لطف کن فایل میف ایکنهایی که استفاده کردی رو برام بزار.در ضمن لطف کن بگو چطوری ایکن برنامه ها رو تغییر دادی؟ ممنون ‏
آها! حالا که ویرایش کردید دوزاریم افتاد!
والا تو اسکرین شاتی که من صفحه ی قبل گذاشتم آیکون هیچ برنامه ای نیست، نمی دونم شما چطوری به این نتیجه رسیدید!!
در هر صورت، برای تغییر آیکون یک برنامه، یا شما باید یا آیکون رو به صورت mif داشته باشید (یا svg که با SmartSIS به mif تبدیلش کنید) و یا mbm (و یا هر فایل تصویری که با mbmwizard به mbm تبدیلش کنید).
بعد دو راه دارید:
1- برنامه رو به همراه آیکون جدید ریپک کنید (با sistool )
2- آیکون جدید رو با آیکون قدیمی توی resource\app\* تعویض کنید.

fdanaeefard
06-04-2009, 19:13
آها! حالا که ویرایش کردید دوزاریم افتاد!
والا تو اسکرین شاتی که من صفحه ی قبل گذاشتم آیکون هیچ برنامه ای نیست، نمی دونم شما چطوری به این نتیجه رسیدید!!
در هر صورت، برای تغییر آیکون یک برنامه، یا شما باید یا آیکون رو به صورت mif داشته باشید (یا svg که با smartsis به mif تبدیلش کنید) و یا mbm (و یا هر فایل تصویری که با mbmwizard به mbm تبدیلش کنید).
بعد دو راه دارید:
1- برنامه رو به همراه آیکون جدید ریپک کنید (با sistool )
2- آیکون جدید رو با آیکون قدیمی توی resource\app\* تعویض کنید.

ممنون.ولی منظورم ایکن مسیج و کنتاکت و...بود.لطف کن ایکن فولدر های که استفاده کردی رو برام بزار


پست ارسال شده توسط موبايل

.::SƏHƏND::.
06-04-2009, 22:32
ممنون.ولی منظورم ایکن مسیج و کنتاکت و...بود.لطف کن ایکن فولدر های که استفاده کردی رو برام بزار
اونا که با نصب تم عوض می شه!!! بستگی به تمی داره که استفاده می کنی!

haftsin
05-08-2009, 14:06
سلام
دوستان گرامی، میشه کاری کرد که فولدرهای n86 و 5800 واسه n82 هم پیش فرض شه؟!