PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : WebTV v3.6



k i a r a s h
22-04-2009, 20:00
WebTV v3.6



سلام . یه برنامه ی بسیار بسیار فوق العاده برای تماشای تلویزیون در پاکت پی سی . این برنامه رایگان هستش و بیش از 900 تا کانال رو ساپورت می کنه . در ضمن از همه مهم تر اینکه بیشتر از 20 تا کانال ایرانی هم داره که تو عکس براتون یه Screen Shot از گوشیم گذاشتم :13:
امیدوارم که خوشتون بیاد پس تشکر فراموش نشه :003:

snoopy_oopsi
12-09-2009, 15:34
فقط مشکلی که هستش اینه که با اینترنت gprs نمیشه باهاش کار کرد

ahmaghxxx
21-09-2009, 16:03
پس با چی کار میکنه

ali asghar
21-09-2009, 16:31
پس با چی کار میکنه

سلام

با اینترنتی که سرعت بالایی داشته باشه.

Alien
14-10-2009, 13:37
سلام

با اینترنتی که سرعت بالایی داشته باشه.

یعنی با WiFi دامشگاه میشه؟:4:

k i a r a s h
14-10-2009, 14:12
یعنی با wifi دانشگاه میشه؟:4:

آره بابا کلی هم حال میده تازه :4:

ashkan_mc
15-10-2009, 19:36
من نتونستم باهاش کار کنم ... با spb tv کار میکنم ... کانال ها رو باز نمی کرد !!!

ali asghar
16-10-2009, 00:05
من نتونستم باهاش کار کنم ... با spb tv کار میکنم ... کانال ها رو باز نمی کرد !!!

سلام

به راحتی کار میکنه از عکسهایی که گذاشته شده هم می تونید کمک بگیرید.

M.Reza
16-10-2009, 09:52
من نتونستم باهاش کار کنم ... با spb tv کار میکنم ... کانال ها رو باز نمی کرد !!!


سلام

به راحتی کار میکنه از عکسهایی که گذاشته شده هم می تونید کمک بگیرید.


باز کردن کانالها، ارتباطی به خود برنامه نداره! چون این برنامه فقط لینک کانالهای مختلف رو داره و باز کردن کانالها، بستگی داره به پلیری مثل ویندوز مدیا پلیر و یا core player و کدک های نصب شده بر روی آنها...

kasra1212
26-03-2010, 13:18
با سلام
من روی hd2 نصب کردم موقع باز کردن برنامه ارورر میده لطفا راهنمایی بفرمایید

Lord©
09-04-2010, 12:16
ای ول داداش دمت گرم ... فقط یه سوال این لینک هایی که برنامه داره تا کی ثابته ؟ اگه یه وقت جواب نده ورژن جدیدتر میاد براش دیگه ؟درسته ؟

mmhsat
09-04-2010, 20:53
من روی HD2 نصب کردم و جواب داد تنها مشکلی که داره اینه که کانالهای ایران را توش پیدا نکردم و قسمت menu باز نمیشه

mmhsat
09-04-2010, 20:58
باید بگم کانالهای ایران و بقیه کشورها رو هم پیدا کردم منتهی من فقط تونسستم باهاش کانال فرانسه 24 رو ببینم اونم با اینترنت وایرلس wifi

mmhsat
09-04-2010, 21:29
باید بگم کانالهای ایران هم باز شد البته بعضی هاشون

madiseh
26-04-2010, 14:02
من نصبش كردم
ولي وقتي كه وارد مديا پلير ميشه ارور ميده كه پروك سي رو تنظيم نكردي ؟

بايد چي كار كنم

راستي من با كابل usb و از طريق كامپيوتر به اينترنت وصل شدم