PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Jeyo Mobile Companion 2.1 Build 1011



ali asghar
19-05-2009, 18:40
سلام.اینم یه برنامه فوق العاده برای pc و ppc همراه با سریال نامبر تست شده.سازگار با xp و vista با ساپورت کردن زبان فارسی

Features:
* Compatible with all Windows Mobile Smartphones and Pocket PC Phone Edition devices
* Send, receive and search SMS messages from a Windows PC
* Syncs new SMSs automatically
* Sync user-created SMS subfolders
* Chat over SMS using an instant messaging-style UI
* View sync'd SMS messages in threaded mode.
* Organize contacts in a Windows Mobile device's memory or on a SIM card
* Universal contacts import
* Powerful new data export capabilities
* Manage call history
* Backup and restore SMS messages, contacts and call history
* Supports flexible XML export file format
* Install applications and homescreen themes on a device
* Customize your device's theme settings from your PC
* Set device ringtones and audio notifications from your PC
* Take screenshots of your device
* View a device's system information
* Manage running applications and processes on a device
* Dial your phone from your PC
* Support multiple-language UI

http://rs491gc.rapidshare.com/files/234819659/3996347/jeyocg7104.gif

با تشکر از ارش عزیز

THE.PUNISHER
19-05-2009, 19:19
خیلی خوب بود مرسی کامل اجرا شد

miroalex
21-07-2009, 14:35
آقا این برنامه یه مشکل بزرک داره اونم اینه که وقتی می خوای contact درت کنی یا contact تویه گوشیرو تغییر بدی یه سری از فیلد هارو نشون نمیده اون صفحه شو هم نمی شه با موس کشید که سایزش بزرگ بشه بقیه فیلد ها معلوم بشه دو تا عکس گذاشتم یه نگاه بندازین می فهمین جریان چیه! کسی می دونه چه کار می شه کرد؟

ali asghar
22-07-2009, 07:45
سلام.بله منم این مشکل رو دارم و راهی هم براش پیدا نکردم.

siyavash_60
27-10-2009, 00:21
آقا این برنامه یه مشکل بزرک داره اونم اینه که وقتی می خوای contact درت کنی یا contact تویه گوشیرو تغییر بدی یه سری از فیلد هارو نشون نمیده اون صفحه شو هم نمی شه با موس کشید که سایزش بزرگ بشه بقیه فیلد ها معلوم بشه دو تا عکس گذاشتم یه نگاه بندازین می فهمین جریان چیه! کسی می دونه چه کار می شه کرد؟

دوست گرامی واسه contact موبایل بهترین برنامه خود Microsoft Outlook به این ترتیب که شما اول یه تلفن تو قسمت contact برنامه Microsoft Outlook وارد کن بعد موبایل رو وصل کن و بزرا با avtive synce فایل ها sync شه بعدش وقتی میری تو Microsoft Outlook میبینی همه شماره های تو گوشی اومده اونجا حالا هر تغییری میخوای بده حتی عکس اضافه کن ادرس تاریخ تولد و ... بعدش دوباره دکمه sync برنامه activesync رو بزن بعد همه انتقال پیدا میکنه به گوشی

bahram26
27-12-2009, 04:09
ممنون
برنامه خیلی خیلی عالیه
سرعتش در مقایسه با برنامه های مشابه خداست
من یه بار کل sms هام در اثر کار با یه برنامه مشابه پرید ولی این برنامه برای Back up و Restore تکه
البته برای edit کردن contact ها خیلی مناسب نیست

H@M!D
19-01-2010, 22:04
سلام
برای x1 به خوبی کار میکنه و زبان فارسی رو هم ساپرت میکنه،
برنامه بسیار عالی هستش که همیشه وجودش احساس میشد.
با تشکر فراوان

mrmostafa
04-02-2010, 00:28
آقا مرسی. من نسخه 2 داشتم فارسی رو علامت سوال میفرستاد این ورژن رو نصب کردم درسته عالیه واقعا ممنونم دنبال همین برنامه بودم

ebisoft
19-02-2010, 10:54
برنامه بسیار عالی هست.
اون مشکلی هم که گفتید من توو ویندوز 7 نداشتم ، فکر کنم اگر .net freamwork 3.5 زو نصب کنید مشکلتون حل بشه.

phalls
22-03-2010, 11:55
کد رجیستری برنامه چی هست ؟؟

mortezanoori
01-05-2010, 20:40
بعد مدتي چرا اين ديگه نميتونه با گوشي كانكت بشه ؟ دو سه روز خوب كار كرد ولي بعدش ديگه وصل نشد .
يه بار ديگه هم ويندوز عوض كردم باز هم همينطوري بود چند روز خوب بعدش خراب .

a6l3i
30-08-2010, 15:53
دوست گرامی واسه contact موبایل بهترین برنامه خود Microsoft Outlook به این ترتیب که شما اول یه تلفن تو قسمت contact برنامه Microsoft Outlook وارد کن بعد موبایل رو وصل کن و بزرا با avtive synce فایل ها sync شه بعدش وقتی میری تو Microsoft Outlook میبینی همه شماره های تو گوشی اومده اونجا حالا هر تغییری میخوای بده حتی عکس اضافه کن ادرس تاریخ تولد و ... بعدش دوباره دکمه sync برنامه activesync رو بزن بعد همه انتقال پیدا میکنه به گوشی

سلام

من تو Outlook-2010 حدود 350 تا Contact دارم که تو گروه های مختلف دسته بندی کردم. همین طور تو گوشیم (X1-و رام Energy) هم 399 تا که برنامه به خوبی همه رو نشون میده.
ولی من متوجه نشدم چظور باید اینها رو Synchronize کنم؟

یا این برنامه میشه یا باید کار دیگه ای کنم؟
ممنون

behzadr
09-11-2010, 10:39
سلام
دوستان من این برنامه رو نصب کردم تو سیستم ولی هر کاری میکنم نمی تونم اطلاعات گوشیمو ببینم تو سیستم!!!
باید چیکار کنم تا متصل بشه؟

DJcoral
07-01-2011, 08:02
منم گزینه ای برای کانک شدن پیدا نکردم

spiderman200700
05-02-2012, 21:24
منم نمیدونم با این برنامه چطوری به گوشیم کانکت بشم.
لطفا راهنمایی کنید.