PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش تصویری Hard SPL و آپگرید رام در HD



Monk
30-05-2009, 11:30
با سلام خدمت دوستان HD دار این سنگ سیاه زیبا .
میخواهیم گوشی را برای پذیرش رام های کوک شده آماده کنید برای این کار ابتدا باید هارد اس پی ال کنیم :atten:داشته باشید با این کار گوشی از گارانتی خارج میشه و مسئولیت کار با خودتون هست ولی در عوض میتونید از رام هایی استفاده کنید که به نسبت بهتر از رامهای رسمی هستند یعنی سرعت بالاتر بروز بودن درایور های گوشی و 10 ها برتری دیگر .

خب بریم سراغ کارمون .
مرحله به مرحله شروع کنیم :
فایل ضمیمه را دانلود کنید سپس اکسترکت کرده و فایل HSPLWrapper_Blackstone_156OliNex را اجرا کنید .

گزینه را تیک بزنید سپس برروی Next کلیک کنید .

http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=257242&stc=1&d=1243757581

حال شما 4 مرحله را مشاهده میکنید که باید مطابق آنها عمل کنید :
1 : موبایل رو به کامپیوتر وصل کنید .
2 : صبر کنید تا عملیات ActiveSync به پایان رسد .
3 : اگر برای حالت Standby چه در موبایل چه در کامپیوتر زمان تعریف کردید آن را Off کنید تا گوشی به حالت Standby نرود . ( خیلی مهم )
4 : اطمینان حاصل کنید که باطری شما بیش از 50 درصد شارژ دارد . (برای اطمینان گوشیه خود را کامل شارژ کنید )
حال گزینه مشخص شده را تیک بزنید سپس Next .

http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=257243&stc=1&d=1243757581


اینجا شما ورژن رام را مشاهده میکنید
برروی Update کلیک کنید .
http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=257244&stc=1&d=1243757581


در این قسمت شما نوع هارد اس پی ال را خواهید دید .
برروی گزینه Next کلیک کنید .


http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=257245&stc=1&d=1243757581


مجددا برروی گزینه Next کلیک کنید و اجازه دهید گوشی مراحل را انجام دهد توجه کنید که گوشی ریستارت میشود و وقتی گوشی کامل بالا آمد کار تمام هست .

http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=257246&stc=1&d=1243757581


موفق باشید .

Monk
30-05-2009, 11:37
دوستان توجه داشته باشید 5 مرحله آپگرید رام هم دقیقا مشابه Hard SPL کردن هست فقط شما رام مورد نظرتون را دانلود سپس 5 مرحله را انجام دهید .

13451345
22-10-2009, 11:30
سلامدوست عزیز ، من اینکار را بر روی گوشیم انجام دادم و Hspl1.56 شد اما الان موقعی که گوشی را ریستارت میکنم گرافیک صفحه خراب میشه و ... ولی موقعی که دکمه power را میزنم به حالت قبلی خود برمیگرده لطفا راهنمایی کنید برای رفع مشکل چکار کنم ؟ با تشکر از شما

tighoor
22-10-2009, 11:37
سلامدوست عزیز ، من اینکار را بر روی گوشیم انجام دادم و Hspl1.56 شد اما الان موقعی که گوشی را ریستارت میکنم گرافیک صفحه خراب میشه و ... ولی موقعی که دکمه power را میزنم به حالت قبلی خود برمیگرده لطفا راهنمایی کنید برای رفع مشکل چکار کنم ؟ با تشکر از شما


این مسئله وقتی پیش میاد که Hard-SPL به خوبی انجام نشده باشه...
یه بار دیگه Harsd-spl کنید اگه نشد باید از یه ورژن دیگه از Hard-spl استفاده کنید...

13451345
22-10-2009, 12:21
با سلام مجدد دوباره مراحل گفته شده را انجام دادم منتها هنوز مشکل حل نشد بنظرتون از چه ورژنی از Hard-spl استفاده کنم واز چه Rom ؟ با تشکر فراوان

S.A.E.I.D
22-10-2009, 13:01
دوست عزیز در 90% مواقع این مشکل پیش میاد که با تعویض رام مشکل حل میشه
از یکی از رام های دیوتی استفاده کن

mi5agh
21-11-2009, 00:45
سلام بچه ها یــــــــــــــــــــــــ ـــــــه مشکل دارم هر کار میکنم گوشی hpsl نمیشه .
همه مراحل هم درست میرم. تا اونجا که درصد میاد میره رو صفر گیر میکنه error میده مینیوسه کابل رو چک کن کابل هم هّّّّّّــــــــــــیچ مشکلی نداره :022::022::020::020::020: چکار باید کــــــرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟

saeed_ssss
01-12-2009, 14:27
سلام دوستان . من گوشیم به هیچ عنوان رام رو لود نمیکنه 4 ورژن از رامهای متفاوت رو امتحان کردم ولی هیچ فایده ای نداره. حتی ورژن رادیو رو هم عوض نمیکنه . هر روشی رو که بشه انجام داد امتحان کردم ولی رو همشون تو صفر درصد خطا میده. ممنون میشم اگه یه راهکاری بهم نشون بدین

hooman50
03-12-2009, 10:37
salam khaste nabashid
bekhoda windowsam kharabe farsi nemitoonam benevisam
agha man ye soal dashtam
1.chera vaghti HSPLWrapper_Blackstone_156OliNex ro ejra mikonam in eroro mide? http://www.freeimagehosting.net/uploads/ee80bdbcb5.jpg

nima_chapter85
09-12-2009, 17:50
سلام
من اصلا این کارها رو نمی کنم هر دفعه رام دانلود می کنم بعد گوشی رو وصل می کنم رو رامی که دانلود کردم 2 بار کلیک می کنم بعد مراحل بالا ظاهر میشه و رام آپگرید میشه من هنوز نفهمیدم منظور از Hard SPL چی هست خوب اآخه من رام رو عوض کردم ولی Hard SPL نکردم

m_mountain
11-12-2009, 13:55
آقا من تو چندتا پست دیدم برای هاردریست این روش رو پیشنهاد کردن ولی من هر چی تست زدم نشد:باید گوشیو خاموش کرد کلید vol up + vol down نگه داشت بعد گوشیو روشن کرد کسی میدونه جریان چیه؟!!!
اگه بشه خوبیش اینه که دیگه نمیخواد قاب پشتشو در بیاریم

S I N A
11-12-2009, 14:09
آقا من تو چندتا پست دیدم برای هاردریست این روش رو پیشنهاد کردن ولی من هر چی تست زدم نشد:باید گوشیو خاموش کرد کلید vol up + vol down نگه داشت بعد گوشیو روشن کرد کسی میدونه جریان چیه؟!!!
اگه بشه خوبیش اینه که دیگه نمیخواد قاب پشتشو در بیاریم

دوست عزیز

برای هارد ریست 2 روش وجود داره:

1.به آدرس زیر برید و هارد ریست کنید:

start> setting> system >clear storage (wipe device)

2.برای هرد ریست دکمه های زیر رو با هم نگه داری و بعد از چند ثانیه گوشی هارد ریست میشه.

vol. up + vol. down + reset button

موفق باشید

dav007
21-12-2009, 00:10
آقا تو رو خدا کمکم کنین . هر کاری می کنم رو 0% می مونه و بعدش همون ارور Connectıon Error USB رو می ده . حتی با چند تا از ورژن ها هم امتحان کردم حتی 1.56 نمی شه که نمی شه . حتی اول گوشی رو اول رو bootloader آوردم بعدش کابل رو زدم اما بازم نشد هارد ریست هم کردم اما بازم نشد ( با همون vol up + vol down + power ) تو رو به خدا جون هر کی دوست دارین کمکم کنین . کارم گیره لازم دارم :8: :020::020:

:020::020::020::020::020::020::020::020::020::020:

dav007
21-12-2009, 09:13
آقا نمی دونم چرا نمیشه ، وقتی آپدین رو می زنم یک بار ارتباط usb قطع می شه و دوباره وصل میشه اما همین جور رو 0% می مونه . به خدا کلافه شیدم دیگه نمی دونم چیکار کنم . لطفا راهنمایی کنین . ممنون.:8:

hamed2562
24-12-2009, 19:43
آقا تو رو خدا کمکم کنین . هر کاری می کنم رو 0% می مونه و بعدش همون ارور Connectıon Error USB رو می ده . حتی با چند تا از ورژن ها هم امتحان کردم حتی 1.56 نمی شه که نمی شه . حتی اول گوشی رو اول رو bootloader آوردم بعدش کابل رو زدم اما بازم نشد هارد ریست هم کردم اما بازم نشد ( با همون vol up + vol down + power ) تو رو به خدا جون هر کی دوست دارین کمکم کنین . کارم گیره لازم دارم
سلام
دوست عزیز گوشی یکی از آشناها بود با همین روش جواب داد امیدوارم برای شما هم جواب بده.
در قسمت usb to pc تیک enable faster را بردارید. بعد روی تلفن پیغام را yes بزنید...

alireza_sk
30-12-2009, 16:41
آقا تو رو خدا کمکم کنین . هر کاری می کنم رو 0% می مونه و بعدش همون ارور Connectıon Error USB رو می ده . حتی با چند تا از ورژن ها هم امتحان کردم حتی 1.56 نمی شه که نمی شه . حتی اول گوشی رو اول رو bootloader آوردم بعدش کابل رو زدم اما بازم نشد هارد ریست هم کردم اما بازم نشد ( با همون vol up + vol down + power ) تو رو به خدا جون هر کی دوست دارین کمکم کنین . کارم گیره لازم دارم :8: :020::020:

:020::020::020::020::020::020::020::020::020::020:

سلام ، منم هم دیشب برای اولین بار خواستم این آپگرید را انجام بدم که با همین مشکل شما مواجه شدم ولی بعد یکبار هارد ریست کردم و یکبار هم مموری رو فرمت کردم درست شدو به راحتی آپگرید کردم . در ضمن حتما مطمئن شو که sync complete شده باشه چون برای من هم پیش اومده که بعضی وقتها که کابل رو وصل میکنم اتصال درسته و فایلهای توی گوشی رو میتونم توی کامپیوتر ببینم ولی وقتی برنامه sync کامپیوتر را باز میکنم نوشته disconnected

mehdyy
29-01-2010, 00:25
سلام
منم مشکل این رفیقمونو دارم روی 0 در صد می مونه لطفا یکی کمک کنه

pacopoor
26-02-2010, 16:50
سلام موقعی که گوشی را ریستارت میکنم گرافیک صفحه خراب شده . ولی موقعی که دکمه power را میزنم به حالت قبلی خود برمیگرده لطفا راهنمایی کنید برای رفع مشکل چکار کنم ؟
dutty rom 6.5 هم نصب کردم درست نشد.

designmanager
24-03-2010, 02:35
سلام موقعی که گوشی را ریستارت میکنم گرافیک صفحه خراب شده . ولی موقعی که دکمه power را میزنم به حالت قبلی خود برمیگرده لطفا راهنمایی کنید برای رفع مشکل چکار کنم ؟
در ضمن مال من هم روی 0 میمونه

136209
26-03-2010, 11:01
سلام من این رام 6.5 رو دانلود کردم اما وقتی میخوام از حالت فشرده در بیارم فقط یک فایل باپسوند nbh داره و اون فایل setup رو نداره باید چکار کنم

amir atash
19-04-2010, 13:39
سلام من این کار انجام دادم ولی پیغام زیر مده net framework initization error
چی کار کنم

mazygen
19-04-2010, 23:23
بادرود

ممنون از زحمات شما

من تازه یه گوشی htc گرفتم میخواستم ببینم اینکه شما میگین hpls کردن و نصب rom آیا میشه

دوباره گوشی رو به حال اولش برگردوند؟ ( یعنی همون ویندوز خودش )

در ضمن این rom ها متفرقه هستن؟ و منظور از rom همین ویندوزه؟؟؟

ببخشید آماتورم دیگه

S.A.E.I.D
21-04-2010, 13:05
بادرود

ممنون از زحمات شما

من تازه یه گوشی htc گرفتم میخواستم ببینم اینکه شما میگین hpls کردن و نصب rom آیا میشه

دوباره گوشی رو به حال اولش برگردوند؟ ( یعنی همون ویندوز خودش )

در ضمن این rom ها متفرقه هستن؟ و منظور از rom همین ویندوزه؟؟؟

ببخشید آماتورم دیگه

بله عزیز به راحتی میشه

بله همون ویندوزه ولی چون کوک شده هست بهش رام میگن

mazygen
23-04-2010, 22:18
بله عزیز به راحتی میشه

بله همون ویندوزه ولی چون کوک شده هست بهش رام میگن

بادرود

ممنون

میشه بگید چطوری بر میگرده؟

در ضمن اون عکس آواتارت عکس خودته؟؟!

t.bone
06-05-2010, 14:56
با عرض سلام خدمت دوستاي موبايلستان

من اين touch hd نميتونم hard spl كنم چيكار كنم يعني نميشه شما راهي بلدين؟

errore 262 update errore

t.bone
08-05-2010, 09:44
امكان داره از اصلي نبودن كابل باشه چون از كابل نوكيا يا موتورولا يا رمريدر استفاده كردم ولي با همين كابلا برنامه ميتونم نصب كنم روش در ضمن برا دياموند هم نميتونم ويندوز نصب كنم در صورتي كه قبلا با كابل اصلي خودش زياد وينوز عوض كردم

tighoor
08-05-2010, 16:51
دوست عزیز امکان داره از کابل باشه بله...
و این که روی 1 کامپیوتر دیگه هم تست کنید نتیجه رو بگین...

mta_gsm
29-05-2010, 11:00
دوستان ورژن دیگه ای از هارد اس پی ال ندارید با ورژن زدم گوشیم گرافیکش به هم خورده

تورو خدا یه راهی ارائه بدید

mahdi33k
21-06-2010, 08:25
salam dostan gol

ye komak mikhastam

man goshimo unlock va ye rom gozashtam rosh

az bad on moghe toch screenam avalesh khob bod bad hey hang mikardo ta touch ro mizadam jabe ja click mishod har chi

rom ro avaz kardam enregy jadid gozashtam ke dobare avalesh khob bod 10 min bad dobare hamontor shod

momkene touch kharab shode ? ya bayad rom asli ro bezaram ? chikar konam mamnon misham?

mahdi33k
21-06-2010, 10:36
rasti man radio ro ham upgared kardam vali dobare avalesh 10 min khobe badesh touch screenesh dobare hamontor mishe hard reset ham ke mikonam avalesh khobe badesh 10 min ghat mizane har chi mizanam payin safhe icon bala safhe ejra mishe nemidonam chera avalesh inghadar khobo daghigh kar mikone bad ,,,!!!

mahdi33k
21-06-2010, 10:44
ممنون ازت دوست عزیز شرمنده حروف فارسی نداشتم رو کیبرد الان با گوگل زدم

medhathtc
28-06-2010, 16:17
سلام
دستم به دامنتون رام گوشيم (pro2) عوض كردم تا 100 رفت ريست شد ولي از همون اول هنگ مي كنه چي كار كنم

13451345
13-07-2010, 11:07
سلام به همه دوستان و دست اندر کاران محترم. من رام گوشیم را آپگرید کردم ( البته قبل از آن گوشی را hspl کردم). و الان هم هیچ مشکلی ندارم منتها رام قبلیم عربی بود و نیازی به نصب عربایزر نداشت ولی این رام جدید را که از سایت اچ تی سی گرفتم انگلیسیه و بایستی عربایزر را براش نصب کنم ممنون میشم اگر کسی رام عربی برام بذاره. راستی رام قبلیش (رام عربی )را که که دوباره نصب کردم موقع روشن کردن گوشی گرافیک تصویر خراب میشد لذا بناچار همان رام انگلیسی را گذاشتم. آیا راهی برای برگرداندن رام قبلی وجود دارد؟
ضمنا بخاطر اینکه موقع تغییر رام اطلاعاتم از بین نروند چکار باید بکنم ممنون میشم راهنمائیم کنید.

S I N A
13-07-2010, 11:19
سلام به همه دوستان و دست اندر کاران محترم. من رام گوشیم را آپگرید کردم ( البته قبل از آن گوشی را hspl کردم). و الان هم هیچ مشکلی ندارم منتها رام قبلیم عربی بود و نیازی به نصب عربایزر نداشت ولی این رام جدید را که از سایت اچ تی سی گرفتم انگلیسیه و بایستی عربایزر را براش نصب کنم ممنون میشم اگر کسی رام عربی برام بذاره. راستی رام قبلیش (رام عربی )را که که دوباره نصب کردم موقع روشن کردن گوشی گرافیک تصویر خراب میشد لذا بناچار همان رام انگلیسی را گذاشتم. آیا راهی برای برگرداندن رام قبلی وجود دارد؟
ضمنا بخاطر اینکه موقع تغییر رام اطلاعاتم از بین نروند چکار باید بکنم ممنون میشم راهنمائیم کنید.

دوست عزیز

نیازی به نصب دوباره رام عربی نیست. شما با نصب کردن یک arabizer یا فارسی ساز مشکلتون حل میشه.
در مورد خراب شدن گرافیک صفحه به خاطر HSPL هست.
در مورد اطلاعات هم شما میتونید از PIM خودتون Backup بگیرید. اما در مورد فایلهای دیگه میتونید اونها رو به Memory card منتقل کنید.

موفق باشید

masoud_ac
02-08-2010, 00:06
سلام

من همه ي پست هارو خوندم و اين كا يا انجام نميشده يا انجام ميشده با بهم ريختم گرافيك مواجه شدند.


كسي هست اين كار رو بدون مشكل انجام داده باشه؟

روشي ديگه هست كه اين مشكلات رو نداشته باشه؟

smaiel
07-08-2010, 15:42
سلام دوستان
گوشی من اصلا با HSPLWrapper_Blackstone_156OliNex سازگار نیست و نمی شه باهاش کاری کرد
می شه بگین چه کنم که بتونم رام غیر اصلی بریزم رو گوشی؟
البته گوشیم اچ دی هستش

parsa6090
18-12-2010, 23:19
سلام وخسته نباشید خدمت دوستان
بنظر میرسه که تاپیک HSPL و آپگرید رم به جزئیات بیشتری نیاز دارد ،برای من هنوز موارد زیر مبهم است:
1.برای بک آپ گیری از رم قدیمی گوشی چکار باید کرد که اگر هنگام آپگرید به مشکل برخوردیم بتونیم restore کنیم؟
2.از چند راه میتوان HSPL انجام داد وبهترین راه کدامست؟
3. روش آپگرید رم ؟ فایل دانلود شده بصورت rar هست پس از extract چند فایل با پسوند های مختلف بوجود میاد از کدام استفاده کنیم؟
4. آیا ورژن رادیو را هم باید تغییر داد؟
5.آیا نرم افزار های قبلی که روی رم original بوده پس از restore دوباره قابل استفاده است؟
6. لینک دانلود رم original HD با قابلیت فارسی هم اگر در دسترس هست بگذارید.

three3three
04-02-2011, 16:54
راستي اين فايل ضميمه دانلود ميشه ولي موقع اجرا ارور The application failed to initialize properly (0xc0000135) click on ok to terminate tehe application ميده
چه كنم
با اپرا دانلود كردم حجمش 1 مگ و خورده ايه آيا واقعا همينه؟ يا اشكال از چيزه ديگيه؟

three3three
04-02-2011, 17:24
يكي نيست جواب مارو بده؟؟ يه تاپيك زديم به نام مراحل نصب رام جديد در htc hd 34 بار مشاهده شد ولي دريغ از يه پاسخ
بابا يكي نيست كمكون كنه
سوالات پارسا رو جواب بدين بعضي از سوالاي منم جواب دادين

سلام وخسته نباشید خدمت دوستان
بنظر میرسه که تاپیک HSPL و آپگرید رم به جزئیات بیشتری نیاز دارد ،برای من هنوز موارد زیر مبهم است:
1.برای بک آپ گیری از رم قدیمی گوشی چکار باید کرد که اگر هنگام آپگرید به مشکل برخوردیم بتونیم restore کنیم؟
2.از چند راه میتوان HSPL انجام داد وبهترین راه کدامست؟
3. روش آپگرید رم ؟ فایل دانلود شده بصورت rar هست پس از extract چند فایل با پسوند های مختلف بوجود میاد از کدام استفاده کنیم؟
4. آیا ورژن رادیو را هم باید تغییر داد؟
5.آیا نرم افزار های قبلی که روی رم original بوده پس از restore دوباره قابل استفاده است؟
6. لینک دانلود رم original HD با قابلیت فارسی هم اگر در دسترس هست بگذارید.
بعدش اينكه اين فايل ضميمه كه گذاشتيد دانلود ميشه ولي موقع اجرا ارور The application failed to initialize properly (0xc0000135) click on ok to terminate tehe application ميده اشكال از كجاست؟؟؟؟

three3three
14-02-2011, 13:20
يعني يه نفر پيدا نميشه جواب مارو بده اين انجمن چه كسل كنندس!!!!!!!!!!!!!

smmm2001us
16-03-2011, 23:17
ممکن مشکل از ویندوزت باشه . رو ویندوز xp تست کن ببین چطوره.

amin890
09-03-2012, 15:20
درباره
اگر برای حالت Standby چه در موبایل چه در کامپیوتر زمان تعریف کردید آن را Off کنید تا گوشی به حالت Standby نرود . میشه بیشتر توضیح بدید

LEO K
14-03-2012, 11:44
درباره
اگر برای حالت standby چه در موبایل چه در کامپیوتر زمان تعریف کردید آن را off کنید تا گوشی به حالت standby نرود . میشه بیشتر توضیح بدید

دوست من کلا هم کامپیوتر و هم گوشی بعد یه مدت صفحشون خاموش میشه

شما تو تنظیمات هر کدوم بریدو این مورد رو غیر فعال کنید
البته با کار کردن با گوشی و کامپیوتر نمیره تو استند بای

alaeden
25-02-2013, 14:38
سلام وخسته نباشید
ببخشید منظور از " صبر کنید تا عملیات ActiveSync به پایان رسد ."چیه؟
وقتی میری توی این قسمت از گوشی اطلاعاتی مثلdomin وserver اینارو از کجا بدیم بهش؟

saeedprogram
03-04-2013, 18:26
سلام من وقتی فایل رو کلیک میکنم ارور میده واصلا اجرا نمیشه
لطفا کمک کنید

Mohammad.M
21-07-2013, 12:16
سلام به همه ی دوستان
در موقع HSPL کردن اررور UPDATE ERROR میدهد مشکل از کجاست؟
هارد ریست هم کرم اما باز مشکل همینه!خواهش میکنم راهنمایی کنید:please: :please: