PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش تصویری آنلاک کردن و نصب رام های غیر رسمی در Viva



k i a r a s h
31-05-2009, 03:25
آموزش تصویری آنلاک کردن (HardSPL) در Touch Viva




توضيحات اوليه:
آنلاک کردن براي اين انجام مي شود که ما بتوانيم رام هاي کوک شده (غير رسمي) را بر روي گوشي نصب کنيم .در غير اينصورت (يعني آنلاک نکردن) امکان نصب رام هاي غير رسمي وجود ندارد .

تذکرات:
آنلاک کردن باعث از بین رفتن گارانتی گوشی می شود
بنده و سایت موبایلستان هیچ مسیولیتی در مورد مشکلات و خسارت های احتمالی نداریم .

شما بايد نرم افزارهاي زير را نصب کنيد:

- اگر از ويندوز XP استفاده ميکنيد حتما آخرين نسخه نرم افزار ActiveSync را از اینجا (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=44640) دريافت و روي کامپيوتر خود نصب کنيد.
- اگر از ويندوز Vista استفاده ميکنيد حتما آخرين نسخه نرم افزار WMDC را دريافت و روي کامپيوتر خود نصب کنيد.
- براي ادامه کار حتما آخرين نسخه نرم افزار Net FrameWork. را از اینجا (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=64686) دريافت و بر روي گوشي خود نصب کنيد.

فايل ضميمه شده ي Opal Hard SPL v2.0 را دانلود و از حالت فشرده خارج کنيد .
فايل خارج شده از حالت فشرده را در کامپيوتر اجرا و مراحل را اين چنين دنبال کنيد:

1- طبق عکس گزينه مورد نظر را تيک بزنيد سپس برروي Next کليک کنيد .


http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=257417&d=1243729515

2- در اين مرحله شما بايد 4 نکته را رعايت کنيد :


http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=257418&d=1243729515

1 : موبايل رو به کامپيوتر وصل کنيد .
2 : صبر کنيد تا عمليات ActiveSync به پايان رسد .
3 : اگر براي حالت Standby چه در موبايل چه در کامپيوتر زمان تعريف کرديد آن را Off کنيد تا گوشي به حالت Standby نرود . ( خيلي مهم )
4 : اطمينان حاصل کنيد که باطري شما بيش از 50 درصد شارژ دارد . (براي اطمينان گوشيه خود را کامل شارژ کنيد )
حال گزينه مشخص شده را تيک بزنيد سپس Next .

3- برروي Update کليک کنيد .


http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=257419&d=1243729515

4- برروي گزينه Next کليک کنيد .


http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=257420&d=1243729515

5- مجددا برروي گزينه Next کليک کنيد .


http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=257421&d=1243729515

6- کار تمام شده و اجازه دهيد گوشي مراحل را انجام دهيد . پس از پایان مراحل گوشی ریست می شود و گوشی آنلاک شده است .


نكته : براي اطمينان از Hard SPL كردن بعد از انجام اين مراحل به BootLoader رفته و مقدار 2.00.cmon رو مشاهده خواهيد كرد.

طریقه ی رفتن به حالت BootLoader:
در حالی گه گوشیتان کاملا خاموش است . دکمه ی Volume Down را نگه داشته و دکمه ی Power را بزنید .



کپی برداری فقط با ذکر منبع (موبایلستان) مجاز است

k i a r a s h
05-07-2009, 22:29
آموزش تصویری نصب رام های غیر رسمی (Cook) در ویوا



سلام . در ادامه ی مطلب بالا می خوام روش نصب رام های غیر رسمی رو هم بهتون بگم .
برای نصب رام های غیر رسمی ما ابتدا باید گوشی رو آنلاک کنیم که آموزش کامل رو در پست بالا می بینید . پس از آنلاک کردن گوشی ، رام مورد نظر خود را دانلود کنید .

رام های غیر رسمی به یکی از 2 صورت زیر هستند:
1- رام هایی که پس از دانلود و خارج کردن از حالت فشرده دارای چندین فایل هستند ، بعلاوه ی یک فایل اجرایی با پسوند exe که در عکس زیر هم براتون مشخص کردم . برای نصب این نوع رام ها فقط کافیست تا شما فایل exe را اجرا کنید و مراحل را ادامه دهید . مراحل کاملا شبیه به مراحل آنلاک کردن است .


http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=267422&d=1246822043

2- رام هایی که پس از دانلود و خارج کردن از حالت فشرده فقط دارای یک فایل با پسوند nbh هستند . برای نصب این نوع رام ها ابتدا باید فایل Opal CustomRUU v1.0 رو که براتون ضمیمه کردم دانلود کنید . پس از دانلود فایل و خارج کردن آن از حالت فشرده ، داخل پوشه بروید و مانند عکس زیر ابتدا فایل nbh (رامی را که دانلود کردین) را در پوشه کپی کنید و بعد از آن Opal CustomRUU v1.0 را اجرا کنید و مراحل را ادامه دهید . مراحل کاملا شبیه به مراحل آنلاک کردن است .


http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=267423&d=1246822043


کپی برداری فقط با ذکر منبع (موبایلستان) مجاز است

mehdika
16-07-2009, 10:26
بسم الله الرحمن الرحيم
سلام، من وقتي hard spl رو كليك ميكنم اين ارور رو ميده :
error .net framework
دليلش چيه؟
ممنون

k i a r a s h
16-07-2009, 11:32
بسم الله الرحمن الرحيم
سلام، من وقتي hard spl رو كليك ميكنم اين ارور رو ميده :
Error .net framework
دليلش چيه؟
ممنون

سلام . دوست من آخرین ورژن برنامه ی دات نت رو ، هم تو کامپیوتر و هم تو گوشیت نصب کن .

mehdika
16-07-2009, 12:06
ولي hard spl چنتا فايل ميسازه كه هيچكدوم اجرا نميشن!!!!
net framework2 نصب كردم
نظرتون چيه؟؟

mehdika
16-07-2009, 12:32
ولي hard spl چنتا فايل ميسازه كه هيچكدوم اجرا نميشن!!!!
net framework2 نصب كردم
نظرتون چيه؟؟

بله؟

k i a r a s h
16-07-2009, 18:36
ولي hard spl چنتا فايل ميسازه كه هيچكدوم اجرا نميشن!!!!
net framework2 نصب كردم
نظرتون چيه؟؟


بازم سلام . عزیز من شما بعد از این که فایل رو دانلود کردین و از حالت فشرده خارج کردین یه فایل بدست میارید با این اسم: Opal HardSPL v2.0
این فایل رو تو کامپیوترت اجرا کن یه صفحه درست مثل عکس اولی که تو پست 1 برات گذاشتم باز میشه ، همین . حالا یعنی چی hard spl چندتا فایل میسازه؟ :023: :7:

mehdika
17-07-2009, 11:35
okey
مشكل از ويندوز رايانم بود، حل شد
ممنون

A.Plus
19-07-2009, 22:24
سلام
آرش جان روی ویندوز 6.5 هم manilla 2d نصب میشه؟

k i a r a s h
20-07-2009, 00:33
سلام
آرش جان روی ویندوز 6.5 هم manilla 2d نصب میشه؟

سلام . آره ادیب جان نصب میشه . تازه می تونی برای این که اذیت نشی از رام هایی استفاده کنی که خودش مانیلا داشته باشه . مثلا اینی که من نصب کردم خودش مانیلا داره .

A.Plus
23-07-2009, 18:00
سلام . آره ادیب جان نصب میشه . تازه می تونی برای این که اذیت نشی از رام هایی استفاده کنی که خودش مانیلا داشته باشه . مثلا اینی که من نصب کردم خودش مانیلا داره .

خب خودت کدوم رو نصب کردی اگه میشه لینک دانلودش رو بزار.:merci:
بعد اینهایی که خودشون مانیلا دارن تم هاش هم فرق میکنه یعنی تم های manilla 2d روش نصب میشه یا جدا باید بریزیم؟:39:

k i a r a s h
03-08-2009, 11:30
خب خودت کدوم رو نصب کردی اگه میشه لینک دانلودش رو بزار.:merci:
بعد اینهایی که خودشون مانیلا دارن تم هاش هم فرق میکنه یعنی تم های manilla 2d روش نصب میشه یا جدا باید بریزیم؟:39:

سلام . ادیب جان ببخشید دیر جوابت رو می دم . چند مدتی نبودم . ادیب جان تا اون جایی که یادمه شما ورژن 19 رو نصب کردی . اون که خودش تاچ فلو داره که . من رام ورژن 21 رو نصب کردم .یه تغییرات جزیی هم کرده . به نظر من سرعتشم از 19 بهتره . هر 2 تاشونم تاچ فلو دارن .
راستی ، برای رام هایی که تاچ فلو دارن هم می تونی تم بریزی

alireza_md
04-09-2009, 19:17
سلام با تشکر از زحمات شما میخواستم بدونم اگر بعد از نصب رام های غیر رسمی به هر دلیل تصمیم به بازگشت به رام اصلی گرفتیم این امکان وجود داره یا خیر
با سپاس

k i a r a s h
04-09-2009, 19:41
بله علیرضا جان می تونی . فقط کافیه تا رام اصلی رو از سایت اچ تی سی دانلود کنی و همین طوری نصبش کنی .

Romin_Bmw850i
23-11-2009, 22:32
آقا من وقتی می خوام hard spl کنم میگه cable وصل نیست!!! وقتی هم که میخوام ویندوز 6.5 25 رو بریزم تا 1% میره بعدش میگه فایل خرابه!!!

Romin_Bmw850i
25-11-2009, 22:53
کسی نبود کمک کنه؟!؟

Romin_Bmw850i
28-11-2009, 14:47
همچنان منتظر کمک دوستان هستیم!!!

Romin_Bmw850i
30-11-2009, 14:18
ماشالله اینجا 8 تا مدیر داره هیچ کدوم جواب منو نمیدن!!!

n a d e r
13-03-2010, 11:03
سلام دوست عزيز
ممنون از راهنماييهاي شما.
ببخشيد كه اينجا مطرح ميكنم. براي نصب تم مانيلاميخواد كه از لينكهاي مختلف نتونستم دانلودكنم.
ضمنا رام 6.5 رو هم نتونستم دانلود كنم. ميشه منو راهنمايي كنيد؟
ممنون - نادر

Sandroid
08-07-2010, 12:18
آقا من وقتی می خوام hard spl کنم میگه cable وصل نیست!!! وقتی هم که میخوام ویندوز 6.5 25 رو بریزم تا 1% میره بعدش میگه فایل خرابه!!!

شما تا spl نکنی گوشیتو نمیتونی رام کوک شده بریزی رو گوشیت.

برای spl کردن هم اون برنامه که تو پست اول هست رو دانلود کن و بعد از وصل کردن کابل و run شدن active sync رو کامپیوترت...

برنامه spl رو اجرا کن.

فقط حواست باشه گوشیت باید حداقل 50%شارژ داشته باشه...

موفق باشی

Sandroid
08-07-2010, 12:23
سلام دوست عزيز
ممنون از راهنماييهاي شما.
ببخشيد كه اينجا مطرح ميكنم. براي نصب تم مانيلاميخواد كه از لينكهاي مختلف نتونستم دانلودكنم.
ضمنا رام 6.5 رو هم نتونستم دانلود كنم. ميشه منو راهنمايي كنيد؟
ممنون - نادر

شما دقیقا کدوم رام رو میخواید؟

mahan258
10-07-2010, 20:47
با سلام
من HTC viva خریدم ولی SMS فارسی نمی یاد همش مربع مییاد چی کار کنم مرسی بچه ها از کمکتون

Sandroid
11-07-2010, 10:01
با سلام
من htc viva خریدم ولی sms فارسی نمی یاد همش مربع مییاد چی کار کنم مرسی بچه ها از کمکتون

دوست عزیز شما کافیه یه فارسی ساز رو گوشیتون نصب کنید.

تو قسمت نرم افزار همین سایت موجود هست

_Mehdi_
13-08-2010, 21:46
سلام
میشه از کلیه دوستان عاجزانه خواهش کنم این تاپیک رو ببینن ؟


http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=111457


ممنون
خدا خیرتون بده ایشالله :((

Sandroid
20-08-2010, 20:29
جوابتون رو تو همون پست دادم...

h2m1d_k
02-09-2010, 20:17
سلام بچه ها من گوشیمو میخوام آنلاک کنم Opal-HardSPL-v2.0 دانلود کردم وقتی میخوام اجراش کنم error میده که The application failed to intialize properly (0xc0000135). click on ok to terminate the application اجرا نمیشه
و اینکه وقتی میخوای آنلاک کنی میشه ActiveSync باز نکرد ؟ فقط بری تو BootLoader (Volume Down and powe) اونجا USB وصل بشی Update کنی ؟
ویندوز pc Xp ی!
لطفا کمک
دقیقا مشکلی که mahdiika داشته رایانت چه مشکلی داشته؟

Mr.zeus WM
02-09-2010, 20:50
سلام بچه ها من گوشیمو میخوام آنلاک کنم Opal-HardSPL-v2.0 دانلود کردم وقتی میخوام اجراش کنم error میده که The application failed to intialize properly (0xc0000135). click on ok to terminate the application اجرا نمیشه
و اینکه وقتی میخوای آنلاک کنی میشه ActiveSync باز نکرد ؟ فقط بری تو BootLoader (Volume Down and powe) اونجا USB وصل بشی Update کنی ؟
ویندوز pc Xp ی!
لطفا کمک
دقیقا مشکلی که mahdiika داشته رایانت چه مشکلی داشته؟

Net 3.5 رو نصب کن. برو به بوت لودر و حالا Opal-HardSPL-v2.0 رو اجرا کن
بهترین راه آنلاک از بوت لودر هست. میتونی هم به اونجا بری و بدون اجرای ActiveSync کار خودتو بکنی
منظورت رو کامل نفهمیدم. مشکلی بود بپرس

poyraz
09-09-2010, 15:59
آموزش تصویری آنلاک کردن (HardSPL) در Touch Viva




توضيحات اوليه:
آنلاک کردن براي اين انجام مي شود که ما بتوانيم رام هاي کوک شده (غير رسمي) را بر روي گوشي نصب کنيم .در غير اينصورت (يعني آنلاک نکردن) امکان نصب رام هاي غير رسمي وجود ندارد .

تذکرات:
آنلاک کردن باعث از بین رفتن گارانتی گوشی می شود
بنده و سایت موبایلستان هیچ مسیولیتی در مورد مشکلات و خسارت های احتمالی نداریم .

شما بايد نرم افزارهاي زير را نصب کنيد:

- اگر از ويندوز XP استفاده ميکنيد حتما آخرين نسخه نرم افزار ActiveSync را از اینجا (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=44640) دريافت و روي کامپيوتر خود نصب کنيد.
- اگر از ويندوز Vista استفاده ميکنيد حتما آخرين نسخه نرم افزار WMDC را دريافت و روي کامپيوتر خود نصب کنيد.
- براي ادامه کار حتما آخرين نسخه نرم افزار Net FrameWork. را از اینجا (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=64686) دريافت و بر روي گوشي خود نصب کنيد.

فايل ضميمه شده ي Opal Hard SPL v2.0 را دانلود و از حالت فشرده خارج کنيد .
فايل خارج شده از حالت فشرده را در کامپيوتر اجرا و مراحل را اين چنين دنبال کنيد:

1- طبق عکس گزينه مورد نظر را تيک بزنيد سپس برروي Next کليک کنيد .


http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=257417&d=1243729515

2- در اين مرحله شما بايد 4 نکته را رعايت کنيد :


http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=257418&d=1243729515

1 : موبايل رو به کامپيوتر وصل کنيد .
2 : صبر کنيد تا عمليات ActiveSync به پايان رسد .
3 : اگر براي حالت Standby چه در موبايل چه در کامپيوتر زمان تعريف کرديد آن را Off کنيد تا گوشي به حالت Standby نرود . ( خيلي مهم )
4 : اطمينان حاصل کنيد که باطري شما بيش از 50 درصد شارژ دارد . (براي اطمينان گوشيه خود را کامل شارژ کنيد )
حال گزينه مشخص شده را تيک بزنيد سپس Next .

3- برروي Update کليک کنيد .


http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=257419&d=1243729515

4- برروي گزينه Next کليک کنيد .


http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=257420&d=1243729515

5- مجددا برروي گزينه Next کليک کنيد .


http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=257421&d=1243729515

6- کار تمام شده و اجازه دهيد گوشي مراحل را انجام دهيد . پس از پایان مراحل گوشی ریست می شود و گوشی آنلاک شده است .


نكته : براي اطمينان از Hard SPL كردن بعد از انجام اين مراحل به BootLoader رفته و مقدار 2.00.cmon رو مشاهده خواهيد كرد.

طریقه ی رفتن به حالت BootLoader:
در حالی گه گوشیتان کاملا خاموش است . دکمه ی Volume Down را نگه داشته و دکمه ی Power را بزنید .



کپی برداری فقط با ذکر منبع (موبایلستان) مجاز است


سلام من کاملا در بحث ویندوز موبایل مبتدی هستم الان خواستم رو گوشیم رام جدید نصب کنم (RUU_Opal_hTC_Asia_WWE_1.35.720.2_infineongsm4.1.1 3.66_03.29.90_Ship) ولی بعد از اینکه نصب شد گوشی بالا نمیاد صفحه سه رنگ رو نشون میده و ONBL 1.57.0000 SPL1.57.0000 نشون میده و میگه که این او اس برای سخت افزار شما کاستومایز نشده خواستم آنلاک هم بکنم میگه File Crrupted تو قسمت image برای من هیچ چیزی نمینویسه لطفن کمکم کنید

Sandroid
09-09-2010, 17:53
دوست عزیز شما گوشیت رو انلاک نکردی که میخوای رام کوک شده بریزی.
اول انلاک کن بعد رام بریز دوست من.
اموزشش تو همینجا هست.

تو همین وضعیت که صفحه 3رنگ داری...
گوشیتو با کابل وصل کن به پی-سی
اکتیو سینک رو انتخاب کن.
حالا opal-hard-spl و costum ruu for opal رو کنار هم تو یه فولدر قرار بده
حالا روی costum ruu for opa کلیک کن...
و مراحل رو ادامه بده.
در پایان گوشی شما انلاک میشه.

حالا برو با خیاله راحت رام بریز.
ولی اموزش اون رو دقیق بخون که مشکلی پیش نیاد.

8969
08-11-2010, 19:26
سلام
من گوشیمو به حالت بوت بردم
برنامه انلاک رو باز کردم و گزینه اپدیت رو هم زدم اما تا 100 درصد که میرسه ارور زیر میاد و spl گوشی تغییر نمیکنه
خواهشا کمک کنید

http://tehranpic.net/images/tizmrln35hnmz0ka0pp.jpg

Sandroid
09-11-2010, 13:01
شما دات.نت رو رو پی-سی نصب داری؟؟؟
منم یکی 2 باری با این ارور مواجه شدم...ولی دات.نت رو عوض کردم و درست شد...

nimadakhili
20-12-2010, 12:07
با سلام

دوستان من این تایپیک رو به طور کامل خوندم اما چیزی در مورد نحوه نصب رام غیر رسمی در ویندوز 7 کامپیوتر ندیدم
درکل برنامه ای معادل با ActiveSync برای ویندوز 7 کامپیوتر نمیدونم و همچنین اگه محبت کنین نحوه آنلاک کردن و نصب رام غیر رسمی در این ویندوز رو برای گوشی viva برای من کمی توصیف کنین ممنون میشم
نظر خواهی جداگانه ای هم در تایپیکی که رام های 6.5 برای دانلود گذاشته شده مطرح کردم که در صورتی که مایل هستید توی اون قسمت هم یه جوابی به من بدید دوستان

از راهنمایی و اطلاعاتی که به اشتراک گذاشتید هم درکل ممنونم

Mr.zeus WM
20-12-2010, 12:30
با سلام

دوستان من این تایپیک رو به طور کامل خوندم اما چیزی در مورد نحوه نصب رام غیر رسمی در ویندوز 7 کامپیوتر ندیدم
درکل برنامه ای معادل با ActiveSync برای ویندوز 7 کامپیوتر نمیدونم و همچنین اگه محبت کنین نحوه آنلاک کردن و نصب رام غیر رسمی در این ویندوز رو برای گوشی viva برای من کمی توصیف کنین ممنون میشم
نظر خواهی جداگانه ای هم در تایپیکی که رام های 6.5 برای دانلود گذاشته شده مطرح کردم که در صورتی که مایل هستید توی اون قسمت هم یه جوابی به من بدید دوستان

از راهنمایی و اطلاعاتی که به اشتراک گذاشتید هم درکل ممنونم

توی win7 باید برنامه ی windows mobile device center رو داشته باشی که توی خود سی دی جعبه هست...
همون کار هارو که تو پست اول هست بکن هیچ فرقی نداره

موفق باشید

nimadakhili
28-12-2010, 11:27
توی win7 باید برنامه ی windows mobile device center رو داشته باشی که توی خود سی دی جعبه هست...
همون کار هارو که تو پست اول هست بکن هیچ فرقی نداره

موفق باشید


ممنون از راهنماییت
اما برنامه activesync چه قبل و چه بعد از نصب این برنامه بر روی ویندوز 7 قابل نصب نیست و کامپت بودن رو ارور میده و درخواست اتصال به سرور ماکروسافت رو داره
وقتی هم که به سرور ماکروسافت وصل میشه یه چیزی دانلود میکنه و یه آیکون توی کنترل پنل میاد با نام activesync
اما در عمل نه به گوشی وصل میشه و نه حرکت خاصی میشه روش انجام داد
چندین بار از چندین ویندوز رسمی و غیر رسمی امتحان کردم
به نظرت چه اشکالی در عملکردم بوده داداشم؟
ممنون از راهنماییت

Mr.zeus WM
29-12-2010, 19:32
عزیز گوشیت که HSPL هست؟
شما وقتی میری به بوت لودر اصلا نباید هم توقع داشته باشی که بنویسه متصل شده
شده فقط Costume-RUU رو اجرا کن
بعد یه سوال: سوال شما دقیقا چیه؟ داری میپرسی من نمیتونم رام بریزم بعد میگی:

چندین بار از چندین ویندوز رسمی و غیر رسمی امتحان کردم
شاید اشتباه متوجه شدم. داری میگی که میخوای گوشیت Sync بشه؟

n a d e r
09-01-2011, 10:39
آموزش تصویری نصب رام های غیر رسمی (Cook) در ویوا



سلام . در ادامه ی مطلب بالا می خوام روش نصب رام های غیر رسمی رو هم بهتون بگم .
برای نصب رام های غیر رسمی ما ابتدا باید گوشی رو آنلاک کنیم که آموزش کامل رو در پست بالا می بینید . پس از آنلاک کردن گوشی ، رام مورد نظر خود را دانلود کنید .

رام های غیر رسمی به یکی از 2 صورت زیر هستند:
1- رام هایی که پس از دانلود و خارج کردن از حالت فشرده دارای چندین فایل هستند ، بعلاوه ی یک فایل اجرایی با پسوند exe که در عکس زیر هم براتون مشخص کردم . برای نصب این نوع رام ها فقط کافیست تا شما فایل exe را اجرا کنید و مراحل را ادامه دهید . مراحل کاملا شبیه به مراحل آنلاک کردن است .


http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=267422&d=1246822043

2- رام هایی که پس از دانلود و خارج کردن از حالت فشرده فقط دارای یک فایل با پسوند nbh هستند . برای نصب این نوع رام ها ابتدا باید فایل Opal CustomRUU v1.0 رو که براتون ضمیمه کردم دانلود کنید . پس از دانلود فایل و خارج کردن آن از حالت فشرده ، داخل پوشه بروید و مانند عکس زیر ابتدا فایل nbh (رامی را که دانلود کردین) را در پوشه کپی کنید و بعد از آن Opal CustomRUU v1.0 را اجرا کنید و مراحل را ادامه دهید . مراحل کاملا شبیه به مراحل آنلاک کردن است .


http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=267423&d=1246822043


کپی برداری فقط با ذکر منبع (موبایلستان) مجاز است

سلام دوستان. من نتونستم Opal CustomRUU v1.0 رو دان کنم. موقع دانلود کامپیوتر اون رو مثل ویروس تشخیص میده و پاکش میکنه. میشه من رو راهنمایی کنید؟:bi:

Safavy2002
09-01-2011, 12:41
دوستان بنده یه رام ریختم روی گوشی ولی الان هرکاری میکنم نمیاد روی ویندوز تو این قسمت مونده align screen
اینم اسم رام Evo-Ultimate (beta) ممنون میشم کسی راهنمایی کنه در ضمن هرکاری کردم هارد رسیت نمیشه یعنی نمیاد قسمت هارد رسیت میره رو بوت لودر
ایا به نظر شما یه بار دیگه بزنم یا نه باید چیکار کنم

Sandroid
09-01-2011, 12:52
شما وقتی گوشی میره تو بوت لودر...گوشی رو وصل کن به سیستم و کانکت کن.

منتظر باش تا active sync کاملا گوشی شما رو بشناسه.
حالا تو همین حالت یه رام دیگه فلش کن رو گوشیت.

البته قبل از فلش کردن تو همین حالت بوت-لودر انلاک کن گوشیتو

Safavy2002
09-01-2011, 13:05
نمیدونم ایا منظورت من بودم یا خیر ولی دوست عزیز بنده گوشی رو انلاک کردم و رام هم ریختم ولی نمیدونم چرا تو قسمت
align screen دیگه نمیره
خودش تو قسمت ویندوز که رزگ قرمز و زرد هست اینو نوشته Tap the screen to set up your windows phone
برای ادامه کار تب بزنید هرچی تب هم که زدیم وارد align screenاین شد و نوشته using a stylus tap target firmly and accurately at each location on the csreen . the target will continue to move until the screen is aligned
و حالا نمیدونم چیکار کنم میشه راهنمایی کنید

Sandroid
09-01-2011, 13:35
نمیدونم ایا منظورت من بودم یا خیر ولی دوست عزیز بنده گوشی رو انلاک کردم و رام هم ریختم ولی نمیدونم چرا تو قسمت
align screen دیگه نمیره
خودش تو قسمت ویندوز که رزگ قرمز و زرد هست اینو نوشته Tap the screen to set up your windows phone
برای ادامه کار تب بزنید هرچی تب هم که زدیم وارد align screenاین شد و نوشته using a stylus tap target firmly and accurately at each location on the csreen . the target will continue to move until the screen is aligned
و حالا نمیدونم چیکار کنم میشه راهنمایی کنید

شما یه رام ریختی...ولی بالا نمیاد.و تو aligen screen گیر کرده.
هارد ریست هم میکنید...ولی میره به صفخه3رنگ.
درسته؟

اگه بله که همون کارایی که تو پست قبل گفتم انجام بدید

Safavy2002
09-01-2011, 15:41
شما یه رام ریختی...ولی بالا نمیاد.و تو aligen screen گیر کرده.
هارد ریست هم میکنید...ولی میره به صفخه3رنگ.
درسته؟

اگه بله که همون کارایی که تو پست قبل گفتم انجام بدید

بله درسته
دوست عزیز جالبی اینجاست که سیم کارت میزارم رو گوشیم زنگ میخوره و لی نمیتونم جواب بدم و در کل روی صفحه اصلی ویندوز نمیاد همین
متاسفانه فقط همین رام رو دارم
ایا لزومی داره از اول انلاک کنم چونکه الان spl گوشی 2 هست
در ضمن بازم هم رام رو ریختم همینطوریه
ولی وقتیکه گوشی رو به بوت لودر میبرم و به pc وصل میکنم اصلا Windows Mobile Device Center اورو شناسایی نمیکنه ولی جالبی اینجاست میتونم رام نصب کنم علتش چیه
ممنون میشم راهنمایی کنید

Sandroid
09-01-2011, 17:26
بله درسته
دوست عزیز جالبی اینجاست که سیم کارت میزارم رو گوشیم زنگ میخوره و لی نمیتونم جواب بدم و در کل روی صفحه اصلی ویندوز نمیاد همین
متاسفانه فقط همین رام رو دارم
ایا لزومی داره از اول انلاک کنم چونکه الان spl گوشی 2 هست
در ضمن بازم هم رام رو ریختم همینطوریه
ولی وقتیکه گوشی رو به بوت لودر میبرم و به pc وصل میکنم اصلا windows mobile device center اورو شناسایی نمیکنه ولی جالبی اینجاست میتونم رام نصب کنم علتش چیه
ممنون میشم راهنمایی کنید

بله.حتما باید گوشی رو قبلش انلاک کنید...
از بخش رامهای 6.5 برای ویوا یه رام رو انتخاب کنید و تست کنید.

احتمالا رام ایراد داره.
امیدوارم با یه رام دیگه مشکلتون حل بشه

Safavy2002
09-01-2011, 20:24
بله.حتما باید گوشی رو قبلش انلاک کنید...
از بخش رامهای 6.5 برای ویوا یه رام رو انتخاب کنید و تست کنید.

احتمالا رام ایراد داره.
امیدوارم با یه رام دیگه مشکلتون حل بشه

راستش دوست عزیز حل نشده مشکلم حتی از روی مموری هم فلاش زدم درست نشده
میشه بگید این aligen screen چیه و به چه دردی میخوره ؟
آیا به نظر شما از تسک 29 استفاده کنم یا نخیر ؟
در ضمن همه ی تسک 29 برای گوشیها یکیه منظورم برنامشه
ممنون میشم راهنمایی کنید اعصابمو داغون کرده

Sandroid
09-01-2011, 21:15
یه رام دیگه فلش کردی شما؟
با فرمت کردن و اینجور چیزا درست نمیشه مشکلتون

aligen screen تنظیم تاچ گوشی شماست.باید بعد از انتخاب 5نقطه...به مرحله بعدی بره.
اگه نمیره مشکل از رام هست.

پس در بوت لودر یه رام دیگه فلش کنید

Safavy2002
09-01-2011, 21:35
یه رام دیگه فلش کردی شما؟
با فرمت کردن و اینجور چیزا درست نمیشه مشکلتون

aligen screen تنظیم تاچ گوشی شماست.باید بعد از انتخاب 5نقطه...به مرحله بعدی بره.
اگه نمیره مشکل از رام هست.

پس در بوت لودر یه رام دیگه فلش کنید

دوست عزیز لزومی داره که تسک 29 انجام بدم یا نه بدرد این مدل گوشیها نمیخوره
چرا جواب سوالات رو کامل نمیدی دوست عزیز تا چندبار تکرار نکنیم
با هارد رسیت هم حل نشد
یه رام دیگه هم نصب کردم نشد
در ضمن اگه اینطوری که شما میگید باشه یعنی رامهایی که دانبود کردم همش مشکل داره یعنی اون کوکر دیونه بوده که رام گذاشته دوست عزیز البته بی ادبی یا جسارت نباشه
با تشکر

Sandroid
09-01-2011, 21:59
دوست عزیز لزومی داره که تسک 29 انجام بدم یا نه بدرد این مدل گوشیها نمیخوره
چرا جواب سوالات رو کامل نمیدی دوست عزیز تا چندبار تکرار نکنیم
با هارد رسیت هم حل نشد
یه رام دیگه هم نصب کردم نشد
در ضمن اگه اینطوری که شما میگید باشه یعنی رامهایی که دانبود کردم همش مشکل داره یعنی اون کوکر دیونه بوده که رام گذاشته دوست عزیز البته بی ادبی یا جسارت نباشه
با تشکر
تسک29 هم نمیتونه کمک کنه.
اخه شما کامل جواب نمیدی که من مجبور میشم یه موضوع رو چند بار تکرار کنم.
اگه یه رام دیگه هم امتحان کردید و بالا نیومد...پس دیگه راهی نیس و مشکل سخت افزاری هست و باید گوشی رو به تعمیرکار نشون بدید

Safavy2002
09-01-2011, 22:05
تسک29 هم نمیتونه کمک کنه.
اخه شما کامل جواب نمیدی که من مجبور میشم یه موضوع رو چند بار تکرار کنم.
اگه یه رام دیگه هم امتحان کردید و بالا نیومد...پس دیگه راهی نیس و مشکل سخت افزاری هست و باید گوشی رو به تعمیرکار نشون بدید

با تشکر از شما
دوست عزیز ببخشید که مزاحم شدم خسته نباشید

Sandroid
09-01-2011, 22:55
با تشکر از شما
دوست عزیز ببخشید که مزاحم شدم خسته نباشید

شرمنده که کمکی از دستم برنیومد.
ولی مشکلتون سخت افزاری هست و کاری از دست من برنمیاد

n a d e r
10-01-2011, 12:26
سلام دوستان من Opal CustomRUU v1.0 رو نمیتونم دان کنم. دانلود که تموم میشه هیچی نشون داده نمیشه لطفا منو راهنمایی کنید. ممنونم:an:

Mr.zeus WM
10-01-2011, 13:34
سلام دوستان من Opal CustomRUU v1.0 رو نمیتونم دان کنم. دانلود که تموم میشه هیچی نشون داده نمیشه لطفا منو راهنمایی کنید. ممنونم:an:

تست شد..مشکلی نداشت
توی یه پوشه هست ... روی رام مورد نظر کلیک کن و ازت میخواد که با یه برنامه اجراش کنی, شما هم آدرس CustomRUU.exe رو بده

n a d e r
10-01-2011, 22:47
تست شد..مشکلی نداشت
توی یه پوشه هست ... روی رام مورد نظر کلیک کن و ازت میخواد که با یه برنامه اجراش کنی, شما هم آدرس CustomRUU.exe رو بده

ممنونم دوست عزیز. حل شد. واقعا ممنون:bi:

sia abedi
09-03-2011, 01:01
سلام بچه ها من تا به حال ویندوز موبایل نداشتم و ساختارش را نمیدونم
میخواستم بدونم برای چی باید رام کوک شده نصب کنیم؟برای اینکه بشه نرم افزار کرک شده نصب کرد؟فرق رام کوک شده با رام اصلی چیه؟

Mr.zeus WM
09-03-2011, 18:31
سلام بچه ها من تا به حال ویندوز موبایل نداشتم و ساختارش را نمیدونم
میخواستم بدونم برای چی باید رام کوک شده نصب کنیم؟برای اینکه بشه نرم افزار کرک شده نصب کرد؟فرق رام کوک شده با رام اصلی چیه؟

سلام ... رام کوک شده در اصل یک windows mobile ای هست که توسط افرادی به اسم کوکر, ویرایش شده و مثلا توی رام اصلی تغییراتی ایجاد کرده تا استفاده اش بهتر بشه
لزومی نداره که رام کوک شده نصب کنید... مثل این میمونه که برای کامپیوترتون بجای Vista بیاید Seven بریزید که مسلما برنامه های بیشتری توی seven میشه اجرا کرد
Windows mobile هم همینطوره... رام 6.5 که جدید تر از رام اصلی گوشی یعنی 6.1 هست اما از طرف شرکت سازنده این رام 6.5 بصورت رسمی نیومده پس ما باید از رام های 6.5 کوک شده برای این دستگاه استفاده کنیم ... (که گرافیکی تر هم هست این 6.5)
کرک و رجیستر هم ربطی نداره

موفق باشید

sia abedi
11-03-2011, 01:32
سلام ... رام کوک شده در اصل یک windows mobile ای هست که توسط افرادی به اسم کوکر, ویرایش شده و مثلا توی رام اصلی تغییراتی ایجاد کرده تا استفاده اش بهتر بشه
لزومی نداره که رام کوک شده نصب کنید... مثل این میمونه که برای کامپیوترتون بجای vista بیاید seven بریزید که مسلما برنامه های بیشتری توی seven میشه اجرا کرد
windows mobile هم همینطوره... رام 6.5 که جدید تر از رام اصلی گوشی یعنی 6.1 هست اما از طرف شرکت سازنده این رام 6.5 بصورت رسمی نیومده پس ما باید از رام های 6.5 کوک شده برای این دستگاه استفاده کنیم ... (که گرافیکی تر هم هست این 6.5)
کرک و رجیستر هم ربطی نداره

موفق باشید
یعنی ویندوز موبایل برای نصب نرم افزار نیاز به اعمالی مثل روت کردن یا جیلبریک کردن نداره؟پس نرم افزار های کرک شده را چه شکلی نصب میکنیم؟

Mr.zeus WM
11-03-2011, 19:03
یعنی ویندوز موبایل برای نصب نرم افزار نیاز به اعمالی مثل روت کردن یا جیلبریک کردن نداره؟پس نرم افزار های کرک شده را چه شکلی نصب میکنیم؟

خیر... محدودیتی نداره
درست مثل برنامه های دیگه نصب میشه (مثل کامپیوتر هست فقط بعضی هارو باید رجیستر کرد)

Ferrari F430
21-11-2011, 22:17
سلام
گوشی htc touch viva هست
میخوام آنلاکش کنم،
ممنون میشم در مورد این ارور راهنماییم کنین :

http://up1.iranblog.com/images/rbln7sgy6gbynye40sp.png