PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش تصویری نصب رام رسمی برای Touch Viva



k i a r a s h
02-06-2009, 00:38
آموزش تصویری نصب رام رسمی برای Touch Viva




توضيحات اوليه:
تغيير و آپگريد رام به رام جديدتر باعث مي شود که شما مشکلات و باگ هاي احتمالي که در رام قديمي داشتيد رو ديگر نداشته باشيد . در ضمن آپگريد گوشي به رام هاي رسمي گارانتي را از بين نمي برد و توصيه ما به شما هميشه استفاده از رام هاي رسمي است .

تذکر:
بنده و سايت موبايلستان هيچ گونه مسيوليتي ، در برابر مشکلات احتمالي بر عهده نخواهيم داشت .


شما بايد براي آپديت رام ، نرم افزارهاي زير را نصب کنيد:

- اگر از ويندوز XP استفاده ميکنيد حتما آخرين نسخه نرم افزار ActiveSync را از اينجا (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=44640) دريافت و روي کامپيوتر خود نصب کنيد.
- اگر از ويندوز Vista استفاده ميکنيد حتما آخرين نسخه نرم افزار WMDC را دريافت و روي کامپيوتر خود نصب کنيد.
- براي ادامه کار حتما آخرين نسخه نرم افزار Net FrameWork. را از اينجا (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=64686) دريافت و بر روي گوشي خود نصب کنيد.


روش آپگريد:
ابتدا رام رسمي مورد نظر خودتون رو از سايت HTC دانلود کنيد . از اينجا

1 - پس از دانلود رام ، فايل به دست آمده بصورت ZIP هستش . مانند عکس زير:


http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=258146&d=1243892113

2 - فايل بدست آمده را از حالت فشرده خارج کنيد . حالا شما مثل عکس زير، يک فايل exe و يک فايل pdf داريد:


http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=258147&d=1243892113

3 - فايل exe را اجرا کنيد . پنجره اي مانند عکس زير براي شما ظاهر مي شود که بايد گزينه ي Next را بزنيد .


http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=258148&d=1243892113

4 - در اين مرحله گزينه مشخص شده را تيک و سپس Next بزنيد .


http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=258149&d=1243892113

5 - در اين مرحله شما بايد 4 نکته را رعايت کنيد :

1 : موبايل را به کامپيوتر وصل کنيد . (پيشنهاد مي شود که اول موبايل را به حالت BootLoader ببريد و بعد از آن گوشي را Sync کنيد ، تا کلمه ي USB در صفحه ي 3 رنگ ظاهر شود)
2 : صبر کنيد تا عمليات ActiveSync به پايان رسد .
3 : اگر براي حالت Standby چه در موبايل چه در کامپيوتر زمان تعريف کرديد آن را Off کنيد تا گوشي به حالت Standby نرود . ( خيلي مهم )
4 : اطمينان حاصل کنيد که باطري شما بيش از 50 درصد شارژ دارد . (براي اطمينان گوشيه خود را کامل شارژ کنيد )
حال گزينه مشخص شده را تيک بزنيد سپس Next .


http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=258150&d=1243892113

6 - بر روي Update کليک کنيد .


http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=258151&d=1243892113

7 - اين مرحله ورژن رام قديمي و ورژن رامي که مي خواهيد نصب کنيد را نشان مي دهد . براي رفتن به مرحله ي بعد Next را بزنيد .


http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=258152&d=1243892113

8 - مجددا Next را بزنيد .


http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=258153&d=1243892113

9 - در اين مرحله گوشيتان يک بار ريست مي شود و به صفحه ي 3 رنگ مي رود . و پس از آن شروع به آپگريد مي کند . در پايان هم پيغام اتمام براي شما مي آيد . موفق باشيد


http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=258154&d=1243892113


دانلود رام رسمی از سایت HTC (http://www.htc.com/www/SupportDownload.aspx?p_id=175&cat=2&dl_id=440)


کپي برداري فقط با ذکر منبع (موبايلستان) مجاز است

msz
05-06-2009, 14:37
آرش جان.
چندتا از باگهايي گه رفع مي‌كنه رو ميشه نام ببري؟
با آپديت رام نرم افزارهايي كه روي رام قبلي داشتيم به خوبي روي را جديد اجرا مي‌شوند يا ناهماهنگي دارند؟
براي نصب ويندوز 6.5 چه كار بايد بكنيم؟(اگه سؤالم ابتدايي ببخشيد!!!)
اگه با spb backup ازنرم افزارهي ويندوز اورجينال بك آپ بگيرم (بدون بك آپ گرفتن از رام) مي‌شه بك آپ رو روي ويندوز 6.5 برگردوند؟

k i a r a s h
05-06-2009, 14:54
سلام . محمد جان متاسفانه تا حالا 2 تا رام رسمی بیشتر برای ویوا معرفی نشده . ویژگی رام دومی اینه که روش عربی داره و شما فقط باید فعالش کنی و دیگه نیازی به فارسی ساز نداری . ورژن رام عربی: 1.27.415.3
اگرم ورژن رامت همینه ، می تونی با استفاده از آموزشی که اینجا (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=72131) هست رامت رو عربی کنی .
با آپدیت رام تمام برنامه هات پاک میشه ولی اگه ازشون بکاپ داشته باشی و نصب کنی مشکلی پیش نمیاد .
ویندوز موبایل 6.5 هنوز از طرف خود HTC ارایه نشده و رام های موجود غیر رسمی و کوک شده هستند ، برای همین شما برای نصب این رام اول باید گوشیت رو آنلاک کنی (قفل رو بشکنی) تا بتونی رام غیر اصلی بریزی . آموزش آنلاک کردن تو امضام هست . پس از آنلاک رام رو اجرا می کنی و نصب می کنی .
در مورد سوال آخرتم فکر می کنم که با مشکل بر بخوره . چون اگه می خوای برنامه هات اجرا بشن باید از ویندوز گوشی هم بکاپ بگیری که فکر نکنم با 6.5 بخونه . البته منم تست نکردم

A.Plus
25-06-2009, 19:47
برنامه ی wmdc رو از کجا دانلود کنم؟

k i a r a s h
25-06-2009, 23:08
ادیب جان ، مستقیما از خود ماکروسافت دانلود کن . اینم لینک: http://www.microsoft.com/windowsmobile/en-us/help/synchronize/device-center-download.mspx

k i a r a s h
17-12-2009, 21:36
سلام من این آخرین رام رو ریختم روی گوشیم اما می خوام همون رام اصلی رو داشته باشم چون از این راضی نبودم روشی هست که بشه این رام رو پاک کرد تا همون 6.1 اصلی گوشی بیاد رو کار یا...
من توی سایت htc هم رفتم تا رام رسمی دانلود کنم اما انگار فایلش مشکل داشت!
اگر کسی می تونه واقعا خوشحال میشم کمکم کنین!

سلام . آره بابا روشش مثل نصب رام غیر رسمیه دیگه . فرقی نداره که . تازه راحت تر هم هست . چون دیگه نیازی به هارد اس پی ال نداری . شما تنها کاری که باید بکنی اینه که بری از تو سایت اچ تی سی رام مورد نظرت رو دانلود و مثل بقیه ی رام ها نصبش کنی . بازم اگه سوالی بود در خدمتم .


دوستان سريال نامبر رو موقع دانلود از كجا پيدا كنم سريا ل گوشي ميدم ميگه اشتباهه موقع دانلود از سايت اون گزينه اوليه اگه ميشه يه دوستي منو راهنمايي كنه

عزیزم شما حتما رام های خارج از محدوده رو انتخاب کردی که نمیزاره دانلود کنی و ارور اشتباه بودن سریال نامبر رو میده . یعنی این که اگه شما بخوای با سریال نامبر گوشیت رام اروپا رو دانلود کنی بهت ارور میده . حواست باشه که حتما رامی که دانلود می کنی برای خاورمیانه باشه . اگه نتونستی پیدا کنی بگو بهت لینکش رو بدم .

موفق باشی

secretboy66
19-02-2010, 11:32
سلام دوستان
من سریال گوشیمو وارد کردم اما میزنه:
Sorry, this software download is not suitable for your device
:14::13::020:
در ضمن سریال گوشیم باSHشروع میشه
ورژن رام گوشیمم:
اینو داخل ABOUT مزنه:

CE OS 5.2.19971 (BUILD 19971.1.2.6)

اینم داخل DEVICE INFORMATION --->VERSION:


1.35.720.2 WWE

ممنون و متشکر:merci:

اگه میشه رامشو واسم بزاری تا دانلود کنم
ممنون

SILENT_PROFILE
13-03-2010, 00:28
سلام دوستان. همین طور که میبینید من عضو تازه واردم و تا میام آشنا بشم طول میکشه. اگه خدا بخواد فردا پس فردا یه ویوا میگیرم. میشه لطفا یه تاپیک یا مقاله معرفی کنید که کلا در مورد رام توضیح داده باشه اصلا بدونم نصب رام به چه درد میخوره و ریسکش چقدره و اصلا کار رام چیه و ...
ممنون

secretboy66
16-03-2010, 20:23
سلام دوستان. همین طور که میبینید من عضو تازه واردم و تا میام آشنا بشم طول میکشه. اگه خدا بخواد فردا پس فردا یه ویوا میگیرم. میشه لطفا یه تاپیک یا مقاله معرفی کنید که کلا در مورد رام توضیح داده باشه اصلا بدونم نصب رام به چه درد میخوره و ریسکش چقدره و اصلا کار رام چیه و ...
ممنون

کار رام روی ppcدقیقا مثل ویندوز و سیستم عامل رو کامپیوتر منزلتونه!!!
رام رسمی= ویندوز رسمی
رامهای کوک شده هم مثل نسخه های آزمایشی ویندوز میمونن:39:,نصبشون ریسکه:42:,حالا این ریسک واسه یکی شیرینه :35:وپراز هیجان :54:واسه یکی اعصاب خوردی ودردسر!:14:

madiseh
04-04-2010, 23:14
دوستان هنوز رام رسمي ويندوز موبايل 6.5 براي Viva نيومده ؟

SILENT_PROFILE
02-05-2010, 22:42
سلام دوستان
من سریال گوشیمو وارد کردم اما میزنه:
Sorry, this software download is not suitable for your device
:14::13::020:
در ضمن سریال گوشیم باshشروع میشه
ورژن رام گوشیمم:
اینو داخل about مزنه:

ce os 5.2.19971 (build 19971.1.2.6)

اینم داخل device information --->version:


1.35.720.2 wwe

ممنون و متشکر:merci:

اگه میشه رامشو واسم بزاری تا دانلود کنم
ممنون

سلام دوستان
منم اومدم دانلود کنم دقیقا مشکل همین دوستمونو دارم. چه کنیم ما؟

Mr.J
03-05-2010, 20:11
سلام دوستان
منم اومدم دانلود کنم دقیقا مشکل همین دوستمونو دارم. چه کنیم ما؟

سلام دوست عزیز.
مطمئنی سریال رو درست وارد میکنی؟ من همین الان امتحانش کردم و هیچ مشکلی نداشت.
سریال نامبر من هم با sh شروع میشه.

SILENT_PROFILE
03-05-2010, 21:22
سلام
آقا بازم چک کردم نمیشه. میخواید سریالو بدم شما چک کنید؟ فرقی داره؟ نمیشه با سریال یکی دیگه گرفت؟ تو نت بگردم پیدا نمیشه فایلش؟

amir_cjcj
19-05-2010, 02:58
آقا سریال نامبر منم قبول نمیکنه. اگه ممکنه جوابگوی این تاپیک هم باشید.
امیر/

amir_cjcj
19-05-2010, 03:12
تشکر میکنم از اینکه دوستان راهنماییمون نکردن و جوابی دریافت نکردیم.
خودم لینک آخرین رام اصلی که htc بیرون داده رو پیدا کردم.
Download Link :
http://www.4shared.com/file/75153580...a_1274153.html

Direct Link :
http://dc87.4shared.com/download/751...ra_1274153.zip

parker
28-05-2010, 08:27
اقا به سریال من هم erorr میده چه کنم لطفا راهنمایی کنید میشه با سریال بقیه هم رفت رام رو دانلود کرد؟
اگر کسی جدیدترین رام اصلی رو دانلود کرده بذاره یا حداقل سریالشو بده ما هم دانلود کنیم.....

parker
31-05-2010, 21:40
ای داد یکی نبود جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

amir_cjcj
08-06-2010, 14:46
اقا به سریال من هم erorr میده چه کنم لطفا راهنمایی کنید میشه با سریال بقیه هم رفت رام رو دانلود کرد؟
اگر کسی جدیدترین رام اصلی رو دانلود کرده بذاره یا حداقل سریالشو بده ما هم دانلود کنیم.....

دوست عزیز در چند پست بالاتر لینک برای دانلود این رام رو گذاشتم .
دانلود کنید.
امیر/

Sandroid
21-06-2010, 23:53
نیومده و نخواهد اومد

galevario
18-07-2010, 20:04
من سریال گوشیمو وارد کردم اما میزنه:
Sorry, this software download is not suitable for your device

Sandroid
18-07-2010, 21:12
احتمالا مشکل شما ها اینه که رامی که انتخاب میکنید منطقش برای سریال گوشی شما تعریف شده نیس.

من سعی میکنم لینک مستقیم دانلودش رو تا چند روز اینده براتون بزارم یا خودم تو یکی از دانلود سنتر ها اپلودش میکنم.

d900inew
07-08-2010, 22:44
دوستان
لطفا یکی لینک دانلود رام اصلی رو بزاره ما هرچی سریال رو زدیم قبول نکرد

Sandroid
10-08-2010, 13:30
اصلا يادم رفته بود.چشم.حتما...به زودي

czar_eblis
04-09-2010, 12:54
سلام دوستان
من گوشیمو تازگیا آنلاک کردم و یه رام opal روش نصب کردم که پشیمونم شدم،الان برای نصب رام اصلی به مشکل بر نمیخورم؟ قبلش کار خاصی نباید انجام بشه(مثلا لاک کردن یا همچین چیزی)؟
و مورد بعدین اینکه اگه میشه لینک یه رام اصلی که به منطقه ی خاورمیانه گیر نده برام بزارید ممنون میشم

Sandroid
04-09-2010, 14:23
سلام دوستان
من گوشیمو تازگیا آنلاک کردم و یه رام opal روش نصب کردم که پشیمونم شدم،الان برای نصب رام اصلی به مشکل بر نمیخورم؟ قبلش کار خاصی نباید انجام بشه(مثلا لاک کردن یا همچین چیزی)؟
و مورد بعدین اینکه اگه میشه لینک یه رام اصلی که به منطقه ی خاورمیانه گیر نده برام بزارید ممنون میشم

نه دوست عزیز.بدون مشکل میتونین به رام اصلی برگردین.ولی توصیه میکنم از رامهای کوک شده مث اوو2.5 یا اوو اولتیمیت استفاده کنید..

خیلی سعی کردم یه رام رسمی براتون اپ کنم ولی واقعا با این سرعتهای کم نمیشه...
این یه لینک که براتون تو یه سایت دیگه اپ شده...http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=35189

momica
01-10-2010, 11:22
آقا من هر کاری می کنم این Active Sync نمیشه
چه کنم؟!
یه توضیح راجه به رام بدید ما هم...!

pite
01-10-2010, 15:22
آقا من هر کاری می کنم این active sync نمیشه
چه کنم؟!
یه توضیح راجه به رام بدید ما هم...!

سلام
اگه گوشی به کامپیوتر وصل نمیشه میتونه یکی از تنظیماتی که اکتیو سینگ داره درست بکنی و یکی اینکه انتی ویروس پورت رو بسته باشه
در هرصورت اگه یه تست بکنی و انتی ویروست رو غیر فعال بکنی بد نیست

bahram58
06-10-2010, 12:14
سلام دوستان
من گوشیمو تازگیا آنلاک کردم و یه رام opal روش نصب کردم که پشیمونم شدم،الان برای نصب رام اصلی به مشکل بر نمیخورم؟ قبلش کار خاصی نباید انجام بشه(مثلا لاک کردن یا همچین چیزی)؟
و مورد بعدین اینکه اگه میشه لینک یه رام اصلی که به منطقه ی خاورمیانه گیر نده برام بزارید ممنون میشم
دوست عزیز سلام
اگه ممکنه بگو که اولا چه رامی روی گوشیت نصب کردی؟ و دوما چرا پشیمون شدی از
نصبش مگه چه مشکلی برات درست کرده؟ چون منم میخوام رام evo 2.5 نصب کنم که
ظاهرا از بقیه رامها بهتره.
ممنون میشم اگه جواب بدی

Sandroid
09-10-2010, 23:59
دوست عزیز سلام
اگه ممکنه بگو که اولا چه رامی روی گوشیت نصب کردی؟ و دوما چرا پشیمون شدی از
نصبش مگه چه مشکلی برات درست کرده؟ چون منم میخوام رام evo 2.5 نصب کنم که
ظاهرا از بقیه رامها بهتره.
ممنون میشم اگه جواب بدی

عزیز من...رامهای کوک شده هیچ مشکل خاصی نداره...بخصوص رامهای سری اوو که عالی هستند و مشکل خاصی جز چند تا باگ کوچیک ندارن...

شما با خیال راحت ویندوز 6.5 رو روی گوشیت بریز...

پیشنهاد من...اوو اولتیمیت بتا/اوو 2.5

evenger
29-10-2010, 13:21
سلام
دوستان من رام میریزم اما این ارور میده دلیلش چیه؟
http://up.iranblog.com/Files73/c9a6a051d48041639b72.bmp
ممنون میشم راهنمایی کنید.
یا حق

A.Plus
29-10-2010, 19:49
سلام
دوستان من رام میریزم اما این ارور میده دلیلش چیه؟
http://up.iranblog.com/Files73/c9a6a051d48041639b72.bmp
ممنون میشم راهنمایی کنید.
یا حق
خب مشکلت اینه که گوشیت یا وصل نمیشه یا وسط رام ریختن طقع میشه. شما وقتی میخوای رام رو بریزی اکتیو سینک میکنی؟ اگه آره گوشیت میره رو حالت استند بای وسط ریختم که اکتیو سینک قطع میشه. این جوری معلومه ویندوزت xp ه. برنامه اکتیو سینک رو از رو سی دی بریز و بعد از وصل کردن گوشی به کامپیوتر گزینه ی اکتیو سینک رو بزن. بعد برنامه رو از رو کامپیوتر باز کن مطمئن شو کانکت شده باشه. بعد هم وسط ریختم همش هر دقیقه یه بار یه دونه رو صفحه گوشیت بزن که صفحه خاموش نشه. البته تا وقتی گزینه ی فینیش رو نزده گوشیت رو نکن.

evenger
29-10-2010, 20:00
خب مشکلت اینه که گوشیت یا وصل نمیشه یا وسط رام ریختن طقع میشه. شما وقتی میخوای رام رو بریزی اکتیو سینک میکنی؟ اگه آره گوشیت میره رو حالت استند بای وسط ریختم که اکتیو سینک قطع میشه. این جوری معلومه ویندوزت xp ه. برنامه اکتیو سینک رو از رو سی دی بریز و بعد از وصل کردن گوشی به کامپیوتر گزینه ی اکتیو سینک رو بزن. بعد برنامه رو از رو کامپیوتر باز کن مطمئن شو کانکت شده باشه. بعد هم وسط ریختم همش هر دقیقه یه بار یه دونه رو صفحه گوشیت بزن که صفحه خاموش نشه. البته تا وقتی گزینه ی فینیش رو نزده گوشیت رو نکن.

درود
آره اکتیو سینک میکنم. از رو حالت استند بای هم خارجش کردم. برنامه اکتیو سینک رو هم از سی دی گوشی ریختم. صفحه گوشی خاموش نمیشه .
حالا موندم چیکار کنم تو رو خدا راهنمایی کنید.
ممنون

Sandroid
29-10-2010, 21:31
دوست عزیز تو تاپیک مربوطه به سوالتون جواب دادم

evenger
29-10-2010, 21:57
درود
آقایون دستتون درد نکنه. مشکلم حل شد. گوشی باید آنلاک میکردم.
خیلی ممنون
یا حق:cm:

Sandroid
05-11-2010, 17:54
الحمدا...

eisa81280
16-08-2011, 18:30
رام رسمی تاچ ویوا رو می خام از سایت می گه سماره سریال غلط است

Mr.J
17-08-2011, 08:39
رام رسمی تاچ ویوا رو می خام از سایت می گه سماره سریال غلط است

احتمالا گوشیتون قاچاقی و ثبت نشده است.
شماره سریال گوشی خودم رو براتون پ.خ میکنم برو از اون استفاده کن.

baledi
07-10-2011, 21:11
باعرض سلام
من گوشی htc gratia دارم که روت شده یعنی رام اصلیش عوض شده حالا می خوام رام اصلیشو نصب کنم
اما هرچه مگردم فقط رام htc aria گیرم میاد اگه ممکنه کمک کنید که اخرین نسخه رام اصلی گراتیا (نسخه اروپا) را
برام بگذارید یا لینک دانلود ان را بفرستید
باتشکرفراوان:cr:

baledi
07-10-2011, 21:24
سلام
من دنبال رام اصلیhtc gratia 2.2 هستم ممکنه کمک کنید برام بزارید
خیلی متشکرم:bl:

sisaso
01-12-2011, 17:55
سلام کیارش جان من یه ویوا دارم ولی شما انجا ازا تضیح زدی
ابتدا رام رسمي مورد نظر خودتون رو از سايت htc دانلود کنيد . از اينجا ولی ای از اینجا هه هایظر لینک نیست

sisaso
01-12-2011, 17:59
سلام کیارش جان من یه ویوا دارم ولی شما انجا ازا تضیح زدی
ابتدا رام رسمي مورد نظر خودتون رو از سايت htc دانلود کنيد . از اينجا ولی ای از اینجا هه هایظر لینک نیست

دل تنها
10-04-2012, 09:07
سلام خدمت همه دوستان عزیز خسته نباشین
ببخشین من یه سوال داشتم من چطوری میتونم از سایت اچ تی سی رام دانلود کنم اچ تی سی سایتشو عوض کرده اصلا چیزی به اسم رام یا کشور یا سریال نامبر چیزی پیدا نمیکنم ممنون میشم یکی از دوستان زحمتشو بکشه و با تصویر بزاره

LEO K
11-04-2012, 17:25
سلام خدمت همه دوستان عزیز خسته نباشین
ببخشین من یه سوال داشتم من چطوری میتونم از سایت اچ تی سی رام دانلود کنم اچ تی سی سایتشو عوض کرده اصلا چیزی به اسم رام یا کشور یا سریال نامبر چیزی پیدا نمیکنم ممنون میشم یکی از دوستان زحمتشو بکشه و با تصویر بزاره

باید تو ساپورت گوشیتون بپرسید بپرسید ، گوشیتون رو سایت سرچ کنید پیدا میکنید

profetional
10-03-2013, 20:03
باید تو ساپورت گوشیتون بپرسید بپرسید ، گوشیتون رو سایت سرچ کنید پیدا میکنید

میشه دقیقا مراحل دریافت رام تاچ ویوا از سایت htc رو توضیح بدین.
من که هر کار کردم نتونستم.