PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش عربی کردن ویندوز Touch Viva بدون تغییر رام و یا نصب فارسی ساز



k i a r a s h
03-06-2009, 20:43
عربی کردن Touch Viva بدون نصب فارسی ساز



سلام . اول از همه خدمت مدیران عزیز عرض کنم که می دونم جای این تاپیک این جا نبود ولی به خاطر مهم بودن بحث و این که خیلی از دوستان اطلاعی ندارن که کلوپ ویوا کجاست ، این موضوع رو این جا عنوان کردم . تقاضا دارم که این موضوع چند روز این جا بمونه و بعد به بخش دیگر دستگاه های HTC انتقال پیدا کنه . با تشکر

:atten: :atten:
بریم سر اصل مطلب . با این روشی که خدمتتون عرض می کنم می تونید گوشیتون رو عربی کنید (با تمام حروف فارسی) و از شر برنامه های فارسی ساز خلاص بشید . در ضمن با هارد ریست هم از بین نمیره :41:
دوستان گل ویوادار در شرایطی می تونن خودشون ویندوزشون رو عربی کنن که ورژن رامشون این باشه: 1.27.415.3
برای دیدن ورژن رام این مسیر رو دنبال کنید:
Start--->Settings--->System--->Device Information

دوستانی هم که ورژن رامشون این نیست نگران نباشن . با رفتن به اینجا (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?p=935052#post935052) که بطور کامل و جامع نحوه ی تغییر رام رو توضیح دادم برن و رام رسمی با این ورژن رو نصب کنن و از این روش استفاده کنند . مطمین باشید که ارزش داره ، چون هم ورژن رامتون می ره بالاتر و هم فارسی رو ساپورت می کنه .

روش نصب عربی روی ویوا (برای اجرا نیاز به برنامه ای برای اجرای فایل های فلش رو کامپیوتر دارید) (http://www.htc.com/uploadedFiles/MEA-EN/Common/Instruction_Manuals/Touch%20Viva%20Instructions.pdf)

امیدوارم که مورد استفاده ی دوستان قرار بگیره :merci:

منبع: www.htc.com

k i a r a s h
10-06-2009, 12:12
سلام . اینم آموزش کامل برای دوستانی که نمی تونستن از لینک بالا استفاده کنند . این آموزش رو براتون تو Word نوشتم و براتون به صورت Rar قرار دادم . پس از دانلود فایل رو از حالت فشرده خارج کنید و مطلب رو در Word بخونید .
موفق باشید

Behnood
10-08-2009, 14:26
مرسی کیارش جان از زحماتت.
تاپیک منتقل شد.

Reza WM
12-08-2009, 10:05
کیارش تاحالا تست کردی اون فایلس که توی اون رامه عربی هستش رو در بیاری ریوی رام های دیگه تست کنی ببینی جواب میده یا نه؟ یا فقط روی همون جواب میده؟

k i a r a s h
12-08-2009, 12:01
کیارش تاحالا تست کردی اون فایلس که توی اون رامه عربی هستش رو در بیاری ریوی رام های دیگه تست کنی ببینی جواب میده یا نه؟ یا فقط روی همون جواب میده؟

سلام . راستش نه این کارو نکردم ولی فکر جالبیه . به بچه هایی که رام عربی الان رو گوشیشون نصبه میگم در بیارن ببینیم میشه یا نه .

mohammadsdtmnd
01-05-2010, 13:06
:merci::merci::merci::merci:

qom@
11-09-2010, 14:26
سلام من هم تازه واردم هم تازه یه گوشی htc viva خریدم من نمیتونم اس ام اس فارسی بنویسم صفحه کلیدش غیر فعاله ممنون

Mr.J
11-09-2010, 19:13
سلام من هم تازه واردم هم تازه یه گوشی htc viva خریدم من نمیتونم اس ام اس فارسی بنویسم صفحه کلیدش غیر فعاله ممنون

سلام.شما میتونید از کیبورد رسکو یا فینگر استفاده کنید که اسکین فارسی هم دارن.توی همین سایت یه سرچ کنید راحت پیدا میشه.

Sandroid
12-09-2010, 20:09
سلام من هم تازه واردم هم تازه یه گوشی htc viva خریدم من نمیتونم اس ام اس فارسی بنویسم صفحه کلیدش غیر فعاله ممنون

دوست عزیز لطف کنید از این به بعد سوالهاتون رو تو بخش پرسش و پاسخ بپرسید.
مرسی از همکاریتون