PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش تصویری آنلاک کردن و نصب رام های غیر رسمی در Touch 3G



k i a r a s h
07-07-2009, 23:56
آموزش آنلاک کردن (Hard SPL) در HTC Touch 3G



توضيحات اوليه:
آنلاک کردن براي اين انجام مي شود که ما بتوانيم رام هاي کوک شده (غير رسمي) را بر روي گوشي نصب کنيم .در غير اينصورت (يعني آنلاک نکردن) امکان نصب رام هاي غير رسمي وجود ندارد .

تذکرات:
آنلاک کردن باعث از بین رفتن گارانتی گوشی می شود
بنده و سایت موبایلستان هیچ مسیولیتی در مورد مشکلات و خسارت های احتمالی نداریم .

شما بايد نرم افزارهاي زير را نصب کنيد:

- اگر از ويندوز XP استفاده ميکنيد حتما آخرين نسخه نرم افزار ActiveSync را از اینجا (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=44640) دريافت و روي کامپيوتر خود نصب کنيد.
- اگر از ويندوز Vista استفاده ميکنيد حتما آخرين نسخه نرم افزار WMDC را دريافت و روي کامپيوتر خود نصب کنيد.
- براي ادامه کار حتما آخرين نسخه نرم افزار Net FrameWork. را از اینجا (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=72761) دريافت و بر روي گوشي خود نصب کنيد.

فايل ضميمه شده ي Jade Hard SPL v41 را دانلود و از حالت فشرده خارج کنيد .
فايل خارج شده از حالت فشرده را در کامپيوتر اجرا و مراحل را اين چنين دنبال کنيد:

1- گزينه مورد نظر را تيک بزنيد سپس برروي Next کليک کنيد .


2- در اين مرحله شما بايد 4 نکته را رعايت کنيد :


1 : موبايل رو به کامپيوتر وصل کنيد .
2 : صبر کنيد تا عمليات ActiveSync به پايان رسد .
3 : اگر براي حالت Standby چه در موبايل چه در کامپيوتر زمان تعريف کرديد آن را Off کنيد تا گوشي به حالت Standby نرود . ( خيلي مهم )
4 : اطمينان حاصل کنيد که باطري شما بيش از 50 درصد شارژ دارد . (براي اطمينان گوشيه خود را کامل شارژ کنيد )
حال گزينه مشخص شده را تيک بزنيد سپس Next .

3- برروي Update کليک کنيد .


4- برروي گزينه Next کليک کنيد .


5- مجددا برروي گزينه Next کليک کنيد .


6- عملیات آنلاک کردن شروع می شود و گوشی ریست شده و به BootLoader می رود . اجازه دهيد گوشي مراحل را انجام دهد . پس از پایان مراحل گوشی ریست می شود و گوشی آنلاک شده است .

نكته : برای اینکه مطمین شوید Hard SPL صورت گرفته و گوشی شما آنلاک شده ، به BootLoader بروید . حال ورژن SPL به 2.32.OliNex تغییر پیدا کرده است .

طریقه ی رفتن به حالت BootLoader:
در حالی گه گوشیتان کاملا خاموش است . دکمه ی Volume Down را نگه داشته و دکمه ی Power را بزنید .



کپی برداری فقط با ذکر منبع (موبایلستان) مجاز است

Monk
08-07-2009, 00:01
ضمن تشکر از دوست خوبم آرش تاپیک مهم شد .

k i a r a s h
08-07-2009, 00:15
آموزش تصویری نصب رام های غیر رسمی (Cook) در Touch 3G



برای نصب رام های غیر رسمی ما ابتدا باید گوشی رو آنلاک کنیم که آموزش کامل رو در پست بالا می بینید . پس از آنلاک کردن گوشی ، رام مورد نظر خود را دانلود کنید .

رام های غیر رسمی به یکی از 2 صورت زیر هستند:
1- رام هایی که پس از دانلود و خارج کردن از حالت فشرده دارای چندین فایل هستند ، بعلاوه ی یک فایل اجرایی با پسوند exe که در عکس زیر هم براتون مشخص کردم . برای نصب این نوع رام ها فقط کافیست تا شما فایل exe را اجرا کنید و مراحل را ادامه دهید . مراحل کاملا شبیه به مراحل آنلاک کردن است .


http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=268169&d=1247001284


2- رام هایی که پس از دانلود و خارج کردن از حالت فشرده فقط دارای یک فایل با پسوند nbh هستند . برای نصب این نوع رام ها ابتدا باید فایل Jade CustomRUU v1.0 رو که براتون ضمیمه کردم دانلود کنید . پس از دانلود فایل و خارج کردن آن از حالت فشرده ، داخل پوشه بروید و مانند عکس زیر ابتدا فایل nbh (رامی را که دانلود کردین) را در پوشه کپی کنید و بعد از آن Jade CustomRUU v1.0 را اجرا کنید و مراحل را ادامه دهید . مراحل کاملا شبیه به مراحل آنلاک کردن است .


http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=268170&d=1247001284



کپی برداری فقط با ذکر منبع (موبایلستان) مجاز است

Jeiran
08-07-2009, 17:32
سلام ممنون از زحمتي كه متحمل شديد من انجام دادم و موفقيت آميز بود.
في الواقع وجود افراد متخصصي چون حضرتعالي در اين بخش از انجمن بسيار مفيد و كارآمد بشمار مياد.

سپاسگذارم.

hsdpa
24-09-2009, 18:59
سلام من مدتيه كه دنبال رام 6.5 براي گوشيم (3g) هستم تمام رام هايي كه پيدا كردم براي viva بود شما رام 6.5 براي 3g ندارين؟ hTC Touch 3G

k i a r a s h
24-09-2009, 19:09
سلام من مدتيه كه دنبال رام 6.5 براي گوشيم (3g) هستم تمام رام هايي كه پيدا كردم براي viva بود شما رام 6.5 براي 3g ندارين؟ hTC Touch 3G

سلام . دوست من از لینکی که برات گذاشتم می تونی رام مورد نظرت رو برای گوشیت دانلود کنی . تمام رام های ارائه شده رو تو پست اول گذاشته . آخرین ورژن ارائه شده برای گوشی شما ورژن 22 هست . ولی باز هر کدوم رو که دوست داری دانلود کن . بزودی رام های جدیدی که برای این گوشی ارائه میشه رو براتون تو سایت معرفی می کنم .

لینک:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=530620

PersPolis
27-09-2009, 12:58
البته آخرين ورژن واسه اين گوشي ورژن 21 هست كه آقا كيارش اشتباه ذكر كردند
انشالله كه آقا كيارش منو ببخشند

mohsennaji
18-11-2009, 20:46
با سلام خدمت kiarash عزيز با سپاس از زحمات شما رام 25 اكتبر رو از لينكي كه داده بوديد دانلود كردم ولي فايل زيپ شده پسورد ميخواد اگه ممكنه پسورد رو هم مشخص كنيد تشكر

شهرام11
07-01-2010, 18:15
دوستان این برنامه Jade Hard SPL v41 در کامپیوتر من چرا اجرا نمیشه؟؟
در ضمن Net FrameWork.گوشی وکامپیوتر را هم نصب کرده ام

شهرام11
07-01-2010, 18:31
http://rapidshare.com/files/272878225/Jade-HardSPL_V5_20R3_232HSPL.zip.html


با این مشکلم حل شد ورژن 27 زدم

k i a r a s h
07-01-2010, 21:53
با سلام خدمت kiarash عزيز با سپاس از زحمات شما رام 25 اكتبر رو از لينكي كه داده بوديد دانلود كردم ولي فايل زيپ شده پسورد ميخواد اگه ممكنه پسورد رو هم مشخص كنيد تشكر


سلام دوست من . بفرمایید اینم پسورد فایل: PhamQuang
به کوچیک و بزرگ بودن حروف هم توجه کن .

sinohe_1001
09-03-2010, 06:55
از دوستان کسی بلد هستش که این گوشی رو به ویندوز هفت وصل کنه
ما هر کار میکنیم نمیشه که نمیشه

javad_oveysi
28-03-2010, 12:26
doste aziz man hameye in karai ke gofte bodi anjam dadam ama mikham anlak Hard SPL konam eror mide mishe rahnamaeim konin002:

Milo.Metallboy
28-05-2010, 11:14
سلام
بچه ها من هر کاری میکنم نمیتونم spl کنم
تمام مراحل رو هم میرم و نمیشه
اول از همون v4 که در صفحه ی اول هست استفاده کردم و وقتی روش کلیک کردم یک برنامه ای نصب شد رو گوشی ولی به ادامه ی مراحل نرفت
در صفحه ی قبلی یکی از مدیران گفته بود با v5 مشکلش حل شده که اون رو هم دانلود کردم وقتی اتوماتیکش رو میزنم ارور میده که فایر وال رو خاموش کن در صورتی که خاموشه و حتی آنتی ویروسم رو هم پاک کردم اما بازم نشد
به صورت مانوئل که میزنم گوشی رو ریبوت میکنه ولی گوشی دوباره بالا میاد و انگار نه انگار
دوباره به صورت مانوئل زدم و وقتی گوشی رو ریبوت کرد کلید پایین ولوم رو نگه داشتم و رفت به اون صفحه ی 3 رنگ و بعد لودینگ اومد ولی فقط رو 0 درصد میمونه و تکون نمیخوره
دوستان لطفا راهنمایی کنین:41:

ضمنا دوستان من از ورژن 4.5 sync که توی سی دیه خود گوشی بود و از ویندوز xp استفاده میکنم

S.A.E.I.D
28-05-2010, 17:25
سلام
بچه ها من هر کاری میکنم نمیتونم spl کنم
تمام مراحل رو هم میرم و نمیشه
اول از همون v4 که در صفحه ی اول هست استفاده کردم و وقتی روش کلیک کردم یک برنامه ای نصب شد رو گوشی ولی به ادامه ی مراحل نرفت
در صفحه ی قبلی یکی از مدیران گفته بود با v5 مشکلش حل شده که اون رو هم دانلود کردم وقتی اتوماتیکش رو میزنم ارور میده که فایر وال رو خاموش کن در صورتی که خاموشه و حتی آنتی ویروسم رو هم پاک کردم اما بازم نشد
به صورت مانوئل که میزنم گوشی رو ریبوت میکنه ولی گوشی دوباره بالا میاد و انگار نه انگار
دوباره به صورت مانوئل زدم و وقتی گوشی رو ریبوت کرد کلید پایین ولوم رو نگه داشتم و رفت به اون صفحه ی 3 رنگ و بعد لودینگ اومد ولی فقط رو 0 درصد میمونه و تکون نمیخوره
دوستان لطفا راهنمایی کنین:41:

ضمنا دوستان من از ورژن 4.5 sync که توی سی دیه خود گوشی بود و از ویندوز xp استفاده میکنم

send by mobile:
aziz aval bayad goshit besorate kamel sync beshe bad pc bayad be internet vasl bashe

samazzx
24-06-2010, 23:39
آقا منم هر کاری میکنم نمیشه, درست عین Hajibybo

samazzx
25-06-2010, 18:05
سلام
بچه ها من هر کاری میکنم نمیتونم spl کنم
تمام مراحل رو هم میرم و نمیشه
اول از همون v4 که در صفحه ی اول هست استفاده کردم و وقتی روش کلیک کردم یک برنامه ای نصب شد رو گوشی ولی به ادامه ی مراحل نرفت
در صفحه ی قبلی یکی از مدیران گفته بود با v5 مشکلش حل شده که اون رو هم دانلود کردم وقتی اتوماتیکش رو میزنم ارور میده که فایر وال رو خاموش کن در صورتی که خاموشه و حتی آنتی ویروسم رو هم پاک کردم اما بازم نشد
به صورت مانوئل که میزنم گوشی رو ریبوت میکنه ولی گوشی دوباره بالا میاد و انگار نه انگار
دوباره به صورت مانوئل زدم و وقتی گوشی رو ریبوت کرد کلید پایین ولوم رو نگه داشتم و رفت به اون صفحه ی 3 رنگ و بعد لودینگ اومد ولی فقط رو 0 درصد میمونه و تکون نمیخوره
دوستان لطفا راهنمایی کنین:41:

ضمنا دوستان من از ورژن 4.5 sync که توی سی دیه خود گوشی بود و از ویندوز xp استفاده میکنم

جناب hajibybo نمیدونم الان که اینو مینویسم شما موفق شدین به Hspl کردن یا نه؟ ولی به هرحال چون منم دقیقا همین مشکل شمارو داشتم و بالاخره موفق شدم hspl کنم مینویسم که چه جوری درست شد :
1- سعی کن تا میتونی برای اتصال از USB های پشت pc استفاده کنی.
2- بعد از اینکه گوشیتو وصل کردی و سینک شد حالا hspl مورد نظرتو اجرا کن
3- بزار همه مراحلو بره تا گوشیت حودش بره تو مرحله سه رنگ
4- حالا وقتی اومد تو صفحه سه رنگ سریعا کابل USB گوشیتو بکش و دوباره وصل کن تا زیر همون صفحه سه رنگ بنویسه USB (دقت کن که خیلی سریع باید کابلو بکشی و دوباره متصل کنی )

دیگه تمومه,بعد از این مراحل گوشی شروه میکنه به بارگذاریه فایل و در حدود چند ثانیه تموم میشه:
اتفاقا من با ویندوز ویستا و 7 هم امتحان کردم

Sandroid
08-07-2010, 12:21
جناب hajibybo نمیدونم الان که اینو مینویسم شما موفق شدین به hspl کردن یا نه؟ ولی به هرحال چون منم دقیقا همین مشکل شمارو داشتم و بالاخره موفق شدم hspl کنم مینویسم که چه جوری درست شد :
1- سعی کن تا میتونی برای اتصال از usb های پشت pc استفاده کنی.
2- بعد از اینکه گوشیتو وصل کردی و سینک شد حالا hspl مورد نظرتو اجرا کن
3- بزار همه مراحلو بره تا گوشیت حودش بره تو مرحله سه رنگ
4- حالا وقتی اومد تو صفحه سه رنگ سریعا کابل usb گوشیتو بکش و دوباره وصل کن تا زیر همون صفحه سه رنگ بنویسه usb (دقت کن که خیلی سریع باید کابلو بکشی و دوباره متصل کنی )

دیگه تمومه,بعد از این مراحل گوشی شروه میکنه به بارگذاریه فایل و در حدود چند ثانیه تموم میشه:
اتفاقا من با ویندوز ویستا و 7 هم امتحان کردم

مرسی.مفید بود.

من بالاخره تونستم....

alimooghashang
01-11-2010, 15:53
اقایون ما یک عدد touch 3g داریم
هرچی کلید بگید زدیم و نگه داشتیم و فشردیم و خلاصه...
اما دریغ از یکم تغییر در روند بالا امدن گوشی
همش فرتی بالا میاد ، نه بوت لودری نه پیغامی...
خلاصه کلام کمک...
گوشی تقریبا غیرفعاله...

Sandroid
01-11-2010, 20:52
ابتدا گوشی را خاموش کنید؛
دکمه volume Down و دکمه Enter را فشار داده و نگه دارید ، سپس دکمه power را فشار دهید؛
دکمه reset را رها کنید و دکمه های talk و end vh فشار دهید تا پیغام زیر را مشاهده کنید؛
1- در حالت روشن بودن گوشی: 2-در حالت خاموش بودن گوشی:

...this operation will delete all your personal date

حالا volume up را بفشارید . جهت لغو عملیات هر دکمه ای که مایلید به جز volume up را فشار دهید.

alimooghashang
02-11-2010, 21:13
ابتدا گوشی را خاموش کنید؛
دکمه volume Down و دکمه Enter را فشار داده و نگه دارید ، سپس دکمه power را فشار دهید؛
دکمه reset را رها کنید و دکمه های talk و end vh فشار دهید تا پیغام زیر را مشاهده کنید؛
1- در حالت روشن بودن گوشی: 2-در حالت خاموش بودن گوشی:

...this operation will delete all your personal date

حالا volume up را بفشارید . جهت لغو عملیات هر دکمه ای که مایلید به جز volume up را فشار دهید.

همین کارهایی که گفتید رو انجام دادیم
ولی نمیشه اصلا انگار نه انگار که کلیدی فشاردادیم و نگه داشتیم
هی ویندوز میاد بالا
راه دیگه ای نداره؟ که با برنامه و فلش ی چیزی از طریق کابل این کار رو کرد؟
مرسی:cm:

Sandroid
03-11-2010, 23:43
تنها راه همینه...
شما اگه مراحل رو به دقت انجام بدی هیچ مشکلی نخواهی داشت.

alimooghashang
03-11-2010, 23:47
تنها راه همینه...
شما اگه مراحل رو به دقت انجام بدی هیچ مشکلی نخواهی داشت.
پس این رام ها که تو سایت معرفی شده چطوری روش میشه ریخت؟
مثلا من میخوام رام ویندوز 6.5 رو بریزم روی htc touch 3G

Sandroid
05-11-2010, 17:52
عزیزم شما گوشیت رو اول انلاک میکن...بعد یه رام دانلود میکنی...

بعد گوشیت رو با اکتیو سینک به پی-سی وصل میکنی
حالا رام و costom roo for jade رو تو یه فولدر قرار بده و روی کاستوم رو دبل کلیک کن.

حالا مراحل رو پیش برو...تمام

alimooghashang
05-11-2010, 19:55
عزیزم شما گوشیت رو اول انلاک میکن...بعد یه رام دانلود میکنی...


چطور آنلاک کنم؟ و رام 6.5 یا 6.1 سازگار با گوشیم رو از کجا دانلود کنم؟



بعد گوشیت رو با اکتیو سینک به پی-سی وصل میکنی


اکتیو سینک رو از کجا دانلود کنم؟



حالا رام و costom roo for jade رو تو یه فولدر قرار بده و روی کاستوم رو دبل کلیک کن.


این costom roo for jade چیچیه؟ :dz:

در کل ممنون که کمکم میکنی

Sandroid
05-11-2010, 21:09
این لینک (http://download.cnet.com/Microsoft-ActiveSync/3000-2094_4-10031823.html) برای دانلود اکتیو سینک

costom ruu jade رو از پست 3همین تاپیک دانلود کن.
اموزش انلاک ریختن رام غیر رسمی هم در پست 1 این تاپیک موجوده

این رام فارسی (http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=1450417&postcount=6) 6.5 برای دانلود
این بهترین رام (http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=1450410&postcount=5) برای 3جی

alimooghashang
09-11-2010, 18:46
فايل ضميمه شده ي Jade Hard SPL v41 را دانلود و از حالت فشرده خارج کنيد .
فايل خارج شده از حالت فشرده را در کامپيوتر اجرا و مراحل را اين چنين دنبال کنيد:

1- گزينه مورد نظر را تيک بزنيد سپس برروي Next کليک کنيد .
...



سلام
من Jade Hard SPL v41.exe رو دانلود کردم و اجرا که میکنم هیچ چیزی نمیاد ولی یه فایل رو روی گوشی نصب میکنه!
و به این مراحلی که شما میگید این چنین دنبال کنیم نمیرسه!

این مراحلی که شما میگید رو با اجرا کردن فایل CustomRUU.exe میتونم ببینم!
که وقتی این فایل رو هم اجرا میکنم مرحله آخر ارر میده Cannot open file

Sandroid
09-11-2010, 19:49
عزیزم گوشی با اکتیو سینک به پی-سی وصله؟
یه عکس از ارور بزار ببینم دقیقا مشکلت چیه...

مراحلی رو که انجام میدی هم دقیق توضیح بده

alimooghashang
09-11-2010, 19:53
بله وصله یعنی اکتیو سینک میشناسدش و فایل های روی گوشی رو هم نشون میده

در مرحله اول next و مرحله دوم next
و بعد این ارر
459323

Sandroid
09-11-2010, 21:39
عزیزم رو سیستمت برنامه دات.نت رو نصب داری؟
رو گوشیت چی؟

اگرم داری باز یه بار نرم افزار رو از هر 2 پاک کن و ورژن جدیدترش رو بریز...ایشالا که این ارور رو دیگه نمیده

alimooghashang
11-11-2010, 17:40
سلام
بله روی لپ تاپ نصبه!
اما نمیدونم منظورتون از گوشی چیه؟
الان مرحله قبل رو رد میکنه
گزینه ‎آپدیت‏ رو‏ که‏ میزنم‏ صفحه گوشی‏ خاموش‏ میشه‏ و‏ ارر‏ میده‏ که‏ وصل‏ نیست
منم ‎استندبای‏ رو‏ غیر‏ فعال‏ کردم
بازم نشد
‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏
پست ارسال شده توسط موبايل

Sandroid
11-11-2010, 21:03
شما رو گوشیت نرم افزار دات.نت رو نصب کن...اگه بازم درست نشد...ورژن دات.نت کامپیوترت رو عوض کن.
درست میشه....برای این ارور ها دستور العمل خاصی وجود نداره

alimooghashang
11-11-2010, 21:10
شما رو گوشیت نرم افزار دات.نت رو نصب کن...اگه بازم درست نشد...ورژن دات.نت کامپیوترت رو عوض کن.
درست میشه....برای این ارور ها دستور العمل خاصی وجود نداره
من دات نت رو دانلود کردم
و روی گوشی ریختم
ولی از اونجایی که داخل منوی استارت هیچی ندارم نمیدونم چطوری فایل منیجر رو باز کنم که بتونم نصبش کنم :(
ورژن دات نت روی سیستمم هم 3.5 هست!

alimooghashang
11-11-2010, 21:11
راهی نداره که همین ویندوز رو تعمیر کنم؟
ویندوز من یه سری چیزا رو نداره
مثل اینه که یه نفر یه سری فایل هاش رو حذف کرده!

Sandroid
12-11-2010, 10:20
خب اگه ویندوز رو یه بار عوض کنی و بعد هم روش دات.نت رو نصب کنی...از اون طرف هم رو گوشیت دات.نت رو نصب کنی دیگه بدون ایراد جواب میده...

alimooghashang
12-11-2010, 12:30
خب اگه ویندوز رو یه بار عوض کنی و بعد هم روش دات.نت رو نصب کنی...از اون طرف هم رو گوشیت دات.نت رو نصب کنی دیگه بدون ایراد جواب میده...
منظورم ویندوز موبایل ام هست!
ویندوزم سیستمم رو هم الان تعویض میکنم!

alimooghashang
12-11-2010, 15:03
ویندوز رو هم عوض کردم
دات نت 2 رو نصب کردم روی سیستمم
دات نت 3.7 هم روی گوشی نصبه!

ولی بازم همون مشکل

وقتی که میره تو مرحله اپدیت و درصد میخواد بندازه صفحه گوشی خاموش میشه و به حالت استندبای میره و بعد اتصال قطع میشه


460378

Sandroid
12-11-2010, 18:44
این اروری که میده مربوط به پورت usb شما میشه...ایراد از اونجاس...من دیگه نمیدونم باید چی بهتون پیشنهاد بدم...
ولی دیگه تنها راهها همینه.

میخوای دات.نت 3.7 یا 3.5 رو هم رو سیستمت نصب کن...اگه بازم جواب نداد ورژن hspl رو عوض کن...فک کنم ورژهنهای دیگه ای هم براش موجود باشه تو xda

alimooghashang
12-11-2010, 20:47
این اروری که میده مربوط به پورت usb شما میشه...ایراد از اونجاس...من دیگه نمیدونم باید چی بهتون پیشنهاد بدم...
ولی دیگه تنها راهها همینه.

میخوای دات.نت 3.7 یا 3.5 رو هم رو سیستمت نصب کن...اگه بازم جواب نداد ورژن hspl رو عوض کن...فک کنم ورژهنهای دیگه ای هم براش موجود باشه تو xda
خب اگه مشکل از پورت باشه پس چطور اکتیو سینک خیلی خوب میشناسدش و فایل های درون گوشی رو به خوبی نمایش میده!؟
یعنی به نظر شما مشکل از پورته؟

Sandroid
12-11-2010, 20:58
والا علی جان من هروقت این مشکل برام پیش میومد فقط با تعویض ویندوز و نسخه و ورژن دات.نت مساله حل میشد...
ولی متن اروری که به شما میده مربوط به پورت usb میشه...
اون کارایی که گفتم تو پست بالا رو انجام بده

alimooghashang
12-11-2010, 21:16
این تصویر اکتیوسینک که متصله

460525

ببینید شما وقتی که برنامه ROMUpdateUtility.exe رو باز میکنید و دو مرحله اول رو تیک میکنید و رد میشید بعد اتصال شما به گوشی رو چک میکنه! و بعد وارد مرحله ای میشه که ورژن رو نمایش میده و بعد دکمه آپدیت داره!
من اونجا رو هم میزنم و وارد صفحه ای میشه که درصد میندازه ولی به محض اینکه وارد این مرحله میشه صفحه گوشی خواموش میشه و اتصال من از اکتیو سینک قطع میشه!
از شما هم همینطوره؟
مشکل فکر نمیکنم از کابل باشه!
یه جایی یه تنظیمی چیزی باید داشته باشه که این اتصال برقرار بمونه که عملیات انجام بشه!
البته من فکر میکنم ببخشید که در حضور اساتیدی چون شما اینطوری صحبت میکنم

Sandroid
12-11-2010, 21:33
متوجه منظور شما میشم عزیزم...ولی تنظیم خاصی نداره...نه تو گوشی...نه تو پی-سی

alimooghashang
12-11-2010, 21:34
یه سوال دیگه بپرسم؟
میشه مشکل از کابلش باشه؟
چون من کابل خودش رو گم کردم! الان یه کابل n95 بهش وصل کردم و دارم باش کار میکنم!

Sandroid
12-11-2010, 21:50
با توجه به اصل نبودن کابل و اروری که بهتون میده...بله...به احتمال 70% ایراد از همون کابل هست...بنده خدا راست میگفت که ایراد از پورت usb هستش

alimooghashang
14-11-2010, 18:03
نخیر متاسفانه تست کردم با کابل به ظاهر اصلی خودش و اصلا متصل نشد!
اون کابل هم شبیه همین کابل هست! دقیقا!
میشه دوستانی که کابلش رو دارند تصویرش رو برای من بزارن ! البته تصویر پورتی که به موبایل میخوره که ببینم همینه یا نه!
مرسی
من الان مشکلم اینه که کسی که به موبایل زنگ میزنه اصلا متوجه نمیشم!
یه کامپوننتی چیزی از ویندوزش کم شده که الرت نمیده!

alimooghashang
14-11-2010, 18:28
از دوستانی که ویندوز موبایل 6.1 دارند خواهشمندم که فایل enterbotloader.exe خودشون رو که در شاخه windows هست (و تست کردن موبایلشون رو و میدونن که این فایل سالم هست) برای من آپلود کنند!
باتشکر

Sandroid
14-11-2010, 20:18
عزیزم میخوای یه بار گوشیت رو هارد-ریست کنی...
احتمالا اون فایل هم بر میگرده!!!

alimooghashang
14-11-2010, 22:06
عزیزم میخوای یه بار گوشیت رو هارد-ریست کنی...
احتمالا اون فایل هم بر میگرده!!!
شما بگو چیکار کنیم که بشه! ما میکنیم!!!
من خودم الان دستی یه سری آیکون ها رو وارد منوی استارت کردم
ولی مشکل اصلی الان اونه که وقتی کسی زنگ میزنه بوق نمیخوره!
کلا میخوام ریست کنم به روز اولش یا آپگرید کنمش به ورژن 6.5
دعات میکنم اگه درست بشه!

Sandroid
15-11-2010, 07:36
عزیزم توی ستینگ...تب وسطی....اگه اشتباه نکنم اسمش system بود...اونجا یه گزینه هست برای hard reset...
فک کنم اسم اونم clear storage یا یه همچین چیزی بود...
اگه همچین اسمی پیدا نکردی یه اسکرین شات از اون تب system بنداز تا بگم کدوم گزینه بود

alimooghashang
15-11-2010, 14:19
عزیزم توی ستینگ...تب وسطی....اگه اشتباه نکنم اسمش system بود...اونجا یه گزینه هست برای hard reset...
فک کنم اسم اونم clear storage یا یه همچین چیزی بود...
اگه همچین اسمی پیدا نکردی یه اسکرین شات از اون تب system بنداز تا بگم کدوم گزینه بود
مرسی
هارد ریست کردم درست شد!
ولی هنوز یه مشکل هست!
وقتی گوشی زنگ میخوره هنگ میکنه!
ولی وقتی ویبره هست ویبره میخوره!
به نظر شما مشکل از چیه؟

Sandroid
15-11-2010, 20:31
دیگه هیچ اطلاعی ندارم...غیر از اینکه رامتون غیر رسمی و کوک شده باشه...که بعید میدونم...ولی احتمالا ایراد از رام باشه...راه خاصی واسه حل کردنش نیس

alimooghashang
15-11-2010, 20:33
دیگه هیچ اطلاعی ندارم...غیر از اینکه رامتون غیر رسمی و کوک شده باشه...که بعید میدونم...ولی احتمالا ایراد از رام باشه...راه خاصی واسه حل کردنش نیس
ممنونم که کمکم میکنید!
ولی مشکل اینه که با برنامه RomUpgrade مرحله اخر ارر اتصال میده! نمیدونم مشکل از کجاشه! اگه این بشه میخوام رام 6.5 را بریزم روش!
بحرحال مرسی که کمکم کردید

pedramstalker
03-03-2011, 11:50
سلام و خسته نياشيد و ممنون از انجمن خوب و مفيدتون (دمتون گرم).
ببخشيد من تازه وارد هستم و تا حالا گوشي WM دار نداشتم . ميخواستم بپرسم اگر من خواستم روي گوشيم رام WM6.5 بريزم براي اين كه برنامه و بازي بخوام روش بريزم بايد چي سرچ كنم تو Google يا سايتهاي ديگه ... نه اين كه خود گوشي به طور رسمي 6.1 داره اگر اسم گوشي رو بزنم پس حتما برنامه هاي 6.1 رو مياره ، اصلا برنامهاش فرقي ميكنن وآيا wm6.5 برنامه هاي 6.1 رو ساپورت ميكنه .
نادانيم رو ببخشيد آخه تا حالا گوشي WM نداشتم . يك دنيا ممنون

Mr.zeus WM
04-03-2011, 14:56
سلام و خسته نياشيد و ممنون از انجمن خوب و مفيدتون (دمتون گرم).
ببخشيد من تازه وارد هستم و تا حالا گوشي wm دار نداشتم . ميخواستم بپرسم اگر من خواستم روي گوشيم رام wm6.5 بريزم براي اين كه برنامه و بازي بخوام روش بريزم بايد چي سرچ كنم تو google يا سايتهاي ديگه ... نه اين كه خود گوشي به طور رسمي 6.1 داره اگر اسم گوشي رو بزنم پس حتما برنامه هاي 6.1 رو مياره ، اصلا برنامهاش فرقي ميكنن وآيا wm6.5 برنامه هاي 6.1 رو ساپورت ميكنه .
نادانيم رو ببخشيد آخه تا حالا گوشي wm نداشتم . يك دنيا ممنون

سلام
...توی همین سایت بسیاری بازی و برنامه هست که کرک شده هست و لازم نیست که توی اینترنت وقت خودتون رو بذارید
اکثر برنامه های wm6.1 به wm6.5 میخوره... چه بسا که ساپورت 6.5 بیشتر هم هست
فقط مصرف باتری 6.5 بیتشره
موفق باشید

rezapt
15-04-2011, 16:42
سلام دوستان گوشی فایل jade hartd spl v41 در کامپیوتر من اجرا نمیشه لطفا بفرمایید چه کار کنم؟
مرسی

kayvanhendi
28-05-2011, 16:42
ببخشید اگه سوالم تکراریه یا هر چیز دیگری
میخوام بدونم که میشه ویندوز 6.1 رو در touch 3g به 6.5 ، اندروید یا ویندوز فون 7 یا هر چیز دیگری تغییر داد بصورت کاملا کلی؟ البته بصورتی که همه چیش کار کنه و مشکلل نداشته باشه و برنامه های مختلف هم بدون هیچ مشکلی اجرا بشه؟
لطفا پاسخ بدیدو من و عین این شرکتا پاس ندسد به این ور و اونور
با تشکر

Mr.zeus WM
29-05-2011, 14:36
فقط و فقط Windows Mobile 6.5 میشه روش نصب کرد نه سیستم عامل دیگه ای (جز wm6.1)

فرشاد ر
11-07-2011, 21:47
سلام
من رام 6.5 روی touch 3g نصب کردم و د اره خوب کار میکنه . ولی با کامپیوتر سنکرون نمیشه و نمیتونم gps رو روش نصب کنم . لطفا من رو راهنمایی بفرمایید. ممنون

jojo1234`
07-05-2012, 11:56
میخواستم بدونم ای گوشی مدلش چیه؟
منوی فارسی داره یا نه؟
http://azb.site50.net/photos/63772ea08836.jpg

LEO K
07-05-2012, 17:45
میخواستم بدونم ای گوشی مدلش چیه؟
منوی فارسی داره یا نه؟
http://azb.site50.net/photos/63772ea08836.jpg

خوب دوست من Touch 3g هست

در ضمن خیر منوی فارسی نداره