PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : bootloader , E8



perjixen
21-07-2009, 10:12
سلام.

من یه e8 دارم.... چندبار تا حالا bootloader گوشیم رو عوض کردم .... ولی دفعه آخر یه Err داد و مینوسه که Mem_map Blank .!

گوشی در هنگام روشن شودن این پیغام رو میده .... و فقط تا زمانی که دکمه power رو نگه داشتم گوشی روشن میمونه .... و فقط فقط همون پیغام رو نشون میده.

لطفا کمک :4:

ARCHER
21-07-2009, 10:36
ایا سیستمش لینوکسه؟؟؟؟
امکان فلش یا اپگریدش هست؟؟
اگه هست اونو یه امتحانی بزن.

perjixen
21-07-2009, 11:32
سیستم عاملش که لینوکس جاواس.

تا الان هزار بار فلشش زدم .... ولی مشکل اینه که گوشی روشن نمیمونه که بخوام این کارو کنم .... RSD هم که تا زمانی که گوشی روشن نباشه .... اونو نمیشناسه.

یه برنامه قوی تر از RSD یا یه روشی که این برنامه با گوشی خاموش هم کار کنه.... مشکل روشنیه گوشی حل بشه فریمور و boot گوشی رو عوض میکنم ... ;-)

ARCHER
21-07-2009, 11:47
باتری رو عوض کن.

perjixen
21-07-2009, 12:11
باطری فوله .... نیاز به تعویض نداره ... مشکلش بوت لدر هست .!

ARCHER
21-07-2009, 12:22
من با e8 کار نکردم اما تا اونجا که میدونم گوشی با یستی خاموش با شه بعد گوشی رو تو حالت boot میبریم تا rsd بشناسدش.
شما وقتی گوشیتون رو یه شارژ میزنید چی حالتی بهش دست میده روشن میشه یا نه؟؟؟

اقا اخرش اگه جواب نگرفتی نیای مارو بزنی!! :4:

perjixen
21-07-2009, 12:32
اقا اخرش اگه جواب نگرفتی نیای مارو بزنی!!
نه عزیزم ... بیا جلو ... http://www.pic4ever.com/images/197.gif

من با e8 کار نکردم اما تا اونجا که میدونم گوشی با یستی خاموش با شه بعد گوشی رو تو حالت boot میبریم تا rsd بشناسدش.
شما وقتی گوشیتون رو یه شارژ میزنید چی حالتی بهش دست میده روشن میشه یا نه؟؟؟
حالته خاصی بش دست نمیده ... از بچگی بی احساس بود http://www.pic4ever.com/images/4chsmu1.gif

هیچ اتفاقی نمیوفته .... E8 رو تا روشن نکنی RSD نمیشناستش.

ARCHER
21-07-2009, 12:44
دوری و دوستی!!

منظورم اینه وقتی به شارژ میزنی روشن میشه؟؟؟
اگه همون لحظه از شارژ در بیاری چی؟؟؟

MOTO MAN
21-07-2009, 12:44
من هم با e8 کار نکردم ولی در این مواقع فلش زدن با باکس معمولا مشکل را حل می کنه.

اگه باکس نداری ببر پیش یه تعمیر کار تا برات فلش کنه.

ولی بازم می گم من تاحالا با e8 کار نکردم و راه بالا در بیشتر مواقع جواب داده.

perjixen
21-07-2009, 13:22
منظورم اینه وقتی به شارژ میزنی روشن میشه؟؟؟
اگه همون لحظه از شارژ در بیاری چی؟؟؟
نه فقط چراغ شارژ گوشی روشن میشه (بقیه موتو ها رو نمیدونم ولی این گوشی یه چراغ کوچیک برای شارژ داره که رنگ سبز یعنی گوشی داره شارژ میشه.)
اون چراغش هم روی همون سبز میمونه.


اگه باکس نداری ببر پیش یه تعمیر کار تا برات فلش کنه.

این گوشی باکس نمیخواد .... همه کاراش با کابل خودش میشه .... گرچه آخر هم باید ببرمش پیشه تعمیرکار.
ولی بدبختی اینه تو ایران کسی اطلاعات خاصی درباره این گوشی نداره.

Dallas1387
21-07-2009, 16:09
E8 سیستم عامل جاوا هست باید دوستان انجمن موتورالا کمکتون کنند اطلاعات اونا کاملتره

تاپیک منتقل شد بخش پرسش و پاسخ انجمن موتورالا

MOJI3180
21-07-2009, 17:56
سلام perjixen عزیز


اول از همه باید بگم چرا شما چندین بار bootloader گوشی رو عوض کردید؟ مگه تعویض بوت لودر چه چه فایده ای داره؟
تا حالا ندیدم کسی بوت گوشیشو عوض کنه . البته میشه ولی ریسک داره !

دوم اینکه اگه گوشی را در حالت خاموش به برنامه rsdlite متصل کنید خود بخود روشن میشه .! فقط مهم اینه که گوشی رو بتونه پیدا کنه.
و اگه نشد خودت بصورت دستی ببرش تو حالت بوت لودر : * و # را فشار بده و حالا دکمه پاور رو بزن. و بعد به برنامه وصلش کن


سوم حالا شما به لینک زیر برو و اونو بخون و فایل مطابق بوت گوشیتو دانلود کن و بعد گوشی را به برنامه rsd lite وصل کن و اگه تونست گوشی رو پیدا کنه و اسم گوشی در برنامه ظاهر شد فایل رو فلش کن و بعد هم گوشی رو با یه مونسترپک فلش کن.
اگه مونسترپک هم خواستی بگو تا لینک بدم .
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=75058

چهارم اینکه در مورد پیغامی که میده اطلاعی ندارم ولی در گوشی های سری p2k مثل v3i اگه پیغام s-blank ظاهر بشه ( البته وقتی که به برنامه rsd lite وصل بشه معلومه ) این گوشیbricke شده و یک از راه حلاش اینه که گوشی تست پوینت بشه وبعد دوباره گوشی رو فلش کرد و اونو راه انداخت.( البته راه حل دیگه ای هم داره )

اطلاعات در مورد نحوه فلش کردن گوشی های لینوکس مد هم در اینجا ست :
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=64271

امیدوارم که مشکلت حل بشه .

perjixen
22-07-2009, 06:55
تاپیک منتقل شد بخش پرسش و پاسخ انجمن موتورالا

دست شما مرسی ، ببخشید دقیق نمیدونستم کجا ایجاد کنم.

تا حالا ندیدم کسی بوت گوشیشو عوض کنه . البته میشه ولی ریسک داره !
یه سری بوت لودرهای e8 قفل شدن و نمیشه از فلشهای تغییر یافته کاربرا روشون استفاده کرد ، به قولی فقط فلشهای خود موتو رو قبول دارن.
تا الان فکر کنم یه 3 تایی بوت لودر عوض کردم .... همه کیفش هم به ریسکشه دیگه http://www.pic4ever.com/images/905.gif


دوم اینکه اگه گوشی را در حالت خاموش به برنامه rsdlite متصل کنید خود بخود روشن میشه .! فقط مهم اینه که گوشی رو بتونه پیدا کنه.
و اگه نشد خودت بصورت دستی ببرش تو حالت بوت لودر : * و # را فشار بده و حالا دکمه پاور رو بزن. و بعد به برنامه وصلش کن
نمیشناسه .... یعنی گوشی یه لحظه روشن میشه بعد خاموش میشه .... چیزی شبیه ریست.
و این گوشی رو نمیشه برد توی حالت بوت لودر .... چون دکمه هاش مدیا شیت هستن ... هنگام روشن شدن فقط دیکمه های تماس و انتخاب پایین ال سی دی روشن میشه ... و دکمه های * و # خاموشن و نیمشه انتخابشون کرد .... میدونید که این گوشی یه جوریایی فینگر تاچ هست (البته دقیقش به بار مغانطیسی انگشت حساسه.)
یکی نیست بم بگه آخه این گوشیه خریدی http://www.pic4ever.com/images/1041.gif


دسه همگی مرسی .... تا حالا این بیچاره رو هزار بار فلش کرد ... حتی یبار به یه فلش برخوردم که مدعی بود سیستم عاملش آندورید هست.

MOJI3180
22-07-2009, 07:43
در مورد قفل بوت لودر کاملا درسته که البته اگه شما میگفتید قفل بوت رو شکوندم یا برداشتم خیلی بهتر بود !


تا الان فکر کنم یه 3 تایی بوت لودر عوض کردم
البته امیدوارم منظور از عوض کردنتون تغییر ورژن بوت لودر نباشه !


در مورد نحوه بوت لودر بردن یه اشتباهی در این گوشی کردم نباید پاور رو بزنی !!. ولی
اینو داشته باش که خیلی از سایت ها بهش اشاره کردن . دقیقا متن مورد نظر مربوط به گوشی E8 هست .

How do I find what bootloader I have?
Turn your phone off, then press the * and # keys while turning on, and this screen should appeir.

perjixen
22-07-2009, 08:05
البته امیدوارم منظور از عوض کردنتون تغییر ورژن بوت لودر نباشه !

http://www.pic4ever.com/images/128fs318181.gif متاسفانه بله .... این آخری هم از روی no rsa میخواستم برگردم به بوت قفل دار خود موتو.

درباره اون زدن دکمه ها هم ... دیشب تست کردم ... ولی نتیجه نداد .... یعنی دکمه ها خاموشن و هیچ باری الکتریکی زیرشون نیست که عمل کنه ... ولی دیشب که نتیجه نداد .... دوباره تست میکنم.

من خیلی از مشکلاتم بخاطر کله شق بودنمه ... و اینکه به راهنمایی هایی که خود شما ننوشتی توجه نکردم. !

MOJI3180
22-07-2009, 08:32
http://www.pic4ever.com/images/128fs318181.gif متاسفانه بله .... این آخری هم از روی no rsa میخواستم برگردم به بوت قفل دار خود موتو.

درباره اون زدن دکمه ها هم ... دیشب تست کردم ... ولی نتیجه نداد .... یعنی دکمه ها خاموشن و هیچ باری الکتریکی زیرشون نیست که عمل کنه ... ولی دیشب که نتیجه نداد .... دوباره تست میکنم.

من خیلی از مشکلاتم بخاطر کله شق بودنمه ... و اینکه به راهنمایی هایی که خود شما ننوشتی توجه نکردم. !



منم واقعا متاسفم . ولی نگران نباشید .
البته لازمه کمی بیشتر توضیح بدم شاید که سوء تفاهم شده !

برای اینکه گوشی رو فلش کنید لازمه که قفل بوت رو بشکنید. برای شکستن بوت لازمه که بدونید ورژن بوت لودر گوشی چیه .
برای اینکار هم باید همون دکمه *و # رو گرفت .
به تبصره دیگه:
Hold # and * and power on your phone.

اینو هم یه سایت دیگه گفته که باز اسم دکمه پاور رو میبینید !!

حالا من متعجبم که شما چطوری ورژن بوت خودتون رو فهمیدید که قفل اونو شکوندید .
آخه هر بوت فایل مخصوص به خودشو داره و نمیشه فایل بوت قفل شکسته ( KILL ) بوت لودر06A3 را روی گوشی ای ریخت که بوت لودر اون 06A5 هست.


شما کاری به دکمه ها نداشته باش که چطوری کار میکنن که زیرش بار هست یا نه . این کاری هست که همه برای فهمیدن از ورژن و بوت گوشی خودشون استفاده میکنند. باز امتحان کن. مطمئنا به جواب میرسی.
اگه نشد باتری رو 5 دقیقه بیار بیرون و بعد جا بزن.

اگه تونستی ببریش که حله و با توجه به ورژن بوت لودر گوشی برو و از همون لینکی که بالا بهت دادم فایل KILL مطابق بوت گوشی را دانلود کن و بریزش رو گوشی و بعد هم گوشی رو فلش کن.


اینکه به راهنمایی هایی که خود شما ننوشتی توجه نکردم

من متوجه این جملتون نشدم .! کجای راهنمایی اشتباه یا ناقصه. هرچند که شما قبل از اینکه به انجمن ما سر بزنید این مشکل براتون پیش اومده بود.

خیلی خوشحال میشم که اگه مشکلی یا نقصی در پستهای من هست بگید .

MOJI3180
22-07-2009, 08:44
اصلا چرا برگشتید به بوت قفل شده؟

دقیقا عین اینه که در رو از پشت روی مهموناتون بستید و قفل کردید !!

آخه فلش کردن گوشی اصولی داره که نمیشه دلخواهی اونو عوض کنیم .

حتما اینو بگو که قبلا چطوری متوجه ورژن بوت لودر گوشی میشدی .

perjixen
22-07-2009, 08:47
حالا من متعجبم که شما چطوری ورژن بوت خودتون رو فهمیدید که قفل اونو شکوندید .

شما به شانس اعتقاد داری .....http://www.pic4ever.com/images/4chsmu1.gif..!؟!؟!

شما کاری به دکمه ها نداشته باش که چطوری کار میکنن که زیرش بار هست یا نه . این کاری هست که همه برای فهمیدن از ورژن و بوت گوشی خودشون استفاده میکنند. باز امتحان کن. مطمئنا به جواب میرسی.
اگه نشد باتری رو 5 دقیقه بیار بیرون و بعد جا بزن.
مجددا تست میکنم ... البته الان نه ... چون محله کارم هستم ... وبه گوشی دست رسی نداردم .

من متوجه این جملتون نشدم .! کجای راهنمایی اشتباه یا ناقصه. هرچند که شما قبل از اینکه به انجمن ما سر بزنید این مشکل براتون پیش اومده بود.
اشتباه نشه ... منظورم اینه که اگر قبل از اینکه بوت لودر گوشیم رو عوض کنم این سایت رو خوب میخوندم با این مشکل الان مواجه نبودم.

از راهنماییتون .... دسته شما مرسی http://www.pic4ever.com/images/balloons.gif

آپدیت :

حتما اینو بگو که قبلا چطوری متوجه ورژن بوت لودر گوشی میشدی .

شانسی .... تو سایت **** یه تاپیک درباره همین kill هست .... یه خوردش رو خوندم و فهمیدم برای اینکه MPKG BOX رو داشته باشم باید بوت لودر گوشی رو هم عوض کنم ... که عوض کردم.
خلاصه بوت رو عوض کردم و گوشی رو هم فلش کردم .... ولی چون اون فریمور با پک فارسی مشکل دوباره خواستم فلش کنم این ذفعه با فریمور خود موتو که پک فارسی رو هم داشته باشه.
ولی دیدم از بوت ایراد میگیره .... اینه که خواستم بو رو هم دوباره عوض کنم - برعکس کاری که قبلا کردم- که پیغام FAIL داد

MOJI3180
22-07-2009, 09:03
قبلا کمی داشتم ولی اینو که دیدم به هیچ وجه دیگه اعتقاد ندارم .

شما هم شانستون خوبه ها !!!

ماشاالله روحیت در این وضع از منم بالاتره . اینو میشه از اسمایل هایی که استفاده میکنی ، فهمید !

امیدوارم که مشکلت حل بشه ....

perjixen
22-07-2009, 09:15
ماشاالله روحیت در این وضع از منم بالاتره . اینو میشه از اسمایل هایی که استفاده میکنی ، فهمید !

قربونت داداش ، اینقدر بدختی دارم که خرابی این بیچاره دیگه به چشم نمیاد .... یا درست میشه که باز باش پز بدم ... یا نمیشه و به همین بی 300 سامسونگ قناعت میکنم.

در هر صورت .... از شما تشکر میکنم .... چون فکر میکردم کسی درباره این گوشی اطلاعات نداره - البته توی ایران منظورمه-.

perjixen
23-07-2009, 06:49
سلام ، آقا تست نکردم نشد که نشد .... گوشی رو خاموش وصل کردم .... روشن کردم (روشن نمودن) وصل کرم ... rsd رو تا ورژن 4.5 آپدیت کردم .... 5 ساعت گوشی رو تو شارژ نگه داشتم ؛ بعد دوباره تست کردم ... نشد که نشد. ;-)

MOJI3180
23-07-2009, 07:16
سلامperjixenعزیز

حتی نتونستی ببریش تو حالت بوت ؟( با همون دکمه های *و# )
اگه نتونستی تو حالت بوت گوشی رو وصل کنی به برنامه، واقعا کاری از دست من در این وضع بر نمیاد.
البته اگه بتونی یه باتری فول شارژ دیگه گیر بیاری خیلی بهتره .

perjixen
23-07-2009, 07:32
حتی نتونستی ببریش تو حالت بوت ؟
نشد که نشد ... هرکاری کردم ... همه جوره هم تست کردم ... اول گوشی رو وصل کردم بعد rsd رو اجرا کردم ... یبار اول rsd رو اجرا کردم بعد گوشی رو زدم ... با باطری و بدونه باطری اینکار رو هم تست کردم ...

نشد که نشد http://www.pic4ever.com/images/afro.gif

البته آمادگیش رو داشتم ... چون یه سری سایت خونده بودم این مشکل بعضی ها داشتن ... ولی نه دیگه تا این حد که گوشی روشن نشه و هی ریست بشه ... !

پس اینجور که بنظر میاد کاره من نیست .... شما هم که نمیدونی ..... فکر نکنم کسی بیرون به عنوان تعمیرکار به اندازه شما اطلاعات داشته باشه.

MOJI3180
23-07-2009, 07:43
انشاااله که مشکلت حل میشه.

تعمیرکار ها یه چیز دارن که ما نداریم ، اونم باکسه !
ببرش بیرون . امیدوارم که با باکس بتونن مشکلشو حل کنن.
از اینکه نتونستم کاری برات انجام بدم شرمنده .

این دو روز تو این انجمن مشکلات این جوری 2-3 تا داشتیم که بعضی هاشون با پیغام خصوصی مطرح میکردند ؛ البته بیشتر v3i بود . به همین خاطر روز های خوبی برای خودم و انجمن نبود.

امیدوارم که شما رو به زودی با گوشی سالم در انجمن ببینیم .

ولی دیگه به شانس تا اینقدر متکی نباش !

perjixen
23-07-2009, 07:53
گوشیم درست نشه مهم نیست .... مهمه اینه یه یکی مثل شما اینجا باشه که به سوالات منه نوعی جواب بده http://www.pic4ever.com/images/139fs108574.gif

با تشکر.

poet666
23-07-2009, 11:36
prejexon عزیز
مشکل شما اینه که فکر می کنی وقتی گوشی خاموشه و دکمه ها به خاطر اینکه feddback ویبره نمی دن پس کار نمی کنن!(البته وقتی گوشی خاموشه هیچ دکمه ای تو هیچ گوشی کار نمی کنه!)ولی این کاری می گم شما انجام بده و گوشی رو به بوت لودر ببر و نتیجه رو بگو.اول گوشی رو خاموش کن.بعد (به طور دقیق)دکمه های *و# رو نگه دار و گوشی رو روشن کن.باید به بوت لودر بره.به عمل نکردن دکمه ها هم در موقع خاموش بودن توجه نکن.من یه برنامه دارم کلا ویبره دکمه ها رو قطع می کنه!یعنی اصلا انگار هیچ دکمه ای رو فشار نمی دی ولی دکمخ عمل می کنه.البته موقع خاموش بودن واسه خودمم یه کم عجیبه چون دکمه های e8 یه جورایی با گوشی های دیگه فرق داره.(یعنی تاچه و مثل مثلا k800 نیست)ولی در هر صورت مثل اینکه وقتی خاموشه هم کار می کنه!یا بلافاصله بعد از روشن شدن.من همینجوری گوشی رو به بوت می برم.پس نگران نباش.
بعدشم چرا گوشی رو بندازی دور؟وقتی با نهایت 10000 تومن(یا کمتر)درست می شه!بده بیرون با باکس درست می کنن.بعدش که درست شد به هر monster pack ای که خواستی فلش کنو(البته نه مثل قبل!دقیق نحوه فلش رو بخون!)ان شاءا.. که مشکلت حل می شه.راستی ببخشید که دیر مشکلت رو فهمیدم.اگه می دیدم زودتر جواب می دادم

perjixen
25-07-2009, 07:42
سلام

مشکل شما اینه که فکر می کنی وقتی گوشی خاموشه و دکمه ها به خاطر اینکه feddback ویبره نمی دن پس کار نمی کنن!(البته وقتی گوشی خاموشه هیچ دکمه ای تو هیچ گوشی کار نمی کنه!)ولی این کاری می گم شما انجام بده و گوشی رو به بوت لودر ببر و نتیجه رو بگو.اول گوشی رو خاموش کن.بعد (به طور دقیق)دکمه های *و# رو نگه دار و گوشی رو روشن کن.باید به بوت لودر بره.به عمل نکردن دکمه ها هم در موقع خاموش بودن توجه نکن.من یه برنامه دارم کلا ویبره دکمه ها رو قطع می کنه!یعنی اصلا انگار هیچ دکمه ای رو فشار نمی دی ولی دکمخ عمل می کنه.البته موقع خاموش بودن واسه خودمم یه کم عجیبه چون دکمه های e8 یه جورایی با گوشی های دیگه فرق داره.(یعنی تاچه و مثل مثلا k800 نیست)ولی در هر صورت مثل اینکه وقتی خاموشه هم کار می کنه!یا بلافاصله بعد از روشن شدن.من همینجوری گوشی رو به بوت می برم.پس نگران نباش.
دوست عزيز ، مشكل همينه كه توي بوت لودر نميره ديگه .... وگرنه هم مجتبي جان هم يه سري سايتها اين راهكار شما رو گفتن .... ولي من مشكل من حادتر از اين حرفاست.

بعدشم چرا گوشی رو بندازی دور؟وقتی با نهایت 10000 تومن(یا کمتر)درست می شه!بده بیرون با باکس درست می کنن.بعدش که درست شد به هر monster pack ای که خواستی فلش کنو(البته نه مثل قبل!دقیق نحوه فلش رو بخون!)ان شاءا.. که مشکلت حل می شه.راستی ببخشید که دیر مشکلت رو فهمیدم.اگه می دیدم زودتر جواب می دادم
از 5 شبنه دادمش بيرون .... البته طرف رفيقمه .... ولي چشم آب نميخوره بتونن درستش كنن.
بعد يه نكته من مشكله فلش نداشتم .... كمتر گاگولي بعد از نصب NO RSA مياد و بوت خودش رو تو حالت قفل دار ميزاره .... كه من ثابت كردم جز اون كمترام http://www.pic4ever.com/images/4chsmu1.gif

poet666
25-07-2009, 12:38
Prejexon جان.اینجور مشکلها قابل حله.گوشیت تو دریا نیفتاده که سوخته باشه!حالا اگه دوستت هم نتونست درست کنه ببر پیش یکی دیگه.اصلا برو علاءالدین بالاخره یکی پیدا می شه درست کنه دیگه!حالا گوشی شما روشن می شه.گوشی پسر عمه من روشن هم نمی شد و داد بیرون درست کردن!پس نگران نباش.
در مورد بوت لودر هم اخه شما گفتی موقع خاموش بودن دکمه ها ار نمی کنه منم فکر کردم شما فکر می کنی این روش به بوت لودر بردن اشتباهه.چون خودمم دفعه اول که می خواستم این کار رو بکنم همین فکر رو کردم که وقتی دکمه کار نمی کنه چه جوری *,# رو بگیرم!!!ولی خب امتحان کردم و جواب داد.اونو گفتم که تاکید کرده باشم روش درسته

perjixen
25-07-2009, 15:34
Prejexon جان.اینجور مشکلها قابل حله.گوشیت تو دریا نیفتاده که سوخته باشه!حالا اگه دوستت هم نتونست درست کنه ببر پیش یکی دیگه.اصلا برو علاءالدین بالاخره یکی پیدا می شه درست کنه دیگه!حالا گوشی شما روشن می شه.گوشی پسر عمه من روشن هم نمی شد و داد بیرون درست کردن!پس نگران نباش.
نگران كه نيستم .... درست نشد كه نشد ... (خاك تو سرم http://www.pic4ever.com/images/1041.gif )
ولي ميدوني داستان چيه ... تا حالا پيش چند نفر رفتم ... ولي بشون ميگم اين گوشي بوت داره ... ميگن گوشي رو بده درستش ميكنيم .!
طرف اصلا نميدونه بوت لودر چي هست .... اسم خودش رو ميزاره تعميركار.
بهترين كاري كه بلده انجام بده ،‌همون فلش سامسونگ و سوني هست.

به يكيشون ميگم بوت لودر گوشي رو عوض كردم آپ ديتش كردم .... ميگه خطوط اينترنت ايران تعطيله وسط كار شما دي سي شدي ...... !!!!!!
بعد من به اين آدم گوشي بدم درست كنه .....؟!؟؟! من سره سوزني به تعميركاراي علاالدين اطمينان ندارم ، چون كار بلد نيستن ... و اطلاعاتشون از بچه هاي اينجا پايين تره.

MOJI3180
26-07-2009, 08:22
سلام

آقا بالاخره چی شد. درست شد یا نه ؟ من دست بر دار نیستم باید این گوشی درست بشه !!

perjixen عزیز میگم بگو آره یا نه !

پیغام گوشی اینه ?:
یه صفحه سیاه میاد و مینویسه :
Bootloader
06.Ax
Err:a5,70,27,00,1f

MEM_MAP blank
service req'd
Battery ok
OK to program
Connect USB DATA cable.

البته امکان داره که Battery low هم بنویسه.

perjixen
26-07-2009, 13:12
Bootloader
06.Ax
Err:a5,70,27,00,1f

MEM_MAP blank
service req'd
بله
البته عدد err اين نيست ... الان هم حضور ذهن ندارم.
اين پيغام تا وقتي دكمه پاور گوشي رو نگه داشتي نشون ميده ... دكمه رو كه ول كني ... گوشي خاموش ميشه.


Battery ok
OK to program
اين رو هم جيك ثانيه قبل از خاموش شدن نشون ميده.

Connect USB DATA cable.

اينو كه ديگه اصلا نشون نميده.


والا گوشي رو دادم دسته تعميركار ... كه طرف گفته گوشي بايد test point ولي بعيد ميدونم خودش هم بدونه اين كلمه يعني چي .!
تا فردا گوشي رو ميزارم دستش باشه ... بعدش ميگيرم ازش.

دسته گلت مرسي ، مجتبي جان ... هم شما هم همه بچه هاي خوب اينجا ;-)

MOJI3180
26-07-2009, 13:58
ممنونperjixen عزیز. کاری نکردیم که .

خب!
در مورد تست پوینت هم باید ببینم میتونه یا نه . من تا حالا که نتونستم حتی نقشه تست پوینت این گوشی رو پیدا کنم . !

در مورد ارور ها هم من خیلی سرچ کردم که به چند نتیجه رسیدم :

1- اینکه باتری گوشی را باید با یه گوشی دیگه کاملا شارژ کنی ( اگه از یه باتری شارژ شده دیگه استفاده کنی که خیلی عالی میشه )
2- باید همن طور که دستت دور دکمه هست !!تا گوشی خاموش نشه اونو به برنامه وصل کنی و ابتدا فایل kill مطابق بوت گوشی رو فلش کنی . بعد هم فایل cg31 و نهایتا هم مونسترپک MartinczFala و ... را روی گوشی فلش کنی.
البته اینطوری که شما میگید بوت گوشی معلومه! :

Bootloader
06.XX
Err:A5, 70, 27 , 00 ,1F

MEM_MAP Blank
Service Req'd
Battery ok
ok to program

یه مورد دیگه ای هم که ممکنه پیش بیاد اینه که برد گوشی آسیب دیده که فقط و فقط کار مرکز خدماتی موتورولاست که توی ایران هیچ شعبه ای ندارد !!!

نگاه کن من چند جایی که سرچ کردم بعضی ها مشکلات شبیه شما رو داشتند که البته نه به این اندازه


I am sure I had the 06A3 bl because when I flashed the 06A9 bl my phone didn't turn on and now IT DOESN'T TURN ON AT ALL,not even in the bl mode.I think I just bricked my phone


why you flashed 06A9 ? in fact now you have BL 06A9


The most probable thing that is happening is that you ran out of battery by now, and you can't charge it.
Don't make a test point yet, first try charging your battery with other E8 or with a universal charger, after that, check your bl version to see if it's still 06.A3 (Luckly the bl didn't get flashed ) if not, then my personall recomendation is to take it to a Motorola Center, they'll tell you is the main board (Is the only frikin' thing they can say, that speech is universal, but luckly you'll end with an almost new phone) with this you need to be careful, don't tell them you mod at all, or they'll simply tell you: is broken and that's it, nothing we can do, get another, just tell'em that it got broken and that you don't know why, it didn't fell off your hands or so.
btw are you spanish?

البته طرف داره بهش یاد میده که اگر رفتی Motorola Center بهشون نگو که چی کار کردم و چه بلایی سر گوشی آوردم !!

حالا شما منتظر باش تا تعمیرکاره نتیجشو بگه . بعدا ادامه میدیم . چند تا مونسترپک استوک و .. هست که باید همشو امتحان کنی تا اینکه ببینیم نتیجه میده یا نه .

perjixen
27-07-2009, 07:16
سلام.

اين حرفايي كه شما مطرح كردي رو به دوستم گفتم (تعميركاره توي مغازه دوستم كار ميكنه) باطري رو عوض كردن .... دكمه ها رو گرفتن .... ولي جواب نداد كه نداد ! http://www.pic4ever.com/images/sigh.gif

فكر نكنم مسئله برد گوشي هم باشه ... البته اين فقط يه حسه http://www.pic4ever.com/images/4chsmu1.gif

راستي اگه جايي ميشناسيد كه بتونه اين مشكل رو حل كنه لطفا بم بگيد .... چون ديگه نميتونه فقدانش رو تحمل كنمhttp://www.pic4ever.com/images/funny.gif

MOJI3180
27-07-2009, 07:57
سلامperjixen عزیز

من که جایی در آتلانتیس(به احتمال تهرون ) سراغ ندارم!!!

برام خیلی عجیبه که چرا برنامه rsd lite گوشی رو نمیشناسه . لا اقل باید اونو بصورت S FLASH SCM-A11 بشناسه .

حتما شما usb driver رو روی کامپیوترتون نصب کرده بودید. چون اگه نصب نباشه نمیتونه گوشی رو پیدا کنه مخصوصا در این وضعیت.

Ceramic
27-07-2009, 08:10
سلام آقای پرجیکسن

این صفحات را هم مطالعه بفرمایید بد نیست :



موفق باشید

perjixen
27-07-2009, 09:03
برام خیلی عجیبه که چرا برنامه rsd lite گوشی رو نمیشناسه . لا اقل باید اونو بصورت S FLASH SCM-A11 بشناسه .

متاسفانه نميشناسه ... همه هم همين حرف شما رو ميزنن .....!!!!

حتما شما usb driver رو روی کامپیوترتون نصب کرده بودید. چون اگه نصب نباشه نمیتونه گوشی رو پیدا کنه مخصوصا در این وضعیت.

نصبه ... ;-)

Ceramic @
آقا اين لينكهايي كه داديد رو نگاه كردم ... والا زبانم خيلي خوب نيست .... ولي همينجور دست و پا شكسته فهميدم .... گويا مشكل اينجوري مشكل بور گوشي هست (مجتبي اشاره كرده بود)
حالا مهمه بدونم كجا ميتونه اين مشكل رو حل كنه.

آتلانيس هم همون تهران خراب شدس.

MOJI3180
27-07-2009, 10:10
perjixen عزیز

حالا که قضیه اینجوریه منم شما رو پاس میدم به آقا شهرام:
به این لینک برید و مشکلتون رو بگید، آقا شهرام کارشون تعمیراته که اگه مشکل اینترنتی حل نشه! و لازم باشه باید گوشی رو براشون بفرستید.(اردبیل )
http://www.mobilestan.net/forumdisplay.php?s=&daysprune=&f=28

@ ALI
علی آقا سلام !
منظورم رو که فهمیدی !!
ممنون.

perjixen
30-07-2009, 06:52
آقا سلام.

ديگه از گوشي قطع اميد كردم .... البته امروز بايد با يكي تماس بگيريم شايد اون بتونه مشكل رو حل كنه.
اون چندتا تعميركاري كه گوشي رو بشون دادم .... گفتن كه اشكالش سخت افزاريه و توي ايران قطعاتش هم نيست ... يا بايد بره دوبي يا از اونحا چيزي كه لازم داره رو بفرستن.

يه يا حسين بگيد و خودمون گوشي رو باز كنيم.

MOJI3180
30-07-2009, 07:37
سلام
واقعا متاسفم( برای از دست دادن گوشی ) .

گوشی را باز کنید که چی بشه !

من برات بازش میکنم ببین چیزی متوجه میشی !

http://i441.photobucket.com/albums/qq139/kolkata_don/01.jpg
http://i441.photobucket.com/albums/qq139/kolkata_don/02.jpg
http://i441.photobucket.com/albums/qq139/kolkata_don/03.jpg
http://i441.photobucket.com/albums/qq139/kolkata_don/04.jpg
http://i441.photobucket.com/albums/qq139/kolkata_don/05.jpg

مثلا فکر کردی که اگه یه خازن یا مقاومتش رو بکنی درست میشه ! اگه میخوای بکنی اون یکی که بالا هست رو بکن !!

قبلا هم گفتم که کار مرکز خدماتی موتورولاست !

در حقیقت مشکلش همو ن بوردش هست .

perjixen
30-07-2009, 07:52
خوب مجتي جان ، چيكار كنم....!؟؟! فعلا وايسادم تا ساعت 10 بشه كه به يكي بزنگم.

راستي اين آقا شهرام شما هم متاسفانه هنوز جواب سوال من رو ندادن.
دروغ نگم ... اگه اين خراب بشه .... دوباره ميرم يه ئي 8 ميخرم. :-((((

كاش حدالقل قطرش زياد بود .... توش آكواريوم درست ميكردم :4:

MOJI3180
30-07-2009, 08:41
همو ن که گفتی !

بدرد آکواریوم که نمیخوره ولی میتونید باهاش دلمه درست کنید.!

یا میتونی یه بند بهش وصل کنی و جلوی نیسان آویزونش کنی !

در مورد آقا شهرام هم صبر کنید . بزودی به سایت سر میزنن.

اگه باز این گوشی رو خریدی ، مواظب باش که این بلا رو سرش در نیاری !


موفق باشید...

شهرام11
05-08-2009, 14:38
با سلام -ببخشید من چند وقتیه نمیتوانم به سایت سر بزنم -چون گروه موسیقی داریم واکثرا در شهرستانها ویا عروسیها هستیم


دوست عزیز مشکل شما کمی پیچیده است ولی غیرقابل حل هم نیست -میتوانید گوشی را برای من پست کنید
به احتمال زیاد بتوانم با باکسهای جدید درستش کنم -تست پوینت باید بخوره

اردبیل -برج صدف- طبقه پایین -جنب پله برقی -تعمیرات موبایل شهرام
شهرام آسال -09141520183-04512252297

mr_next
05-08-2009, 15:06
بله منم کاملا با شما موافقم تنها راه باقی مانده تست پوینته

perjixen
06-08-2009, 07:53
شهرام11 @
سلام.
خوشحالم كه جواب داديد ... شهرام جان ؛‌ در اثر وقت گوشي رو براتون ارسال ميكنم.
ولي قبلش بايد كمي صبر كنم تا از نزديكاي دوبي برگرده http://www.pic4ever.com/images/4chsmu1.gif

يه رفيق دارم تو كاره گوشي ... ميره دوبي گوشي خز مياره -5800 ،‌ ايفون ، و ... - به من گفته داده به رفيقش ببره اونجا ببينه ميشه كاريش كرد يا نه.