PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Resco.Contact.Manager.v2.02



ali asghar
25-07-2009, 11:56
سلام.ورژن جدید این برنامه که برای مدیریتcontacts از اون استفاده میشه,همراه با کیجن تست شده.



* Enhanced Facebook Integration
* Support for Google Maps Application
* Group Operations
* Send SMS to group members,
* Send MMS to group members,
* Send E-mail to group members
* Set Ringtone to group members
* Delete Contacts
* Fully Customizable Today Plug-in

Items that can be added to the Today Plugin:

* Access to profiles (Normal, Silent, Meeting, Loud, Decline, Custom, Schedulled)
* Shortcuts for Contact Manager (Favorites, All Contacts , Call History... )
* Wireless tools (Bluetooth, Wi-Fi, Phone)
* Documents (images, text documents …)
* Applications
* Single Contacts

Alien
22-10-2009, 09:22
Keygen باز نمی شه و Application Error میده اگه میشه یه سریال معرفی کنین

ali asghar
22-10-2009, 11:46
Keygen باز نمی شه و Application Error میده اگه میشه یه سریال معرفی کنین

سلام

کیجن که سالم هست شما برای اجرای کیجن باید نت فروم ورک 2 رو کامپیوتر نصب داشته باشید.حالا هم اگه owner خودتون رو بزارید سریال رو برای شما قرار میدیم.

tighoor
22-10-2009, 11:52
Keygen باز نمی شه و Application Error میده اگه میشه یه سریال معرفی کنین


دوست عزیز Keygen کاملا سالم هست...
منتها شما نیاز به .net freamwork 2 به بالا دارید...


اگر errorی که شما مشاهده می کنید اررور 0x0000135 هست... یعنی این که مشکل سیستمی و یه جورایی قدیمی بودن سخت افزاری دارید همچنین .net هم ندارید...
حالا اگر Net. نصب کنید Error شما به 0xc0000007 تغییر می کنه...
این error واقعا خیلی خیلی بد هست... چون به احتمال زیاد با عوض کرد ویندوز کامپیوترتون چه xp چه vista و چه Se7en این مشکل بر طرف نخواهد شد

tighoor
22-10-2009, 12:05
سلام

کیجن که سالم هست شما برای اجرای کیجن باید نت فروم ورک 2 رو کامپیوتر نصب داشته باشید.حالا هم اگه owner خودتون رو بزارید سریال رو برای شما قرار میدیم.

مذرت بعد از شما پست دادم... :55:چون اون موقع که خواستم جواب بدم پست شما نبود...

کلا میخواستم بگم کسایی که Erorr 0x0000135 یا Erorr 0xc0000007 دارن کلا از نظر سیستمی با برنامه هایی که نیاز به Net. دارن مشکل دارن...
چون به احتمال زیاد با عوض کرد ویندوز چه xp چه vista و چه Se7en این مشکل بر طرف نخواهد شد...
البته روی ویندوز ویستا و Se7en فقط Erorr 0xc0000007 نمایش داده میشه...

تو همچین سیستمهایی ممکنه اگه Hard به طور کلی فرمت شه و یه ویندوز جدید ریخته شه این مشکل حل شه ولی بعد از گذشت چند روز دوباره مشکل بر میگرده...

ضمنا تو همچین سیستم هایی به احتمال زیاد در ویندوز Xp به صورت کاملا بی ربط Firewall از کار میفته و چنان از اینترنت ویروس میاد که اگه Anti-virus نصب نباشه عمر ویندوز فقط 1 ساعته

Alien
22-10-2009, 15:37
Owner: Diamond2
من .NET دارم ولی ورژن 3.5 !

ali asghar
23-10-2009, 00:27
owner: Diamond2
من .net دارم ولی ورژن 3.5 !

سلام

سریال برای شما:15248

forouzan
27-11-2009, 20:14
owner: Ali
بی زحمت برای من هم بفرستید

Taily
27-11-2009, 20:46
owner: Ali
بی زحمت برای من هم بفرستید


21314

ININE
30-11-2009, 18:19
yadam raft! Owner : CFC :021:

M.Reza
30-11-2009, 20:16
yadam raft! Owner : Cfc :021:

خدمت شما:
09140

s_1428
30-11-2009, 21:44
سلام برای منم اگه لطف کنید
owner:saeid
1 سوال هم داشتم من تاچ 3جی دارم تازه خریدم میخواستم بدونم این دستگاه رادیو اف ام نداره یا نرم افزارش روش نصب نیست!!
دارم کم کم ازش زده میشم،شایدم چون تازه کارم با پاکت پی سی اینجوریه!!

ali asghar
01-12-2009, 00:24
سلام برای منم اگه لطف کنید
owner:saeid
1 سوال هم داشتم من تاچ 3جی دارم تازه خریدم میخواستم بدونم این دستگاه رادیو اف ام نداره یا نرم افزارش روش نصب نیست!!
دارم کم کم ازش زده میشم،شایدم چون تازه کارم با پاکت پی سی اینجوریه!!

سلام

سریال برای شما:49063

به انجمن پاکت پی سی خوش امدید.دقیق نمی دونم رادیو داره یانه اگه ایکونی در پروگرام برای رادیو هست که رادیو داره و اگه نیست رادیو نداره.

arash_ansari209
01-12-2009, 19:09
سلام.لطفا برای منم بفرستیدowner:Arash

M.Reza
01-12-2009, 19:15
سلام.لطفا برای منم بفرستیدowner:arash

بفرمایین:
37660

S I N A
07-12-2009, 14:35
lotf konin vase manam befrestin. Mamnoon az barnaeye ghashangetoon.:merci:


yadam raft! Owner : Cfc :021:


yadam raft! Owner : Cfc :021:

دوست عزیز

لطفاً قوانین سایت رو رعایت کنید و فارسی تایپ کنید. چون خلاف قوانین سایت هست. در طورت تکرار با شما برخورد خواهد شد.

با تشکر

S I N A
07-12-2009, 14:36
من خیلی خلی متشکرم

دوست عزیز

لطفاً از دادن پستعای تشکر خودداری کنید. برای تشکر فقط از دکمه تشکر در زیر هر پست استفاده کنید.

با تشکر

wrasoli
25-12-2009, 17:45
بنام wali

Taily
25-12-2009, 17:52
بنام wali


13167

bahram26
27-12-2009, 04:48
دوست عزیز Keygen کاملا سالم هست...
منتها شما نیاز به .net freamwork 2 به بالا دارید...


اگر errorی که شما مشاهده می کنید اررور 0x0000135 هست... یعنی این که مشکل سیستمی و یه جورایی قدیمی بودن سخت افزاری دارید همچنین .net هم ندارید...
حالا اگر Net. نصب کنید Error شما به 0xc0000007 تغییر می کنه...
این error واقعا خیلی خیلی بد هست... چون به احتمال زیاد با عوض کرد ویندوز کامپیوترتون چه xp چه vista و چه Se7en این مشکل بر طرف نخواهد شد

من هم با این نوع key gen روی تموم ویندوز هام مشکل درست اجر نشدن را دارم راه حل چیه؟

kamet
25-02-2010, 17:24
سلام اگه میشه برای منم بفرستید owner:kami

BARCLAYS
25-02-2010, 21:47
می‌خواستم بپرسم این برنامه بلک لیست داره یا نه و اگه داره کار کردن باهاش چجوریه هرکسی میدونه لطفا راهنمائی کنه شدید درگیرشم

ali asghar
26-02-2010, 01:54
سلام اگه میشه برای منم بفرستید owner:kami

سلام

سریال برای شما:62209

kamet
26-02-2010, 17:43
سلام برنامه کاملیه فقط یه مشکل باهاش دارم,وقتی میخوام تو قسمت owner اسممو وارد کنم هیچ جوره وارد نمیشه ولی serial راحت وارد میشه!مشکل از کجاست؟در ضمن گوشیم htc dimond 2 هست

ali asghar
26-02-2010, 19:59
سلام برنامه کاملیه فقط یه مشکل باهاش دارم,وقتی میخوام تو قسمت owner اسممو وارد کنم هیچ جوره وارد نمیشه ولی serial راحت وارد میشه!مشکل از کجاست؟در ضمن گوشیم htc dimond 2 هست

دوست عزیز شما باید owner گوشی رو از مسیر زیر بنویسی.

start:setting:personal:owner

alone.shadow
12-03-2010, 23:11
سلام ورزن 2.0.5 این نرم افزار اومده اگه کسی با کیجن تست شده داره بزاره لطفا.

ali asghar
13-03-2010, 11:40
سلام ورزن 2.0.5 این نرم افزار اومده اگه کسی با کیجن تست شده داره بزاره لطفا.

سلام

اون نسخه هنوز بتا هست و از لینک زیر می تونید دریافت کنید.

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=94128

alone.shadow
13-03-2010, 22:02
مرسی 1 سوال دارم آخه همین ورژنی که اینجا هستو نصب کردم همه چیش عالی ولی وقتی 1کی باهام تماس میگیره شمارش بیرون صفه نمایشم می افته نمیدونم چرا.

mehrdad201
20-03-2010, 00:20
دوست عزیز

این نرم افزار امکان گروه در گروه داره ؟

منظورم اینه که یه گروه داریم و داخلش زیر گروه باشه.

ali asghar
20-03-2010, 01:03
دوست عزیز

این نرم افزار امکان گروه در گروه داره ؟

منظورم اینه که یه گروه داریم و داخلش زیر گروه باشه.

سلام

دوست عزیز این نرم افزار خیلی وقت پیش نصب کرده بودم و الان چیزی یادم نمیاد.

pvmagician
26-03-2010, 14:52
سلام
بابا شما که اینقدر نرم افزاراو زود به زود میزارید، دمتونم گرم!
اما توروخدا این فایل های Keygen یا سریال یا... رم جدا از خود برنامه هم برای دانلود بزارین که اگه کسی خواست قرار نباشه همه ی برنامرو دوباره دانلود کنه!!!:14:

من آخرین نسخشو از سایت خودش گرفتم، توی خودش ورژنو نوشته:
2.05
خبری از بتا هم نیست!:13:
اگه میشه این سریالشو واسه منم بدید، این آخرین Keygen هم که دارین جداگونه بزارین!!:merci:


اوه اوه اوه...:sorry:
یادم رفت، اینم owner بنده:
Hossein Pourtavakoli

smaiel
28-03-2010, 08:42
سلام

کیجن که سالم هست شما برای اجرای کیجن باید نت فروم ورک 2 رو کامپیوتر نصب داشته باشید.حالا هم اگه owner خودتون رو بزارید سریال رو برای شما قرار میدیم.

دوست عزیز جدا این برنامه تون از نظر رنگ بندی و سایر موارد خیلی بهتره منتهی فقط ایرادش اینه که سریال برنامه را ندارم
برا همین از شما خواهش می کنم اگه براتون مقدوره شماره سریال این برنامه :Resco.Contact.Manager.v2.02
را برام بفرستین
بازم ازتون ممنونم
MY OWENER: GH

ali asghar
28-03-2010, 15:06
دوست عزیز جدا این برنامه تون از نظر رنگ بندی و سایر موارد خیلی بهتره منتهی فقط ایرادش اینه که سریال برنامه را ندارم
برا همین از شما خواهش می کنم اگه براتون مقدوره شماره سریال این برنامه :resco.contact.manager.v2.02
را برام بفرستین
بازم ازتون ممنونم
my owener: gh

سلام

سریال برای شما:22980

smaiel
11-04-2010, 18:24
با سلام خدمت دوستان
یه راهنمایی می خواستم
در بین ورژن های این برنامه رسکو کنتاکت منیجر یه ورژنی بود که رنگ بندی صفحه کنتاکت ها مثل بقیه نبود و به رنگ نارنجی خوش رنگ بود
حالا من هر کدوم از این ورژن ها را تست می کنم متاسفانه اون را پیدا نمی کنم
از دوستان کسی در این مورد می تونه کمک کنه و اون ورژن را به من بده
جدا ممنون می شم

ali asghar
12-04-2010, 16:18
با سلام خدمت دوستان
یه راهنمایی می خواستم
در بین ورژن های این برنامه رسکو کنتاکت منیجر یه ورژنی بود که رنگ بندی صفحه کنتاکت ها مثل بقیه نبود و به رنگ نارنجی خوش رنگ بود
حالا من هر کدوم از این ورژن ها را تست می کنم متاسفانه اون را پیدا نمی کنم
از دوستان کسی در این مورد می تونه کمک کنه و اون ورژن را به من بده
جدا ممنون می شم

سلام به مدیر عزیز

اقا این اخرین ورژن این این نرم افزار هست و البته هنوز بتا هست نمیدونم اسکین داره یا نه,از لینک زیر می تونید دریافت کنید.

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=94128&highlight=Resco+Contact+Manager

ali asghar
17-04-2010, 00:12
اخرین ورژن رو از لینک زیر دریافت کنید

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=97418

radrayan
15-08-2010, 19:50
سلام

سهم سریال منم لطفا بدهید

owner : Milad

loverx5
15-08-2010, 23:04
سلام

سهم سریال منم لطفا بدهید

owner : Milad

بفرمایید :
31124

mehdi_far
08-09-2010, 17:12
سلام owner: mehdi
بی زحمت برای من هم بفرستید

loverx5
28-09-2010, 17:04
سلام خوبين من يه سوال داشتم اگه كمكم كنين ممنون ميشم
من يه نرم افزار نصب كردم هركاري ميكنم حذف نميشه نه از remove program و نه از داخل program file

با برنامه sktools تست کنید

mohsen1468
21-10-2010, 08:05
Owner:Mohsen Mohamadi

loverx5
21-10-2010, 16:29
owner:mohsen mohamadi

بفرمایید :
15849

ARMIA 2
22-10-2010, 19:26
من میخواستم اگر بشه این برنامه بصورت پیش فرض به عنوان پروگرام کانتکت من اجرا بشه در صورتیکه اینگونه نیست
چکار باید کرد

edmin
03-11-2010, 06:46
با سلام لطفا یه سریال هم برای من بسازید
owner:SyMPDA
با تشکر

loverx5
03-11-2010, 13:28
با سلام لطفا یه سریال هم برای من بسازید
owner:sympda
با تشکر

بفرمایید :
34744

parsa6090
15-12-2010, 21:27
سلام لطفا یک سریال برای من بسازید.
odp

virgo0ol
25-01-2011, 10:11
سلام . اگه میشه لطف کنین واسه منم بفرستین سریالو. Owner:Ehsan ممنون

mahmood.kalak
27-01-2011, 08:15
سلام لطفا یک سریال برای من بسازید.
Odp

بفرمایید:
04452


سلام . اگه میشه لطف کنین واسه منم بفرستین سریالو. Owner:ehsan ممنون

بفرمایید:
43352

hansoll
06-03-2011, 21:06
سلام
ببخشید سوال میکنم
برای yas-co یک سریال مرحمت فرمایید

Lord©
08-05-2011, 17:12
تاپیک پاکسازی شد ... تعداد پست های حذف شده = 14

لطفا قوانین انجمن را رعایت فرمایدد

Lord©
08-05-2011, 17:12
تاپیک پاکسازی شد ... تعداد پست های حذف شده = 14

لطفا قوانین انجمن را رعایت فرمایبد