PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ๑۩۞۩๑ بهترین مسنجر برای رفتن به چتروم ๑۩۞۩๑ Talkonaut 5.51.99



tighoor
29-07-2009, 12:14
Talkonaut 5.51.99
2010
-- با تشکر از mohsen عزیز --

این هم آپدیت جدید ترین ورژن بهترین مسنجر پاکت پیسی.

شما میتونین با این مسنجر قوی به یاهو! و ام اس ام و . . . وصل بشین

از همه مهمتر به چت روم های ایرانی و ..... بروید.



http://i39.tinypic.com/2a5d8gj.png http://i44.tinypic.com/iw58hz.jpg http://i41.tinypic.com/fyhisx.jpg

---
-----------
---------------------------
------------------------------------------------------

بعد از دانلود و نصب برنامه شما باید یک اکانت جدید بسازید برای این کار بعد از اجرای برنامه قسمت هایی که در شکل 1 مشخص شده است را به صورت زیر پر کنید:

1. در این قسمت یک نام کاربری برای خود وارد کنید.

2. یک کلمه ی عبور وارد کنید.

3. کلمه ی عبور خود را دوباره وارد کنید.

4. شماره ی موبایل خود را بدون صفر و در اول ان با کد 98 وارد کنید.

http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=233725&d=1237381641
شکل 1



براي ويندوز موبايل 5 ، 6 ، 6.1 ، 6.5

tighoor
29-07-2009, 12:33
لینک دانلود این برنامه برای گوشی های غیر از پاکت پیسی

http://talkonaut.com/download.shtml

behrooz_j2003
29-07-2009, 14:39
تشکر......

khankhaje
30-07-2009, 00:50
لینک دانلود این برنامه برای گوشی های غیر از پاکت پیسی

http://talkonaut.com/download.shtml


منظورتون از غیر پاکت پیسی چیه؟ جاوا؟ سیمبیان؟ ...؟؟!

S@NDMAN
30-07-2009, 01:02
منظورتون از غیر پاکت پیسی چیه؟ جاوا؟ سیمبیان؟ ...؟؟!
هم سيمبيان و هم جاوا
رومهاي جديد ايراني!
iranians
sari

pro-boy
30-07-2009, 09:18
دمت گرم داش ابتین گل!
محمد(m2m_justin)

tighoor
03-08-2009, 18:11
البته روم iranians بزرگترین روم ایرانی هست

qtek9000
05-08-2009, 16:53
conection via ssl همین جا گیر میکنه

S@NDMAN
05-08-2009, 18:13
البته روم iranians بزرگترین روم ایرانی هست

البته اگه مثل iranian به گند نكشنش....و نابودش نكنن
آبتين جان اون يه روم رو كه گفتم چيكارش كردي...3 تا بود...الان شد 2تا

qtek9000
13-08-2009, 17:23
من به جواب نرسیدم این ورژن سر conection via ssl میمونه و sign in نمیکنه
select networks هم روی my isp تنظیمه

S@NDMAN
14-08-2009, 01:18
من به جواب نرسیدم این ورژن سر conection via ssl میمونه و sign in نمیکنه
select networks هم روی my isp تنظیمه

من هم همين مشكلو دارم....البته با اين ورژنش...
ولي با ورژن 4.17 اين مشكل رو ندارم

sirnix
26-08-2009, 23:38
مـــرسـي آبتين جان...