PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش تصویری آپگرید رادیو در تاچ hd



S I N A
05-08-2009, 17:59
http://www.makaistudio.com/mksBlog/image.axd?picture=htctouchhd.jpg




مقدمه


تغییر ورژن رادیو یکی از مراحل ضروری برای انجام یک فلش موفق و بدون دردسر است.

تغییر رادیو باعث جلوگیری از برخی مشکلات پس از فلش از قبیل :
1.مشکل در صدای گوشی به خصوص هنگام برقراری تماس
2.مشکل در دوربین گوشی
3.مشکل در کارکرد گوشی به طور کلی (هنگ کردن و ...)
4.مصرف باتری
.
.
.

ورژن رادیو خود رو میتونید از آدرس زیر ببینید:

Start > Setting > System > Device Information > Software Information




مراحل کار



ابتدا فایل ضمیمه رو که برای راحتی شما با CustomRUU درست کردم رو دانلود کنید.
با تشکر از DaveShaw برای ساختن CustomRUU برای Blackstone

سپس گوشی خود رو از طریق ActiveSync به PC وصل کنید
هر گونه standby رو از PC خود غیر فعال کنید
مطمن شوید که باتری شما بیش از 50 % است.


1.حال سه فایل رو Extract کنید (تصویر 1)

http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=282508&d=1249483011

2.سپس روی BlackstoneRUU Wrapper کلیک کنید و اجرا کنید(تصویر 2)

http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=282509&d=1249483011

3.در پنجره باز شده تمام تیک ها رو زده و روی Next کلیک کنید. (تصویر 3)

http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=282510&d=1249483011

4.در این پنجره هم باز گزینه رو تیک زده و روی Next کلیک کنید. (تصویر 4)
حال صبر کنید تا برنامه اطالاعات دستگاه شما رو بخونه

http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=282511&d=1249483011

5.در این صفحه مشخصات شما نمایش داده میشه. روی گزینه Update کلیک کیند (تصویر 5)

http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=282536&d=1249484240

6.در این مرحله ورژن رادیو که شما قصد دارید آپگرید کنید در بالا نمایش داده میشود (تصویر 6)

http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=282537&d=1249484240

7.در این مرحله نیز دوباره روی Next کلیک کنید.

http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=282538&d=1249484240


حال گوشی شما خاموش شده و وارد BootLoader (صفحه سه رنگ) میشود و سپس عملیات آپگرید انجام میشود و گوشی بعد از اتمام کار دوباره بالا میاد.





تبریک میگم شما با موفقیت ورژن رادیو خود رو عوض کرده اید.






دوستان در صورت بروز هر گونه مشکل اینجانب و سایت موبالستان هیچ گونه مسولیتی بر عهده نداشته و تمام کارها با مسولیت خود شخص میباشد
.





هر گونه کپی برداری از این مطلب فقط با ذکر www.mobilestan.net (http://www.mobilestan.net) مجاز میباشد.


رادیو 1.09.25.14 (http://www.4shared.com/file/78466228/660313bf/HD_Blackstone_Radio_1092514.html)

رادیو 1.09.25.35 (http://www.4shared.com/file/82324523/cb42cfa3/Blackstone_Radio_1092535.html)



رادیو 1.10.25.25 (http://www.4shared.com/file/78466540/3bcd2a8e/HD_Blackstone_Radio_1102525.html)


رادیو 1.12.25.16 (http://www.4shared.com/file/88944971/db8a2a26/Blackstone_Radio_1122516.htm)

رادیو 1.13.25.24 (http://rapidshare.com/files/212733974/HTC_Blacstone_radio_1.13.25.24.rar)

Symbian Master
08-08-2009, 07:55
:atten:





راديو 1.17.25.09



http://rapidshare.com/files/280335586/Radio_1.17.25.09.Mreyes.htclive.es.rar

S I N A
14-09-2009, 21:50
دوستان روش نصب تمام رادیو ها به همون شکل پست 1 هست


-----------------------------------------------------------------------------------


Microsoft .NET Framework 3.5 (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=333325FD-AE52-4E35-B531-508D977D32A6&displaylang=en)

Symbian Master
26-09-2009, 11:19
اين ترتيبشه.
از قديمي به جديد.


1.09.25.14
1.09.25.35
1.10.25.25
1.12.25.16
1.13.25.24
1.17.25.09




در ضمن!
اين اعداد الكي نيستن.
براي اينكه متوجه بشيد كدوم جديدتره نيازي به تاريخ نيست.


1- از چپ به راست اعداد رو بخونيد.
2- ارزش اعداد سمت چپ بيشتر و سمت راست كمتر است.

يعني راديو 1.17 جديد تر از 1.13 است و 1.09.25.35 جديدتر از 1.09.25.14 است.

Monk
26-09-2009, 12:02
تشکر از زحمات .
تاپیک پاکسازی شد .

cradle00
11-11-2009, 13:05
اين ترتيبشه.
از قديمي به جديد.


1.09.25.14
1.09.25.35
1.10.25.25
1.12.25.16
1.13.25.24
1.17.25.09




در ضمن!
اين اعداد الكي نيستن.
براي اينكه متوجه بشيد كدوم جديدتره نيازي به تاريخ نيست.


1- از چپ به راست اعداد رو بخونيد.
2- ارزش اعداد سمت چپ بيشتر و سمت راست كمتر است.

يعني راديو 1.17 جديد تر از 1.13 است و 1.09.25.35 جديدتر از 1.09.25.14 است.





اين رتديو رو اگه update كنيم ويندوزش و اطلاعات گوشي هم پاك ميشه؟config گوشي بهم ميريزه؟:merci:

Farhad i-mate
11-11-2009, 13:26
اين رتديو رو اگه update كنيم ويندوزش و اطلاعات گوشي هم پاك ميشه؟config گوشي بهم ميريزه؟:merci:
خیر دوست من.
موفق و پیروز باشید.

cradle00
11-11-2009, 16:33
خیر دوست من.
موفق و پیروز باشید.

آخه روي اون عكسهايي كه گذاشته شده با قرمز توي برنامه نوشته كه اطلاعات پاك ميشه؟؟:45:

S.A.E.I.D
11-11-2009, 22:53
آخه روي اون عكسهايي كه گذاشته شده با قرمز توي برنامه نوشته كه اطلاعات پاك ميشه؟؟:45:

دوست عزی حرتون درسته و بعد از آبگرید رادیو گوشی هارد ریست میشه

Farhad i-mate
11-11-2009, 23:08
دوست عزی حرتون درسته و بعد از آبگرید رادیو گوشی هارد ریست میشه
مرسی سعید جان اما من الان واسه مطمئن شدن حرفم رادیو رو آپگرید کردم اما هارد ریست نشد و به ورژن رادیو بالاتر آپگرید شد.

S.A.E.I.D
12-11-2009, 14:40
مرسی سعید جان اما من الان واسه مطمئن شدن حرفم رادیو رو آپگرید کردم اما هارد ریست نشد و به ورژن رادیو بالاتر آپگرید شد.

داش امکان نداره
یا رادیوت آبدیت نشده یا همون رادیو قبلی نصب کردی

cradle00
14-11-2009, 08:52
داش امکان نداره
یا رادیوت آبدیت نشده یا همون رادیو قبلی نصب کردی

:55:

چي شدپس؟ بالاخره مي پره يا نمي پره؟؟؟

S.A.E.I.D
14-11-2009, 15:00
:55:

چي شدپس؟ بالاخره مي پره يا نمي پره؟؟؟

100% میپره که میتونی از spb backup استفاده کنی

xerxes
14-11-2009, 16:31
والا مال منم نپرید موقعی که که رادیوم رو عوض کردم. از 1.10 به 1.17 تغییر دادمش.
به هر حال احتیاط شرط عقلِ. یک بک آپ بگیر محظ احتیاط

Farhad i-mate
14-11-2009, 23:00
من واسه مطمئن شدن رام گوشیمو به 6.1 اصلی تغییر دادم که رادیو هم عوض شد بعد دوبار رام انرژی 6.5 نصب کردم و دوباره رادیو به 1.17.25 تغییر دادم اما هارد ریست نشد!
حالا اینی که داش سعید میگه و خود برنامه نوشته نمیدونم چیه!
اما شما واسه احتیاط بکاپ بگیر.

AdelSoft
27-11-2009, 17:44
من تا الان شونصد تا پاکت پیسی مختلف داشتم و همشون رو هم رادیو هاشون رو عوض میکردم .
بسته به نوع رادیو امکان پریدن یا نپریدن داره که 90 درصد نمیپره !
ولی برای اکتیو شدن رادیو و فعال شدن dll هاس سری بانکت ( خودتون اگر یه رادیو کوک کنید میفهمید ! مثلا جی اس ام اچ دی رو با رافل کات و دیاموند ترکیب میکنید !) شما باید و مجبورید که دستی هارد ریست کنید !
ولی برای احتیاط بک آپ بگیرید .
منم این رادیو رو وقتی ریختم ( هم روی اچ دیم و هم روی دیاموندم ( آخه این با دیاموند هم سازگاره البت باید برا دیاموند قبلش SU که تو امضام هست بکنید) ) هیچ کدوم هارد ریست نشدن.

SHAM4
01-12-2009, 13:42
با سلام
آیا با آپگرد رادیو گوشی مثل هارد اس پی ال از گارانتی خارج میشود
من که قصد تعویض رم را ندارم احتیاج است که ورژن رادیو را ارتقاع دهم؟

M.Reza
01-12-2009, 16:20
با سلام
آیا با آپگرد رادیو گوشی مثل هارد اس پی ال از گارانتی خارج میشود
من که قصد تعویض رم را ندارم احتیاج است که ورژن رادیو را ارتقاع دهم؟

بهتره از خود نمایندگی بپرسین، ولی 90 درصد گارانتی رو باطل می کنن، چون تو ایران نمایندگیها همیشه دنبال یه راه فرار برای عدم ارائه خدمات هستن...

همونطور که در پست اول سینا جان اشاره کردن:
تغییر رادیو باعث جلوگیری از برخی مشکلات پس از فلش از قبیل :
1.مشکل در صدای گوشی به خصوص هنگام برقراری تماس
2.مشکل در دوربین گوشی
3.مشکل در کارکرد گوشی به طور کلی (هنگ کردن و ...)

S I N A
07-12-2009, 14:43
د وستان عزیز

من که متوجه نشدم بحث در مورد گارانتی هست یا اطالاعات گوشی. به هر حال

1.در مورد گارانتی من اطالاعی از گارانتی های ایران ندارم
2.در مورد اطالاعات گوشی هم باید عرض کنم که به خودی خود هیچ اطالاعاتی با تغییر رادیو از بین نمیره.ولی توصیه میشه که بعد از تغییر رادیو هارد ریست کنید که اون اطالاعات رو از بین میبره.

موفق باشید

m.r.judi
10-12-2009, 13:58
با سلام خدمت دوستان عزيز
آيا امكانش هست فايل رادیو 1.13.25.24 رو بجز مسير ((( راپيد شير ))) از يه مسير ديگه اي كه دانلودش راحتتر باشه گرفت؟ قبلا از زحمات همتون سپاس گذارم.....

cradle00
21-12-2009, 15:37
آقا من مي خوام ويندوز موبايلمو عوض كنم ترتيب كار چه جوريه؟ اول راديو رو update ‌كنم بهد hardspl بكنتم.بعدش ويندوزو بريزم؟؟؟اون ويندوز اصل خودشو (wm6.1) ميشه برگردوند بعدان؟برنامه اي هست كه بشه image گرفت از ويندوز اصليش؟:atten:

cradle00
22-12-2009, 16:13
چرا كسي جواب نميده؟؟؟؟//

اين راديو ورژن 1.17 رو كه ميزنم نصب بشه error ميده و ميگهinvalid vendor id مشكل چيه؟چه كنم؟:atten:

hootan_am
23-12-2009, 13:47
ممنون از همه

demongame
24-12-2009, 18:35
رادیو رو امتحان کردیم ورژن 1.17 برای ما هم اررور vendor id می ده
مشکل از ماست یا نکته ی از قلم افتاده ؟
ممنون می شم کمک کنید

farshad_t_57
30-05-2010, 06:15
دوستان من رادیو1.17 راروی تاچ اچ دی ریختم وکاملا خوب جواب داد
اول باید گوشیتون را آنلاک کنید
بعد رادیو بریزید
بعد رام عوض کنید
من اینکار رو کردم با موفقیت انجام شد

mahdi33k
21-06-2010, 07:47
salam dostan gol

ye komak mikhastam

man goshimo unlock va ye rom gozashtam rosh

az bad on moghe toch screenam avalesh khob bod bad hey hang mikardo ta touch ro mizadam jabe ja click mishod har chi

rom ro avaz kardam enregy jadid gozashtam ke dobare avalesh khob bod 10 min bad dobare hamontor shod

momkene touch kharab shode ? ya bayad rom asli ro bezaram ? chikar konam mamnon misham?
mahdi33k هم اکنون آنلاين است اضافه کردن امتیاز به mahdi33k ويرايش/حذف پيغام

mahdi33k
21-06-2010, 10:34
rasti man radio ro ham upgared kardam vali dobare avalesh 10 min khobe badesh touch screenesh dobare hamontor mishe hard reset ham ke mikonam avalesh khobe badesh 10 min ghat mizane har chi mizanam payin safhe icon bala safhe ejra mishe nemidonam chera avalesh inghadar khobo daghigh kar mikone bad ,,,!!!

mahdi33k
21-06-2010, 10:42
ممنون ازت دوست عزیز شرمنده حروف فارسی نداشتم رو کیبرد

mahdi33k
21-06-2010, 10:45
ممنون ازت دوست عزیز شرمنده حروف فارسی نداشتم رو کیبرد الان با گوگل زدم

alikhavari
26-08-2010, 10:44
نسخه 1.17 احتياج به انلاك كردن گوشي ندارد

vahed_shadab
22-10-2010, 18:55
رو hd مدتی که ویندوز kwbr 4.3.1 wwe البته 6.5 نصب کردم و تازگیا سرعتش به شدت افت کرده خواستم رام انرژی روش بریزم ولی errorمیده و نمیزاه نصب بشه
error اینه
.(the application failed to initialize properly (0xc00000135
ممنون میشم کمکم کنید.

vahed_shadab
22-10-2010, 18:58
بله دیگه واسه نصب رادیو راو و بقیه ی ویندوز ها هم همین error میده.

spaiderman
21-12-2010, 23:14
منم خواستم نصب كنم كه باز ارور داد
تو 4درصد ارور ميده :(

sohrabidh
25-10-2011, 21:50
سلام.
این لینک دیگه واسه دانلود 1.17


http://www.mediafire.com/?z4i4mmg1k25

it-tel
07-07-2012, 15:34
بیشتر لینک ها خراب هست
mj

LEO K
07-07-2012, 15:56
بیشتر لینک ها خراب هست
mj

دوست من رادیو های خوب تو خود سایت اپلود شدن و مشکلی نیست

موفق باشید