PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا خطم اینطوریه....



farvardin61
18-08-2009, 18:07
سلام خودمت دوستان عزیز
من نمیدونستم جواب سئوالم رو از کجا باید پیدا کنم برای همین موضوع جدید ایجاد کردم.
از بعد انتخابات این خط من بازی درآروده و به یه خط خاص که تو شهرستانه نمیتونمsmsارسال کنم. جالب اینجاست که فقط به همون خط نمیتونم ارسال کنم مگرنه هر خطی تو اون شهرستان باشه ارسال میشه. یا هر خطی تو تهران. ساعت خاصی هم نداره هر ساعت شبانه روز میتونم smsارسال کنم. اما این خط از 6 و7 بعد از ظهر دیگه بازی درمیاره.
قبلا smsای دوتایی رو به راحتی ارسال میکرد الان خیلی اذیت میکنه و س م س فارسی رو شدید گیر میده.
با خطای دیگه امتحان کردم میشه (با ایرانسل یا همراه اول از نوع دائمیش) فقط با خط خودم نمیشه:020: حتی مسیج سنتر رو هم شمارشو عوض کردم , یه بار درست شد, دیگه نشد.
چرا اینطوریه؟:020::020::020::020::020::020::0 20::020:

persian_boy
18-08-2009, 18:25
سلام خودمت دوستان عزیز
من نمیدونستم جواب سئوالم رو از کجا باید پیدا کنم برای همین موضوع جدید ایجاد کردم.
از بعد انتخابات این خط من بازی درآروده و به یه خط خاص که تو شهرستانه نمیتونمsmsارسال کنم. جالب اینجاست که فقط به همون خط نمیتونم ارسال کنم مگرنه هر خطی تو اون شهرستان باشه ارسال میشه. یا هر خطی تو تهران. ساعت خاصی هم نداره هر ساعت شبانه روز میتونم smsارسال کنم. اما این خط از 6 و7 بعد از ظهر دیگه بازی درمیاره.
قبلا smsای دوتایی رو به راحتی ارسال میکرد الان خیلی اذیت میکنه و س م س فارسی رو شدید گیر میده.
با خطای دیگه امتحان کردم میشه (با ایرانسل یا همراه اول از نوع دائمیش) فقط با خط خودم نمیشه:020: حتی مسیج سنتر رو هم شمارشو عوض کردم , یه بار درست شد, دیگه نشد.
چرا اینطوریه؟:020::020::020::020::020::020::0 20::020:

منم مشكل شمارو داشتم دقيقا از ساعت 7 بعدازظهر فقط به يك نر نمي تونستم sms بدم كه اتفاقا كسي بود كه بيشتر از همه بهش sms ميدادم ولي خودش درست شد:13::35:

farvardin61
18-08-2009, 19:30
الان یه ماهه:020::020:
یکی راه حل بده لطفا:46:

!Cell Phone
18-08-2009, 22:47
اگه خیلی واست مهمه و حیاتی ، برو سیم کارتت را بسوزون و یک دونه دیگه بگیر(خرجش فک کنم 7 تومن باشه )

farvardin61
19-08-2009, 21:30
اگه خیلی واست مهمه و حیاتی ، برو سیم کارتت را بسوزون و یک دونه دیگه بگیر(خرجش فک کنم 7 تومن باشه )

جدی!! جواب میده؟ میشه دلیش رو توضیح بدین

!Cell Phone
19-08-2009, 23:37
دلیلش شاید بر میگرده به ضعیف شدن سیم کارتت (بالاخره هر سیم کارتی مثل هر وسیله ای عمر مفیدی داره )

یواش یواش این ضعف را نشون میده

بعد از فشار سیگنالی را که بعد از وصل شدن دوباره سیم کارت ها اتفاق افتاد این مشکلات واسه سیم کارت های که لب مرز نابودی بودن بیشتر رخ داده.

farvardin61
23-08-2009, 08:14
حالا یه مشکل عجیبتر من که اوقعا موندم آخه یعنی چی:45:
دیروز رفتم سیم کارتمو سوزوندم و یه سیم جدید گرفتم. تو هر ساعت امتحان کردم.صبح خوب بود تا عصر که دوباره همون آش و همون کاسه... از ساعت 6 عصر به بعد تو ارسال س م س به یه خط تو شهرستان مشکل دارم. مسج سنترارو تغییر دادم بازم نشد002: تا اینکه بالاخره بعد از 5 تا sms یهو همش با هم دلیوری داد:45:
شد ساعت 2 نصف شب امتحان کردم که دوباره نشد!!!سیم رو گذاشتم تو گوشی1208( مال خودم N82هست) که smsدلیوریش اومد:7: دوباره گذاشتم تو گوشی خودم امتحان کردم نشد:33:
هر نوعی که بگین امتحان کردم فینگیلیش فارسی . هر وقت دلش بخواد ارسال میکنه. یه بار فینگیلش میشه یه بار فارسی:022:
رفتم امور مشترکین میگه از بعد انتخابات سیم کارتای جدید کار انداختن و سیمای قدیمی از جمله مال من(09122...) مشکل پیدا کردن:33: میگه گوشی شما با سیمتون ولتاژش نمیخوره!!!! میخوام بدونم ولتاژ گوشی من فقط برای یه خط خاص اونم تو یه محدوده زمانی بهم نمیخوره!!! یعنی چی آخه؟؟؟
یکی راه حلی چیزی پیشنهاد بده...

farvardin61
26-08-2009, 20:31
هیچکس نبست جواب منو بده!!!!!!!!!!!
ولی بالاخره درست شد بایه راه حلی که یکی از دوستان پیشنهاد داد!!!!

!Cell Phone
26-08-2009, 20:56
میگه گوشی شما با سیمتون ولتاژش نمیخوره!!

چرند گفته !

قبلی ها 5.5 ولت بوده و جدیدا 3.5 ولت (یا یک چیزی تو این مایه ها)

شما اگر سیمت را سوزوندی و جدید گرفتی پس جز جدیدا حساب میشه

سیم جدید به سیمی گفته میشه که از سال 83 به بعد و اواخر 82 گرفته شده باشه