PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : همانطور که در Xplore آهنگ دارین،تو موزیک پلیر، Playlist کنید.



voroojak_1985
08-09-2009, 21:33
با سلام خدمت دوستان عزیز :

1- ابتدا برنامه زیر را از ضمیمه دانلود کنید،آن را نصب و رجیستر کنید.
Option -2 سمت چپ برنامه را زده و از قسمت Play folder پوشه ای از آهنگها را انتخاب کنید.
Option -3 سمت راست برنامه را بزنید و از قسمت Playlist گزینه ُSave را انتخاب کنید،سپس پوشه ای را جهت Save انتخاب کنید و برای آن نامی بگذارید و OK کنید.
4- از برنامه خارج شوید و برید داخل موزیک پلیر گوشی و Refresh کنید.
کار تمام است،برید داخل Playlist موزیک پلیر،میبینید که همان Playlist عینا در موزیک پلیر شما بوجود آمده. . .
اینم چند تا Screenshot
موفق باشید . . . :001:

HesaM
08-09-2009, 23:00
ببخشيد يعني چي؟ مگه تو x-plore موزيك ها رو چجوري ميبينيم؟ يكم بيشتر توضيح ميدين؟

voroojak_1985
09-09-2009, 10:31
ببخشيد يعني چي؟ مگه تو x-plore موزيك ها رو چجوري ميبينيم؟ يكم بيشتر توضيح ميدين؟

یعنی به همون ترتیبی که آهنگهاتونو داخل xplore دسته بندی کردید،تو موزیک پلیر playlist کنید. . . ،دیگه نیازی نیست دنبال آهنگها بگردی که اونارو داخل یه playlist بریزی . . .
آخه داخل موزیک پلیر کل آهنگها باهم میاد،مثلا اگه داخل xplore رضا صادقی تو یه پوشه است،تو موزیک پلیر قاطی بقیه آهنگهاست،با این برنامه میتونید براحتی پوشه رضا صادقی رو playlist کنید.در غیر اینصورت باید یکی یکی دنبال یه آهنگ بگردید تا اونو داخل یه playlist بریزید،یا باید از یه برنامه player استفاده کنی که نمیشه از هندزفری به عنوان ریموت استفاده کرد . . .مگه اینکه فقط صدارو کم و زیاد کنین . . :001:

سیمبین
09-09-2009, 10:49
من امتحان کردم،خیلی جالبه .واسه من که این همه موزیک دارم خیلی خوب بود.
:41::001:

voroojak_1985
10-09-2009, 09:12
سلام دوستان . . .
کس دیگه ای ام تست کرده . . . ؟
اگه تست کردین بنویسین،بدونم رو چه گوشیایی جواب داده؟:merci:
:169:

popeye000
10-09-2009, 09:24
من چون اسم آرتیست ها و آهنگها . . . رو هم همه رو درست می کنم ئ موزیک پلیرم مرتبه و تو آهگای هر آرتیست هم ترتیب قرار گرفتن مثل فولدراشه نه الفبا !
بازم مر30

voroojak_1985
17-09-2009, 13:29
سلام عزیزان . . .
فکر می کردم بیشتر از اینا از این تایپیک استقبال بشه . . .واقعا ترفند خوبی نبود !؟ من خودم وقتی اتفاقی بهش پی بردم،فهمیدم میشه به این راحتی تو موزیک پلیر خود گوشی پلی لیست درست کرد کلی حال کردم،آخه به نظر بنده یکی از نقصای ساخت گوشیهای نوکیا همینه . . .
به هر حال گفتم اینجا بیان بشه،شاید کسای دیگه ای هم باشه که مشکل منو داشته باشن . . .

ai95
17-09-2009, 15:35
سلام میخواستم بدونم این چیزی که شما گذاشتید مخصوص گوشی های nokiaست؟ اخه من htcدارم و اینی که گفتید واسم خیلی مبهمه؟!:40:

Google
18-09-2009, 04:52
سلام میخواستم بدونم این چیزی که شما گذاشتید مخصوص گوشی های nokiaست؟ اخه من htcدارم و اینی که گفتید واسم خیلی مبهمه؟!:40:

بیشتر توجه کنید

Symbian OS 9.X (http://forum.mobilestan.net/forumdisplay.php?f=207) > بخش عمومی (http://forum.mobilestan.net/forumdisplay.php?f=126) > مطالب آموزشی (http://forum.mobilestan.net/forumdisplay.php?f=212)>همانطور که در Xplore آهنگ دارین،تو موزیک پلیر، Playlist کنید. (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?p=1080499#post1080499)

ابراهیم پارسایی
28-09-2009, 14:07
البته قبلا هم میشد با جک باکس و ایکس پلور این کار رو کرد.کافیه توی جک باکس یه پلی فولدر انتخاب کنی.بعد کلید 7 رو بزنی و بعد 3 رو ، روی درایو C ذخیره کنی ، بعد توی موزیک پلیر یه پلی لیست بسازی.وقتی کارت تموم شد میری توی ایکس پلور و روی پلی لیستی که با جک باکس توی درایو c ساختی کلید 8 رو میزنی و محتویاتش رو کپی می کنی.حالا کافیه بری توی پوشهplaylist توی درایو e و روی پلی لیستی که با موزیک پلیر گوشی ایجاد کردی کلید 8 رو بزنی و محتویاتش رو با محتویاتی که از پلی لیست جک باکس کپی کرده بودی ، عوض کنی.
تموم...

البته میدونم یه خورده گیج شدین.اخه من هیچ وقت معلم خوبی نبودم و خوب نتونستم منظورمو توضیح بدم.اما اگه گام به گام مراحلی رو که توضیح دادم جلو برین حتما به نتیجه میرسین...

voroojak_1985
29-09-2009, 12:37
البته قبلا هم میشد با جک باکس و ایکس پلور این کار رو کرد.کافیه توی جک باکس یه پلی فولدر انتخاب کنی.بعد کلید 7 رو بزنی و بعد 3 رو ، روی درایو C ذخیره کنی ، بعد توی موزیک پلیر یه پلی لیست بسازی.وقتی کارت تموم شد میری توی ایکس پلور و روی پلی لیستی که با جک باکس توی درایو c ساختی کلید 8 رو میزنی و محتویاتش رو کپی می کنی.حالا کافیه بری توی پوشهplaylist توی درایو e و روی پلی لیستی که با موزیک پلیر گوشی ایجاد کردی کلید 8 رو بزنی و محتویاتش رو با محتویاتی که از پلی لیست جک باکس کپی کرده بودی ، عوض کنی.
تموم...

البته میدونم یه خورده گیج شدین.اخه من هیچ وقت معلم خوبی نبودم و خوب نتونستم منظورمو توضیح بدم.اما اگه گام به گام مراحلی رو که توضیح دادم جلو برین حتما به نتیجه میرسین...

سلام دوست عزیز :
جک باکس یه نرم افزار پلیره؟
حالا چرا تو درایو cذخیره کنی؟اگه تو e ذخیره کنی مشکلش چیه؟
اصلا شاید این پلی لیستی که با جک باکس تو c ذخیره می کنی واسه موزیک پلیر گوشی قابل شناسایی باشه (مثل همین برنامه ای که بنده گذاشتم)و با یه رفرش کردن تو موزیک پلیر گوشی،به پلی لیستها اضافه بشه . . . , و دیگه نیازی به این کپی و پیست ها نباشه . . . :023:
:103:

MEHR@N
29-09-2009, 12:57
این کار رو با اکثر پلیر ها میشه میشه انجام داد.......................

siroos_300
29-09-2009, 13:17
درسته با یه refresh به لیست اضافه میشه هر کجای e هم میتونید ذخیرش کنید !!

voroojak_1985
29-09-2009, 14:33
آره با اکثر پلیر ها میشه اینکارو انجام داد . . . حالت عکسشم میشه،یعنی اگه زحمت کشیدین و تو موزیک پلیر گوشیتون پلی لیست ساختین و میخواین تو یه پلیر دیگه ام تو گوشیتون، همون پلی لیستارو داشته باشین، فقط کافیه که ازهمه فایلای داخل پوشه playlists(در صورتی که همه پلی لیستاتونو بخواین)یه کپی بگیرین و داخل پوشه پلی لیست(که معمولابا نامهای متفاوت مثلا favorite میان)مربوط به همون پلیر پیست کنین . . . فقط توجه داشته باشین که ساختارنام این فایلا باید مثل ساختار نام فایلای پلی لیست همون پلیر باشه . . . که برای این کار میتونین از قبل یه پلی لیست ساده تو اون پلبر ایجاد کنین که هم پوشه مربوطه ساخته بشه هم از ساختار نام فایلای پلی لیستش مطلع بشین . . .
:103:
موفق باشید . . . :001:

ابراهیم پارسایی
30-09-2009, 18:43
در مورد اینکه میگین چرا توی C ذخیره می کنیم بگم در کل PLAYLIST یه فایل text هست که توش ادرس آهنگا رو به ترتیب نوشته.حتی این فایل رو میشه با نوت پد هم نوشت و ویرایش کرد.دلیل ذخیره توی c اینه که اول آدرس
e:/
اضافه بشه تا موزیک پلیر گوشی تشخیص بده آهنگا توی e هستن...
البته یه روش کوتاه تر هم هست که نیاز به کپی نباشه و اون ذخیره پلی لیست توی lcg jukebox با همون اسمیه که پلی لیست موزیک پلیر رو ساختیم.بعد از ذخیره کافیه پلی لیست رو از درایو c به e منتقل و جایگزین کنیم...

آره برعکسش هم میشه...

اگه با توضیحاتم مشکل دارین عکس بگیرم و تصویری آموزششو بذارم