PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : 640×360 بازی بسکتبال | Tribal Basketball By Dedomil



khaled4u
12-09-2009, 00:23
Tribal Basketball by Player One



لذت بازی بسکتبال با گوشی تاچ


http://image.projectnext.eu/TribalBask_Splask_240x320.jpg

Wear the Chairman’s coat and create the World’s greatest football empire

Game info:
- A very unique game that combines tycoon genre with a sport theme.
- Perform business roles via mini-games
- Deal in nightclubs with agents
- Build a new stadium or trying to make some extra money with huge bets on the gee-gees

http://image.projectnext.eu/TribalBasketball_15.jpghttp://image.projectnext.eu/TribalBasketball_18.jpg

Supplid by Deomil

Kourosh1348
12-09-2009, 14:19
خالد جان برای من نمیاد.صفحه سیاهی باز میشه(البته اگر کلیدهای پیمایش رو خاموش کنم و تمام صفحه اش کنم) که گوشه بالا سمت چپ آرم و لوگوی بازی مباد و چند دقیقه بعد هم یک مستطیل قهوهای وسط صفحه میاد و دیگه هیچی.
بصورت نیم صفحه (با کلیدهای پیمایشی) هم وقتی کلید وسط دایره رو میزنم منویی میاد که ناقصه و فقط دو یا سه حرف از جمله های منو میاد و با کلیدهای فلش چپ و راست هم چیزهایی عوض میشه ولی قابل خوندن نیست.شانسی همینطوری هی کلید وسط و چپ و راست و زدیم شانسی بازی اومد ولی اونم ناقص اومد و تاچ هم نیست .دوستان دیگه هم رو 5800 یا n97 امتحان کنند ببینند مشکل گوشی منه یا بازی ناقصه.

persian_boy
12-09-2009, 14:48
خالد جان برای من نمیاد.صفحه سیاهی باز میشه(البته اگر کلیدهای پیمایش رو خاموش کنم و تمام صفحه اش کنم) که گوشه بالا سمت چپ آرم و لوگوی بازی مباد و چند دقیقه بعد هم یک مستطیل قهوهای وسط صفحه میاد و دیگه هیچی.
بصورت نیم صفحه (با کلیدهای پیمایشی) هم وقتی کلید وسط دایره رو میزنم منویی میاد که ناقصه و فقط دو یا سه حرف از جمله های منو میاد و با کلیدهای فلش چپ و راست هم چیزهایی عوض میشه ولی قابل خوندن نیست.شانسی همینطوری هی کلید وسط و چپ و راست و زدیم شانسی بازی اومد ولی اونم ناقص اومد و تاچ هم نیست .دوستان دیگه هم رو 5800 یا n97 امتحان کنند ببینند مشکل گوشی منه یا بازی ناقصه.

کاملا تایید میشه ماله منم همینجوری میشه:55:

ARMAN
12-09-2009, 15:33
رو n97 هم قاطی داره.....

babak_1374
17-09-2009, 13:40
برای من هم صحفه سیاهه.