PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایکون پک سامسونگ / امنیا



khaled4u
02-11-2009, 13:00
Omnia / Samsung Icon Pack



ایکون پک سامسونگ / امنیا



http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=318250&stc=1&d=1257155992

mentezary
04-11-2009, 20:34
این آیکن پک هایی که میگذارید فایل png نداره؟ که همه آیکن ها رو به صورت png داشته باشه؟ اگر باشه فوق العاده میش برای گرافیست ها...

ahurmazda
05-11-2009, 09:10
خالد جان دستت درد نکنه اما هنگام باز کردن توی کرباید ارور میده مشکل از کجاست؟

mentezary
19-11-2009, 12:12
این آیکن پک هایی که میگذارید فایل png نداره؟ که همه آیکن ها رو به صورت png داشته باشه؟ اگر باشه فوق العاده میش برای گرافیست ها...


نداره؟

HAMED
19-11-2009, 15:18
نداره؟

نه دوست عزیزم
این آیکونها png ندارن ضمنا اینم بگم که فایل هایی که پسوندشون svg هستن بیشتر به کار گرافیست ها میاد چون فایل هایی Svg کیفیتشون فوق العاده هست .
شما اگه میخوای از این آیکون پک استفاده بکنید باید به وسیله برنامه illustrator این کار رو انجام بدین ...

:001:

S.A.Rezaei
19-11-2009, 21:25
این آیکن پک هایی که میگذارید فایل png نداره؟ که همه آیکن ها رو به صورت png داشته باشه؟ اگر باشه فوق العاده میش برای گرافیست ها...
خیلی راحت می تونی تبدیل شون کنی

قاسم.ش
30-11-2009, 10:34
خالد جان دستت درد نکنه اما هنگام باز کردن توی کرباید ارور میده مشکل از کجاست؟

عزیزان ارور میده یکی امتحان کنه ببینم مشکل از کجاست.

mohammad_ali_7
04-12-2009, 12:58
عزیزان ارور میده یکی امتحان کنه ببینم مشکل از کجاست.

سلام
برای منم ارور میده

mohammad_ali_7
04-12-2009, 20:32
کسی نیست جواب بده

HAMED
04-12-2009, 21:39
چه موقع ، در چه برنامه ای ، کجا ارور میده ؟

mohammad_ali_7
05-12-2009, 20:15
چه موقع ، در چه برنامه ای ، کجا ارور میده ؟

در برنامه کربید 3.4 موقع باز کردن فایل project

HAMED
07-12-2009, 10:52
دوستان این آیکون پک هیچ موردی نداره و من همین الان این ایکون ها رو به کربایدم اضافه کردم و راحت در کربایدم لود شد ...
روش کار رو اگه بخوام توضیح بدم یه مقدار طولانی هست.
باز هم یه تلاشی بکنید اگه نشد من تو این تاپیکی که لینکش رو در اینجا قرار میدم ، در خدمتتون هستم ...

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=60402&page=6

S.A.Rezaei
08-12-2009, 22:16
فقط در کاربید 3.4 باز میشه در ورژن های 3.3و3.2و3.1 باز نمیشه