PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مونسترپک MotoMusic ACR گوشی موتو L7 ::آپلود شده در سایت



MOTO MAN
06-11-2009, 14:38
مونسترپک فوق به صورت 7 پارت در سایت آپلود شد.

پیروز و سربلند باشید...

:8:

MOJI3180
06-11-2009, 18:19
احسنت !
قابلیت هاش هم خوبه و هیچ کمبودی به نظرم نداره .
با Delete empty folders flash باید سرعت خوبی هم برای load مموری کارت داشته باشه .

آقا مهدی کارت 20 .

you are rock !

zargol
22-11-2009, 12:12
با عرض سلام.
من دیروز تونستم یک L7 اصلی که رفیقم تویه انبارش از چند سال پیش مونده بود بگیرم.
من خودم امنیا دارم ولی L7 خط دوممه.
لطف منو راهنمایی کنید که چطوری میتونم این گوشی رو با این مونسترپک MotoMusic ACR فلش کنم.
من چندتا BOX هم دارم JAF , UNI , MT , SETOOLS , اگه بدرد میخوره منو راهنمائی کنید.

MOTO MAN
22-11-2009, 13:17
با عرض سلام.
من دیروز تونستم یک L7 اصلی که رفیقم تویه انبارش از چند سال پیش مونده بود بگیرم.
من خودم امنیا دارم ولی L7 خط دوممه.
لطف منو راهنمایی کنید که چطوری میتونم این گوشی رو با این مونسترپک MotoMusic ACR فلش کنم.
من چندتا BOX هم دارم JAF , UNI , MT , SETOOLS , اگه بدرد میخوره منو راهنمائی کنید.

سلام

اول به تاپیک زیر برو و در پست پنجم آموزش کامل فلش کردن با flash & backup را گفته همچنین آخرین نسخه ی برنامه را گذاشته.

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=23057

بعد فایلها را دانلود کن و گوشی را فلش کن.

در ضمن احتیاجی به باکس نیست کابل usb کافیه.

موفق باشید...

zargol
28-11-2009, 01:23
با سلام من این مونسترپک رو نصب کردم خیلی عالیه ، دستتون درد نکنه.
فقط اگه میشه در مورد Elf menu راهنمایی کنید و بگید که به چه دردی میخوره و کارش چیه.
یه مشکل دیگه اینکه Keypad Light خود به خود Off میشه و باید خودم روشن کنم و بعد از چند ساعت دوباره Off میشه.
یه همچین مشکلی با زنگ گوشی دارم ساعت 12 شب خود به خود گوشی Silent میشه. بدلایلی من هیچوقت گوشیمو Silent نمیکنم منو راهنمایی کنید.

MOTO MAN
28-11-2009, 09:15
ا سلام من این مونسترپک رو نصب کردم خیلی عالیه ، دستتون درد نکنه.
فقط اگه میشه در مورد Elf menu راهنمایی کنید و بگید که به چه دردی میخوره و کارش چیه.
یه مشکل دیگه اینکه Keypad Light خود به خود Off میشه و باید خودم روشن کنم و بعد از چند ساعت دوباره Off میشه.
یه همچین مشکلی با زنگ گوشی دارم ساعت 12 شب خود به خود گوشی Silent میشه. بدلایلی من هیچوقت گوشیمو Silent نمیکنم منو راهنمایی کنید.

سلام

در مورد الف منو این ها یه برنامه هایی هستند که قایلیت های فوقالعاده ای دارند مثالا اگه get my psd را داشته باشی می تونی از psd گوشی بکاپ بگیری و وقتی که گوشی داغون شد گوشی را ریپیر کنی یا flex editor داره که می تونی بعضی از فایل های سیم را از داخل گوشی عوض کنی یا .....

در مورد نور کلید ها هم نمی دونم چون من l7 ندارم چون تستش می کردم و بهتون جواب می دادم. حالا یکم منتظر باش تا شاید بتونم جوابی پیدا کنم.

موفق باشید....

MOJI3180
30-11-2009, 10:21
شما دوست دارید که ساعت12 شب گوشی به چه حالتی بره ؟ و صبح به چه مدل زنگی بر گرده ؟

اطلاع بدید تا فایلش رو براتون ویرایشش کنم .به اینحالت میگند night mod

برای حالت خاموش کردن هم باید گزینه ای در منوی setting باشه که بتونید آن را فعال یا غیر فعال کنید .
برنامه های "الف" هم برنامه هایی هستند که زبان خاصی داره مانند برنامه نویسی C . برنامه هایی هستندکهقابلیت هایی به گوشی میدند که بدون نیاز به کامیوتر بتونید گوشی را ویرایش کنید . این برنامه هاشامل بازی هم میشند مثلا برنامه خونه سازی !!

مثلا برنامه ای هست که شما میتونیدبعد از فعال کردنش والپیپر گوشی بعد از 30 دقیقه خودبخود عوض بشه . و .....

zargol
30-11-2009, 18:24
سلام.
اگه ممکنه کاری کنید که وقتی خودم حالت زنگ گوشی رو درست میکنم دیگه تغییر نکنه و به همون حالت بمونه و Keypad Light همیشه ON باشه به این خاطر که خود گوشی سنسور نورسنج داره اگه روز باشه و یا روشنایی کافی باشه صفحه کلید روشن نمیشه و در هنگام تاریکی و نور کم اتوماتیک روشن میشه ولی Keypad Light همیشه OFF هستش و شب که میشه باید ON کنی ولی دوباره بعد از چند ساعت Keypad Light دوباره OFF میشه.
راستی میتونید راهنمایی کنید که چکار میتونم بکنم که گوشیم رم 2گیگ رو هم بخونه.

MOJI3180
03-12-2009, 23:01
سلام

خب اگر میخواهید که در همون حالت بمونه باید حالت night mod را غیر فعال کنید . تو منوی گوشی فکر کنم توی setting باید گزینه ای برای غیر فعال کردنش باشه .

ولی Keypad Light همیشه OFF هستش و شب که میشه باید ON کنی ولی دوباره بعد از چند ساعت Keypad Light دوباره OFF میشه

فکر نکنما ! وقتی on میکنید باید تو همین حالت بمونه . و تغییر نکنه .

متاسفانه راهی نیست که بشه مموری 2 گیگ روی گوشی انداخت . نیاز به پچ خاصی داره که تا حالا معرفی نشده . اگه پچش رو پیدا کردم بهتون خبر یمدم ولی راه عادی برای این کار موجود نیست !

درمورد اون سوالی که هم پ خ کزده بودید : آره میشه اسکین نصب کرد :

نصب اسكين روي کلیه گوشي هاي موتورولا توسط Skin Manager ـ (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=8518)

از این لینک ها هم میتونید اسکین دانلود کنید :
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=47880

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=13234

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=86365

zargol
04-12-2009, 00:48
سلام.
منظور من از اسکین ، اسکین برای iTunes بود نه اسکسن خود گوشی این اسکین ها رو که میدونم چطوری نصب میشه و از کجا دانلود کنم.

MOJI3180
04-12-2009, 09:46
سلام

اگر ورژن برنامه آیتونز شما واکمن باشه میشه .! یعنی همونی که آیتونزش نارنجی هست . البته بهتره قبل از هر کاری یک بکاپ از برنامه و اسکین ان(اگه داشته باشه ) بگیری !

..::تغییر skin برنامه آیتونز::.. (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=74625)

***آموزش تصویری نحوه نصب برنامه آیتونز*** (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=53448)

***چگونگی کار با برنامه آیتونز –واکمن**** (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=51916)

TDiamond2
15-01-2010, 01:32
سلام
داداش بلطف یه منسترپک جدید 2008.2009برای کوشی من بزار که گوشیم نمیره.خسته شدم. خیلی گشتم . مشخصاتش اینه
l7 R4513 G 08.B7.DAR-rb

MOJI3180
16-01-2010, 09:36
سلام TDiamond2 عزیز

این فریمور برای گوشی L7 هست . فقط باید ببینی که ورژن بوت لودر گوشیت چیه . اگر ورژن اون 08.D0 هست . با خیال راحت دانلود کن و روی گوشی فلشش کن .

نحوه تشخیص بوت لودر : گوشی را خاموش کن . دکمه های # و * را با هم فشار بده . در همین حالت دکمه پاور (قرمز) را برای چند ثانیه نگه دار تا یک صفحه مشکی ظاهر بشه . حالا ورژن بوت لودر را نگاه کن .


برای فلش کردن هم از برنامه FLASH&BACKUP استفاده کن .

نحوه بکاپ گرفتن و فلش کردن گوشی های موتورولا بوسیله برنامهF&b (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=23057)


موفق باشید....

First.Last
18-01-2010, 11:18
آقا سلام از ما...منم اين فلش رو روي گوشي يکي از دوستان زد فلش کردم مشکلات داره...کيبورد خاموشي ميکنه...از الارمش نميدونم درست کار ميکنه يا نه...هر کاري کردم تمام فارسي بشه يعني منو ها فارسي بشه نشد که نشد..گوشي هنگ ميکرد تا ميخواستم زبون رو عوض کنم...يه دونه فارسي ساز واسه ال 7 بيشتر نيست..درست ميگم ديگه..من هر چي گشتم نبود ...نتونستم به دست بيارم..حالا ممنون ميشم يکي راهنمايي کنه..ولي فربمور خرابي نبود اگه همين مشکلاتش بر طرف بشه حرف نداره..

MOTO MAN
18-01-2010, 13:34
آقا سلام از ما...منم اين فلش رو روي گوشي يکي از دوستان زد فلش کردم مشکلات داره...کيبورد خاموشي ميکنه...از الارمش نميدونم درست کار ميکنه يا نه...هر کاري کردم تمام فارسي بشه يعني منو ها فارسي بشه نشد که نشد..گوشي هنگ ميکرد تا ميخواستم زبون رو عوض کنم...يه دونه فارسي ساز واسه ال 7 بيشتر نيست..درست ميگم ديگه..من هر چي گشتم نبود ...نتونستم به دست بيارم..حالا ممنون ميشم يکي راهنمايي کنه..ولي فربمور خرابي نبود اگه همين مشکلاتش بر طرف بشه حرف نداره..


سلام

به احتمال زیاد مشکل از پک فارسی هسا که روی گوشی فلش زدید.

گوشی هایی که مالتی فونت ساپورت می کنند را نباید با پک فارسی فلش کنید چون باگ ایجاد می کنه.

برای خوندن فارسی هم باید از مالتی فونت ساپورت فارسی استفاده کنید.

که اینم باید آقا مجتبی زحمتش را بکشند.

موفق باشید....

First.Last
19-01-2010, 04:58
آقا مجتبي يه لطفي ميکني يه نظري هم به ما بندازي..دمت چيززززززززززززز

amir_green
22-01-2010, 20:16
salam chetor mishe sor"ate loade ram ro bala bebarim

MOTO MAN
22-01-2010, 20:47
salam chetor mishe sor"ate loade ram ro bala bebarim

سلام دوست من دفعه ی بعد لطف کنید فارسی تایپ کنید ممنون.

در مورد سوالتون کاری نیست که با نرم افزاری بشه ولی شما اگه به این فیرمور فلش کنید می تونه در سرعت لود رمتون موثر باشه.

موفق باشید...

amin18n
19-12-2012, 15:26
سلام

من با این مانسترپک گوشی را فلش کردم
شبکه گوشیم از کار افتاد
دوستان لطفا راهنمایی کنند که چگونه می توانم مشکل را حل کنم
ممنون