PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود فیرم ور جدید 5700 ورژن (6.01)(rm-302)_#عربی و فارسی ندارد#



mvz
07-12-2009, 13:53
اين فريمور جديد اين گوشي است كه خودم دانلود كردم وروي گوشي خودم ريختم وبراي شما عزيزان هم لينكشو قرار ميدم تا شما عزيزان هم لذت ببريد فقط اين تن بميره تشكر يادتون نره
http://www.4shared.com/get/78426610/b17cc652/5700_RM-302_MCU_601.html
فايل بالايي فايل اصلي است
http://www.4shared.com/file/78426651/a21733c0/5700_RM-302_PPM_601.html
اين فايل زبان گوشي است
http://www.4shared.com/file/78426654/d27dc74f/5700_RM-302_UDA_601.html

choopan
07-12-2009, 15:44
فارسی رو هم ساپورت می کنه ؟

pro_mamad
08-12-2009, 07:38
تغییراتش چیاست؟

choopan
08-12-2009, 08:07
این ورژن مربوط به Rm 302 هست

mvz
10-12-2009, 11:36
این ورژن مربوط به Rm 302 هست

بله مربوط به ورژن :Rm 302 هست:atten::atten::atten:

mn31pro
13-12-2009, 14:51
دوست عزیز لطفا پروداکت کدش رو هم بنویسید.

choopan
14-12-2009, 07:45
دوست عزیز لطفا پروداکت کدش رو هم بنویسید.

این روزها دیگه نیازی به دونستن پروداکت کد نیست این روش های سنتی دیگه دارن فراموش میشن ..با نرم افزار جف فلش بزنید و نگران پروداکت کد نباشید .( این فایل ها مخصوص جف می باشد )

payamlover
21-12-2009, 01:16
سلام :003:
من یک 5700 دست دوم خریدم که نرم افزارش فارسی نداره می خواستم اپدیتش کنم nsu قبولش نکرد بعد وقتی کد *#000# رو می زنم rm_302 و ورژن 6.01 رو نشون میده ولی پشت گوشی rm_230 نوشته حالا تکلیف چیه ؟ من باید برای کدوم rm فایل های فلش رو بگیرم؟؟؟؟:7:
nokia 5700 (19.01) 18/09/08 بقیه اطلاعات کد 0000 این بود
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.
راستی پرداکت کدش هم که با NSS دیدم 0515760 بود پشت گوشی چیزی در مورد پرداکت کد ننوشته

artoor32
21-12-2009, 03:06
سلام :003:
من یک 5700 دست دوم خریدم که نرم افزارش فارسی نداره می خواستم اپدیتش کنم nsu قبولش نکرد بعد وقتی کد *#000# رو می زنم rm_302 و ورژن 6.01 رو نشون میده ولی پشت گوشی rm_230 نوشته حالا تکلیف چیه ؟ من باید برای کدوم rm فایل های فلش رو بگیرم؟؟؟؟:7:
nokia 5700 (19.01) 18/09/08 بقیه اطلاعات کد 0000 این بود
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.
راستی پرداکت کدش هم که با NSS دیدم 0515760 بود پشت گوشی چیزی در مورد پرداکت کد ننوشته

پس شما فقط مجبورید از همین فیرمور در پست اول که با ورژن و rm گوشیتون یکی هست استفاده کنید در غیر این صورت بامشکل مواجه می شوید.با nsu هم نمیشه چون این ورژن روی سایت نوکیا وجود نداره.
با پشت گوشی کاری نداشته باش.مهم همون ورژنی و rm ای هست که در گوشی نشون میده که شما به اون توجه کردید.نیازی هم به تغییر پروداکت کد نیست.از فایل های بالا فقط میتونید با جف گوشیتون رو به فارسی اپدیت کنید.

choopan
21-12-2009, 08:00
سلام :003:
من یک 5700 دست دوم خریدم که نرم افزارش فارسی نداره می خواستم اپدیتش کنم nsu قبولش نکرد بعد وقتی کد *#000# رو می زنم rm_302 و ورژن 6.01 رو نشون میده ولی پشت گوشی rm_230 نوشته حالا تکلیف چیه ؟ من باید برای کدوم rm فایل های فلش رو بگیرم؟؟؟؟:7:
nokia 5700 (19.01) 18/09/08 بقیه اطلاعات کد 0000 این بود
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.
راستی پرداکت کدش هم که با NSS دیدم 0515760 بود پشت گوشی چیزی در مورد پرداکت کد ننوشته



پس شما فقط مجبورید از همین فیرمور در پست اول که با ورژن و rm گوشیتون یکی هست استفاده کنید در غیر این صورت بامشکل مواجه می شوید.ب.




هیچ مشکلی نیست که با کدوم RM و پروداکت کد گوشی رو فلش بزنید .چون این نمونه از گوشی در هر RM از گوشی نوع سخت افزاریشون یکی هست در این صورت فایل فلش اونها هم یکی محسوب میشه و نیازی نیست دنبال rm مخصوص گوشی باشید هرچی دستتون رسید فلش بزنید و نگران نباشید اخرین ورژنش رو هم میتونید از اینجا http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=40817&page=9 بگیرید با ساپورت زبان فارسی مخصوص اینترنت زغالی هست ..این گوشی توسط برنامه جف خیلی چپ و راست شد و در کل گوشی خوش فلشیه .موفق باشید.

artoor32
23-12-2009, 13:32
هیچ مشکلی نیست که با کدوم RM و پروداکت کد گوشی رو فلش بزنید .چون این نمونه از گوشی در هر RM از گوشی نوع سخت افزاریشون یکی هست در این صورت فایل فلش اونها هم یکی محسوب میشه و نیازی نیست دنبال rm مخصوص گوشی باشید هرچی دستتون رسید فلش بزنید و نگران نباشید اخرین ورژنش رو هم میتونید از اینجا http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=40817&page=9 بگیرید با ساپورت زبان فارسی مخصوص اینترنت زغالی هست ..این گوشی توسط برنامه جف خیلی چپ و راست شد و در کل گوشی خوش فلشیه .موفق باشید.


درسته که تغییر rm مشکلی ایجاد نمیکنه ولی دلیله اینکه گفتم فقط با این ورژن 6.01 فلش بزن این بود چون ورژن گوشی ایشون هم 6.01 هست و آخرین ورژن RM-230 ورژن 5.11 هست که شما لینک دادید و این دانگرید محسوب میشه و ممکن است برای گوشی خطرناک باشه.

payamlover
27-12-2009, 18:07
اقا من اپدیت کردم ولی فارسی به گوشیم اضافه نشد همون جوری مثل قبلش هست انگار که فقط ریست شوده زبان های گوشی همون زبان های قبلی هستند چکار کنم؟:7:

choopan
28-12-2009, 12:00
لطفا فایل ppm با ساپورت زبان فارسی ...با تشکر

payamlover
28-12-2009, 13:10
3 بار flash زدم هیچ فایده ای نداشت این نسخه اصلا فارسی نداره لطفا دقت کنید با این همه زحمتی که کشیدم واسه دانلود و فلش کردن همش کار بیهوده کردم002:

artoor32
29-12-2009, 00:33
انگار این ورژن فارسی نداره.پس مجبوری به ورژن 5.11 که تاپیکش هست دانگرید کنی.5700 با دانگرید مشکلی نداره.
اینم اموزش دانگرید 5700 به وسیله جف
http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=784106&postcount=5

aikido
03-02-2010, 01:47
میخوام یه 5700 رو آپدیت کنم

ورژن فعلی 3.27 و سری اون هم rm-230 هست ، کد.م فایل ها رو باید دانلود کنم؟

فایلهای پست اول به کارم میاد ؟

ممنون میشم

choopan
03-02-2010, 07:43
از اینجا میتونی دانلود کنی http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=40817&page=9

freeonair
18-04-2010, 10:06
چرا توی عنوان تاپیک نوشته شده فارسی اما دوستان میگن فارسی نداره.
بالاخره فارسی رو ساپورت میکنه یعنی میشه باهاش فارسی نوشت؟
واسه فونیکس فایلش نیست؟

choopan
18-04-2010, 10:25
rm گوشیتون چنده ؟ برای فونیکس هم هست.

freeonair
18-04-2010, 10:36
rm گوشیتون چنده ؟ برای فونیکس هم هست.

rm-230 هست.الان هم ورژن 5.11 روش هست.
امکان آپگریدش هست؟ اگه هست لینک فونیکس رو هم زحمتش رو بکشید. (فارسی رو هم ساپورت کنه)

choopan
18-04-2010, 10:48
چندتا پست بالاتر ادرس دادم (پست 17 آپلود خودمه ) با جف میتونی آپ کنید.

واسه فونیکس هم چیزی پیدا نکردم

freeonair
18-04-2010, 10:56
چندتا پست بالاتر ادرس دادم (پست 17 آپلود خودمه ) با جف میتونی آپ کنید.

واسه فونیکس هم چیزی پیدا نکردم

ممنون اما ورژن 5.11 رو که شما گذاشتی قبلا با فونیکس ریختم روی گوشی.خواستم 6.01 رو بریزم.
این هم لینک 5.11 برای فونیکس


http://rapidshare.com/files/122807857/rm230_CareDP_13.0_EMEA_APAC.part1.rar
http://rapidshare.com/files/122814501/rm230_CareDP_13.0_EMEA_APAC.part2.rar

choopan
18-04-2010, 11:03
6.01 گمونم واسه یه rm دیگه هست از همین مدل 5700 جدید ترین این فریمور از rm گوشیتون همینه .

freeonair
18-04-2010, 11:07
6.01 گمونم واسه یه rm دیگه هست از همین مدل 5700 جدید ترین این فریمور از rm گوشیتون همینه .

فکر کنم طبق چیزی که خودتون گفتید براحتی بشه تغییر rm داد بدون مشکل.


http://mobilestan.net/showpost.php?p=1152561&postcount=82

choopan
18-04-2010, 11:16
اگر در کار فلش کم و کسری از نظر اطلاعات ندارید مشکلی نیست . ولی در این کار کوچکترین ارور یا دیسکانکتی منجر به فوت گوشی میشه.پس با آگاهی کامل اونو فلش بزنید.کار ریسک بالایی داره. مواظب باشید.

freeonair
18-04-2010, 11:52
توی آدرس زیر چطور میشه فهمید زبان فارسی دارند یا نه؟


http://www.btusers.com.ar/nan/nokia/releases.php?id=217774&rid=1641634651&pid=27729890&firm=6.1

choopan
18-04-2010, 17:19
خیلی راحت ..اگر فایر فاکس داشته باشی با گرفتن ctrl +کلید F یه نوار پایین مرورگر میاد یه کادر کوچکی داره اونجا به انگلیسی IRAN یا Farsi تایپ می کنی خودش برات میاره کدوم پروداکت کد فارسی یا ایران داره.

bia2dez
27-05-2010, 17:53
با عرض سلام و خسته نباشيد.گوشي من 5700 rm 230 و ورژن 5.11 هستش.ميتونم از فايلهاي پست اول اونو به ورژن 6.01 و rm 302 تبديل كنم؟؟؟
2-آيا اين ورژن 6.01 مثل ورژن 5.11 فارسي هستش؟
ممنون ميشم سريع جواب بدين

choopan
27-05-2010, 18:28
دوست من این دو ورژن هیچ تفاوتیبا هم ندارند.من دوتاشو چک کردم کامکلا شبیه هم هستند.

1- ریسک پذیره و ممکن هست گوشیت در وسط کار خاموش بشه.دیگه بالا نیاد.
2-بله فارسی داره.

bia2dez
27-05-2010, 18:56
اين ريسكي كه ميگين فقط ريسك اپديته؟يعني مثل تمام گوشي ها؟
يا فقط چون rm متفاوت هستش؟

choopan
27-05-2010, 19:13
چون rm متفاوت هست ریسک داره . البته من یه بار انجام دادم و کامل فلش شد بدون مشکل ولی توصیه ی من اینه اگه دست به این کار نزنید بهتره...هیچ تفاوتی احساس نمیشه بین دو ورزن

hojjat2236
08-06-2010, 23:31
ببخشید خواستم بدونم با این firmware جدید مشیه گوشی رو هک کرد یا ااینکه گوشی به یک عدد آجر تبدیل میشه تا روش جدید هک بیاد !!!؟؟؟؟؟:4:

MaKenZi
08-06-2010, 23:55
ببخشید خواستم بدونم با این firmware جدید مشیه گوشی رو هک کرد یا ااینکه گوشی به یک عدد آجر تبدیل میشه تا روش جدید هک بیاد !!!؟؟؟؟؟:4:
گوشی شما به راحتی توسط HelloOX هک میشه.تاپیک زیر رو ببینید:
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=82103

hojjat2236
09-06-2010, 00:37
ممنون MaKenzi عزیز که به این سرعت به من جواب دادی :merci:

Hacker_Bad
21-07-2010, 19:45
این ورژن فارسی نیست که کلی هک باگ داره

choopan
21-07-2010, 20:15
میتونی از اینها استفاده کنی که فارسی هم داره ...باگ چی داره ؟


MCU (http://www.4shared.com/file/232265495/b0f4dddf/5700_RM-302_MCU_601_OPDAIR.html)

PPM (http://www.4shared.com/file/232265663/dd8bb04b/5700_RM-302_PPM_601_OPDAIR.html)

CNT (http://www.4shared.com/file/232265721/562b7e54/5700_RM-302_UDA_601_OPDAIR.html)

Hacker_Bad
24-07-2010, 18:58
میتونی از اینها استفاده کنی که فارسی هم داره ...باگ چی داره ؟


mcu (http://www.4shared.com/file/232265495/b0f4dddf/5700_rm-302_mcu_601_opdair.html)

ppm (http://www.4shared.com/file/232265663/dd8bb04b/5700_rm-302_ppm_601_opdair.html)

cnt (http://www.4shared.com/file/232265721/562b7e54/5700_rm-302_uda_601_opdair.html)

بعد از آپدیت به این ورژن ان گیج بازیاش دیگه اجرا نمیشن چرا نمیدونم

mn31pro
26-07-2010, 09:21
میتونی از اینها استفاده کنی که فارسی هم داره ...باگ چی داره ؟


mcu (http://www.4shared.com/file/232265495/b0f4dddf/5700_rm-302_mcu_601_opdair.html)

ppm (http://www.4shared.com/file/232265663/dd8bb04b/5700_rm-302_ppm_601_opdair.html)

cnt (http://www.4shared.com/file/232265721/562b7e54/5700_rm-302_uda_601_opdair.html)

دوست عزیز من همین الان گوشی رو با این فایل ها با جف فلش زدم، این فیرم ور به هیچ عوان فارسی نداره، حتی عربی هم نداره، گوشی رو که باهاش فلش زدم خودش فارسی داشت و مجبور شدم دانگرید کنم. خواهشا قبل از اینکه لینک بدید خودتون تست کنید که کاربرا چند ساعت وقتشون رو تلف نکنن بعد هم ببینن فارسی نداره.
یا علی

alifff
04-02-2011, 14:03
سلام.اگه یکی منو راهنمائی کنه خیلی ممنون میشم.میخواستم بدونم اگه 5700 با rm-230 رو با rm-302 فریمور6.01 فلش کنم چی میشه؟

alifff
04-02-2011, 16:53
سلام دوست گرامی.اول اینکه خیلی ممنونم ازت به خاطر فایلهای 5700 که اول این صفحه قرار داده ای.من به راحتی با جف فلش کردم ولی متآسفانه زبان فارسی نداشت.الان میتونی راهنمایی کنی که چطوری زبان فارسی رو میشه اظافه کرد.بازم تشکر.

MaKenZi
05-02-2011, 02:42
سلام.اگه یکی منو راهنمائی کنه خیلی ممنون میشم.میخواستم بدونم اگه 5700 با rm-230 رو با rm-302 فریمور6.01 فلش کنم چی میشه؟
سلام

بهتر هست که گوشی رو با فایلهایی از rm متفاوت فلش نزنید.
چون احتمال بروز مشکل جدی برای گوشی هست.

سلام دوست گرامی.اول اینکه خیلی ممنونم ازت به خاطر فایلهای 5700 که اول این صفحه قرار داده ای.من به راحتی با جف فلش کردم ولی متآسفانه زبان فارسی نداشت.الان میتونی راهنمایی کنی که چطوری زبان فارسی رو میشه اظافه کرد.بازم تشکر.
فایلها ظاهرا فارسی نداره و به اشتباه قرار داده شده ، سعی میکنم بزودی فایلهایی که حاوی زبان فارسی باشن رو قرار بدم.

mhor
09-03-2011, 12:30
سلام
من حدود 1سال پیش به دلیل اینکه نمیشد پوشه های گالری رو ویرایش کنم بردم فلش زدن ورژن الیزا برام زدن که همون موقه گفتم نمیخوام برام یکی دیگه بزنن و این رو زدن
v5.11
21-04-08
rm230
nokia5700(21.01)
موقه ی فلش گوشی خاموش شدو روشن نشد تا 2 روز بعد که بهم زنگ زدن فکر کنم با جف درستش کردن
حالا 1سال هست که(( فایلهای فلشswf که همراه با اهنگ هستند و برنامه های جاوا )) رو اهسته و خراب اجرا میکنه مثل slow motion ولی تمامی منوهای دیگه وبرنامه هاش و ... سالمند.
الانم حدود 100 تا برنامه+ngage +4GB memoryو... نصب کردم سرعتش هم کم نشده ولی میخواستم اگه بشه دانگریت کنم
همون گالری خراب باشه بهتره تا اینکه فایلهای فلشswf و برنامه های جاوا رو اهسته اجرا کنه

تمام پست های قبلی + فیلم اموزشی دانگریت رو هم دیدم ولی گفتم یه راهنمایی گرفته باشم
قبلان هم یه ورژن دیگه گرفتم ولی نشد
راستی پشت گوشیم rm302 زده ولی نرم افراری rm230 هست این رو هم فکر کنم تغییر دادن
اگه دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم
شرمنده سرتون رو درد اوردم

choopan
09-03-2011, 16:52
سلام
من حدود 1سال پیش به دلیل اینکه نمیشد پوشه های گالری رو ویرایش کنم بردم فلش زدن ورژن الیزا برام زدن که همون موقه گفتم نمیخوام برام یکی دیگه بزنن و این رو زدن
v5.11
21-04-08
rm230
nokia5700(21.01)
موقه ی فلش گوشی خاموش شدو روشن نشد تا 2 روز بعد که بهم زنگ زدن فکر کنم با جف درستش کردن
حالا 1سال هست که(( فایلهای فلشswf که همراه با اهنگ هستند و برنامه های جاوا )) رو اهسته و خراب اجرا میکنه مثل slow motion ولی تمامی منوهای دیگه وبرنامه هاش و ... سالمند.
الانم حدود 100 تا برنامه+ngage +4GB memoryو... نصب کردم سرعتش هم کم نشده ولی میخواستم اگه بشه دانگریت کنم
همون گالری خراب باشه بهتره تا اینکه فایلهای فلشswf و برنامه های جاوا رو اهسته اجرا کنه

تمام پست های قبلی + فیلم اموزشی دانگریت رو هم دیدم ولی گفتم یه راهنمایی گرفته باشم
قبلان هم یه ورژن دیگه گرفتم ولی نشد
راستی پشت گوشیم rm302 زده ولی نرم افراری rm230 هست این رو هم فکر کنم تغییر دادن
اگه دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم
شرمنده سرتون رو درد اوردم

من یه بار همین گوشی رو چند دور فلش زدم مشکلی برای دانگرید و تغییر Rm نداره . من پیشنهاد می کنم اگه میخوای فلش بزنید . ببرید تعمیرات تا براتون انجام بدن چون در خلال دانگرید هیچ تضمینی برای موفقیت فلش وجودنداره.قبل از دانگرید زدن بکاپ rpl باید داشته باشید.

balabalaha
22-03-2011, 14:19
سلام
rmگوشی من 230 هست و v3.83
لطفا لینک firmwareمناسب رو بزارید،لینک های گذاشته شده موجود نیست:cf:

farhad-14
18-06-2011, 14:32
مرسی
با 5700 ورژن 230آر.ام ورژن21 هم مشکلی نداره؟

®.TiTAN
18-06-2011, 14:40
مرسی
با 5700 ورژن 230آر.ام ورژن21 هم مشکلی نداره؟
دوست عزیز اگرز با rm دیگه ای فلش کنید گوشیتون با مشکل روبرو میشه و rm یه چیز سخت افزاریه نباید با rm دیگه ای فلش کنید

HOPER
08-09-2011, 11:09
سلام
دوستان میشه اخرین ورژن firmware که ماله rm-230 هست رو لطف کنند لینک بدند برای JAF یا برای Phoenix
ممنون

mohammadhazer
08-09-2011, 23:19
سلام
دوستان میشه اخرین ورژن firmware که ماله rm-230 هست رو لطف کنند لینک بدند برای JAF یا برای Phoenix
ممنون

سلام دوست گلم/

متاسفانه اخرین ورژن rm-230 زبان فارسی ندارد. اگر هم خواستید اخرین ورژن را بدون زبان فارسی دانلود کنید از اموزش پست زیر می توانی اخرین ورژن rm-230 را دانلود کنید.

دانلود تمام فیرم ور ها از سایت نوکیا
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=89352

ورژنی که زبان فارسی دارد.
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=51926

pouyasystem
13-11-2011, 20:33
دستت در نکنه اقا مجتبی:ds:

alex.p
24-07-2012, 23:48
اين فريمور جديد اين گوشي است كه خودم دانلود كردم وروي گوشي خودم ريختم وبراي شما عزيزان هم لينكشو قرار ميدم تا شما عزيزان هم لذت ببريد فقط اين تن بميره تشكر يادتون نره
http://www.4shared.com/get/78426610/b17cc652/5700_RM-302_MCU_601.html
فايل بالايي فايل اصلي است
http://www.4shared.com/file/78426651/a21733c0/5700_RM-302_PPM_601.html
اين فايل زبان گوشي است
http://www.4shared.com/file/78426654/d27dc74f/5700_RM-302_UDA_601.html


من نصب کردمش .در حالت خاموش. فارسیش نیومد..کلا فارسی نداره:sign_help:

MaKenZi
24-07-2012, 23:53
من نصب کردمش .در حالت خاموش. فارسیش نیومد..کلا فارسی نداره:sign_help:
سلام

از روشی که آقا محمد دو پست بالاتر فرمودند ، استفاده کنید :
http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2297787&postcount=48

alex.p
01-08-2012, 13:32
سلام

از روشی که آقا محمد دو پست بالاتر فرمودند ، استفاده کنید :
http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2297787&postcount=48

خب پس شما منظورتون اینه که این ورژن جدیدش فارسی نداره؟ چون اون پستیکه گذاشتین... ورژن قبلیش رو گذاشته..ورژن پنجه... ورژن شش فارسی نمیشه؟

MaKenZi
01-08-2012, 19:52
خب پس شما منظورتون اینه که این ورژن جدیدش فارسی نداره؟ چون اون پستیکه گذاشتین... ورژن قبلیش رو گذاشته..ورژن پنجه... ورژن شش فارسی نمیشه؟
سلام

خیر ، این ورژن فارسی نداره ، شما باید از فایل زبان ورژن 5 به اضافه‌ی مابقی فایل‌های ورژن 6
با هم استفاده کنید تا هم گوشیتون به ورژن 6 آپدیت بشه و هم زبان فارسی داشته باشید .

alex.p
05-08-2012, 22:32
سلام

خیر ، این ورژن فارسی نداره ، شما باید از فایل زبان ورژن 5 به اضافه‌ی مابقی فایل‌های ورژن 6
با هم استفاده کنید تا هم گوشیتون به ورژن 6 آپدیت بشه و هم زبان فارسی داشته باشید .



ممنونم از راهنماییت...... حالا میشه بگید تغییراتش نسبت به ورژن قبلیش چیه؟ ممنون.. یکی میگفت که هیچ تغییری نکرده :ag::ag::ag::ag::bv::bv::bv::ap::ap::ap::ap:
خو یعنی شرکت نوکیا بیکار بوده ورژن جدید داده بیرون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:bv::bv::bv::ap::ap::ap::ap:

mohammadhazer
05-08-2012, 23:48
ممنونم از راهنماییت...... حالا میشه بگید تغییراتش نسبت به ورژن قبلیش چیه؟ ممنون.. یکی میگفت که هیچ تغییری نکرده :ag::ag::ag::ag::bv::bv::bv::ap::ap::ap::ap:
خو یعنی شرکت نوکیا بیکار بوده ورژن جدید داده بیرون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:bv::bv::bv::ap::ap::ap::ap:

سلام دوست گلم...

تعقیرات خاصی نسبت به ورژن قبلی درش نیست فقط کمی سرعت گوشی نسبت به قبل بهتر شده

در کل همیشه فیرم ورهای جدید که عرضه میشود رفع باکهای قبلی تاحدودی اصلاح و همچنین

سرعت گوشی بهتر میشود در کل بهتر هست همیشه گوشی رو اپدیت و به روز کنیم.

kazem2050
06-09-2012, 08:01
سلام خدمت همه مهندسها من این ورژن امتحان کردم متاسفانه فارسی ساپورت نمی کنه هیچ حتی عربی هم نداره مچکرم میشم اگه فارسیشو واقعا بزارید ممنونرم میشم اگه فارسیشو واقعا بزارید ممنون

asentG510
09-12-2013, 00:11
درخواست فیرم ور جدید 5700 ورژن (5.011)(rm-230)_*فارسی*