PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه اتصال Bt Pan گوشی M600 به کامپیوتر برای به اشتراک گذاشتن اینترنت



mahdi_salam55
10-12-2006, 22:07
خب فرصتی شد تا براتون نحوه اتصال BT PAN گوشی های سری UIQ 3 رو به کامپیوتر برای به اشتراک گذاری اینترنت کامپیوتر با گوشی شرح بدم....این دستور العمل رو مدتها بود داشتم ولی ترجیح دادم دارندگان این گوشی ها زیاد بشن تا این پست براشون مفید باشه :icon_razz:

گوشی مورد تست اینجا M600 بوده ولی برای P990 , W950 هم روش مشابه هست
خب میریم سراغ توضیحات:

اول از همه گوشی UIQ 3 رو به کامپیوتر pair کنید

خب حالا اول بریم سراغ کامپیوتر
1-برید به network connections و مطمین بشید که Bluetooth Network رو فعال کردین طبق شکل زیر:

http://mazi-z.persiangig.com/image/BT%20PAN/1A.jpg

2-برید به my Bluetooth Places و روی view devices in range کلیک کنید طبق شکل زیر:

http://mazi-z.persiangig.com/image/BT%20PAN/2A.jpg

3- دستگاهتون رو از لیست انتخاب کنید:

http://mazi-z.persiangig.com/image/BT%20PAN/3A.jpg

4-روی Personal Ad-Hoc User Service دبل کلیک کنید ....باید سبز بشه وقتی وصل شد
http://mazi-z.persiangig.com/image/BT%20PAN/4A.jpg


5- حالا نوبت رفتن سراغ گوشی هست. برید به Internet connections روی زبانه Groups روی edit Internet بزنید
بعد روی add new account کلیک کنید:

http://mazi-z.persiangig.com/image/BT%20PAN/5%281%29.jpg

حالا کنار Ad-Hoc Bluetooth PAN تیک بزنید:

http://mazi-z.persiangig.com/image/BT%20PAN/5%282%29.jpg

سپس روی همون کلیک کنید و مقدار priority رو عدد 1 قرار بدین:


http://mazi-z.persiangig.com/image/BT%20PAN/5%283%29.jpg

حالا کار تمومه.برید سراغ browser گوشی و یه ادرس وارد کنید منویی ظاهر میشه و از طریق اون میتونید دستگاه بلوتوثی که میخواین بهش کانکت بشید برای دیدن اینترنت رو انتخاب کنید که همون اسم کامپیوتر شماست

منبع : http://se-world.blogfa.com/post-43.aspx
با تشكر از مازيار عزيز صاحب وبلاگ .

noki_6630
10-12-2006, 22:58
میتونی کمکم کنی تا با هندس فری که دارم به کامپیوترم وصل بشم و آهنگ گوش کنم؟ممنونت میشم!.

MOHAMMED
17-12-2006, 19:51
ممنون دوست عزيز .

موضوع به طور كامل مهم شد !

FARID
28-12-2006, 09:49
من p990 دارم با اين روشي كه شما گفتيد نتونستم وصل بشم مي نويسه can't find remote server ممنون ميشم اگر راهنمايي كنيد.

mamali_fj
05-01-2007, 14:21
اگه میشه طریقه ی اتصال با wifi هم بزارید

Mazi
18-01-2007, 00:15
واقعا دزدی تو روز روشن همینه ها....این مطلب مال وبلاگ من بوده به این ادرس:

http://se-world.blogfa.com/post-43.aspx

تاریخ پست مطلب هم گواه هست....که من این نوشته رو بار اول نوشتم تو تمام سایتهای ایرانی...و خب البته همیشه یه عده فرصت طلب هستن که استفاده میکنن....

----------------------------------------

از جناب محمد مدیر ارشد هم گله دارم....شما که میدونستی به جای برخورد موضوع رو مهم کردی؟ شما که ادرس وبلاگ من رو داری ...دستت درد نکنه!!

MOHAMMED
21-01-2007, 09:52
مازيار حان ببخشيد نديده بودم ، اما خوب مطلب واقعا مفيد هست ، من منبع رو اضافه خواهم كرد .

MOHAMMED
21-01-2007, 09:52
مازيار حان ببخشيد نديده بودم ، من منبع رو اضافه خواهم كرد .

erisdoros
02-02-2007, 22:19
اقا سلام
من m600 دارم هر کار کردم کانکت نمیشه
اون بالا عکس کره زمین چشمک میزنه ولی could not locate remote server میزنه
اگه ممکنه کمکم کنید.

aminyaghoubi
11-02-2007, 22:06
آقا من اصلا تو network connection خودم چیزی به اسم Bluetooth Network ندارم اگه میشه لطفا بگید چطوری این Bluetooth Network را ایجاد کنم؟

keyomars
17-02-2007, 00:38
سلام من p990 دارم اگه میشه طریقه ی اتصال با wifi به کامپیوتر رو هم بزارید

parhamsoft
10-04-2007, 01:02
:atten:
با سلام توضیحاتی که دوست عزیز مازیار فرمودند و مطالبی که در وبلاگشون قرار دادند برگرفته از این لینک می باشد که متاسفانه به دلیل ترجمه بد این دوست عزیز همه دوستان نتوانستند این کار را انجام دهند با مراجعه به سایت اصلی این کار به درستی مراحل را انجام دهید و موفق شوید با تشکر پرهام مونس یار

http://www.spectaculart.co.uk/M600BTPAN.html

ezraeil
27-04-2007, 11:50
سلام دوستان این Bluetooth Network کجا هست تو ویندوز لطفا راهنمایی کنید و باز کنید این مسئله رو

FARID
27-04-2007, 12:04
سلام دوستان این Bluetooth Network کجا هست تو ویندوز لطفا راهنمایی کنید و باز کنید این مسئله رو

دوست من بیهوده تلاش نکن این روش روی P990 جواب نمیده ولی اگر خواستی امتحان کنی بعد از نصب بلوتوث بر روی کامپیوتر به قسمت All network conections برو.

mahdi_salam55
26-05-2007, 23:53
واقعا دزدی تو روز روشن همینه ها....این مطلب مال وبلاگ من بوده به این ادرس:

http://se-world.blogfa.com/post-43.aspx

تاریخ پست مطلب هم گواه هست....که من این نوشته رو بار اول نوشتم تو تمام سایتهای ایرانی...و خب البته همیشه یه عده فرصت طلب هستن که استفاده میکنن....

----------------------------------------

از جناب محمد مدیر ارشد هم گله دارم....شما که میدونستی به جای برخورد موضوع رو مهم کردی؟ شما که ادرس وبلاگ من رو داری ...دستت درد نکنه!!


به خدا شرمنده ام من يادم رفت منبع رو ذکر کنم ولي ببخشيد
گفتم چرا اين مطلب به اين مهمي تو اين انجمن تخصصي مطرح نشه!؟
ولي نميدونستم براي سود رسوندن به برو بچ موبايلستان دزدمون ميکنن

MMJ431
10-07-2007, 11:43
»ن که همه این کارارو کردم... فقط یه کارو نشد کنم... اونم این بودش که Ad-Hoc Bluetooth PAN رو اصلاً نمیشد به گروه Internet اضافه کرد که بعدش Priority اون رو بزاریم 1... دقیقاً مشکل من همیه که این PAN به اون لیست اضافه نمیشه! چون در واقع این Connection به PC ما Connect میشه،... نه بقیه که جدید میسازیمشون، به خاطر همینم هست که اصلاً تو LAN کامپیوتر ما اصلاً حتی یک byte هم از گوشی Recieve نمیشه............!!!!

MMJ431
10-07-2007, 11:46
ضمناً لینک اصلی این آموزش رو که سرش بحث بود اینجاس... اون دوست عزیزمون فقط ترجمش کردن .... !!!
http://www.spectaculart.co.uk/M600BTPAN.html

Mohammad62
10-07-2007, 11:56
این کار رو من برای p990 انجام دادم و لینک آموزشش هم تو امضام هست میتونید ببینید
با کانکشن btpan گوشی فقط میشه اینترنت رو از gprs گوشی گرفت!

b1a1rad
04-09-2007, 22:54
یکی کمکم کنه ؟ w950 هر کاری میکنم نمی تونم از طریق بلوتوث به اینترنت وصل کنم !!! همه کارای رو که تو سایت نوشته شده رو چک کردم ولی نتونستم!!! problem : could not connect to remote server ....... کامپیوترم کارت شبکه نداره ... adsl با مودم globespan virata دارم ... بلوتوث bilionton با برنامه bluesoleil 1.6 استفاده میکنم ... یکی کمکم کنه ... )): از ip اصلا سر در نمیارم ... یه نفر step by step بهم بگه چیکار کنم؟؟؟؟؟

hamed_bg13
05-01-2009, 21:10
رو p1 هم کار نمیکنه !!!

یعنی هیچ کس نیست یدونه چه جوری مشه این p1 کوفتی و به اینترنت وصل کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

memolio
05-02-2009, 23:53
با سلام بنده هم شنیدم که میشه p1 رو با کابل به کامپیوتر وصل کرد و از adsl در موبایل استفاده کرد.
اگر این کار امکان داره لطفا به بنده هم آموزشش رو بفرستید.