PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فریمور کوک شده 5800 ورژن 40 توسط arshux



arshux
09-02-2010, 10:27
سلام به دوستای گلم ! حالتون ؟
همینطور که میدونید جدیدا میشه فریمور های نوکیا رو کوک کرد و شخصی سازیشون کرد !
من دیدم بعضی از دوستان مشکل دارن و یا شاید حوصله اینکار رو نداشته باشن ! اومدم خودم تغییراتی رو که هر کسی دوست داره تو گوشیش ایجاد بشه رو اعمال کردم و در اختیار دوستان قرار میدم .
و اینکه دیگه چیزی رو اضافه نصب نکردم که خیلی سنگین نشه و اینکه ممکنه برای همه مفید نباشه . . . . اینها تغییرات عمده ای بوده که مطمئن هستم همه کسایی که گوشیشونو هک کردن مجبور بودن بعد از هر بار مسترریست دوباره انجام بدن . . .
:atten: و نکته دیگه اینکه هرکسی خواست چیز دیگه ای به فریمور اضافه کنه بهم بگه من براش انجام میدم . . . ( سفارشی سازی پذیرفته میشود . . . ) :30: :41:
تغییراتی که من ایجاد کردم اینها هستن :
1 - نصب رامپچر و هک دائمی گوشی
2 - قطع صدای شاتر دوربین در حالت سایلنت !!
3 - تغییر رینگتون پیشفرض به یه رینگتون خیلی زیبا . . . ( که اینو راستش برا خودم اینجوری کردم اگه خواستین خودتون عوضش کنین ) !!
4 - تغییر صدای استارت آپ گوشی به صدای n97
5 - تغییر تم افکت خود نوکیا به یه تم افکت زیبا
6 - افزایش کیفیت دوربین گوشی ( واقعا محسوس هست ) با استفاده از 10282EDC.txt

:atten:
در ضمن به حجم کمش نگاه نکنین وقتی rar کردم اینجوری شد ... این فقط فایل RM-356_40.0.005_prd.rofs2.V11 هست که شما باید یا فایل اصلی به همین نام replace کنین و گوشی رو در حالت خاموش با جف ( با جف حتما !! ) فلش کنین !
همین دیگه ! مشکلی بود در خدمتم. . .

لینک دانلود :
http://iranpcteam.persiangig.com/COOK-FW/RM-356_40.0.005_prd.rofs2-Cooked%20by%20ARSHUX.rar

پسورد : arshux

arshux
09-02-2010, 10:42
و این هم برای دوستانی که دایل آپ دارن . . . :
2 بارت 5 مگی و یه دونه همه 217 کیلوبایت که ضمیمه کردم تو سایت :

saman_gh510
09-02-2010, 10:44
ارشام جان ممنون بابت زحمتت فقط ميشه بگي مموري داخليش چقدره؟؟

arshux
09-02-2010, 10:54
ارشام جان ممنون ببت زحمتت فقط ميشه يگي مموري داخليت چقدره؟؟
ممنون ! خواهش . . .
74 مگ البته هوم اسکرین vodafon رو جدا نصب کردم رو phonememory ! بدون اون 75 مگ باید باشه . . .

Imperial
09-02-2010, 11:42
سلام.

آرشام جان.شما چرا فایل v11 رو ادیت کردی.این که فارسی نداره.

V12 فقط فارسی داره دوست گلم.

پس لطفا اصلاح کن.مرسی.

anida45
09-02-2010, 11:47
دوست خوبمون Imperial درست ميگن
V11 عربي داره و فارسي نداره! شما بايد v12 رو اديت ميكرديد!
بهرحال اگر تونستيد v12 رو اديت كنيد و بزاريد.
در نسخه ي جديدتون اكسپلورر ، گوگل مپز فراموش نشود!

باتشكر فراوان!

arshux
09-02-2010, 11:49
آها اینو یادم رفت بگم ! من خودم 6 تا فریم ور رو دانلود کردم و نصب کردم از جمه V12 و v11 که به جرات میتونم بگم V11 سرعتش خیلی خیلی بهتر بود حالا نمیدون چرا فکر کنم به خاطر حجم کمتری هست که نسبت به V12 داره ولی چشم . . . هر چش شما بگین . . .

Imperial
09-02-2010, 12:15
سلام.من X-plore رو همه جوره امتحان کردم نمیشه.هنوز دلیلشو نفهمیدم.

وقتی فلش تموم میشه آیکونش هست وقتی اجرا میکنم صفحه آبی میاد.هر کاریش کردم نمیشه.

البته یه پوشه پیدا کردم که فایل با پیوند Sis میریزی توش بعد از بالا اومدن گوشی خودش در خفی شروع

میکنه به نصب.

در اینجا rofs2\System\Install

m-rasool
09-02-2010, 12:22
دوستان عزيز فايل فارسي فريمور 5800 ورژن 40 را در پست 28 تايپيك زير آپلود كردم .

فقط رام پچر را براي هك شدن گوشي به اون اضافه كردم .نميخواستم فريمور بطور سليقه اي دستكاري بشه .

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=92507&page=3

arshux
09-02-2010, 20:55
سلام دوباره اینم از فریمور جدید با امکانات جدید
:atten: استفاده از V12 به جای V11 بنابراین فارسی هم ارین و بدون هیچ مشکلی میتونین استفاده کنین !
1 - نصب رامپچر و هک دائمی گوشی
2 - قطع صدای شاتر دوربین در حالت سایلنت !!
3 - تغییر رینگتون پیشفرض به یه رینگتون خیلی زیبا . . . ( که اینو راستش برا خودم اینجوری کردم اگه خواستین خودتون عوضش کنین ) !!
4 - تغییر صدای استارت آپ گوشی به صدای n97
5 - افزایش کیفیت دوربین گوشی ( واقعا محسوس هست ) با استفاده از 10282EDC.txt
7 - نصب گوگل مپ !
8 - پاک کردن mail for xcahnge که یه چیزی حدود 2 مگ رو آزاد کرد و فضای اشغال شده توسط گوگل مپ رو جبران کرد !!
لینک دانلود :
http://iranpcteam.persiangig.com/COOK-FW/RM-356_40.0.005_prd.rofs2-by%20ARSHUX-ver2.rar
حجم 12 مگ و پسورد : ARSHUX

aikido
09-02-2010, 21:25
سلام.من x-plore رو همه جوره امتحان کردم نمیشه.هنوز دلیلشو نفهمیدم.

وقتی فلش تموم میشه آیکونش هست وقتی اجرا میکنم صفحه آبی میاد.هر کاریش کردم نمیشه.

البته یه پوشه پیدا کردم که فایل با پیوند sis میریزی توش بعد از بالا اومدن گوشی خودش در خفی شروع

میکنه به نصب.

در اینجا rofs2\system\install

علیرضا جان... منم همین مشکل را با اکسپلوره دارم.... وقتی میخوام نصبش کنم یا پاکش کنم گوشیم ریست میشه

شما برای حل مشکل چیکار کردین؟؟؟؟؟

من آیکونش رو هم ندارم... یعنی اول همون صفحه ابی اومد بعد هم دیگه ندیدمش!!!!

توی برنامه های نصب شده هست....

باید دوباره فلش کنم؟

arshux
09-02-2010, 21:52
سلام دوست عزیز ! منم خیلی سعی کردم ولی فکر میکنم این برنامه یه تغییراتی در فسمت های دیگه گوشی میده که ما بیخبریم یا اینکه اون C_private حتما باید تو C باشه ! من الان به گوشی دسترسی ندارم شما اون C-Private رو تو درایور C یعد از اینکه گوشی بالا اومد کپی کن ( بعد از فعال کردن پچ installserver ) ببین xplore بالا میاد یا نه . . . ممنون !

arshux
09-02-2010, 21:55
در ضمن c_ رو هم پاک کن از اسم فلدر . . .

nakazaki1000
10-02-2010, 00:05
سلام به همگی
این فریمور رو تو فروم خارجی پیدا کردم
از دوستان خواهش میکنم فارسی رو بهش اضافه کنن

این لینکش
http://rapidshare.com/files/348036982/RM-356_40.0.005_prd.rofs2.V22_updated_0902

اینم توضیحاتش

what you get in this custom firmware so far is............

1) changed blue logo startup
2) changed startup animation
3) theme effect slidespin remember to enable effects
4) camera mod
5) cache from c: to e:
6) landscape enabled on homescreen
7) patcher.ldd patchershadow.ldd in z:/sys/bin permanant
latest free ovi maps v3.03 in z
9) rompatcher v2.2 lite in z
10)latest ovi store in z-- i dnt knw why it show update it before running i still update it didnt took any memory

you will get 72MB free memory after ovi store

it contains only R.01 lang check other lang by yourself

sw update will show a update for latest maps.. DONT UPDATE IT bcoz it will eat your memory

all things will remain after hard reset

UPDATED 09/02

CHANGELOG

70MB RAM on start up

75MB Free space

nokia pop up i mean sms sending after hard reset now gone

6 home screen pack included on z

camera mod for better picture quatily

menu circle changed as per attachment by steven

boot up fast

no beep sound

all above remain the same

VIVA
10-02-2010, 01:01
ایول باید چیز توپی باشه بچه ها لطفا فارسیشو اوکی کنین تا فلش کنیم .

VIVA
10-02-2010, 03:00
سلام به همگی
این فریمور رو تو فروم خارجی پیدا کردم
از دوستان خواهش میکنم فارسی رو بهش اضافه کنن

این لینکش
http://rapidshare.com/files/348036982/rm-356_40.0.005_prd.rofs2.v22_updated_0902

اینم توضیحاتش

what you get in this custom firmware so far is............

1) changed blue logo startup
2) changed startup animation
3) theme effect slidespin remember to enable effects
4) camera mod
5) cache from c: To e:
6) landscape enabled on homescreen
7) patcher.ldd patchershadow.ldd in z:/sys/bin permanant
latest free ovi maps v3.03 in z
9) rompatcher v2.2 lite in z
10)latest ovi store in z-- i dnt knw why it show update it before running i still update it didnt took any memory

you will get 72mb free memory after ovi store

it contains only r.01 lang check other lang by yourself

sw update will show a update for latest maps.. Dont update it bcoz it will eat your memory

all things will remain after hard reset

updated 09/02

changelog

70mb ram on start up

75mb free space

nokia pop up i mean sms sending after hard reset now gone

6 home screen pack included on z

camera mod for better picture quatily

menu circle changed as per attachment by steven

boot up fast

no beep sound

all above remain the same




عجب فریمور توپیه بچه ها بدون هیچ مشکلی کار میکنه تم افکت خیلی باحالیم داره من آپدیت کردم البته خودم فونتش رو هم عوض کردم که دیگه بعدا نخواد عوض کنم فعلا دارم دنبال یه راه واسه فارسیش میگردم .

Imperial
10-02-2010, 08:07
تا چند روز دیگه فارسیشو برای دانلود می زارم.

goodarz_online
10-02-2010, 08:41
یه رنامه واسه ورژن3 اومده که کاری میکنه گالری فقط از پوشه های خاص اطلاعات بگیره و کل رم رو سرچ نکنه
در نتیجه سرعت افزایش پیدا میکنه و عکسها و موزیکهایی که نمیخوای هم تو گالری نمیاد.

اگه اکثریت موافق بودن این تغییرات رو هم داخلش اعمال بفرمایید.

Imperial
10-02-2010, 08:50
نظراتتون رو برای بهبود فریمور نوکیا در تاپیک زیر بیان کنید

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=92629

arshux
10-02-2010, 11:32
سلام دوستان عزیز ! مگر اینکه خودمون تغیرات اعمال شده رو ایجاد کنیم تو v12 و گر نه این فارسی نمیشه . . .

nakazaki1000
10-02-2010, 11:51
Voice Commands اين فريمور كار نميكنه:17:
لطفا اين رو هم برطرف كنين

arshux
10-02-2010, 12:51
voice commands اين فريمور كار نميكنه
لطفا اين رو هم برطرف كنين
اونی که من ادیت کردم ؟
اگر هم اونی که خودتون گذاشتین رو میگین خوب حتما حذفش کردن .. .

nakazaki1000
10-02-2010, 14:40
اونی که من ادیت کردم ؟
اگر هم اونی که خودتون گذاشتین رو میگین خوب حتما حذفش کردن .. .

منظورم همونی بود که خودم لینک داده بودم002:

mrmehdi64
10-02-2010, 23:05
من هیچ برنامه ای نمیتونم نصب کنم موقع نصب پیغام
unable to start operation, installer already in use...

arshux
11-02-2010, 08:45
من هیچ برنامه ای نمیتونم نصب کنم موقع نصب پیغام
unable to start operation, installer already in use
شما یه بار مسترریست کنید انشاالله که درست میشه . . . مال منم وقتی تازه به ورژن 40 آپ کردم همینجوری بود . . .
در ضمن فلدر های install , sys , data , private رو از memory پاک کنید . . .

xAghilx
11-02-2010, 14:46
شما یه بار مسترریست کنید انشاالله که درست میشه . . . مال منم وقتی تازه به ورژن 40 آپ کردم همینجوری بود . . .
در ضمن فلدر های install , sys , data , private رو از memory پاک کنید . . .

آرشام جان مطمئنی اگه این فولدرها رو پاک کنیم ، مشکل خاصی واسه گوشی پیش نمیاد؟؟؟:30:

xAghilx
11-02-2010, 14:53
من هیچ برنامه ای نمیتونم نصب کنم موقع نصب پیغام
unable to start operation, installer already in use...

واسه من این خطا رو میزنه unable to install componet is built-in لطفا زود هلپم کنید !!! البته بعضی از برنامه ها مثل رام پچر...:020::020::020:

arshux
11-02-2010, 16:48
آرشام جان مطمئنی اگه این فولدرها رو پاک کنیم ، مشکل خاصی واسه گوشی پیش نمیاد؟؟؟:30:
مشکل که نه ولی برنامه هایی که نصب کردین پاک میشن . . . من خودم الان امتحان کردم چون همین مشکل رو داشتم ولی حل شد ! این به این خاطر هست که گوشی خودش شروع میکنه به نصب کردن مجدد فایل هایی که در مموری قبلا نصب بودن . . .

arshux
11-02-2010, 16:50
واسه من این خطا رو میزنه unable to install componet is built-in لطفا زود هلپم کنید !!! البته بعضی از برنامه ها مثل رام پچر...:020::020::020:
آها ! یعنی میخواین رام پچر نصب کنین ؟ خوب اصلا همه این جر و دعوا ها سر اینه که من خودم رام پچر رو گذاشتم و شما نیازی نیست که این کار رو انجام بدین . . .
برنامه هایی که قلا توسط من رو فریمور نصب شدن رو شما دیگه نمیتونین نصب کنین ! . . .
شما به قسمت app برید و اونجا میتونید رام پچر رو باز کنین و پچ ها رو apply کنین !
امیدوارم خوب توضیح داده باشم . . .

arshux
11-02-2010, 16:59
منظورم همونی بود که خودم لینک داده بودم
شما اصلا از اون استفاده نکینید ! من خودم همه ویژگی های لازم رو گذتشتم تو فریمور خودم . . . اون اولا فارسی نیست دوما خیلی سنگین تر ازمال منه ! فریمور من 75 مگ phone memory رو آزاد میزاره . .. :))

arshux
12-02-2010, 15:19
دوستای گلم منتظر یه سورپرایز باشین تا عصر . . . .

goodarz_online
17-02-2010, 10:49
فلش کردم.
عالیه.مخصوصا تم افکت.
Gps هم 3 سوت وصل شد.
ولی کاش بهش برنامه هم اضافه میکردی.مخصوصا آفیس و پی دی اف ریدر و برنامه هایی که ضروریه

goodarz_online
17-02-2010, 11:00
دوستای گلم منتظر یه سورپرایز باشین تا عصر . . . .

آخ جووووووووووووووووووون

اگه تا ساعت 17 که شرکتم بزاریش تو سایت یه عالمه از اینا :8::8::8::8::8::8::8::8: بهت میدم:011::011:
ولی خدا وکیلی حال کردم با فریم ویرت.

goodarz_online
17-02-2010, 12:05
arshuxجان با توجه به سرعت بالای فریمور تم افکتی که از بالا به سمت پایین میاد خیلی طول میکشه و کل سرعت گوشی رو زیر سوال میبره.قشنگه ولی ای کاش سریعتر کامل میشد نه 2-3 ثانیه.اگه بتونی اصلاحش کنی خیلی خوب میشه جیگر!!!

choopan
17-02-2010, 12:12
قشنگی تم افکت به همینش هست که یه جاهایی باید اهسته کنه که منظره جالبی ازش دربیاد ..به هرحال چیزی که واسه من مهم هست کارایی فنی گوشی هست .مشکلی از بابت نرم افزاری نداشته باشه.

farmokhtari
17-02-2010, 13:47
آقا آخر بهترین سرور برای gps چیه ؟(آدرسش)
این سوال قبلا هم کردم :
positioning methoods رو کدوم بزارم تا سریع تر وصل بشه ؟

goodarz_online
17-02-2010, 13:59
arshux جان الان عصره دیگه.:4:
انقدر با احساسات ملت بازی نکن برادر من:37:

arshux
17-02-2010, 20:05
arshux جان الان عصره دیگه.
انقدر با احساسات ملت بازی نکن برادر من

من گذاشتم عزیز ! به امضا مراجعه کنید جدید ترین فریمور اونه . . .

arshux
17-02-2010, 20:08
آقا آخر بهترین سرور برای gps چیه ؟(آدرسش)
این سوال قبلا هم کردم :
positioning methoods رو کدوم بزارم تا سریع تر وصل بشه ؟

دوست عزیز سلام !
بهترین سرور همون spul.nokia.com هست !
در ضمن positioning methods هم باید تیک همه رو بزرای الا بلوتوث . . .

goodarz_online
17-02-2010, 21:37
من گذاشتم عزیز ! به امضا مراجعه کنید جدید ترین فریمور اونه . . .

ممنون
ورژن 4 رو دارم
فکر کردم میخوای پنجمی رو بزاری:4:
دسسسسستت درد نکنه:8:

honeyme
18-02-2010, 09:04
arshux عزيز من يه سري براي خودم يه طرح زدم كه اگر نوكيا بر ميداشت گالري و منو گوشي رو هنگام چرخش به اين شكل در مي اورد و فضاي بيشتري ميداد به صفحه منو و گالري ، اونا رو قشنگ تر ميكرد
حالا كه ديدم دست به كار شدي و داري فيرم ور ر ودست كاري ميكني ببين ميتوني اين دوتا طرح رو پيادش كني

mohammad13d
27-02-2010, 11:11
arshux عزيز من يه سري براي خودم يه طرح زدم كه اگر نوكيا بر ميداشت گالري و منو گوشي رو هنگام چرخش به اين شكل در مي اورد و فضاي بيشتري ميداد به صفحه منو و گالري ، اونا رو قشنگ تر ميكرد
حالا كه ديدم دست به كار شدي و داري فيرم ور ر ودست كاري ميكني ببين ميتوني اين دوتا طرح رو پيادش كني

آقا اگه بشه این رو اجرایی کرد واقعا عالی میشه

ArAg27
27-02-2010, 15:13
اقاي arshux چيكار كنم كه ديكشنري گوشي درست بشه؟ مال من فارسي و بعضي وقت ها هم انگليسيش كار نميكنه.ممنون

mortal2007
27-02-2010, 21:14
سلام arshux عزيز
راستش مشکل قبلیم حل شد ولی الان وقتیکه برنامه Music Player را باز می کنم و می خوام Library رو Refresh کنم همونجا گیر میکنه و اصلا هیچ آهنگی رو اضافه نمیکنه
لطفا راهنمایی بفرمایید

ArAg27
28-02-2010, 14:41
سلام arshux عزيز
راستش مشکل قبلیم حل شد ولی الان وقتیکه برنامه music player را باز می کنم و می خوام library رو refresh کنم همونجا گیر میکنه و اصلا هیچ آهنگی رو اضافه نمیکنه
لطفا راهنمایی بفرمایید

مشكل از مموري بي كيفيت نوكياست كه روي گوشي هاش گذاشته.:55::55: من خودم از اين مشكلات داشتم رفتم يه مموري خوب خريدم حل شد. البته اگه فرمت كني مموري رو درست ميشه اما باز برميگرده بعد از چند وقت.:021:

zabih2000
28-02-2010, 23:44
سلام
من دانلود كردم وقتي خواستم فايل فشرده را باز كنم 90درصد كه باز شد ارور داد
براي اطمينان دوباره دانلود كردم و باز همين وضع بود
راه حل چيست