PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک سئوال فوری درباره آپدیت گوشی u9



romeo
21-02-2010, 14:19
سلام.....

دوستان من تاره کارم....

قصد آپدیت گوشی u9 یا فریمور معرفی شده در تاپیک زیر را دارم:

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=81467

اما سئوال من اینجاست که فریمور معرفی شده در این تاپیک برای بوت لودر ورژن 06.2A میباشد این در حالیست که ورژت بوت لودر گوشی من 06.23 میباشد.....


دوستان ممنون ممشم به من بگید که حالا من باید چی کار کنم و از کدوم فریمور باید استقاده کنم؟

MOJI3180
21-02-2010, 16:40
سلام romeo عزیز

شما فریمور را دانلود کن .

توش چند تا فایله که به ترتیب گفته شده باید فلش کنی .(برو به تاپیک اصلی اونجا گفتم دقیقا چی کار کنید حتی براتون بوت لودر 06.2a هم گذاشتم ، اگر تو پک دانلودی نبود )

مشکلی نیست . شما به ترتیب زیر عمل کن .
اول از همه بوت لودر bootloader 06.2A را روی گوشی فلش کنید تا بوت گوشی بشه 06.2A
2- سپس فایل noRSA را روی گوشی فلش کنید.
3- و در نهایت فریمور اصلی را فلش کنید.


1. Download the bootloader 06.2A
2. Download the R3Pebble files from the sticky post
3. FLash the bootloader 06.2A
4. Flash the noRsA file included in the monsterpack
5. Flash the monsterpack file


اینجا هم نحوه فلشه :
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=64291

romeo
21-02-2010, 16:46
سلام romeo عزیز

شما فریمور را دانلود کن .

توش چند تا فایله که به ترتیب گفته شده باید فلش کنی .(برو به تاپیک اصلی اونجا گفتم دقیقا چی کار کنید حتی براتون بوت لودر 06.2a هم گذاشتم ، اگر تو پک دانلودی نبود )

مشکلی نیست . شما به ترتیب زیر عمل کن .
اول از همه بوت لودر bootloader 06.2a را روی گوشی فلش کنید تا بوت گوشی بشه 06.2a
2- سپس فایل norsa را روی گوشی فلش کنید.
3- و در نهایت فریمور اصلی را فلش کنید.



اینجا هم نحوه فلشه :
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=64291

مرسی جناب مجتبی گرامی.....

خیلی محبت کردید که منو از دو دلی نجات دادید..

فقط یه سئوالی الان این فریموری که شما گذاشتید جدیدترین و بهترین فریمور برای u9 هست یا اینکه جدیدتر از اینم اومده؟

شرمنده مزاحم میشم..........

MOJI3180
21-02-2010, 16:52
خواهش میکنم عزیز

این جدیدترین فریمور این گوشی هست . یکی دیگه هم هست که نسخه روسی هست و بدرد ما نمی خوره چون اسکریپ تاش و چند تا از قسمت هاش کلا روسی هست ...


موفق باشید....

romeo
21-02-2010, 18:22
جناب مجتبی عزیز من بعد از اینکه گوشیمو با این فریمور آپدیت کردم میتونم اون پک فارسی مخصوص u9 که در این تاپیک (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=63296)هست رو هم بعد از آپدیت بریزم دیگه؟

مشکلی که نداره؟

MOJI3180
21-02-2010, 19:43
نه مشکلی نداره . میتونید .

romeo
22-02-2010, 12:26
سلام......من بلاخره گوشیمو آپدیت کردم......اما یه چیزی منو به شک انداخته......میشه بگید بعد از آپدیت چه تغییری تو گوشی ایجاد میشه؟...

من الان از کجا میتونم بفهمم که گوشیم با موفقیت آپدیت شده؟!!

اینم بگم که در مرحله ی اول که بوت لودر 06.2a رو فلش کرذم این پیغام در گوشی ظاهر شد:

bootloader 06.2a

err:a4.63.00.00.34

من گفتم شاید ارور باشه اما ادامه دادم به ترتیب norsa و فریمور اصلی رو هم رو گوشی فلش کردم............

اما حالا میخوام بدونم من ار کجا میتونم مطمئن بشم که گوشیم با موفقیت آپدیت شده؟

MOJI3180
22-02-2010, 12:48
سلام

خب شما برید تو تاپیک فریمور و عکس هاشو نگاه کنید و ببینید همونطوری هست یا نه .


کد زیر رو بزن ب تا ورژن فریمور s/w رو بده ببین چیه ؟


*#9999#

گوشی را به حالت بوت ببر بببین ورژن بوت لودر الان چیه ؟ باید 06.2a باشه .

در ضمن فلش فریمور حدود 15-20 دقیقه طول میکشه .

romeo
22-02-2010, 13:07
سلام

خب شما برید تو تاپیک فریمور و عکس هاشو نگاه کنید و ببینید همونطوری هست یا نه .


کد زیر رو بزن ب تا ورژن فریمور s/w رو بده ببین چیه ؟


*#9999#گوشی را به حالت بوت ببر بببین ورژن بوت لودر الان چیه ؟ باید 06.2a باشه .

در ضمن فلش فریمور حدود 15-20 دقیقه طول میکشه .

مجتبی جان تو تاپیک فریمور که عکسی نیس!....

بعدشم همین منو به شک انداحته که فلش فریمور سه چهار دقیقه بیشتر نشد..........

کد زدم ورژن sw اینه:

bobby0825_u9_magxcn

bp s/w version:

R6632_G_81.27.09R

در حالت بوت لودر هم منویسه:

norsa boot

06.2a


جناب مجتبی چیزی که منو به شک انداخته یکی اینه که عمل فلش سه چهار دقیقه بیشتر طول نکشید

من یه جا خوندم که با فلش کرن یه سری برنامه های سیستمی به گوشی اضافه میشه...

من همچین برنامه ای ندیدم..میشه اسم برنامه ای که اضافه میشه رو بگید؟

کلآ چه راهی هست که من مطمئن بشم گوشیم درست وکامل آپ شده؟...

MOJI3180
22-02-2010, 13:19
سلام
bobby_u9_magxn که اسم سازنده هست که کاملا درسته و نشون میده که گوشی یه چیزایی رو گرفته .

خب . بوت لودر هم norsa شده و همچنین ورزنش هم شده 062a
ولی گوشی کاملا آپ نشده . باید در انتهای کار در پینجره برنامه rsd lite همونطور که قبلا لینک آموزش فلش رو دادم بزنه pass

. من عکس ها رو میبینم حالا نمیدونم چرا شما نمیبیند. اینجا هم باز میذارمش ببینیت اونارو . اگه باز ندید بگید تا توی خود سرور موبایلستان آپلودشون کنم .

ولی اگه 3-4 دقیقه طول کشیده شما باید گوشی رو باز فلش کنی. فقط با فریمور . دیگه لازم نیست بوت لودر و فایل norsa رو فلش کنی .

دقت کن که باتری وفل شارژ باشه و بهتره از ویندور xp استفاده کنی . درایور هم حتما روی کامپیوتر نصب کنی

http://img219.imageshack.us/img219/6907/homen.png

http://img197.imageshack.us/img197/6310/mainmenua.png

http://img233.imageshack.us/img233/6136/mbmultisel.png

http://img233.imageshack.us/img233/7397/mbsysstatus.png


در ضمن میتونید این دفعه این ورژن رو تست بزنید که نسخه 3.2 هست . قبلی 3 بود . خودم اطلاع نداشتم ولی الان که نگاه کردم دیدم اونو اپدیت کردند .

http://www.mediafire.com/?wagcfdncxix



Functions:
a. New version of MagicBox (faster than the old one!)
b. MpkgBox 2.0 Pro included, too. (Comes with full function, and free to all.)
c. 7-zip included, able to open almost all types of compressed files.
ch. Engineering mode enabled(not recommended to use it if you're a normal user.)
d. FTP access function
e. SWAP supported (MGX application needed)
f. Full access for all JAVA applications
g. Run .lin .sh files with a simple click
h. View .txt .cfg .chm .ini .conf .c .cc .cpp .h .hh .java .lng .desktop .log files with a simple click, too!
i. MGS theme install supported
j. SIMless powering up enabled
k. Showing album pic when playing with min. mode
l. added some more animations of the external display
m. theme CHARM included, fixed the theme OXYGEN and the third/sixth theme deleted
n. added 'SuperSetting'(In Settings), for changing the ext. display screen saver, poweron display, menu type, ooxx....
o. Engineering function added.(in Settings)

romeo
22-02-2010, 13:26
بله ویندوزم ویستا بود و آخر کار بعد از اینکه گوشی ریستارت میشد و برنامه ی rds صد درصد را نشان میداد ویندوز ارور میداد و اتومات برنامه را میبست.........

پس میرم سراغ نصب فریمور جدید اینبار با ویندوز اکس پی...مرسی مجتبی جان.......

MOJI3180
22-02-2010, 13:31
انشاالله که ایندفعه درست آپدیت بشه
یادت باشه که از جدیدترین برنامه rsdlite هم استفاده کنی فکر کنم الان 4.5.7 باشه .

johnypersian
22-02-2010, 14:01
ممنون از مجتبی عزیز . فقط چند تا نکته. یکی اینکه rsdlite بعضی مواقع اون pass رو نشون نمیده و شما بعد از مدتی که گذشت اگه دیدین pass ظاهر نشد عیبی نداره جدا کنین. یه نکته ی دیگه همونطور که مجتبی جان گفتن میتونین از آخرین ورژن استفاده کنین اما در صورتی که فیرمویر stock دیگه ای رو قبل از این فلش نکرده باشین. نکته ی آخر به خاطر سرعت پایین این فیرمویر شما مجبورین سی پی یو و swap فعال کنین که به نظر من همون فلش کردن stock و بعد pinkmod به این ارجحیت داره !

romeo
22-02-2010, 14:22
ممنون از مجتبی عزیز . فقط چند تا نکته. یکی اینکه rsdlite بعضی مواقع اون pass رو نشون نمیده و شما بعد از مدتی که گذشت اگه دیدین pass ظاهر نشد عیبی نداره جدا کنین. یه نکته ی دیگه همونطور که مجتبی جان گفتن میتونین از آخرین ورژن استفاده کنین اما در صورتی که فیرمویر stock دیگه ای رو قبل از این فلش نکرده باشین. نکته ی آخر به خاطر سرعت پایین این فیرمویر شما مجبورین سی پی یو و swap فعال کنین که به نظر من همون فلش کردن stock و بعد pinkmod به این ارجحیت داره !

منظورتون از فلش stock و pinkmod چیه؟!

MOJI3180
22-02-2010, 15:46
ممنون از جانی عزیز

romeo عزیز منظور از جانی اینه که میتونید از این فریمور استوک (اصل و بدون مد که کمپانی عرضه میکنه) استفاده کنید و بعدش خودتو اونو با برنامه pinkmod تا حدودی مدنیزه کنید تا قابلیت اجرای برنامه های mgx را داشته باشه .

ولی شما اگر این فریموری که من لینک دادم رو فلش کنید خودش تمام قابلیت ها رو داره و لی اینجوری که جانی عزیز میگند سرعتش کمه. البته برای رفع مشکل سرعت هم باید برنامه swap رو توی گوشی فعال کنید که اگر شما گوشی را فلش کردی بگو تا من برنامه های اختصاصی swap , cpu این فریمور روبراتون آپلود کنم تا مشکل سرعت رو نداشته باشید .

romeo
22-02-2010, 16:19
خب من گوشی رو با فریمور ورژن جدیدی که جناب مجتبی گل گذاشتند آپدیت کردم...به نظرم دیگه موفقیت آمیز بود....

الان ورزن sw گوشی به ترتیب زیره:


AP s/w version:


bobby0825_u9_magxcn

BP s/w version:

R6632_G_81.27.09R


ورژن بوت لودر هم اینه:

06.2A



در ضمن در قسمت زبان گوشی هم زبان انگلیسی و چینی موجوده............

مجتبی جان با این تفاسیر آپدیت گوشی موفقیت آمیز بوده دیگه نه؟؟

خب حال به نظرم سرعت گوشی یه نمه اومده پایین...

حالا وسه سرعت چی کار کنم؟


همین جا لازمه که یه تشکر ویژه از جناب مجتبی بکنم که قدم به قدم منو راهنمایی کردن و بدون هیچ چشمداشتی به من هم یاد دادند که چی کار باید بکنم....مرسی مجتبی عزیز:6:

MOJI3180
22-02-2010, 16:47
خواهش میکنم گل پسر
کاری که نکردم وظیفم هست .
خب اگه می بینید گوشی متفاوت شده پس موفقیت آمیز بده . گوشی الان باید از نظر ظاهری و اسکین و برنامه ها کلا فرق کرده باشه .
من براتون تصاویر رو میذارم خودتون ببینید. بایدmagicbox داشته باشه .

واسه سرعت :

این برنامه Cpu frequency را بگیر و روی گوشی نصبش کن . فرمتش mgx هست .
http://www.mediafire.com/?d2m0igqzzrn
مقدارش رو بذار روی 523

برنامه Swap Manager
http://www.mediafire.com/?zwqxrwytryy

این برنامه رو هم نصب کن. توضیحات خارجکیش رو اینجا میذارم که بهشون دقت کن .



a. When the Swap (supported from mod 1.3) is enabled, do not connect your Phone to PC using memory-card mode. This may cause the phone to freeze.
b. When setting the Swap size, please note that the number you're entering is the number of how many times of 16.
Example: If you wish to have a Swap of 128 MB, please enter 8, as 8*16=128.
c. If you wish to autorun your Swap, enter the Swap manager and select create autorun file. After that, enter the folder "Unrecognisable Files" of your phone memory, move the file called "Swap" to a folder called "autorun" on your memory card.
Example: Phone memory >> unrecognisable files >> file called Swap ----- move to ----- memory card >> autorun >> put the file here
d. The mem-card speed must be 66x (Class4) up in order that you can have a better Swap. (You know what will happen when Windows is using hard disk as it's virtual memory....)


این دو برنامه رو داشته باشین که مختص سرعته که اگر جانی عزیز که خودش این گوشی رو داره و بیاد توضیح تکمیلی در مورد این برنامه ها و فیت کردن اونا رو بطور دقیق بده خیلی بهتره .

البته شما فعلا اینا رو نصب کن و با توجه به توضیحات بالا عمل کن .

انشاالله فردا صبح من برنامه های این فریمور رو براتون تو سایت میذارم (البته خیلی نیست ). البته شما میتونید اکثر برنامه های گوشی zn5 رو هم روی گوشی اجرا کنید . برنامه گوشی zn5 هم در بخش نرم افزار ها هست .

سوالی بود در خدمتم....

johnypersian
22-02-2010, 16:53
خب حال به نظرم سرعت گوشی یه نمه اومده پایین...

حالا وسه سرعت چی کار کنم؟




واستون سه تا فایل آپلود کردم و توضیح میدم :

http://www.4shared.com/file/130221232/402c03f/Swap20.html

این فایل همون swap رو فعال میکنه یعنی رم رو افزایش میده (اگه نیاز نداشتین حتما غیر فعال کنین چون swap به مرور زمان مموری رو خراب میکنه )

http://www.4shared.com/file/227377822/6d97574/_2__aicpu_mgx_rejoice_EN.html

http://www.4shared.com/file/227377927/7771ebcc/_2__autocpuRU.html

این دوتا هم واسه تغییر سرعت cpu هست که البته اولی یه کنترل هوشمند میکنه (خودش وقتی نیاز نباشه سرعت رو کم میکنه )
اگه با نصبشونم مشکل دارین راححتترین کار اینه که اینا رو با نرم افزاری مثل winrar,winzip,7zip,... محتویاتشونو extract کنین توی پوشه ی mpkgbox داخل مموری کارت و بعد از داخل mpkgbox اجراشون کنین.

ویرایش : مجتبی جان من شرمندم داشتم فایلا رو آپلود میکردم این صفحه ی ارسال پست باز بود دیگه ندیدم پست شما رو. واسه cpu speed که وقتی برنامه ها رو اجرا کنین میبینین که نوشته 133mhz,266mhz,399mhz,532mhz این همون سرعتی هست که میتونین انتخاب کنین . این برنامه ها تا وقتی که گوشی رو ریستارت نکنین cpu رو لاک میکنن روی اون سرعت . اگه بخواین همیشگی باشه باید یه autorun واسش بذارین.
در مورد swap هم فقط همین که گزینه ی اول روی فون مموری swap رو فعال میکنه (که علی رغم اینکه phone memory سرعت بالاتری داره اصلا و ابدا روش swap ایجاد نکنین ) و گزینه ی دوم روی مموری کارت اجرا میکنه . و گزینه ی ایجاد autorun هم که سومیه .واسه غیر فعال کردن هم که همون مسیرا رو برین(بازم تاکید کنم اگه مشکلی ندارین با سرعت swap رو فقط واسه بازیهایی که نیازه فعال کنین و بعد دوباره غیر فعال کنین )

romeo
22-02-2010, 17:19
خواهش میکنم گل پسر
کاری که نکردم وظیفم هست .
خب اگه می بینید گوشی متفاوت شده پس موفقیت آمیز بده . گوشی الان باید از نظر ظاهری و اسکین و برنامه ها کلا فرق کرده باشه .
من براتون تصاویر رو میذارم خودتون ببینید. بایدmagicbox داشته باشه .

واسه سرعت :

این برنامه Cpu frequency را بگیر و روی گوشی نصبش کن . فرمتش mgx هست .
http://www.mediafire.com/?d2m0igqzzrn
مقدارش رو بذار روی 523

برنامه Swap Manager
http://www.mediafire.com/?zwqxrwytryy

این برنامه رو هم نصب کن. توضیحات خارجکیش رو اینجا میذارم که بهشون دقت کن .




این دو برنامه رو داشته باشین که مختص سرعته که اگر جانی عزیز که خودش این گوشی رو داره و بیاد توضیح تکمیلی در مورد این برنامه ها و فیت کردن اونا رو بطور دقیق بده خیلی بهتره .

البته شما فعلا اینا رو نصب کن و با توجه به توضیحات بالا عمل کن .

انشاالله فردا صبح من برنامه های این فریمور رو براتون تو سایت میذارم (البته خیلی نیست ). البته شما میتونید اکثر برنامه های گوشی zn5 رو هم روی گوشی اجرا کنید . برنامه گوشی zn5 هم در بخش نرم افزار ها هست .

سوالی بود در خدمتم....


ای وای نه.........:55:


مجتبی جان الان گوشی من بعد از آپدیت اصلآ این شکلی نیست!..منوهاش اصلآ این شکلی نیست...همون ظاهر قبلی رو داره..........

پس چرا اینطوری شد؟...

آپدیت به نظرم درست انجام شد..آخرش هم پیغام please manually power this phone on رو داد که طبق راهنمایی شما گوشی رو جدا کردم و باتریشو چند ثانیه خارج کردم و گذاشتم و دوباره کابل وصل کردم که بعدش پیغام finished pass ظاهر شد.........الان برنامه magicbox pro و mpkgbox2 pro هم تو قسمت office tools هست............

وقتی هم میرم تو magicbox pro وقتی میخوام خارج شم ازم کد میخواد...شماره imei گوشیمو میده میگه کدش وارد کن.................

پس چرا منوش و تصویر پس زمینش این شکلی نیست؟


مثل اینکه قسمت نیست ما گوشیمونو آپدیت کنیم............

MOTO MAN
22-02-2010, 17:20
راستی طبق گفته های جانی جان بازم تاکید می کنم از swap تا جایی که امکان داره استفاده نکنید.


چون یه ممموری دو گیگ گذاشت رو دستم روی a1200 یکی صد در میون شناخته می شد:4:

MOJI3180
22-02-2010, 17:41
برو به قسمت اسکین ها شاید این تصویر از یک اسکین دیگه هست . نگران نباش . اسکین مهم نیست که . میتونی خودت بهش اضاف کنی ولی اینجوری که میگی باید درست فلش شده باشه .magicbox pro و mpkgbox2 pro هم که داره .
نصویر زیر رو ببینم . این نوشته ها رو هم بخون .


MAGICBOX-MULTIPLE SELECTION ENABLED FOR FREE USERS - MAGICBOX-PHONE STATUS

http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=352558&stc=1&d=1266849519
MAGICBOX-EXIT NOTICE (can skip it with a simple click of the center key or wait 2 seconds.)


جانی عزیز هم الان کمکت میکنه .....:001:

romeo
22-02-2010, 17:48
مجتبی جان پوشیه ی اسکین ها خالی هستش....


بعدشم وقتی وارد magicboxpro میشم میخوام خارج شم ازم کد میخواد.....imsi گوشی رو میده میگه کدش رو وارد کن..به نظر میاد رجیستر نشده باشه...........



مجتبی من میگم اصلآ یه کاری کنیم...بیام فریمورش با فریمور اورجینال خود موتورولا آپدیت کنم................ولی مسئله اینجاست که بوت لود اولیه گوشی من 06.23 بود که بعد از فلش اون به 06.2a تغییر کرد...

الان میتونم فریمورش از سایت خود موتورولا یعنی با فریمور اورجینال آپدیت کنم؟

MOJI3180
22-02-2010, 17:54
به نظرم این طوری نشه بر گردونیش. باید برم سرچ کنم .

راستی شما گوشی را بعد از فلش مستر ریست کردی ؟ ریست نه ها ! مستر ریست .
Recommended to do a master reset after flashing the phone.

اینطوری که در توضیحات فریمور نوشته شده این نسخه ریجستر شده و free هست . حالا به عکس بالا هم سه توجهی کن شاید اینجوری مشکلت حل بشه . شما یک مستر ریستش کن اگه نکردی .

romeo
22-02-2010, 17:55
با چه کدی مستر ریست کنم؟

MOJI3180
22-02-2010, 18:05
معمولا 1234 هست .

romeo
22-02-2010, 18:11
مستر ریست هم کردم کدش هم 6 تا صفر بود.......


اما فرقی نکرد مجتبی عزیز.........

خودم دیگه خسته شدم......ببینم میشه با فیرمور اورجینال خود موتورولا آپ کرد یا نه...

مجتبی جان بازم ازت ممنونم...........

جانی عزیز هم مرسی اگه راه حلی داشتی ممنون میشم بگی...

از همتون تشکر میکنم...........

MOJI3180
22-02-2010, 18:18
اگه من جای شما بودم یکبار دیگه فلشش میکردو البته نه الان که خسته هستید .

مگه الان مشکل گوشی چیه که میخواهید اونو برگردونید به فریمور اصلی . اگه از نظر شکل و شمایل مثل اورجینال هست خب ولش کن همن طور باشه .

درضمن این نوشته ها هم پایین ورژن جدید بود که در حالی که در بالا ی تاپیک گفته بودند free هست و لی اینو گفتند .


3. Just put the MGX files in whatever place you want and install it with a click. The installed applications will be shown in the MagicBox
4. If you have registered the Mpkgbox or Magicbox before, there's no need to register(pay) again. Just enter the same SN and that's all.

Bluetooth man
22-02-2010, 18:42
سلام علیکم

به نظر من گوشی درست فلش شده . حالا اینکه magicbox اون ریجستر نشده باشه زیاد مهم نیست . هر چند که میتونید ورژن رایگان اونو که فکر کنم با گوشی zn5 هم یکی هست رو روی گوشی نصب کنید .

2- شما الان گوشیتون خیلی امکانات بیشتری داره . به ویژگی ها توجه کنید . حالا از 2 صرف نظر کنید .



Functions:
a. New version of MagicBox (faster than the old one!)
b. MpkgBox 2.0 Pro included, too. (Comes with full function, and free to all.)
c. 7-zip included, able to open almost all types of compressed files.
ch. Engineering mode enabled(not recommended to use it if you're a normal user.)
d. FTP access function
e. SWAP supported (MGX application needed)
f. Full access for all JAVA applications
g. Run .lin .sh files with a simple click
h. View .txt .cfg .chm .ini .conf .c .cc .cpp .h .hh .java .lng .desktop .log files with a simple click, too!
i. MGS theme install supported
j. SIMless powering up enabled
k. Showing album pic when playing with min. mode
l. added some more animations of the external display
m. theme CHARM included, fixed the theme OXYGEN and the third/sixth theme deleted
n. added 'SuperSetting'(In Settings), for changing the ext. display screen saver, poweron display, menu type, ooxx....
o. Engineering function added.(in Settings)


شما چند تا از این ویژگی ها رو تست کن معلومه که گوشی چی شده دیگه . خیلی هم سخت نگیر دنیا میگذره .....

romeo
22-02-2010, 18:48
سلام علیکم

به نظر من گوشی درست فلش شده . حالا اینکه magicbox اون ریجستر نشده باشه زیاد مهم نیست . هر چند که میتونید ورژن رایگان اونو که فکر کنم با گوشی zn5 هم یکی هست رو روی گوشی نصب کنید .

2- شما الان گوشیتون خیلی امکانات بیشتری داره . به ویژگی ها توجه کنید . حالا از 2 صرف نظر کنید .



Functions:
a. New version of MagicBox (faster than the old one!)
b. MpkgBox 2.0 Pro included, too. (Comes with full function, and free to all.)
c. 7-zip included, able to open almost all types of compressed files.
ch. Engineering mode enabled(not recommended to use it if you're a normal user.)
d. FTP access function
e. SWAP supported (MGX application needed)
f. Full access for all JAVA applications
g. Run .lin .sh files with a simple click
h. View .txt .cfg .chm .ini .conf .c .cc .cpp .h .hh .java .lng .desktop .log files with a simple click, too!
i. MGS theme install supported
j. SIMless powering up enabled
k. Showing album pic when playing with min. mode
l. added some more animations of the external display
m. theme CHARM included, fixed the theme OXYGEN and the third/sixth theme deleted
n. added 'SuperSetting'(In Settings), for changing the ext. display screen saver, poweron display, menu type, ooxx....
o. Engineering function added.(in Settings)

شما چند تا از این ویژگی ها رو تست کن معلومه که گوشی چی شده دیگه . خیلی هم سخت نگیر دنیا میگذره .....

بله این امکانات تو گوشی هست...مثل SuperSetting و Engineering mode...

ولی آخه چیزی که باعث شک شد اینه که منوی گوشی هیچ شباهتی با عکسایی که جناب مجتبی گذاشت نداره..........

یعنی پس درست آپ شده؟

خیلی خب اگه درست آپ شده که آره دیگه کافیه...

ممنون

Bluetooth man
22-02-2010, 19:06
مطمئن باش درسته . منم بعضی از وقت ها که گوشی رو فلش میکردم این جوری میشد .
حالا به نظر منم اگه فلشش کنی باید اسکین ها هم درست بشه ولی فعلا نمیخواد. خودت برو تو بخش اسکین ها چند تاا سکین توپ دانلود کن بریز روی گوشی .

فکر کنم با این روش ها هم بتونی اسکین بریزی روی گوشی

http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=72388

http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=63145

http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=89781

اگه نشد به این روش برو .

http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=76084


اقابلیت n خیلی باحاله که میشه تصویر بیرونی گوشی رو عوض کرد . مجتبی چند تا تصویر بیرونی u9 داره که ازش درخواست دارم بذارتش . چون قبلا چند تاش رو بران بلوتوث کرده بود که خودش گفت مال u9 هست .

Bluetooth man
22-02-2010, 19:24
مطمئن باش درسته . منم بعضی از وقت ها که گوشی رو فلش میکردم این جوری میشد .
حالا به نظر منم اگه فلشش کنی باید اسکین ها هم درست بشه ولی فعلا نمیخواد. خودت برو تو بخش اسکین ها چند تاا سکین توپ دانلود کن بریز روی گوشی .

فکر کنم با این روش ها هم بتونی اسکین بریزی روی گوشی

http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=72388

http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=63145

http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=89781

اگه نشد به این روش برو .

http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=76084


اقابلیت n خیلی باحاله که میشه تصویر بیرونی گوشی رو عوض کرد . مجتبی چند تا تصویر بیرونی u9 داره که ازش درخواست دارم بذارتش . چون قبلا چند تاش رو بران بلوتوث کرده بود که خودش گفت مال u9 هست .

johnypersian
22-02-2010, 19:56
ماشاالله بچه ها چقدر رفتین جلو توی 1 ساعت :) آقا مطمئن باش درست فلش شده نگران نباش اصلا. اون تم هم تم meizu style هست واسه همین اینجوریه. magicbox pro و magicbox رایگان نیستن واسه همین اون میاد واسه رجیستر اما mpkgbox رایگانه. در مورد تم ها هم که گفتین خالیه نه اینجوری نیست. شما روی اون تم اصلی بزنین و بعد edit و بعد اونجوری بقیه ی تم ها میاد نمیدونم منظورمو درست فهمیدین یا نه اما توی صفحه ی اصلی نمیاد تم ها باید روی تم اصلی بزنین و بعد اونو عوض کنین. اگه بخواین به فیرمویر اورجینال هم برگردین هیچ عیبی نداره که الان norsa کردین فقط دیگه باید فیرمویر اورجینال همین بوت لودر رو بگیرین!!!! منظورم اینه که دیگه کاری به بوت لودر قبلی نداشته باشین اما منم با آقا مجتبی موافقم دیگه حالا یه مدت بذارین این باشه (شرمنده نبودم که جواب بدم دیر شد)


ویرایش: راستی فقط باید حواستون باشه اون فیرمویر stock که میگیرین locked نباشه و از سایت موتو هم آپدیت نکنین.

romeo
22-02-2010, 20:36
ماشاالله بچه ها چقدر رفتین جلو توی 1 ساعت :) آقا مطمئن باش درست فلش شده نگران نباش اصلا. اون تم هم تم meizu style هست واسه همین اینجوریه. magicbox pro و magicbox رایگان نیستن واسه همین اون میاد واسه رجیستر اما mpkgbox رایگانه. در مورد تم ها هم که گفتین خالیه نه اینجوری نیست. شما روی اون تم اصلی بزنین و بعد edit و بعد اونجوری بقیه ی تم ها میاد نمیدونم منظورمو درست فهمیدین یا نه اما توی صفحه ی اصلی نمیاد تم ها باید روی تم اصلی بزنین و بعد اونو عوض کنین. اگه بخواین به فیرمویر اورجینال هم برگردین هیچ عیبی نداره که الان norsa کردین فقط دیگه باید فیرمویر اورجینال همین بوت لودر رو بگیرین!!!! منظورم اینه که دیگه کاری به بوت لودر قبلی نداشته باشین اما منم با آقا مجتبی موافقم دیگه حالا یه مدت بذارین این باشه (شرمنده نبودم که جواب بدم دیر شد)


ویرایش: راستی فقط باید حواستون باشه اون فیرمویر stock که میگیرین locked نباشه و از سایت موتو هم آپدیت نکنین.


مرسی...مرسی....

دقیقآ وقتی روی تم گزینه ی ادیت رو انتخاب کردم , اسکینهای دیگه هم اومد که meizu style هم توش بود...

آقا یک دنیا ممنون که منو مطمئن کردید که اپدیتم موفقیت آمیز و کامل بوده.........

قربون همه ی شما عزیزان که تو این دو روزه منو کمک کردید.......


خیلی آقایید............

MOJI3180
22-02-2010, 21:04
بسیار عالی و خوب . خوب بالاخره romeo عزیز هم موفق شد .
یک تاپیک کامل برای آپدیت گوشی u9

با تشکر از تمام دوستان عزیز

MOJI3180
23-02-2010, 05:47
http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=93561
این تصاویر متحرک

Bluetooth man
23-02-2010, 09:09
بابت اجابت درخواست ما هم ممنون مجتبی خان!


http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=93561
این تصاویر متحرک
-----------------------------------------------------------------------
اینم دو فریمور استوک برای محض احتیاط !:003:

R6632_G_81.27.0ER_LP0039A_GSJPICOFNRTFR: UNLOCKED; Retail French; Language Pack 0039A (http://rapidshare.com/files/196900854/R6632_G_81.27.0ER_LP0039A_GSJPICOFNRTFR.rar)

R6632_G_81.27.05R_LP0021_GSJPICOAPTHRET: UNLOCKED; Retail Thai; Language Pack 0021 (http://rapidshare.com/files/179627744/R6632_G_81.27.05R_LP0021_GSJPICOAPTHRET.rar)

romeo
23-02-2010, 16:41
بابت اجابت درخواست ما هم ممنون مجتبی خان!


-----------------------------------------------------------------------
اینم دو فریمور استوک برای محض احتیاط !:003:

R6632_G_81.27.0ER_LP0039A_GSJPICOFNRTFR: UNLOCKED; Retail French; Language Pack 0039A (http://rapidshare.com/files/196900854/R6632_G_81.27.0ER_LP0039A_GSJPICOFNRTFR.rar)

R6632_G_81.27.05R_LP0021_GSJPICOAPTHRET: UNLOCKED; Retail Thai; Language Pack 0021 (http://rapidshare.com/files/179627744/R6632_G_81.27.05R_LP0021_GSJPICOAPTHRET.rar)

مرسی عزیز....


یه وقت شاید خواستم فریمور با فلش استوک آپ کنم...ممنونم...

فقط این فریمورا به بوت لودر ورژن 06.2a میخورند؟

چون بوت لودر من اولش ورژن 06.23بود که به 06.2a بعد از فلش تغییر پیدا کرده...

آیا به 06.2a میخورند؟

MOJI3180
23-02-2010, 17:22
سلام مجدد

خدا اون روز رو نیاره !!!
اگه مصمم به فلش فریمور استوک شدید اطلاع بدید تا چکش کنم ولی به نظرم باید درست باشه.

romeo
23-02-2010, 17:45
ورژن flex که مهم نیستش؟

الان مثلآ این فریموری که جناب بلوتوث گذاشتند یعنی R6632_G_81.27.0ER_LP0039A_GSJPICOFNRTFR: UNLOCKED; Retail French; Language Pack 0039A (http://rapidshare.com/files/196900854/R6632_G_81.27.0ER_LP0039A_GSJPICOFNRTFR.rar)

فلکس ورژنش هست GSJPICOFNRTFR: (http://rapidshare.com/files/196900854/R6632_G_81.27.0ER_LP0039A_GSJPICOFNRTFR.rar)



الان من دارم اینو دانلود میکنم:

R6632_G_81.27.0ER_LP0034A_GSJPICOFNRTMES: Unlocked; Retail Middle-eastern; Language Pack 0034A

آیا باید فلکس ورژنش هم با گوشی من یکی باشه؟

MOJI3180
23-02-2010, 18:23
نه فلکس مهم نیست و مهم همون بوت لودره .

اینی که شما داری دانلود میکنی از نظر ورژن با اونی که بلوتوث من گذاشند فرقی نمیکنه ولی مال شما پک فارسی رو مستقیما داره .



حالا چرا اینقدر عجله . عجله کار شیطونه ها !!:003:

ویرایش : الان ورژن s/w گوشی چیه ؟

romeo
23-02-2010, 18:49
نه فلکس مهم نیست و مهم همون بوت لودره .

اینی که شما داری دانلود میکنی از نظر ورژن با اونی که بلوتوث من گذاشند فرقی نمیکنه ولی مال شما پک فارسی رو مستقیما داره .



حالا چرا اینقدر عجله . عجله کار شیطونه ها !!:003:

ویرایش : الان ورژن s/w گوشی چیه ؟

مجتبی جان الان ورژن گوشی به ترتیب زیره:


AP s/w version:


bobby0825_u9_magxcn

BP s/w version:

R6632_G_81.27.09R

ورژن بوت لودر هم اینه:

06.2A

پس میتونم R6632_G_81.27.0ER_LP0034A_GSJPICOFNRTMES: Unlocked; Retail Middle-eastern; Language Pack 0034A رو بریزم تو گوشیم دیگه؟

MOJI3180
23-02-2010, 19:48
آره عزیز میتونی . مشکلی نداره .

ولی بهتره اینو روی گوشی فلش کنی .
http://rapidshare.com/files/170581706/R6632_G_81.27.09R_LP004DB_GSJPICOHKGEN.rar