PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ریموت کنترل دستگاه های دیجیتال | qtirreco v0.3.1-1



m81ak
04-03-2010, 11:45
سلام
نمی دونم کسی قبلا با این ریموت کنترل مزخرفی که الان می خوام بگم کار کرده یا نه، ولی این تنها کنترلی بود که من پیدا کردم که از اینفرارد دستگاه استفاده می کنه.

اول بگم که خیلی بی ریخته و با اونی که روی گوشی های symbian دیده بودیم زمین تا آسمون متفاوته.

ضعف هاش:
1- بی ریخت
2- خودتون باید بگین چه کلیدهایی رو می خواین و اونا رو مرتب کنین
3- هر دستگاهی رو که می خواین مثلا فرض کنید کنترل LCD SAMSUNG، خب باید مدل کنترلش رو پیدت کنید و بهش بگین دانلودش کنه، خودش کنترل ها رو از اول نداره
4- از اون اولیم که گفتم بی ریخت تره

برتری های این برنامه
1- کار می کنه، توپم کار می کنه

خب بریم سراغ برنامه:

اسم برنامه:
qtirreco
آدرس شرکتش (البته اینترنتیش):
http://irreco.garage.maemo.org/

----------------------------
اگه برنامه رو توی application manager پیدا نکردین مخزن extras-devel رو به مخازنتون اضافه کنین. اینجا گفته چجوری:

http://www.nokian900applications.com...or-nokia-n900
----------------------------

http://www.pocket.at/maemo/wp-content/uploads/2009/12/qtirreco.jpg

خب وقتی رفتین تو برنامه اول باید یه تم دانلود کنین که شکل کلیدهاتون اون شکلی شه، در حقیقت شکل کلیدها متفاوت خواهد بود و سایزشون توی همه تم ها یکسانه

برید توی Theme Manager و Databaase رو انتخاب کنین و یه تم انتخاب و دانلود کنین، من تم Modern رو چک کردم و کار می کرد

حالا برید سراغ دانلود ریموت.
برید توی Download Remote و یه ریموت دانلود کنین
مثلا LCD Samsung اینجوریه:
حرف S رو بیارید، توی قسمت Manufacturers ،حالا samsung رو بیارید و سپس مدل ریموت رو، مثلا BN59-00937A ، حالا می گه چه کلیدهایی رو می خوای، مثلا
menu,mute,num_0,num_1,num_2,num_3,...,on/off,p+,p-,ok
اینارو که احتیاج داری انتخاب می کنی

تمام

حالا می خوای ریموتتو بیاری، میری توی select remote و انتخابش می کنی
اگه بخوای می تونی کلیدها رو هر جور می خوای بچینی
برای اینکار edit remote رو می زنی و اونارو جابجا می کنی، حتی روی هم می تونی بذاریشون

اینم screenshot از گوشی خودم:
http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=367001&stc=1&d=1267693247

همین
:26:

اگه خوشتون نیومد از مطلبی که گفتم گزینه تنفر نداره اینجا، شرمنده.

fahd
11-03-2010, 20:40
سلام .من این برنامه رو توی گوشیم دارم توپه توپه.یاد 6600 افتادم:020:

package
13-04-2010, 11:39
با عرض سلام و خسته نباشید برای این تاپیک های با حالتون
من نرم افزار qtirreco که میخوام نصب کنم یه error میده که یکسری فایل نیاز داره به عنوان مثال:
libqt4_corc
libqt4_dbks
و.....
راه حلش چیه ؟
دوم اینکه آیا بربای استفاتده از این نرم افزار باید حتما به اینترنت وصل بشیم یا به صورت offline هم کار میکنه؟
ممنون میشم کمکم کنید

m81ak
13-04-2010, 18:08
سلام دوست عزیز
خداییش در مورد ارورش نمی دونم چیكا میشه كرد.من این برنامه رو بدون مشكل نصب كردم ولی می دونم چی می گی.چون خودم توی یه سری برنامه ها به چنین اروری برخورد كردم.
اما در مورد سوال دومت.اگه ریموتی رو دانلود كنی دیگه روی گوشیت میمونه

javad71
13-04-2010, 20:31
سلام به همه
با n900 میشه mms فرستاد؟
ممنننوووووووووووون

alma3
13-04-2010, 23:04
سلام به همه
با n900 میشه mms فرستاد؟
ممنننوووووووووووون

سلام.
بله دوست گرامی.
برای این کار باید برنامه fMMS رو از مخازن گوشی نصب کنید.

N900
13-04-2010, 23:27
سلام ، کمک میخوام یکی لطف کنه و کمکم کنه !
وقتی این برنامه رو نصب کردم یه سری عکس که مال دکمه های ریموت بوده به گالری عکس هام تو گوشی اضافه شدن خوب ؟ بعد من هواسم نبود و زدم همه او هارو پاک کردم ، میه یکی او عکس هارو بهم بده ! ممنون میشم ! الان ریموت تا اون عکس ها نباشه کار نمیکنه همش ارور میده ، ممنون میشم .

N900
17-04-2010, 19:23
سلام ، کمک میخوام یکی لطف کنه و کمکم کنه !
وقتی این برنامه رو نصب کردم یه سری عکس که مال دکمه های ریموت بوده به گالری عکس هام تو گوشی اضافه شدن خوب ؟ بعد من هواسم نبود و زدم همه او هارو پاک کردم ، میه یکی او عکس هارو بهم بده ! ممنون میشم ! الان ریموت تا اون عکس ها نباشه کار نمیکنه همش ارور میده ، ممنون میشم .
آخه یکی نیست به داد من بیچاره برسه !؟ :17::020:

m81ak
17-04-2010, 23:13
دوست عزیز، چرا برنامه رو remove نمی کنی و دوباره نصب کنی؟

N900
18-04-2010, 12:27
دوست عزیز، چرا برنامه رو remove نمی کنی و دوباره نصب کنی؟
سلام ممنون که جواب دادی ! ولی چند بار این کار رو کردم ولی حل نشد ، ولی بلاخره فهمیدم مشکل از کجا بود ! رفتم یه تم واسش دانلود کردم و بعد خوب شد >
دوستان یه 10 - 12 تایی تم داره که هر کس به سلیقه خودش میتونه دانلود و جایگذین کنه .

ata_n900
12-05-2010, 12:41
مشكل اینه كه بیشتر كنترل ها رو نداره.مثلا تلویزیون viera ی ما.

aghazal2
15-05-2010, 15:07
سلام.
بله دوست گرامی.
برای این کار باید برنامه fmms رو از مخازن گوشی نصب کنید.

من نمیدونم این مخازن که میگید کجای گوشیه ومن چطوری باید برم داخلشون..؟

Amir.A
15-05-2010, 18:34
با عرض سلام و خسته نباشید برای این تاپیک های با حالتون
من نرم افزار qtirreco که میخوام نصب کنم یه error میده که یکسری فایل نیاز داره به عنوان مثال:
Libqt4_corc
libqt4_dbks
و.....
راه حلش چیه ؟
دوم اینکه آیا بربای استفاتده از این نرم افزار باید حتما به اینترنت وصل بشیم یا به صورت offline هم کار میکنه؟
ممنون میشم کمکم کنید


با سلام . منم این مشکل رو برا نصبش دارم . چه کنم ؟

mehdi_tir
17-05-2010, 17:31
من نمیدونم این مخازن که میگید کجای گوشیه ومن چطوری باید برم داخلشون..؟
:39::39: :39::39::39:

ahoora.maemo
03-07-2010, 12:40
dustan aval az hame bebakhsid ke3pinglish minvisam.
vejdanan ye sari be in tapice.....moshkel ba qtirreco bezanid va moshkele maye badbakhto hal konid mamnun.
:020:

m81ak
03-07-2010, 19:39
دوست عزیز، تو رو خدا فارسی بنویسید.

در حال حاضر سه تا ریموت کنترل از طرف شرکت irreco ارائه شده که توی مخازن موجوده:
Irreco (GTK
QTIrreco
Irreco widget

هر کدوم از اینها یه سری ضعف و برتری دارن
مثلا آخری یه کنترل هست که روی desktop می آد. باحاله ولی مشکلش اینه که باید به اینترنت وصل باشه
در کل این شرکت فعلا داره روی محصولش کار می کنه و هنوز نهایی نیست.
وب سایت شرکت:
http://irreco.garage.maemo.org/

ahoora.maemo
04-07-2010, 02:44
من که گفتم ببخشید. اگه میتونستم بنگلیش نمینوشتم دوست گلم.چ
در مورد اون شرکت irreco هم باید بگم که,به جای اینکه بیاد هی نرم افزار بزنه.ای کاش فقط روی یه نرم افزار کار میکرد و میترکوندش.منظورم اینه که یه نرم افزاری که همه مدلها رو تکمیل داشته باشه.چون من الان هر سه تاشونو نصب کردم ولی هیچ کدوم مدل lcd ما رو نداره.
دوستان همونطور که بالاتر هم گفته بودم وجدانن یه سری به این تابیک.....مشکل با qtifreco بزنید و یه کمکی به من بیچاره بکنید.ممنون

m81ak
04-07-2010, 20:41
مدل ریموت شما چیه؟
کدی که روی ریموت هست رو بفرمایید.

saeedba12
06-08-2010, 16:10
مدل ریموت هیچ کدوم از کنترل های ما رو هم نداشت ولی من مدلی رو که از اون سری بود و عددشم نزدیکتر بود دانلود کردم و جواب داد.

N900
07-08-2010, 14:41
مدل ریموت هیچ کدوم از کنترل های ما رو هم نداشت ولی من مدلی رو که از اون سری بود و عددشم نزدیکتر بود دانلود کردم و جواب داد.
دوست عزیز شما از این مسیر برو کد های بیشتری داره ! احتمالا کد ریموت مورد نظرتو پبدا کنی !
برنامه رو باز کنید ===> Irreco/New remote/name , ok/ و توی صفحه جدید دوباره برید به این آدرس Edit remote/Download from LircDB و بر اساس حروف الفبا کد ریموت مورد نظر تونو دانلود کنید :ay: جواب رو همینجا بگید .

FARNOODVERSACE
30-08-2010, 22:33
jaye download esh kojast????

unlimit
09-09-2010, 16:09
یه n900 دارم دوسش دارم! :bp:

nice_2000
19-10-2010, 21:07
با عرض سلام و خسته نباشید برای این تاپیک های با حالتون
من نرم افزار qtirreco که میخوام نصب کنم یه error میده که یکسری فایل نیاز داره به عنوان مثال:
libqt4_corc
libqt4_dbks
و.....
راه حلش چیه ؟
دوم اینکه آیا بربای استفاتده از این نرم افزار باید حتما به اینترنت وصل بشیم یا به صورت offline هم کار میکنه؟
ممنون میشم کمکم کنید

فریمور گوشیتون قدیمیه! گوشی رو آپدیت کنید حله :df:

mehdi_mat
06-11-2010, 19:34
آقا دمت گرم اونجایی که گفتی هر نوع مدلی واسه هر دستگاهی میشه پیدا کرد. قربانت.... n900 جان

sadegh-pa80
14-11-2010, 15:05
این برنامه با روژن 1.3 کار نمیکنه ؟؟؟:al:

N900
14-11-2010, 21:15
این برنامه با روژن 1.3 کار نمیکنه ؟؟؟:al:
سلام ، به خوبی با ورژن 1.3 کار میکنه و هیچ مشکلی هم نداره ! من خودم دارمش و خیلی هم ازش استفاده میکنم :df:

sadegh-pa80
15-11-2010, 10:00
سلام ، به خوبی با ورژن 1.3 کار میکنه و هیچ مشکلی هم نداره ! من خودم دارمش و خیلی هم ازش استفاده میکنم :df:

ممنون
من وقتی ورژ« گوشیم 1.2 بود ازش اسفاده می کردم خیلی هم توپ بود
اما از وقتی که 1.3 ریختم نه لیست ریموتاش میاد نه لیست دیتابیس که بخوام دانلود کنم .وقتی گزینه download db رو انتخاب می کنم روی database که می زنم مینویسه loading ... ولی من 2 ساعت هم واستادم هیچی لود نشده حتی گفتم شاید مشکل سرعت اینترنت یا سرورشون باشه چندین روز در چندین جای مختلف هم تست کردم نشده:bh:

N900
15-11-2010, 10:36
ممنون
من وقتی ورژ« گوشیم 1.2 بود ازش اسفاده می کردم خیلی هم توپ بود
اما از وقتی که 1.3 ریختم نه لیست ریموتاش میاد نه لیست دیتابیس که بخوام دانلود کنم .وقتی گزینه download db رو انتخاب می کنم روی database که می زنم مینویسه loading ... ولی من 2 ساعت هم واستادم هیچی لود نشده حتی گفتم شاید مشکل سرعت اینترنت یا سرورشون باشه چندین روز در چندین جای مختلف هم تست کردم نشده:bh:
از این روش استفاده کن دوست من ببین موفق میشی کد ریموت رو دانلود کنی !؟
http://mobilestan.net/showpost.php?p=1487997&postcount=20
:df:

sadegh-pa80
15-11-2010, 10:56
از این روش استفاده کن دوست من ببین موفق میشی کد ریموت رو دانلود کنی !؟
http://mobilestan.net/showpost.php?p=1487997&postcount=20
:df:

تشکر
از این روش هم نشد
یه چیزی من وقتی 1.2 داشتم می خواستم 1.3 رو بریزم اون فایلی که توی MyDocs میسازه رو کپی کردم بعد از نصب 1.3 ریختم توی MyDocs جای قبلیش گفتم دیگه نخوام ریموت ها دانلود کنم . بعد با اون که کار نکرد الان فکر کنم برای ریختن اون فایل برنامه قاط زده . بعد هم که دیگه کلا اون فولدر رو پاک کردم .
تا حالا برنامه رو هم یه 3.4 باری پاک کردم دوباره نصب کردم ولی انگار اون تنظیمات یا اون فولدر تو برنامه cache شده یعنی مونده چجوری میتونم این برنامه رو از ریشه پاک کنم که دیگه اثری ازش نباشه بعد دوباره نصب کنم

sahra2064
18-12-2010, 00:50
من نمیدونم این مخازن که میگید کجای گوشیه ومن چطوری باید برم داخلشون..؟

سلام دوست من.ببین عزیز،ابتدا باید بری تو قسمت App manager گوشی.بعدش قسمت New catalog رو کلیک میکنی.یه سری آدرس باید بدی که واسه ساخت هر مخزن فرق می کنه.مثلا مخزن Extras اینه :

Catalog name: Fremantle Extras
Web address: http://repository.maemo.org/extras/
Distribution: fremantle
Components: free

برای test ( البته به شما که تازه کارید اصلا پیشنهاد نمیکنم !! ممکنه اسیب جدی به گوشیتون بزنه )

Catalog name: Fremantle Extras-testing
Web address: http://repository.maemo.org/extras-testing/
Distribution: fremantle
Components: free

برای Devel
Catalog name: Fremantle Extras-devel
Web address: http://repository.maemo.org/extras-devel/
Distribution: fremantle
Components: free
وقتی این ها رو ساختی،اگه به اینترنت وصل بشی و به قسمت App manager beri و قسمت Download رو کلیک کنی،گوشی لیست برنامه هایی رو که اصطلاحا تو هر کدوم از مخازن هست بهت نشون میده.
اگه بخوای لیست نرم افزار های هر کدوم از مخازن رو بهت نشون نده،باید دوباره بری تو تنظیم های Catalog و تیک قسمت disable رو بزنی.
هر کدوم از نرم افزار ها رو اول آمارشو بگیر بعد نصب کن که مشکلی واسه گوشیت پیش نیاد.
برای دانلود نرم افزار ها کافیه روشون تو همون لیست کلیک کنی،گوشی خودش دانلود و نصب میکنه.
امیدوارم توضیحاتم مفید بوده باشه.:ad:

MOHAMMAD 72
16-02-2011, 15:41
ممنون
من وقتی ورژ« گوشیم 1.2 بود ازش اسفاده می کردم خیلی هم توپ بود
اما از وقتی که 1.3 ریختم نه لیست ریموتاش میاد نه لیست دیتابیس که بخوام دانلود کنم .وقتی گزینه download db رو انتخاب می کنم روی database که می زنم مینویسه loading ... ولی من 2 ساعت هم واستادم هیچی لود نشده حتی گفتم شاید مشکل سرعت اینترنت یا سرورشون باشه چندین روز در چندین جای مختلف هم تست کردم نشده:bh:

من هم همین مشکلو دارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید:sign_help:

mohammad 619
19-02-2011, 12:51
سلام دوستان, ریموت کنترلی که دوست عزیزمون m81ak گذاشته یکم مسخره است خیلی هم وقت تلف میکنه!!
دوستان برنامه ی Irreco Widget رو از مخزن دانلود کنید این خیلی بهتره و ساده است!
البته مخزن Extera Develباید فعال باشه!!
سامسونگ_سونی_پاناسونیک_توش با_هیتاچی.... رو ساپورت میکنه
امیدوارم خوشتون بیاد

aref_him_777
04-03-2011, 16:49
کنترول رسیور strong srt 4610 از اون مدل قدیمی سال 2000 رو نتونستم پیدا کنم . چیکار کنم ؟

Death
04-03-2011, 22:50
برای نصب (مخصوص افرادی که با گوشی وارد سایت شدند) روی لینک زیر کلیک کنید

نصب مستقیم (http://repository.maemo.org/extras-devel/pool/fremantle/free/q/qtirreco/qtirreco_0.3.1-1_armel.deb)

samanzaker
20-07-2011, 00:04
من هرچی گشتم مدل ریموتمون پیدا نشد .

سونی مدل : Rm-ga008

ZiropiC
20-07-2011, 15:14
من هرچی گشتم مدل ریموتمون پیدا نشد .

سونی مدل : Rm-ga008

مشابه باشه مشکلی نیست مثلا اگه Rm-ga009 باشه

samanzaker
21-07-2011, 07:10
این مدلم نیست . یکی کمکم کنهههه:hello::hello::hello:

NOORALLAH
13-08-2011, 18:16
سلام دوستان یه مژده بدم که بهترینشون همون مدلی هست که اسمش Irreco Widget هست . من با اون دو مدلش نتیجه نگرفتم ولی این مدل خیلی خوب کار کرد واسم .من مدل sumsong dyna flat رو دانلود کردم در صورتی که مدله تلویزیون سامسونگمون یه چیز دیگه بود ولی کار کرد .خیلی خوشحال شدم تازه به اون دوست عزیزمون هم بگم که این برنامه اینترنتی نیست شما بعد از دانلود ریموت مورد نظرتون میتونید بدون اینترنت هم باهاش کار کنید . شما یه ریموت تقریبا شبیه مدل تلویزیونتون رو دانلود کنید مشکلی نخواهید داشت .
موفق باشید

joogooli
21-09-2011, 10:51
سلام به همه دوستان
من این برنامه رو نصب شده رو گوشیم دارم
خیلیم خوب کار میکنه
ولی چجوری میشه کنترلی که توش نیست رو یجوری وارد برنامه کرد؟

جاوید10
21-09-2011, 11:32
سلام به همه دوستان
من این برنامه رو نصب شده رو گوشیم دارم
خیلیم خوب کار میکنه
ولی چجوری میشه کنترلی که توش نیست رو یجوری وارد برنامه کرد؟

سلام
شما میتونید با انتخاب کنترل از خود برنامه...
تو اکثر کنترل ها یه عددی هست مثل Akb696980 ؛ این عددها رو در قسمت Download remote پیدا و دانلود کنید
و اگر به صورت دستی نصب کنید باید از برنامه مسیر:

New Remote==>Creat Remote==>Edit Remote==>New Button==>Add==>Download Remote==>Select..
موفق باشید

joogooli
25-09-2011, 21:50
سلام به همه دوستان
راستش من این برنامه رو نصب کردم
کار میکرد اما الان چند وقته هرچی رو دکمه هاش کلیک میکنم هیچ عکس العملی نشون نمیده
کلا فک کنم دو بار از برنامه تونستم استفاده کنم
اگه راه حلی واسه مشکلم دارید ممنون میشم
:hello:

FARZAD_B13
26-09-2011, 01:38
سلام به همه دوستان
راستش من این برنامه رو نصب کردم
کار میکرد اما الان چند وقته هرچی رو دکمه هاش کلیک میکنم هیچ عکس العملی نشون نمیده
کلا فک کنم دو بار از برنامه تونستم استفاده کنم
اگه راه حلی واسه مشکلم دارید ممنون میش
شما یکبار برنامه رو حذف کن دوباره نصبش کن.
منم زیاد استفاده نمیکنم ولی در کل برنامه مفیدی هست برای سر کار گذاشتن.
http://maemo.org/packages/package_instance/view/fremantle_extras-devel_free_armel/qtirreco/0.3.1-1/

shamih
28-09-2011, 20:23
سلام.برنامه را دانلود کردم ولی تم روی صفحه نمیاد.میشه کمکم کنید؟

sazekhamoosh
29-09-2011, 23:31
سلام.برنامه را دانلود کردم ولی تم روی صفحه نمیاد.میشه کمکم کنید؟

سلام دوست عزیز....
منظورتون از تم روی صفحه نمیاد متوجه نمیشم!!
شما اگه برنامه رو دانلود کردید اول یه مدل ریموت کنترل تلویزیون یا هردستگاه
دیگه مورد نظرتون با وصل بودن به اینترنت دانلود کنیدبعدش یه تم پیش فرض
داره یکی هم گزینه تم سفارشی تم پیش فرض آبی هستش ...
البته شاید سرعت اینترنت تون پایین باشه که اونم
بعید میدونم! مسیر رو یک بار دیگه مرور کنید که درست باشه.من الان چک کردم مشکلی نبود
اینم یه اسکرین شات از محیط برنامه در گوشی خودم
موفق باشید....

mamad.s2000
28-11-2011, 15:22
چیزی دانلود نمیکنه

پست ارسال شده توسط موبايل

farzan_deyhim
28-11-2011, 15:57
چیزی دانلود نمیکنه

پست ارسال شده توسط موبايل

دوست من ديگه از شما بعيد
لطفا كامل توضيح بديد
راستي برنامه پكيجيش تو مخازن تحريمه پس از چيلتر شكن استفاده و دان كنيد

mamad.s2000
29-11-2011, 21:08
دوست من ديگه از شما بعيد
لطفا كامل توضيح بديد
راستي برنامه پكيجيش تو مخازن تحريمه پس از چيلتر شكن استفاده و دان كنيد


ببخشید
منظورم اینه بعد از نصب، از دیتابیس ریموت دانلود نمیکنه!


پست ارسال شده توسط موبايل

SenAtoR-rEZa
29-11-2011, 22:37
بچه ها من هر کاری میخوام انجام بدم هی error میده
یه بار error 3 میده یه بار error 4 میده یه بار error 7 میده
کلا همش error.میزنه HTTP request failed

HSM313
03-12-2011, 19:16
سلام
منم هرکاری میکنم همون ارور های پست بالایی رو میده لطفا کمک کنید
یاعلی

HSM313
06-12-2011, 18:59
سلام دوستان من خیلی وقته منتظرم لطفا یکی از دوستان کمکم کنه
یاعلی

S-3-P-3-H-R
07-01-2012, 11:11
وقتی میخوام ریموت کنترل یا تم دانلود کنم نمیشه مثل اینکه اصلا به سرورش وصل نمیشه. با freedom هم امتحان کردم

S-3-P-3-H-R
07-01-2012, 22:39
اساتید یه لطف کنند یه سر به این لینک بزنن. واسه حل مشکل دانلود نشدن ریموت در qtirreco هست. من تلاشمو کردم ولی نتونستم درستش منم. http://talk.maemo.org/showthread.php?t=37655&page=59

beh123beh
09-01-2012, 06:29
دوستان به سرور سایت وصل نمیشه هم با تور هم بدون تور
لینک پست بالا پاسخ داده کسی بلده؟

Farshad Pejman
10-01-2012, 12:08
بلاخره qtireeco سالم دارای قابلیت دانلود ریموت

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?p=2584054#post2584054