PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طریقه Overclock و فلش Kernel بدون نیار به کامپیوتر و Usb



drsaeed
08-04-2010, 12:39
خب دوستان اگه تا بحال اورکلاک کردین گوشیتونو شاید پیغام عدم دسترسی یو اس بی رو دیدین که خیلی ناجور هستش ("Suitable USB Device not found" ) و خیلی پیغامای ارور دیگه هم داره.
آیا میدونین روی خود این گوشی یه فلشر باحال هستش که فیاسکو اسمشه با همون پارامتر ها هم کار میکنه
fiasco-flasher -f -k zImage) ;)

با این روش جدید میتونین بدون نیاز به یو اس بی و کامپیوتر اورکلاک کینین سی پی یو تونو و کلی سرعتتون رو ببرین بالا
قبل از شروع باید بگم این کار رو اگه اطلاعات کافی در مورد اوور کلاک ندارین و اهل ریسک نیستین و میترسین خراب کاری کنین اصلا انجام ندید و البته پیامد های انجام اشتباه اون متوجه خودتونه
روش کار:
1-یکی از کرنل های زیر رو دانلود کنین

700mhz (http://www.box.net/shared/dm2rz6q15c)

750mhz (http://www.box.net/shared/0kal86cy80)

800mhz (http://www.box.net/shared/u7tti5gtfk)

825mhz (http://www.box.net/shared/l0son61t1d)

900mhz (http://www.box.net/shared/4lzjc8nhlr)



2- فایل دانلودی رو بریزین توی root گوشی یا MyDocs
3-ایکس ترم رو باز کنین و روت بشین بعد تایپ کنین
fiasco-image-update /home/user/MyDocs/zImagexxxmhz.fiasco
بعد enter بزنین
البته اگه 800 تا میخواین اورکلاک کنین تایپ کنین
fiasco-image-update /home/user/MyDocs/zImage800mhz.fiasco
یعنی جای xxxعدد اورکلاک رو میزاری
4- خب تموم شد و ربوت کنین
تمامش کمتر از 5 ثانیه


بعد اورکلاک اگه خوشتون نیومد میتونین به حالت پیش فرض برگردید
کافیه تایپ کنین
apt-get --reinstall install kernel kernel-flasher
شاید این کار در آپدیت اتومات گوشی اثر بزاره برای درست کردن این حالت

1- ایکس ترم رو باز کنین
2- تایپ کنین sudo gainroot قبلش rootsh باید نصب باشه
3-apt-get install --reinstall mp-fremantle-generic-pr رو تایپ و وارد کنین
4- اگه سوال کرد Y رو بزنین
5- بعد اتمام خودتون ربوت کنین


اگه با پیام زیر برخورد کردین
package mp-fremantle-generic-p is not available
احتمالا شما پکیج 002 یا 003 رو دارین که اینجوری مشکلش حل میشه:
کافیه در قسمت سوم بالا تایپ کنین:

apt-get install –reinstall mp-fremantle-003-pr

و تمام


002 برای امریکا (شیطان خیلی بزرگ)هستش
003 برای خاور میانه و افریقا

blood eater
08-04-2010, 18:03
مرسی داداش من هم به همین روش انجام دادم ولی دیگه زحمت آموزش افتاد با شما :4:

mahdihaj
20-05-2010, 13:26
سلام .
من اين ريسك رو نمي كنم .
آخه اگه تاييد شده بود نوكيا خودش پيش فرض اين كار رو مي كرد .
تازه همينطوري هم باتريش داغونه . ديگه استفاده از cpu رو هم بالاتر ببريم كه 2 ساعتع تمومه .:30:

ata_n900
20-05-2010, 14:40
خیلی ممنون.روش خوبی بود.واقعا قدرت گوشیم دیدنی شده.دوستان این ریسكش كمه.اگه زیاد اهل ریسك نیستین تا ٧٠٠ یا ٨٠٠ ببرین.900 هم خوبه.مال من 900 شده.در ضمن بدونین كه تا 1200 هم داره و اون ریسكش خیلیه.پس نترسین:32:

jeco
20-05-2010, 18:37
سلام .
من اين ريسك رو نمي كنم .
آخه اگه تاييد شده بود نوكيا خودش پيش فرض اين كار رو مي كرد .
تازه همينطوري هم باتريش داغونه . ديگه استفاده از cpu رو هم بالاتر ببريم كه 2 ساعتع تمومه .:30:

باسلام!
همه حالش به اینه که خودت دست به کارشی عزیز وگرنه نوکیا یه دکمه هم میزاشت وقتی گوشیت گیر میکرد میزدی خودش اورکلاک میکرد ولی خودت بگو مزه کدوم بیشتره

mahdihaj
20-05-2010, 19:06
سلام.
من اين كار رو كردم.
ولي از كجا بفهمم كه اور كلاك شده ؟:30:

jeco
20-05-2010, 19:17
باسلام!
یه برنامه بود برای تست قطعات با اون میشه تست کنید البته برنامه جدا برای سی پی یو هم هست که الان یادم نیس اسمش

blood eater
20-05-2010, 20:49
سلام.
من اين كار رو كردم.
ولي از كجا بفهمم كه اور كلاك شده ؟:30:

یه برنامه سنگین که قبلا گیر میکرده اجرا کن ببین بهتر شده یا نه
تا ببینم اون برنامه که به درصد نشون میداد را پیدا میکنم یا نه

alma3
20-05-2010, 22:53
سلام.
من اين كار رو كردم.
ولي از كجا بفهمم كه اور كلاك شده ؟:30:

سلام.
دوست عزیز از برنامه HealthCheck استفاده کن.

shahram226
21-05-2010, 00:16
من تا 1100 اورکلاک کردم، تقریبا داره پرواز میکنه گوشیم!

blood eater
21-05-2010, 09:35
رکورد دست خودمه
پس 1200

mbadboy2002
21-05-2010, 12:17
دوستان دستتون درد نکنه از آموزش بسیار عالی.قبلا در مورد افزایش فضای روت گذاشتید ما درجا زدیم ایندفعه گفتم قبلی که اورکلاک کنم پیشنهاد دوستانو بدونم بهتره تا چند مگاهرتز اورکلالک کنم؟!؟! میدونم ریسکش پای خودمه پس فقط بگید چقد بزنم تشکر

blood eater
21-05-2010, 13:16
دوستان دستتون درد نکنه از آموزش بسیار عالی.قبلا در مورد افزایش فضای روت گذاشتید ما درجا زدیم ایندفعه گفتم قبلی که اورکلاک کنم پیشنهاد دوستانو بدونم بهتره تا چند مگاهرتز اورکلالک کنم؟!؟! میدونم ریسکش پای خودمه پس فقط بگید چقد بزنم تشکر

بهترین حالت 900 هستش من
از وقتی آموزشش را توی سایتهایی خارجی گذاشته بودن روی 900 کلاک کردم هنوزم هیچ مشکلی پیدا نکردم به نظر من 900 بهترین حالت است

اگه بشه همین چند روز یه رکورد بزنم 1700 یا اگه شد 1800
عکسشم بزارم حال کنید :16:
فهمیدم چجوری بابای گوشی را در بیارم :021:

mahdihaj
21-05-2010, 14:14
ولي اگه از گوشي اونطوري كار نمي كشي به نظرم اور كلاك نكن .
من انجام دادم. 900 هم كردم ولي خيلي براي من فرقي نكرد .چون استفاده معمول رو از گوشي مي كنم .

Sahand.Si
21-05-2010, 15:13
بابا عجب دل و جراتی داداش گوشیت بترکه خودت باید یه نوشو بگیریا!

blood eater
21-05-2010, 16:47
بابا عجب دل و جراتی داداش گوشیت بترکه خودت باید یه نوشو بگیریا!

داداش به حالش می ارزه ولی خوب خطرش هم بالاست
دارم روش کار می کن که پشتشا باز کنم و با یخ خشک خنکش کنم اگه بتونم این کار را بکنم تا بیشتر از این ها میشه اور کلاک کرد ولی باید جریان برق و ویرچوال مموری را هم زیاد کنم تا تداخل و هنگ به وجود نیاد

shahram226
21-05-2010, 20:03
ریسکش خیلی بالاس و من هم چون فعلا استفاده ی خاصی از گوشی نمیکنم به همون وضعیت نرمال برگردوندم!
اما کلا زیاد نباید تو نخ این چیزا رفت .. پدر گوشیو در میاره!

blood eater
21-05-2010, 21:46
ریسکش خیلی بالاس و من هم چون فعلا استفاده ی خاصی از گوشی نمیکنم به همون وضعیت نرمال برگردوندم!
اما کلا زیاد نباید تو نخ این چیزا رفت .. پدر گوشیو در میاره!


اگه اشتباه نکنم شما یک کاربر عادی n900 هستی و زیاد ازش کار نمی کشی ولی من نمی دونم چرا اینجوریم :021::021:

mahdihaj
21-05-2010, 22:28
من گذاشتم 900 باشه.
به هر حال يه فرقي با jet سامسونگ بايد داشته باشه .
ولي از وقتي اوركلاك كردم فيلم هاي kmplayer رو درست پخش مي كنه .
شايد از 900 كردمش 800.

blood eater
21-05-2010, 22:38
من گذاشتم 900 باشه.
به هر حال يه فرقي با jet سامسونگ بايد داشته باشه .
ولي از وقتي اوركلاك كردم فيلم هاي kmplayer رو درست پخش مي كنه .
شايد از 900 كردمش 800.

داداش فیلمهای kmplayer در کلاک 600 هم مشکلی نداره :13:

mahdihaj
21-05-2010, 22:49
من چون حوصله برگردوندن به حالت 600 نداشتم گذاشتم رو 700.
ولي ديگه kmplayer رو مثل 900 اجرا نمي كنه .
دوستاني كه مي خوان اوركلاك كنند 700 رو امتحان نكنند كه فرقي با 600 نداره.منم جون نمي خ.استم به cpu قشار بياد رو 700 گذاشتم.

shahram226
22-05-2010, 05:36
اگه اشتباه نکنم شما یک کاربر عادی n900 هستی و زیاد ازش کار نمی کشی ولی من نمی دونم چرا اینجوریم :021::021:

درسته من فعلا ازش کار خاصی نمیکشم کلا تو این فصل ها درگیری امتحان های دانشگاه دیگه برای این کارا وقتی نمیزاره!
اما در هر صورت اورکلاک کردن هم معایب خاص خودشو داره، هیچ کاری بدون ضرر نیست!

blood eater
22-05-2010, 10:17
درسته من فعلا ازش کار خاصی نمیکشم کلا تو این فصل ها درگیری امتحان های دانشگاه دیگه برای این کارا وقتی نمیزاره!
اما در هر صورت اورکلاک کردن هم معایب خاص خودشو داره، هیچ کاری بدون ضرر نیست!

ولی داداش به نظر من هر کاری را اگه آدم درست و اصولی انجام بده هیچ مشکلی پیش نمیاد

greatarab1
22-05-2010, 21:10
آقا واسه من این ارور و میده :

zImage750.fiasco is not absolutely path and skipping ...

یه همچین چیزی . مشکل چیه ؟

shahram226
22-05-2010, 21:24
ولی داداش به نظر من هر کاری را اگه آدم درست و اصولی انجام بده هیچ مشکلی پیش نمیاد
مشروط به اینکه پایه و بیس اون کار خودش بر مبنای اصول باشه،
واسه همینه که وقتی یکی از بچه ها سوال کرده بود آقا یه راه بی خطر بگین برای اورکلاک یکی از دوستامون جواب خوبی داد؛
گفت داداش من اورکلاک کردن راه بی خطر نداره خودش تماما ریسکه!

blood eater
22-05-2010, 22:00
مشروط به اینکه پایه و بیس اون کار خودش بر مبنای اصول باشه،
واسه همینه که وقتی یکی از بچه ها سوال کرده بود آقا یه راه بی خطر بگین برای اورکلاک یکی از دوستامون جواب خوبی داد؛
گفت داداش من اورکلاک کردن راه بی خطر نداره خودش تماما ریسکه!

بلی اورکلاک تماما ریسک هستش
ولی نه برای فرکانس های پایین

mahdihaj
22-05-2010, 22:40
يك نكته.
وقتي گوشي در حالت عادي باشه فركانسش 550 هرتز هست .حالا مي خواد شما روي 1200 بزار.
پس من از 700 بزارمش روي 600؟
اخه مثل اينكه درد سر داره به حالت اول برگردوندن.من اخرين اپديت رو روي گوشيم گذاشتم.به حالت قبل بر گردونم مشكل اپديت پيدا مي كنم؟

aghazal2
23-05-2010, 00:13
رو 1200 گذاشتم .. ولی هرچی بهش فشار میارم نمیترکه ..

گوشی رو نباید نازش کرد .. باید اب بندی بشه..:021: قصد دارم ببرمش بالا تر..

greatarab1
23-05-2010, 00:33
ممنون که راهنمایی کردین =))) :011:

خیلی عالیه من بردم رو 2000 به به :)) .

alma3
23-05-2010, 00:47
يك نكته.
وقتي گوشي در حالت عادي باشه فركانسش 550 هرتز هست .حالا مي خواد شما روي 1200 بزار.
پس من از 700 بزارمش روي 600؟
اخه مثل اينكه درد سر داره به حالت اول برگردوندن.من اخرين اپديت رو روي گوشيم گذاشتم.به حالت قبل بر گردونم مشكل اپديت پيدا مي كنم؟

بزار همون 700 بمونه.
اگه بخوای برگردونی مشکل آپدیت پیش نمیاد.

alma3
23-05-2010, 00:53
ممنون که راهنمایی کردین =))) :011:

خیلی عالیه من بردم رو 2000 به به :)) .

دوست عزیز عجول نباش.
در ضمن با این cpu زیاد ور نرو.
بعد از هر بار دستور گوشی رو restart کن ( البته Backup فراموش نشه )
اگه اشتباه کنی گوشیت بعد از restart بالا نمیاد و مجبور به فلش میشی.

greatarab1
23-05-2010, 11:20
گرفتی مارو حاجی ؟ =)))

بابا یه سوال کردیم گفتیم وقتی دستورا رو وارد میکنم این ارور و میده :

zImage750mhz is not absolutely path and skiping یه همچین چیزی که هیشکی جواب نداد شایدم بلد نبودن

بیچاره ها . به هر حال ممنون:011:

blood eater
23-05-2010, 12:06
گرفتی مارو حاجی ؟ =)))

بابا یه سوال کردیم گفتیم وقتی دستورا رو وارد میکنم این ارور و میده :

Zimage750mhz is not absolutely path and skiping یه همچین چیزی که هیشکی جواب نداد شایدم بلد نبودن

بیچاره ها . به هر حال ممنون:011:

داداش میگه که فایل اورکلاک را پیدا نمیکنه

blood eater
23-05-2010, 12:10
رو 1200 گذاشتم .. ولی هرچی بهش فشار میارم نمیترکه ..

گوشی رو نباید نازش کرد .. باید اب بندی بشه..:021: قصد دارم ببرمش بالا تر..

خوشم اومد داداش از اخلاقت تو هم مثل من کله ...ی

hadinin
23-05-2010, 13:20
با سلام . میشه یکی از اساتید لینک دانلود کرنل 1000 یا 1100 را برام بزاره ما هم از 900 ببریم بالاتر .خیلی ممنون میشم .
:merci:

mahdihaj
23-05-2010, 22:32
بي خيال. به همين 900 بسنده كن.
فكر كنم در صفحه اول بود.

blood eater
23-05-2010, 22:43
با سلام . میشه یکی از اساتید لینک دانلود کرنل 1000 یا 1100 را برام بزاره ما هم از 900 ببریم بالاتر .خیلی ممنون میشم .
:merci:

داداش من به شما پیشنهاد نمی کنم بالای 900 ببری

jeco
24-05-2010, 08:56
باسلام!
دوستان در مورد این اورکلاک همن طور که قبلا هم گفته شده به اندازه نیاز این کارو انجام بدین که بعد به مشکلات بعدی دچار نشید

blood eater
24-05-2010, 09:00
باسلام!
دوستان در مورد این اورکلاک همن طور که قبلا هم گفته شده به اندازه نیاز این کارو انجام بدین که بعد به مشکلات بعدی دچار نشید

و تا 900 به گوشی هیچ آسیبی نمیرسه

jeco
24-05-2010, 09:20
باسلام!
با اینکه ممکنه این عدد از طرف سازنده اعلان شده باشه ولی فقط به شانس طرف برمیگرده

blood eater
24-05-2010, 09:35
باسلام!
با اینکه ممکنه این عدد از طرف سازنده اعلان شده باشه ولی فقط به شانس طرف برمیگرده

نه داداش همه جا 900 را گفتن safe هستش و هیچ مشکلی نداره ولی بالای 900 پیشنهاد نشده :26:

shahhnam
03-06-2010, 12:28
سلام . ما از این قسمت (روت شدن ) سردر نیاوردیم . لطفا طریقه روت شدن رو یاد بدین .ممنون

aminstedio
03-06-2010, 12:53
آقا چنتا سوال آموزشی:

1-ایکس ترم چیه؟ رو ی موبایله یا برنامه pc ؟
2-فایل دانلودی رو بریزین توی root گوشی یا MyDocs منظور درایو c هستش؟
متشکرم

jeco
03-06-2010, 13:13
باسلام!
در جواب دوستمون برای کاربر ریشه شدن((roots)) باید یه برنامرو نصب کنید که ضمیمه کردم بعد هم که وارد X-terminal شدید قبل از هر کاری این کلمه رو ((root)) تایپ کرده و اینتر کنید و بعد ادامه واجرا
در مورد سوال دوست دیگمون X-terminal حالت خط فرمان این سیستم عامل هست که تو خود گوشیه ((مثل cmd تو ویندوز ولی این خیلی قویتره ))

aminstedio
04-06-2010, 14:32
چه خوب میشد آموزش این تایپیک مثل آموزش تایپیک جف گام به گام بود حتی برای کوچکترین اصطلاحات هم توضیح مناسبی قبل از شروع به بحث ارائه میشد .
راستس این جور که فهمیدم با این کا ر میشه سرعت پخش فایل divx رو هم در s60v5 افزایش داد؟

hitman_hs
11-06-2010, 14:42
سلام
میدونم جاش اینجا نیست ولی هر چی گشتم چیزی توی نت پیدا نکردم
چجوری میشه 6220 کلاسیک نوکیا رو آورکلاک کرد؟ اصلا همچین کاری امکان پذیره؟ و اگه میشه، تا چه حدی امکانش هست؟

jeco
11-06-2010, 19:41
سلام
میدونم جاش اینجا نیست ولی هر چی گشتم چیزی توی نت پیدا نکردم
چجوری میشه 6220 کلاسیک نوکیا رو آورکلاک کرد؟ اصلا همچین کاری امکان پذیره؟ و اگه میشه، تا چه حدی امکانش هست؟

باسلام!
حالا که خودتون میدونین اینجا جاش نیست پس منتظر جواب هم اینجا نباشید

r_you168
11-06-2010, 21:53
سلام
میدونم جاش اینجا نیست ولی هر چی گشتم چیزی توی نت پیدا نکردم
چجوری میشه 6220 کلاسیک نوکیا رو آورکلاک کرد؟ اصلا همچین کاری امکان پذیره؟ و اگه میشه، تا چه حدی امکانش هست؟

شما فرض کن بشه مگه میخوای چیکارکنی با 6220 که اورکلاک میخوای بکنی :39:

RadeoN
17-06-2010, 20:12
خوهشا کرنل 1000mhz رو بزارید یا بالاتر:54:

mahdihaj
17-06-2010, 20:41
سلام . در پست اول همين تاپيك گذاشته شده .

virusina
18-06-2010, 00:56
سلام دوستان
بچه ها من جایی خوندم برا اورکلاک کردن یه widget هست که به صورت داینامیکی و خیلی ساده و با هر MHZ میشه اور کلاک کرد.
لطفا هر کسی اطلاعاتی داره ارائه بده.اگرم اموزش خاصی داشت لطفا بگین
ممنون

RadeoN
18-06-2010, 10:07
سلام.والا در پست اول هم کرنل 1000mhz نیست.یکی نیست ادرسشو بزاره؟

RadeoN
18-06-2010, 10:10
اخه چجوری اور کردی؟کرنل 1100 رو از کجا اوردی؟به ما هم بده

ata_n900
21-06-2010, 09:14
با اپدیت گوشی اورکلاکم میره.پس باید دوباره بعد از اپدیت اورکلاک کنین

sky-hell
22-06-2010, 17:36
باسلام.
اگه میشه یه کم مبتدی تر توضیح بدید.
این root که میگین کجای گوشیه؟و این ادرسی که گفتینmydoc/home/user اصلا تو گوشی من وجود نداره .میشه بگید کجاست؟
میشه یه توضیح کاملتری بدید.
با سپاس

jeco
22-06-2010, 20:42
باسلام!

اگه میشه یه کم مبتدی تر توضیح بدید.
این root که میگین کجای گوشیه؟و این ادرسی که گفتینmydoc/home/user اصلا تو گوشی من وجود نداره .میشه بگید کجاست؟
میشه یه توضیح کاملتری بدید.
اینجارو مطالعه کنید
http://www.mobilestan.net/showthread.php?p=1365258#post1365258

sky-hell
22-06-2010, 21:56
باسلام
شرمنده اون تایپیک و خیلی خوندم مخصوصا اون فایل اموزشی رو ولی چیز زیادی دستگیرم نشد.
میشه درباره این تایپیک بگید من چیکار کنم؟
بازم ببخشید.

sky-hell
22-06-2010, 22:10
بازم ببخشید.فکر کنم تونستم انجامش بدم.فقط یه سوال از کجا بدونم درست انجام دادم.میشه بگید چه پیغامی باد در ترمینال نشون بده؟
با سپاس

jeco
23-06-2010, 11:04
باسلام!

بازم ببخشید.فکر کنم تونستم انجامش بدم.فقط یه سوال از کجا بدونم درست انجام دادم.میشه بگید چه پیغامی باد در ترمینال نشون بده؟
هیچی فقط ارور نداده باشه درسته و اینکه اگه شما از گوشی زیاد کار نمی کشی بنظر من اصلا این کارو نکنیئد چون هم مصرف میره بالا و هم عمر پردازنده کم میشه

ata_n900
23-06-2010, 13:03
به نظرم روی ۹۰۰ اور کلاک کنین خیلی حال میده.اگر عمر سی پی یو کم بشه میشه ۱۰ سال.کی میتونه یه گوشی بیشتر از ۲ سال نگه داره؟

jeco
23-06-2010, 16:39
باسلام!

به نظرم روی ۹۰۰ اور کلاک کنین خیلی حال میده.اگر عمر سی پی یو کم بشه میشه ۱۰ سال.کی میتونه یه گوشی بیشتر از ۲ سال نگه داره؟
اینم نظریه

man_utd_4ever
25-06-2010, 21:01
دوستان ترو خدا لینک 1200 رو هم بزارین.خواهشن تو جواب نگین بزارش رو 900 کافیه.فقط لینک بزارین.چون همین الانشم یه هفته س گوشیم رو 1150 اوره و آخ نمیگه
نترسین دوستان هیچیش نمیشه . اگه شد بامن :4:
ممنون

blood eater
25-06-2010, 21:19
دوستان ترو خدا لینک 1200 رو هم بزارین.خواهشن تو جواب نگین بزارش رو 900 کافیه.فقط لینک بزارین.چون همین الانشم یه هفته س گوشیم رو 1150 اوره و آخ نمیگه
نترسین دوستان هیچیش نمیشه . اگه شد بامن :4:
ممنون

1150 در عمل با 1200 فرقی نداره
ولی در کل بالای 900 به گوشی ضرر میزنه خود دانی در عمل پیدا نیست ولی در پس پرده خبره دیگریست

man_utd_4ever
25-06-2010, 23:39
1150 در عمل با 1200 فرقی نداره
ولی در کل بالای 900 به گوشی ضرر میزنه خود دانی در عمل پیدا نیست ولی در پس پرده خبره دیگریست

رفیق داری اذیت میکنی هااا. گفتم نصیحت نکنید فقط لینک دانلود رو بزارین. فوفش اینه که میترکه میره هوا . تو یه پست دیگه یادمه گفتم فدای سرت که بپوکه . یکی دیگه

حالا اگه لینک دانلود 1100 و 1200 رو بذاری ممنونت میشم:54:

blood eater
26-06-2010, 00:11
رفیق داری اذیت میکنی هااا. گفتم نصیحت نکنید فقط لینک دانلود رو بزارین. فوفش اینه که میترکه میره هوا . تو یه پست دیگه یادمه گفتم فدای سرت که بپوکه . یکی دیگه

حالا اگه لینک دانلود 1100 و 1200 رو بذاری ممنونت میشم:54:

داداش برات دارم میگردم پیدا کنم میزارم متاسفانه هر چی روی هاردمم میگردم نیست که آپلود کنم

man_utd_4ever
26-06-2010, 19:44
اینهمه آدم میگن ما رو 1200 اورکلاک کردیم یکی پیدا نمیشه آپلود کنه یا اینکه لیمکه دانلودشو به ما هم بده

blood eater
26-06-2010, 20:10
برو این لینک همه چیز دستت میاد

سوپرایزر : ساده ترین روش برای اورکلاک N900 (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?p=1419838#post1419838)

Ahm♥d27
13-08-2010, 10:21
با سلام خدمت همه دوستان گرامی!
میخواستم ازتون خواهش کنم که کسی فایل اورکلاک روی 1000 رو داره؟
توی پست اول هم دیدم. نبود.
من الان روی 900 اور هستم.
میخواستم بدونم که 1000 با 900 اصلا فرقی داره؟
ممنون

blood eater
13-08-2010, 11:26
از آموزش توی امضای من برو و تا 1150 اور کلاک کن

mammadtalebian
15-08-2010, 13:14
ببخشید به من این پیغام رو میده:
fiasco-image-update: not found

arashmidos200x
15-08-2010, 23:08
دوست عزیز من در ترمینال به اروری بر نمیخورم اما بعد از ری استارت currens cpu freq :600 mhz میمونه من رو 800 رو زدم

I.M.A.N A.R.C.H
25-08-2010, 13:19
(ایکس ترم رو باز کنین و روت بشین بعد تایپ کنین)
اینو نفهمیدم میشه با عکس توضیح بدی

QUANTUM
25-08-2010, 13:25
(ایکس ترم رو باز کنین و روت بشین بعد تایپ کنین)
اینو نفهمیدم میشه با عکس توضیح بدی

دوست عزیز بعد از اینکه X-Terminal ؤو باز کردی تایپ کن root
بعد بقیه فرامین رو بزن.
در ضمن من جواب اون سوالتون رو هم دادم.

http://mobilestan.net/showpost.php?p=1519229&postcount=2393

Vahid Sat
15-10-2010, 06:24
دوستان نظر من اينه كه نكنيد اين كارا رو
تست هاي انجام گرفته پايداري سي پي يو رو بدين صورت نشون داده :
99.9% should be stable at 700Mhz.
90% should be stable at 800Mhz
75% should be stable at 900Mhz
30% should be stable at 1.0Ghz
10% should be stable at 1.1Ghz
1% should be stable at 1.2Ghz
منبع (http://ifajarwidi.blogdetik.com/2010/05/15/n900-overclock-guide-by-jakiman-talkmaemo/)

QUANTUM
15-10-2010, 09:38
دوستان نظر من اينه كه نكنيد اين كارا رو
تست هاي انجام گرفته پايداري سي پي يو رو بدين صورت نشون داده :
99.9% should be stable at 700mhz.
90% should be stable at 800mhz
75% should be stable at 900mhz
30% should be stable at 1.0ghz
10% should be stable at 1.1ghz
1% should be stable at 1.2ghz
منبع (http://ifajarwidi.blogdetik.com/2010/05/15/n900-overclock-guide-by-jakiman-talkmaemo/)

دوست من بارها گفته شده که اورکلاک یعنی بیشتر از حد معمول ای قطعه ای کار کشیدن.خب طبیعیه که همچین نتایجی هم داشته باشه...
ولی کسانی از جمله من و خیلی های دیگه الآن بین 5-7 ماه هست که روی 900 اور کردیم و این میزان رو بهتون پیشنهاد میکنم اگه خواستین...بالاتر نه.

baashi
27-10-2010, 23:27
سلام،
روی pr1.3 هم جواب می ده ؟

schadmehr
02-11-2010, 12:03
سلام.
اگه من بخوام بالاتر از 900 اورلاک کنم،باید چی کار کنم؟
تو پست اول فقط تا 900 هست.
من 900 رو دانلود کردم و ریختم تو گوشیم و کار تموم شد،حالا بخوام بیشترش کنم بازم باید کرنل جدید دانلود کنم،یا با همین میتونم توی X-Terminal بجای XXX عدد بیشتری جای 900 بزنم؟
مرسی

baashi
02-11-2010, 15:49
سلام.
اگه من بخوام بالاتر از 900 اورلاک کنم،باید چی کار کنم؟
تو پست اول فقط تا 900 هست.
من 900 رو دانلود کردم و ریختم تو گوشیم و کار تموم شد،حالا بخوام بیشترش کنم بازم باید کرنل جدید دانلود کنم،یا با همین میتونم توی X-Terminal بجای XXX عدد بیشتری جای 900 بزنم؟
مرسی


سلام.
فعلا با این روش موجود در اینجا نمی شه. شما برو اینجا : http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=119462 (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=119462)

ali_khalili
03-11-2010, 19:53
سلام.
من رو فایلهای pdf امتحان کردم به نظر سریعتر عمل میکرد :bp:

SAJJAD
03-11-2010, 19:59
سلام.
من رو فایلهای pdf امتحان کردم به نظر سریعتر عمل میکرد :bp:

اگه میخواید مطمئن بشید که اور شده یا نه یکی از نرم افزار های زیر رو از مخارن دانلود کن ونصب کن

سرعت جدید cpu رو می زنه

health check

یا

conky

این دومی یعنی conky رو بهت پیشنهاد می کنم چون خیلی سبک و ردیفه و زود هم نصب مبشه و حجمش هم کمه

iranianboy1404
27-11-2010, 08:48
سلام دوستان.
این mydocs که کرنلو باید بزارم توی ان کجای گوشیه؟
ممون.:122:

QUANTUM
27-11-2010, 10:22
سلام دوستان.
این mydocs که کرنلو باید بزارم توی ان کجای گوشیه؟
ممون.:122:

لطفا سوالتون رو فقط در یک تاپیک مطرح کنید تا زودتر به جوابتون برسید و هم اینکه خودتون سر در گم نشید که کجا رو برای بدست آوردن جوابتون باید چک کنید...

http://mobilestan.net/showpost.php?p=1658957&postcount=1415

iranianboy1404
29-11-2010, 13:16
dasted dard nakone.
ro 900 0ver kardam. kheili hal dad.

kidrockking
01-12-2010, 00:29
سلام...من دقیقا همین دستور رو وارد میکنم ولی not found میده...با root وارد میکنم..لطفا راهنماییی کنید:ak:

kidrockking
01-12-2010, 00:32
سلام...من دقیقا همین دستور رو وارد میکنم ولی not found میده...با root وارد میکنم..لطفا راهنماییی کنید

baashi
01-12-2010, 00:52
سلام...من دقیقا همین دستور رو وارد میکنم ولی not found میده...با root وارد میکنم..لطفا راهنماییی کنید


سلام،
به این جمع خوش اومدی دوست عزیز.

احتمالا یه جایی رو دقیق وارد نکردی.
یک screen shot از دستوری که وارد کردی و error ی که می ده بزار اینجا تا بهتر بشه کمکتون کرد.
(برای screen shot از ctrl+shift+p استفاده کن و عکس گرفته شده می ره توی Images/Screenshots)

به اینم توجه کن که دستورات به حروف کوچک و بزرگ حساسه.

kidrockking
02-12-2010, 01:18
نمیشه

kidrockking
02-12-2010, 01:27
آقا مرسی...مشکل حل شد...یه space کم گذاشته بودم...بازم ممنون:lol:

iranianboy1404
19-12-2010, 12:39
گوشی من رو 900 کلاکه کسی کرنل بالاتر داره بزاره.
متشکرم.

Death
19-12-2010, 23:02
گوشی من رو 900 کلاکه کسی کرنل بالاتر داره بزاره.
متشکرم.

دوست عزیز این کرنل رو میتونید از طریق App Manager آپدیت کنید. اگر آپدیتی براش آمده باشه با چک کردن برای آپدیت نشون میده.
موفق باشی.

schadmehr
19-12-2010, 23:50
آقا من 900 و دانلود کردم،تو x-term که میزنم مینویسه fiasco not finde skipp........
لطفا کمک.

pesar_dehati
20-12-2010, 13:53
آقا من 900 و دانلود کردم،تو x-term که میزنم مینویسه fiasco not finde skipp........
لطفا کمک.

سلام دوست من...
منم این مشکلو داشتم اما بعد فهمیدم اسم فایلم توی گوشی عوض شده.

iranianboy1404
22-12-2010, 18:58
متشکرم هژبر جان. ولی دوستانی که تو پستای اول از 1200 و 1100 صحبت کردن چطور اینکارو کردن.

ermiya
03-01-2011, 23:36
سلام لطفا بابای گوشی هاتون را در نیارین چو خط تولید گوشی را دادن به هند و چین:bg:
اگه گوشیتون طوریش شد دیگه نمی تونید تاشا گر بیارید:bh:
البته همه می دونیم ما تو موبایلستان جم شدیم بابای گوشی هامونا در بیاریم:dp::dq:

iranianboy1404
04-01-2011, 08:29
سلام لطفا بابای گوشی هاتون را در نیارین چو خط تولید گوشی را دادن به هند و چین:bg:
اگه گوشیتون طوریش شد دیگه نمی تونید تاشا گر بیارید:bh:
البته همه می دونیم ما تو موبایلستان جم شدیم بابای گوشی هامونا در بیاریم:dp::dq:
ممنون از راه نماییتون. ولی حیف نیست گوشی به این نازی سالم بمونه وازش کار نکشی؟
تازه نوکیا توفکره سریه جدیده با meego پس باخیاله راحت بترکونیدش. بهترشو میگیریم.