PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فيرم ور 5800v40 گلچيني ازفیرم داخلي وخارجي



aassww
10-04-2010, 17:56
سلام دوستانه عزيز
فريم5800v40گلچيني ازفريم داخلي وخارجي
من اين فريم رااز7تا فريم داخلي وخارجي كه هر برنامه.. هوم اسكرين..پوشه10202be9..استار اپ وغيره داشته گلچين كردم واكثر باگ هايي كه داشتند برطرف كردم
اگه حدسم درست باشه اولين فريم بدون باگ هست فقط مشكلي داره اينه
گالريه كه موقعي كه هك فعال باشه نميتونه درست لود بشه بايدهك راغيرفعال كنيد كه تو تمام فريم ها اين مشكل هست وهنوزدوستان نتوانسته اند
اين مشكل برطرف نشده
وكارهايي كه من روي اين فريم انجام دادم

1-افزایش کلی سرعت مجیط کاربری (روان تر شدن کارایی گوشی.اجرا و بسته شدن سریعتر برنامه ها.اجرای بازی ها بدون
2- موارد امنیتی بی مورد حذف شدند.
3- ویبره ی قفل شدن هست يعني قفل ميكني ويبره داره برنداشتم
4- فایل های دریافتی بلوتوث به طور پیش فرض روی مموری کارت ذخیره میشن البته یادتون نره که فولدر Received رو در مموری کارتتون بسازید
5-موزیک پلیر گوشی آهنگ ها رو فقط از مسیر E:/Musicلود میکنه
6- شرتکات Profiles به منو شما
7- cache از C به E انتقال یافته
8- سرعت کش در همه درایو ها
9- کیفیت عکس
10- اسکرول جنبشی تقویت یافته است.
11- اكسپلور اضافه نشده كه اين خودش يه مزيته
12- صدای دوربین در فقط پروفایل silent غیر فعال شده است.
13- موقع استارت اولیه گوشی هیچ برنامه ی اضافه ای (مثل welcomeمسيج ) اجرا نمیشه
14-غیر فعال کردن ارسال پیامک به نوکیا بعد از فلش یا هارد ریست
15- لوگوی خيلي زيبا خاموش شدن لگوي شبيه نوكيا هك نيست
16- حدف هشدار امنیتی(اعصاب خوردکن)که هنگام باز کردن ویجت ها میاد
17- 46-افزایش سرعت چرخش صفحه هنگام چرخاندن گوشی
18- برنامه ی چراق قوه strobe
19- برنامه ی ریست
20- استار اپ با تصوير نوكيا وبوت كامپيوتر
21- استارت اپ باصدا
22- شات دان باصدا
23- برنامه ی screensnap
24- دوتا تصوير شات دان باصدا
25- تم افکت فوق العاده زیبا اگه نخواستي غير فعال كن
26- بالا رفتن كيفيت سنسور
27-شرتکات Connection manager اضافه شد
28- شرتکات Themes به منو گوشی اضافه شد
29- چرخش هوم اسكرين
30- مشکل کند شدن کوشی با باز بودن 2 tab برطرف شد
31- تغييرفونت drwelly
32- دیکشنری فارسی
33- پچ های برنامه ی rom patcher+ اتو
34-تغییر دایره ای که وقتی برنامه ای بازه گوشه ی آیکون برنامه نمایش داده میشه
35- ارسال برنامه و بازی از فایل منیجر
36-لوگوی استارت آپ با یک لوگوی بسیار زیبا

37-اضافه شدن tools به منو گوشی و قرار گرفتن
Log , help , file mgr. , settings , sett.wizard , access.setup , switch
38- organizer که قسمت های زیر به اون انتقال داده شه اند :
Clock , calculator , calendar , recorder , converter , IM , Notes
39- اضافه شدن پوشه ی Navigation (با آیکون GPS ) به منو و انتقال ovi maps و Location به داخل آن
40- اضافه شدن پوشه ی Games با آیکون زيبا
41- خروج videos از قسمت گالری
42- اضافه شدن پوشه ی photos به منو و انتقال gallery و Camera به داخل آن
43- انتقال ovi store به بخش Internet
44- اضافه شدن برنامه ی BTswitch
45- اضافه شدن برنامه ی BatUninst برای پاک
46-و همچنین برنامه ی AutoInstaller برای نصب چند برنامه به طور یکجا و اتوماتیک كافيه نرم افزارها رابريزيد اينجاE/tinkcheg/Eاگرپوشه Eنبود درست كنيدوبعدبرنامه AutoInstaller اجرا كنيد همه نصب ميشه
47- و همچنین برنامه ی کاربردی SisEditor برای ادیت برنامه های sis در خود گوشی
48- و برنامه ی KillMe برای کنترل برنامه های در حال اجرا (سیستمی
49-فضای خالی گوشی عالي
50-در قسمت تم 3 تم
1-sound waves تم فابریکی 5800
-stripesتم 5530
- se7en blackتم زیبای ویندوز seven
51-هوم اسكرينه Navigation bar
6Icons
امنيابا ايكن جديد
8ايكن كه فكر كنم با پچ فعال ميشه
5530
که جمعا گوشی دارای 5 هوم اسکرین میباشد.
52- تغییر منو و آیکونهای دیفالت
53-pop up عدم اجازه دسترسی به جاوا
وچندتايه ديگه كه ديگه يادم نمياد
وبراي رنگ گوشيتون يه تم ويندوز7داخلش هستوياميتونيد تم هم رنگه گوشي استفاده كنيد
توي7پارت اپلود ميكنم كه5پارت اولppmيازبان
2پارت اخرcnt ياهمان رنگ
باتشكر

aikido
10-04-2010, 19:25
این فریم ور خیلی عالیه.... فقط دو مورد :


نمی دونم چرا در فریم ور هایی که اخیرا اومده همشون این ضعف بزرگ رو دارن و اون هم لود آهنگ ها از یک پوشه هست ، که خیلی دردسر سازه

آهنگ های دریافتی با بلوتوث میره در پوشه ی receve و این که بخواهیم هی از این پوشه به پوشه musicکپی پیست کنیم خیلی اذیت میکنه

پوشه ی receve هم میشه بازار شام ، در حالت عادی وقتی بره تو مسیج ها موقع سیو کردن هر فایلی میره سر جای خودش ولی اینطوری باید خورمون فایلها رو دسته بندی کنیم

این فریم ور که گذاشتید همچیش عالیه فقط این دو مورد اگه عادی بشه من خودم رو 3-4 تا 5800 میریزم....!!!!!!

aassww
10-04-2010, 19:34
نمی دونم چرا در فریم ور هایی که اخیرا اومده همشون این ضعف بزرگ رو دارن و اون هملود آهنگ ها از یک پوشه که خودش خیلی دردسر سازه

آهنگ های دریافتی که میره در یه پوشه ی دیگه و این که بخواهیم هی از این پوشه به اون پوشه کپی پیست کنیم خودش خیلی اذیت میکنه

پوشه ی receve هم میشه بازار شام ، وقتی بره تو مسیج ها موقع سیو کردن هر فایلی میره سر جاش ولی این پوشه خودش میشه اول دردسر

این فریم ور که گذاشتید همچیش عالیه فقط این دو مورد اگه عادی بشه من خودم رو 3-4 تا 5800 میریزم....!!!!!!
سلام دوست عزيز
اين فريم مشكل اهنگ نداره فقط اهنگهاي درايوE/musicراسرچ ميكنه كافيه اهنگ ها را بريزي اينجا
ارزون حساب ميكنم مشتري بشي اون4-3رابيارفلش كن:001:
با تشكر

mohammad6212
10-04-2010, 23:25
عنایت جان دست گلت درد نکنه.واقعا فریم عالی هست و بدون مشکل (مثل فریم کوک شده ی من نیست...)
فکر کنم تا باز نشدن rofs1 ابن نهایت کاریه که میشه با یه 5800 کرد...

mrmehdi64
10-04-2010, 23:38
گالريه كه موقعي كه هك فعال باشه نميتونه درست لود بشه بايدهك راغيرفعال كنيد كه تو تمام فريم ها اين مشكل هست وهنوزدوستان نتوانسته اند
نه من اين مشكل رو ندارم يعني قبلا داشتم ولي الان ديگه ندارم

aassww
10-04-2010, 23:53
عنایت جان دست گلت درد نکنه.واقعا فریم عالی هست و بدون مشکل (مثل فریم کوک شده ی من نیست...)
فکر کنم تا باز نشدن rofs1 ابن نهایت کاریه که میشه با یه 5800 کرد...
سلام محمد جان
خواهش ميكنم شما استاد مايي بخصوص كه فريم شما 63تا كارايي داره تاالان هم مشكلي نداشته من قرار نبود اين فريم را توسايت بگذارم يه باگي داشت كه امروزبرطرف شد توسايت گذاشتم خدا كنه مثل اون فريم خوب باشه باتشكر از دوست عزيزم محمد جان:50:

smnzzkhn
11-04-2010, 00:01
چیز خوبی به نظر میاد؟ چرا تم پیش فرض روی رام نصب میکنید؟!
هرکی خوب هر تمی بخواد بعدا نصب میکنه خوب!!
فونتش رو میشه بعدا به فونت دیفالت تغییر داد؟!
ولی در کل به نظر ساده ترین فریمور میاد خوشبختانه! برنامه اضافی زیاد نداره! این رو حتما امتحان میکنم

من دنباله یه فریمور میگردم که چیزهای اضافی مثل Ovi contact رو نداشته باشه و رام پچر رو داشته باشه و در کل سریعترین و ساده ترین فریمور باشه بعدا هر برنامه ای بخوایم بهش اضافه کنیم کسی چیزی سراغ نداره؟

aassww
11-04-2010, 00:10
چیز خوبی به نظر میاد؟ چرا تم پیش فرض روی رام نصب میکنید؟!
هرکی خوب هر تمی بخواد بعدا نصب میکنه خوب!!
فونتش رو میشه بعدا به فونت دیفالت تغییر داد؟!
سلام دوست عزيز
يه تم ويندوز هست فقط براي دوستاني كه رنگ گوشيشان فرق ميكنه اون دوتا فابريكه
بله فونت راهم ميشه تغيير داد خيلي هم راحته حتي فونت اورجينال هم توسايت هست فقط بايد
هرفونتي كه ميخواهي نصب كني توي مموري نصب بشه كه به مشكل برنخوري باتشكر

aassww
11-04-2010, 00:14
نه من اين مشكل رو ندارم يعني قبلا داشتم ولي الان ديگه ندارم
سلام دوست من
خوشحالم كه اين مشكل برطرف شده باتشكر

silver1
11-04-2010, 02:38
این هوم بتونی واسش بذاری خیلی مشتی میشه من الان روی گوشیم فریمور خارجی فقط واسه هومش یکاری بکن این چرخش هوم برداری دیگه آخرش میشه ممنون

xAghilx
11-04-2010, 06:57
این هوم بتونی واسش بذاری خیلی مشتی میشه من الان روی گوشیم فریمور خارجی فقط واسه هومش یکاری بکن این چرخش هوم برداری دیگه آخرش میشه ممنون

اساتید من مگه هوم اسکرین بالا رو نداره؟!!:13:
من الان دارم از هوم اسکرین آقا mohammad6216 استفاده میکنم فقط به خاطر هوم اسکرینش!!1:9:
آقا محمد اگه نداشته باشه راهی هست با کوک کردن واسش بذارم؟:7::26:

goodarz_online
11-04-2010, 07:33
2 تا سوال

1- آیا سرعت اتصال جی پی اس سریع شده؟ یعنی اصلاحات سرور روش انجام شده؟
2-آیا وقتی گذینه ای رو انتخاب میکنیم مثل فریمور rezaee3001 چندتا ستاره داخل کادر رنگی حرکت میکنه؟؟

aassww
11-04-2010, 08:17
این هوم بتونی واسش بذاری خیلی مشتی میشه من الان روی گوشیم فریمور خارجی فقط واسه هومش یکاری بکن این چرخش هوم برداری دیگه آخرش میشه ممنون
سلام دوست عزيز
اين هوم اسكرين را داره فقط ايكن هاش زيباترورنگي شده اند توعكس بالا نگاه كني ميبينيش واگه منظورت ميخواهي4تا ايكن هم بالاداشته وتقويم باشه كافيه برويد به اينجاc/private/10207254اين پوشه را پاك كني وفايل ضميمه رااكسترا كني وجاگزين كني وبراي نچرخيدن هوم اسكرين فايل ضميمه دوم را كپي كنيد اينجاc/private/10202be9ويكبار ريستار كنيد باتشكر

aassww
11-04-2010, 08:22
اساتید من مگه هوم اسکرین بالا رو نداره؟!!:13:
من الان دارم از هوم اسکرین آقا mohammad6216 استفاده میکنم فقط به خاطر هوم اسکرینش!!1:9:
آقا محمد اگه نداشته باشه راهی هست با کوک کردن واسش بذارم؟:7::26: سلام دوست من
چرا داره توي عكسها نگا ه كن ميبنيش
وخيلي هم زيبايه باتشكر

aassww
11-04-2010, 09:02
2 تا سوال

1- آیا سرعت اتصال جی پی اس سریع شده؟ یعنی اصلاحات سرور روش انجام شده؟
2-آیا وقتی گذینه ای رو انتخاب میکنیم مثل فریمور rezaee3001 چندتا ستاره داخل کادر رنگی حرکت میکنه؟؟
سلام دوست من
سرعتgpsخوبه وداخل كادر هم ستاره داره باتشكر

xAghilx
11-04-2010, 09:20
دوست عزیز فونت رام پچر مشکل داره؟:30:

aassww
11-04-2010, 10:19
دوست عزیز فونت رام پچر مشکل داره؟:30:
خيلي سخت گرفتي اينكه مشكل نيست مگه رامپچر چند تا منو داره كه ميخواهي بخونيش
كافيه يبار باز كني اتواستار كني ديگه كسي به رام پچر احتياجي نداره باتشكر

Mora66
11-04-2010, 11:33
چجوریه ماله من تا حالا مشکل فونت نداشته؟؟
اینم اسنادش!
http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=376546&stc=1&d=1270974723

silver1
11-04-2010, 15:57
سلام دوست عزيز
اين هوم اسكرين را داره فقط ايكن هاش زيباترورنگي شده اند توعكس بالا نگاه كني ميبينيش واگه منظورت ميخواهي4تا ايكن هم بالاداشته وتقويم باشه كافيه برويد به اينجاc/private/10207254اين پوشه را پاك كني وفايل ضميمه رااكسترا كني وجاگزين كني وبراي نچرخيدن هوم اسكرين فايل ضميمه دوم را كپي كنيد اينجاc/private/10202be9ويكبار ريستار كنيد باتشكر

دست درد نکنه اومد ولی می خوام این گزینه های پایینم سفید باشه چه کنم

xAghilx
11-04-2010, 16:21
خيلي سخت گرفتي اينكه مشكل نيست مگه رامپچر چند تا منو داره كه ميخواهي بخونيش
كافيه يبار باز كني اتواستار كني ديگه كسي به رام پچر احتياجي نداره باتشكر

دوست عزیز من فقط قصد اطلاع رسانی داشتم!!!:30:
ببخشید جسارتم رو...:17:

aassww
11-04-2010, 16:49
دست درد نکنه اومد ولی می خوام این گزینه های پایینم سفید باشه چه کنم
سلام دوست عزيز
اين لينك نحوه كوك كه محسن جان گذاشته برو مد36 را انجام بده وپچc2zو2themesفعال كني پايين سفيد ميشه ولي ايكنه بالاديگه نيست
برايه ايكن هاي بالا بايدفريم رامجدد كوك كني وفلش بزني باتشكر


http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=95694

aassww
11-04-2010, 16:56
دوست عزیز من فقط قصر اطلاع رسانی داشتم!!!:30:
ببخشید جسارتم رو...:17:
خواهش ميكنم كار خوبي كردي اينشالله ورزن بعدرفع ميشه باتشكر

aassww
12-04-2010, 00:11
سلام دوستانه عزيز
دوتا از دوستان درخواست هوم اسكرين امنيا سفيد را داده بودند
كه داخل اين فريم با ايكنهاي رنگي بود
اگر ميخواهيد ايكن هاي هوم اسكرين امنيا سفيد بشود كافيه گوشي توحالته هك باشه .. فايله ضميمه را راكستراوبعد كپي كنيد اينجاc/privateوبعد پچc2zرافعال كنيد وهوم اسكرين راتغيير بدهيد واگرپچc2zنداريد باضميمه دوم رانصب كنيدحالا وارد برنامه بشويدوoptionsوگزينه اولي را كليك بزنيد حالا پچ توي درايوeساخته شده كافيه به پوشهpatches انتقال بدهيد وفعال كنيد واگرخواستيد بحالت اوليه برگرده پچ راغير فعال كنيد البته اگر يه زماني مشكلي برايتان پيش امد مثلا نصب نشدن نرم افزارهاوديده نشدن بعضي ايكن هاو وغيره.. پچc2z را غير فعال كنيد درست ميشه باتشكر

donya_mrh
12-04-2010, 00:59
ببخشید اگه بخوام هوم اسکرین satio رو با یه ورژن که خودم ادیت کردم جایگزین کنم باید چکار کنم؟

aassww
12-04-2010, 01:33
ببخشید اگه بخوام هوم اسکرین satio رو با یه ورژن که خودم ادیت کردم جایگزین کنم باید چکار کنم؟
سلام دوست عزيز
به اين لينك برو ومد شماره35راببين و دانلود كن داخلش ساتيو هم داره باتشكر

http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=95694

donya_mrh
12-04-2010, 01:46
سلام دوست عزيز
به اين لينك برو ومد شماره35راببين و دانلود كن داخلش ساتيو هم داره باتشكر

http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=95694

منظورم همون navigation bar بود. اونی که makenzi عزیز زحمتشو کشیده رو نمی خوام. می خوام ماله خودمو جایگزین کنم. یعنی راهی نیست؟

در ضمن اگه بخوام پوشه های صفحه menu همون اوریجینال ها باشن باید چکار کنم؟

aassww
12-04-2010, 09:50
منظورم همون navigation bar بود. اونی که makenzi عزیز زحمتشو کشیده رو نمی خوام. می خوام ماله خودمو جایگزین کنم. یعنی راهی نیست؟

در ضمن اگه بخوام پوشه های صفحه menu همون اوریجینال ها باشن باید چکار کنم؟
سلام دوست من
هوم اسكرين اپلود كن بگذار امتحان كنم ببينم اضافه ميشه ولي من فكر نمي كنم شدني با شه حالا اگه خواستي اپلود كن يا كپي كن توي rof2/private/10207254
بابت پوشه ها menuهم اينجا جايگز.ين كنيrof2/data/zylam/folders
البته من الان پوشه اورجينال ندارم اگه خواستي از رامهاي ارجينال استخراج كن يا بگو تا برات پيدا كنم باتشكر

hamed555
12-04-2010, 17:17
سلام ببخشید من این فریمور رو با جف ریختم رو 5800 ام آیکن rom patcher هست ولی پایینش بجا اسمش مربع مربع هست و بازم نمیشه.میشه کمک کنید؟مرسی

donya_mrh
12-04-2010, 18:56
سلام دوست من
هوم اسكرين اپلود كن بگذار امتحان كنم ببينم اضافه ميشه ولي من فكر نمي كنم شدني با شه حالا اگه خواستي اپلود كن يا كپي كن توي rof2/private/10207254
بابت پوشه ها menuهم اينجا جايگز.ين كنيrof2/data/zylam/folders
البته من الان پوشه اورجينال ندارم اگه خواستي از رامهاي ارجينال استخراج كن يا بگو تا برات پيدا كنم باتشكر

سلام ممنون از زحمتت. مشکل هوم اسکرینم حل شد. خودم اضافه کردم. پوشه منو ها هم من کلا پوشه zylam رو پاک کردم. تو پوشه اصلی هم غیر sample خودش که جایگزین کردم دیگه هیچی نبود اما پوشه ها درست نشد. بازم ممنون بابت کمکت.

aassww
12-04-2010, 19:23
سلام ببخشید من این فریمور رو با جف ریختم رو 5800 ام آیکن rom patcher هست ولی پایینش بجا اسمش مربع مربع هست و بازم نمیشه.میشه کمک کنید؟مرسی
سلام دوست عزيز
فايل ضميمه را اكستراوپوشه راكپي كنيد تو درايوe..رام پچر فعال ميشه

zibaa
12-04-2010, 21:36
سلام
من وقتی 8 آیکون رو انتخاب میکنم 6 تاست 6 تایی هم 6 تاست !!!
در ضمن حالت basic آیکونهای بالا رو نداره ؟!!!

aassww
13-04-2010, 01:00
سلام
من وقتی 8 آیکون رو انتخاب میکنم 6 تاست 6 تایی هم 6 تاست !!!
در ضمن حالت basic آیکونهای بالا رو نداره ؟!!!



سلام
من وقتی 8 آیکون رو انتخاب میکنم 6 تاست 6 تایی هم 6 تاست !!!
در ضمن حالت basic آیکونهای بالا رو نداره ؟!!!
[SIZE="2"]سلام مجتبي جان
اگه اين فريم را فلش كردي بهتره فعلا ديگه گوشيتو فلش نزني چون اكثر فريم ها نقص دارندوتكراري هستند وچيه بدرد بخوري ندارند صبر كن تا تمامه اموزشهاي كوك بيادتا بشه يه فريم خوب كوك وفلش كني
البته من اين فريمو خيلي دوست دارم و چون كه باگي نداره وشلوغ نيست دوستان فكر مي كنند فريم هر چه بيشتر برنامه داشته باشه بهتره ونمي دوننداگه يه روزي نرم افزار جديد امد روي گوشي نصب نميشه مثلا اضافه كردنه اكسپلور تقويم ونوكيا مپ توي كوك باعثه درد سره وابديت نمشوند وباگ دارند بهتره خودمان نصبشون كنيم
براي اون8ايكن قبلا اموزش را گذاشتم اينجا
تو اموزش پوشه را گفتم پاك كنيدو لي پاك نكن فقط كپي كن
http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=1314442&postcount=13
باتشكر]

aassww
14-04-2010, 16:25
ابديت شد[/COLOR]
1هوم اسكرين اورنج اضافه شد
2فونت رام پچر عوض شدديگه مشكلي نداره
3نرم افزار ديالر همون شماره گيري دستي بصورت تلفنهاي قديمي اضافه شد
Menu circle4 تغييركردموقع فعال بودن برنامه ستاره قرمزي گوشه ايكن مياد
5دوربين بحالت اوليه برگشت كيفيت اورجينال..كيفت عكس دروغه حتي كيفت بدتر ميشه
هوم اسكرينه ودفا اضافه كردم تست كردم جواب داد ولي نميشد شرت كات را تغيير داد پاك كردم البته دوستان اگه خواستند
ميتونند اضا فه كنند لينكشو ميگذارم
ويه تم ايفن هم لينكشو ميگذارم خيلي قشنگه مثل تم فريم محمد هست
و من اينها را توي rof3كوك كردم ودوستاني كه قبلا اين فريم دانلود كرده اند لازم به rof2 دانلود دباره نيست
ولي لينكشو ميگذارم همان پست 1 هست البته 5 پارت اول را دانلود كنيد
لينك ودفا در كوكhttp://www.mobilestan.net/showpost.php?p=1317744&postcount=82
لينك ودفا بصورتhttp://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=346733&d=1264935226 sis
لينك تم ايفنhttp://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=347337&d=1265211001
لينك ROF2 http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=96656
لينك نچرخدن هوم اسكرينhttp://www.mobilestan.net/showthread.php?t=96656&page=2
لينك هوم اسكرين انگشتيhttp://www.mobilestan.net/showpost.php?p=1315531&postcount=23

Mora66
14-04-2010, 19:44
با تشکر از فریمور خوبب که ارائه دادین. میخواستم چندتا نکته واسه کوک کردن این فریموری که در صفحه اول گذاشتید بگم که امیدوارم در آینده رفع بشه.
1- اینکه دیدم فایلی که برای دیکشنری فارسی گذاشتین ، هم توی Rofs2 هست و هم توی Rofs3 که این باعث میشه حجم مموری داخلی حدود 600کیلو بیخود اضافه شه.
این مورد درباره فایلی که Menu circle رو تغییر میده+ Effect ها هم تکرار شده بود.
شما با گذاشتن این فایلها فقط در Rofs2 میتونید فضای مموری داخلی رو افزایش بدید.
2- برنامه Maps هم هنوز ورژن قدیمی هست که فکر میکنم همه ی فریمورهای کوک شده جدید دیگه ورژن جدید این برنامه رو میذارن.
3- حذف زبان های اردو و عربی که خیلی راحت انجام میشه.
نکته!!!
اگه شما هم مثل من موقع پاک کردن بعضی از فایلها از فایل Rofs2 مشکل دارید و برنامه نمیذاره ویرایش کنید ، از برنامه قدیمی تر v 0.7 استفاده کنید. اینم لینک :http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=93914
----
ببخشید اینجوری انتقاد و پیشنهاد کردم. میدونم شما استاد من هستید.
با تشکر از فریمور خوبتون. ممنون

aassww
15-04-2010, 03:13
با تشکر از فریمور خوبب که ارائه دادین. میخواستم چندتا نکته واسه کوک کردن این فریموری که در صفحه اول گذاشتید بگم که امیدوارم در آینده رفع بشه.
1- اینکه دیدم فایلی که برای دیکشنری فارسی گذاشتین ، هم توی Rofs2 هست و هم توی Rofs3 که این باعث میشه حجم مموری داخلی حدود 600کیلو بیخود اضافه شه.
این مورد درباره فایلی که Menu circle رو تغییر میده+ Effect ها هم تکرار شده بود.
شما با گذاشتن این فایلها فقط در Rofs2 میتونید فضای مموری داخلی رو افزایش بدید.
2- برنامه Maps هم هنوز ورژن قدیمی هست که فکر میکنم همه ی فریمورهای کوک شده جدید دیگه ورژن جدید این برنامه رو میذارن.
3- حذف زبان های اردو و عربی که خیلی راحت انجام میشه.
نکته!!!
اگه شما هم مثل من موقع پاک کردن بعضی از فایلها از فایل Rofs2 مشکل دارید و برنامه نمیذاره ویرایش کنید ، از برنامه قدیمی تر v 0.7 استفاده کنید. اینم لینک :http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=93914
----
ببخشید اینجوری انتقاد و پیشنهاد کردم. میدونم شما استاد من هستید.
با تشکر از فریمور خوبتون. ممنون
سلام دوست عزيز
با تشكر كه ياداوري كردي الان تست كردم وبرطرف شدو حذف شد تا دوسه روزه اينده براي دانلود ميگذارم
البته همين طوركه گفتم من اين فريم را گلچين كردم و يادم نبود كه ديكشنري توي rof3 هست ديكشنري را دو بار كوك كردم ولي مشكلي نداره وكار ميكنه
2درمورد تم افكت Menu circleهم خودم حذف نكردم گفتم شايد دوستان تم افكت نخواستند كه توي Rof2ارجينال هست وتويrof3تم افكت خودم هستMenu circleهم اروجيناله ميتونند چنج كنند
3نوكيا مپ مد جديدشو دارم ولي اصلا توفكر كوك كردن نيستم چون باعثه مشكله از جمله نقشه فارسي نداره وابديت نميشه وباگهاي زيادي داره مثل اكسپلور.. اگر نوكيا مپ تو كوك خوب بود شركته نوكياخودش ميگذاشت اگه دوستان خواستند مد را برايشون اپلود ميكنم ولي زود پشيمون ميشند
4درمورد حذف زبان هم فعلا جادارم اگه نياز بود حذف ميشه ولي دركل من دوست دارم استاندارد باشه فريم خيلي شلوغ نباشه كه باعثه باگ وسرعت كم وپرشدنه درايوzميشه
والانم كارايي اين فريم درحد بالايي هست و چون كوچك ترين باگي نداره
واقعا تشكر ميكنم كه ياد اوري كردي دوست عزيز

mohammad13d
16-04-2010, 22:17
عزیز سلام
ممنون از زحمتی که کشیدی
من این کوک رو روی گوشی نصب کردم
فقط مشکلی که دارم نرم افزارهایی که شما اضافه کردی مثل رام پچر و ... اجرا نمیشن
تقویم شمسی هم اضافه نشده !

میخواستم ببینم مشکل از کجاست و احیانا من کجا اشتباه کردم ؟

aassww
16-04-2010, 23:49
عزیز سلام
ممنون از زحمتی که کشیدی
من این کوک رو روی گوشی نصب کردم
فقط مشکلی که دارم نرم افزارهایی که شما اضافه کردی مثل رام پچر و ... اجرا نمیشن
تقویم شمسی هم اضافه نشده !
http://www.mobilestan.net/newreply.php?do=newreply&p=1321330
میخواستم ببینم مشکل از کجاست و احیانا من کجا اشتباه کردم ؟

سلام دوست عزيز
تقويم را نريختم چون ابديت نميشه كرد مثلا براي ايند1390 به مشكل برميخوريد
وبراي فعال كردن رام پچر كافيه پوشه پچرا ازتوي درايوzكني ويا ميتوني فايل ضميمه را دانلود كني ويكبار اكسترا كنيوپوشه patchesراداخل مموري كارت البته با محتويات داخلش كپي كنيد رام پچر فعال ميشه
براي نصب تقويم فارسي ضميمه دوم را نصب كن البته قبلش بايد اين پوشه 10003a5bتوي درايوc/privateرا تغيير نام دهيد يالينك اموزش راببين
http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=90734
درضمن تا چند روزه ديگه ابديت جديد دارم با كارايي بالا شايد بتونم تقويم را توي درايوCبيارم كه بتونيد ابديت كنيد با تشكر

silver1
17-04-2010, 00:14
یه سوال این آخرین فریمور واسه 5800 بود فریمور 40 میگم

aassww
17-04-2010, 01:47
یه سوال این آخرین فریمور واسه 5800 بود فریمور 40 میگم
سلام دوست عزيز
اگه منظورت فريم اورجينال هست كه ورزن 40اخريشه
واگر منظورت كوك شده است يكي 3تا پست بالا ترگذاشتم ويكي ذيگه هم تا4روز اينده اماده ميشه
براي دانلود توسايت ميگذارم وتوسايت هاي ديگه هم فريم كوك شده ساخته اند ولي خيلي فريم راشلوغ كرده اند ومثلا نوكيا مپ را ريخته اند توي فريم كوك شده كه ديگه نوكيا مپ ابديت نميشه مگر اينكه دباره فلش كني وبعضي شون باگ دارند
باتشكر

mohammad13d
17-04-2010, 09:08
سلام دوست عزيز
اين هوم اسكرين را داره فقط ايكن هاش زيباترورنگي شده اند توعكس بالا نگاه كني ميبينيش واگه منظورت ميخواهي4تا ايكن هم بالاداشته وتقويم باشه كافيه برويد به اينجاc/private/10207254اين پوشه را پاك كني وفايل ضميمه رااكسترا كني وجاگزين كني وبراي نچرخيدن هوم اسكرين فايل ضميمه دوم را كپي كنيد اينجاc/private/10202be9ويكبار ريستار كنيد باتشكر

عزیز من این کار رو انجام دادم آیکون و تقویم اضافه شد ولی الان هوم اسکرین های قبلی مثل 6 آیکن و نویگیشن بار ! دو کلید پایین صفحه هیچ کاری انجام نمیدن و چیزی روشون نوشته نشده
خواستم ببینم این مشکل قابل حل هست یا نه ؟

برای اینکه فایلهای دریافتی بلوتوس به مموری کارت بره باید چی کار کنم ؟

haamed73
17-04-2010, 09:50
گوشی حتما باید فلش بشه؟

aassww
17-04-2010, 11:20
عزیز من این کار رو انجام دادم آیکون و تقویم اضافه شد ولی الان هوم اسکرین های قبلی مثل 6 آیکن و نویگیشن بار ! دو کلید پایین صفحه هیچ کاری انجام نمیدن و چیزی روشون نوشته نشده
خواستم ببینم این مشکل قابل حل هست یا نه ؟

برای اینکه فایلهای دریافتی بلوتوس به مموری کارت بره باید چی کار کنم ؟
براي هوم اسكرين برو اينجاtools/setings/personal/homescreen/shortcuts وكليد پايين را تعريف كن وبراي شماره گير دكمه سبز ومنو رابزن
وبراي بلوتوس فايلها ميرن داخله اكسپلورx-plore/menu/tools/messaging
باتشكر

choopan
17-04-2010, 11:22
حتمن باید گوشی فلش بشه تا این تغییرات اعمال بشه .

silver1
19-04-2010, 00:27
لطفا هوم اسکرین فینگر یادت نره تو کوک جدید بذاری هم بالا رو داشته باشه هم پایین سفید باشه ممنون از زحمتی که میکشی

mohammad13d
19-04-2010, 16:45
عزیز الان داری روی فریم ور 50 که تازه اومده کار میکنی ؟
اگه جواب مثبت تغییرات احتمالی رو بگو چیا هست

فقط یه نکته تو کوک فعلی من دیدم گفتم شاید قابل اصلاح باشه ، برای من فرمان صوتی که با نگه داشتن دگمه سبز فعال میشد دیگه کار نمیکنه !

در ضمن کوکت فوقالعاده است و باگش از فریم ویر اصلی کمتره

aassww
19-04-2010, 23:40
عزیز الان داری روی فریم ور 50 که تازه اومده کار میکنی ؟
اگه جواب مثبت تغییرات احتمالی رو بگو چیا هست

فقط یه نکته تو کوک فعلی من دیدم گفتم شاید قابل اصلاح باشه ، برای من فرمان صوتی که با نگه داشتن دگمه سبز فعال میشد دیگه کار نمیکنه !

در ضمن کوکت فوقالعاده است و باگش از فریم ویر اصلی کمتره
سلام دوست عزيز
دكمه سبز براي فرمان صوتي كار ميكنه بايدبري توسيتينگ فعال كني
راجب كوك 50 هم تازه شبي دانلود كردم بزودي چربش ميكنم
فعلا نوكيا v50كاسه كوزه مون ريخت بهم ولي چننين حالي از اين نوكيا بگيرم فقط صبر كن ببين
باتشكر

mohammad13d
20-04-2010, 00:53
سلام دوست عزيز
دكمه سبز براي فرمان صوتي كار ميكنه بايدبري توسيتينگ فعال كني
راجب كوك 50 هم تازه شبي دانلود كردم بزودي چربش ميكنم
فعلا نوكيا v50كاسه كوزه مون ريخت بهم ولي چننين حالي از اين نوكيا بگيرم فقط صبر كن ببين
باتشكر

منظورت از تنظیمات همون settings - phone - voice commands هست ؟
اگه همینه منظورت من رفتم ولی تو صفحه اولش نوشته no data وارد settings هم که میشم همه چیز مرتبه !

اگه بشه 50 رو هم مثل این تر و تمیز از آب در بیاری خیلی جالب میشه
من منتظر میمونم تا کوکش کنی