PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فرمت كردن گوشي 9300



mstiger
09-01-2007, 21:10
سلام
لطفا بفرماييد چگونه مي توان گوشي 9300 را فرمت نمود ؟

scooter_azx
10-01-2007, 23:18
goshi ro ristart ... va kilidhay ctrl_chr_shift ro neghdar

scooter_azx
10-01-2007, 23:28
گوشی را ریستارت کن و دکمه های ctrl_chr_shift رو نگه دار صحغه formatخودش میاد

mr_peyman5623
22-02-2007, 23:39
گوشی را ریستارت کن و دکمه های ctrl_chr_shift رو نگه دار صحغه formatخودش میاد
آقا تو منو نجات دادی!!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا ممنونم! گوشی دیگه پکیده بود باید ریست میشد ولی توی هیچ جاییش نبود!

نتیجه میگیریم که پست بالا داشتن دلیل بر معلومات بالا نیست!

mr_peyman5623
23-02-2007, 22:58
گوشی را ریستارت کن و دکمه های ctrl_chr_shift رو نگه دار صحغه formatخودش میاد
آقا امشب من گفته شما رو تست کردم ولی فرمت نشد!
داخل گوشی 6680 من *7370#* رو میزنم گوشی فرمت میشه ولی توی این نمیشه که!!!

timsar_jakson
24-02-2007, 00:31
آقا امشب من گفته شما رو تست کردم ولی فرمت نشد!
داخل گوشی 6680 من *7370#* رو میزنم گوشی فرمت میشه ولی توی این نمیشه که!!!
:atten: :atten: :atten: :atten: :atten: :atten: :atten: :atten: :atten: :atten: :atten: سلام غزیز من اینو تست کن رد خور نداره جواب نده گوشی رو خاموش کن و روشن کن همین:smilie: :177: دوست من شوخی کردم گوشی رئ خاموش کت همزمان دکمه های روشن و 3و* را بگیر رد خور نداره گوشیتو نتونه فرمت کنه کمتر کسی اینو تست کرده

mohammad-120
24-02-2007, 09:03
ابتدا ستاره بعد مربع بعد عدد 7370 بعد مربع صد درصد كار مي كند.
يا گوشي را خاموش كن موقع روشن كرن دكمه هاي سبز و عدد 3 و مربع را نگه دار
يا علي