PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پک گرافیکی بسیار زیبای X10Remix برای UIQ3 !



Moh_Tci
28-04-2010, 12:52
کلا ظاهر گوشی رو شبیه به X10 سونی اریکسون کردم که خودم خیلی حال کردم برای گوشی های P1,M600,W950,W960,P990
G900 داران عزیز فعلا تو خماری بمونن. Create bY Sina !

http://www.img4up.com/images/20722527596692065250.pnghttp://www.img4up.com/images/47817234563420888650.pnghttp://www.img4up.com/images/70530790294267695521.png
http://www.img4up.com/images/66050006377373156975.pnghttp://www.img4up.com/images/83470775375318810275.pnghttp://www.img4up.com/images/25389609039191806193.png
http://www.img4up.com/images/08465080734287020480.pnghttp://www.img4up.com/images/34259204042877232138.pnghttp://www.img4up.com/images/00745639351450637922.png
http://www.img4up.com/images/39605314048175900043.pnghttp://www.img4up.com/images/71878200555167278575.pnghttp://www.img4up.com/images/00745639351450637922.png
http://www.img4up.com/images/29330903982529935580.pnghttp://www.img4up.com/images/70321331702643700953.png

وقتی پک رو ریختید حتما فایل های NewaddIcon و C رو هم بهش اضافه کنید تا پک کامله کامل بشه !
مسیر به طور پیش فرض در هر فایل معلوم شده است !

Moh_Tci
28-04-2010, 12:55
اینم فایل نصبی این پک که به صورت Sis آماده شده و میتونید نصبش کنید و پاکش کنید ! در کل خیلی بهتره دیگه ! اما هر جور شما دوست دارید ! :16:

sarh
06-05-2010, 08:07
اگه میشه تمش رو هم آپ کنید مرسی

rezagenius
21-05-2010, 19:39
اگه میشه تمش رو هم آپ کنید مرسی

این هم تمش
:ambulance:

gajereh
21-05-2010, 21:35
واقعأ قشنگ بود.
ولی 2 تا چیز مثل تصویرا نشد.1-ساعت صفحه اصلی2-دکمه back
برا شما مثل عکسه؟

rezagenius
26-05-2010, 14:41
راستش فکر کنم ساعتش نیاز به حک خاصی داره که من توی یه سایت دیدم ولی خود هک سر به نیست شده بود و هرچی دنبالش گشتم پیداش نکردم .

ایکون مربوط به شورت کات ها برای من هم همین وضعیت رو داره

در ضمن من تم رو هم یک کوچولو ویرایش کردم که قرار میدم براتون:16:

rezagenius
26-05-2010, 14:43
دوستان اگر کسی حک مربوط به ساعت بزرگ در صفحه اصلی uiq3 رو داره قرار بده:ambulance:

gajereh
27-05-2010, 15:52
راستش فکر کنم ساعتش نیاز به حک خاصی داره که من توی یه سایت دیدم ولی خود هک سر به نیست شده بود و هرچی دنبالش گشتم پیداش نکردم .

ایکون مربوط به شورت کات ها برای من هم همین وضعیت رو داره

در ضمن من تم رو هم یک کوچولو ویرایش کردم که قرار میدم براتون:16:




اگه screen shot تغییرات تم رو بزارین عالی میشه!

rezagenius
30-05-2010, 13:32
تغییرات خاصی نیست

فقط چند تا اهنگ گذاشتم

و نشانگر موسشو که نداشت رو اضافه کردم بهش

دیگه اون اشکال قبلی رو نداشته باشه (که معلوم نیست چه برنامه ای انتخاب شده ):16:

اگر نصب کرده باشین قبلیشو تفاوت این یکی با قبلی مشخصه:16:

البته چند تا تفاوت کوچیک دیگه هم کرده که اونا زیاد به چشم نمیاد