PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روت کردن مایلستون



Monk
02-05-2010, 19:59
سلام دوستان این آموزش مربوط به روت کردن یا همون آنلاک کردن مایلستون هست .
تمام مسئولیت کار بر عهده خودتون هست .
آموزش بسیار ساده هست .
خب بریم سر آموزش :

1 . ابتدا به ستاپ ADB میپردازیم :

------------------------------------------------------------------------------------------------------
- ابتدا آخرین ورژن SDK رو از سایت زیر و بصورت مسقیم دانلود کنید
Android SDK (http://developer.android.com/sdk/1.6_r1/index.html)
- حالا فایل را اکسترکت کرده و به درایو C منتقل کنید >> C:\AndroidSDK
- مسیر زیر را در گوشی دنبال کنید : Settings > Applications > Development
مطمئن شوید گزینه USB Debugging فعال باشد .
- گوشی را بوسیله کابل USB به کامپیوتر وصل کنید . شما میتونید درایور مخصوص ویندوز را از سایت زیر دریافت کنید :
http://developer.motorola.com/docstools/USB_Drivers/
- بعد از نصب درایور وارد command prompt شوید .
- دستور زیر را دقیقا در محیط command prompt اجرا کنید :
cd\
cd AndroidSDK\tools\
adb devices
- حالا باید شماره سریال گوشی برای شما نمایان شود . ما مطمئن میشم که گوشی بدرستی شناخته شده .
------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 . حالا فایل زیر را بصورت مستقیم دانلود کنید :

(milestone_root.zip) (http://www.sera-apps.de/milestone_root.zip)


3 . اسم فایل زیپ را به Update.zip تغییر دهید

4 . گوشی را به کامپیوتر وصل کنید و mount the SD را برای انتقال فایل Update.zip به مموری کارت انجام دهید .

5 . گوشی را خاموش کنید .

7 . حال دکمه دوربین را نگه دارید و دکمه پاور را فشار دهید تا علامت مثلث با علامت تعجب ظاهر بشه

8 . وقتی صحفه نمایان شد دکمه دوربین رو رها کنید .

9 . حالا دکمه زیاد کردن صدا + دکمه دوربین رو فشار دهید و شروع به فلش کردن فایل Update.zip کنید .


موفق باشید .

acmilan308
07-05-2010, 15:24
سلام
دوستانی که موقع روت کردن ورژن 2.1 مشکل دارن یعنی موقع اجرای فایل update.zip
پیغام Installation aborted رو میده فقط کافیه این کار رو انجام بدن:
1-فایل sbf زیر رو دانلود و آنزیپ کنید.
390824
2-حالا مثل موقعی که گوشی رو آپدیت میکنین با استفاده از این فایل هم چنین کاری رو انجام میدیم
یعنی گوشی رو با کابل به pc وصل میکنیم..گوشی رو خاموش میکنیم و با گرفتن جهت بالای dpad
گوشی رو روشن میکنیم.
بعد با استفاده از برنامه rsd lite گوشی رو با این فایل فلش میکنیم.
ادامه......شماره 2 پست اول
یه توضیح هم در مورد شماره 9 اینکه منظور از فلش کردن انتخاب گزینه apply sdcard:update.zip هست.

Monk
07-05-2010, 17:37
آرمان جان لینک رو عوض کردم .
ببینید اول باید دوربین رو بگیرید سپس پاور رو بزنید تا شکل مثلث با علامت تعجب رو ببینید (من به اشتباه نوشته بودم بوت لودر)
مطمئنا راهش همینه من خیلی سرچ کردم .

rman0
09-05-2010, 19:24
احسان جان این فایل جدیده دو تا فولدره.. جفتشو توی فایل بذاریم اسم اونو بذاریمupdate.zip بعد اینکه این فایلم بکاپ می گیره یا فقط اپگرید می کنه؟؟؟
میدون تو اندرویید چه طور میشه شارژ شدن از یو اس بی رو غیر فعال کرد اگه بد جا پرسیدم شرمنده... D:

Monk
09-05-2010, 19:34
آرمان جان بعد از دانلود نیازی به اکسترکت نیست فقط اسم فایل دانلود شده را به Update.zip تغییر بدید و ادامه مراحل ........
در نکسس که نیست بعید میدونم همچین گزینه ایی در اندروید باشه شاید در اندروید 2.2

rman0
10-05-2010, 07:13
با عرض پوزش از سوالات زیاد:9:
اقا در اصل بک اپ می گیریم یا نه؟؟
بعد اگه بک اپ نگیریم عیب نداره؟؟

Monk
10-05-2010, 08:50
خواهش میکنم آرمان جان از کانتکتتون بکآپ بگیرید همین . البته قبل کارها

Bluetooth man
11-05-2010, 08:10
آقا احسان دستتون درد نکنه
موفق باشید...

Moosa_27
19-05-2010, 21:34
سلام. برا من این خطا رو میده :

Install from sdcard...
finding update package...
opening update package...
Verifying update package...
E:EOCD marker occurs after start of EOCD
E:signature verification failed
Installation aborted

به نظرتون مشکل از کجاست؟

rman0
20-05-2010, 08:15
موسی جان برو به این سایتhttp://and-developers.com/motorola_milestone:sbf ببین کلا گوشی قابلیت روت شدن داره..چون بعضی از کشورا گوشی رو غیر قابل روت می کنن..
برای این کارم برو به settings>about اونجا فرمویر کانفیگوریشن و .... رو با 2.0.1 ها مقایسه کن ببین گوشیت مال کجاست و تو همون ردیف نوشته که قابل روت کردن هست یا نه..
برای دیدن فرمویر کانفیگوریشن و ... نشانگر موس رو ببر روی کلمه moto ...

Moosa_27
20-05-2010, 21:51
موسی جان برو به این سایتhttp://and-developers.com/motorola_milestone:sbf ببین کلا گوشی قابلیت روت شدن داره..چون بعضی از کشورا گوشی رو غیر قابل روت می کنن..
برای این کارم برو به settings>about اونجا فرمویر کانفیگوریشن و .... رو با 2.0.1 ها مقایسه کن ببین گوشیت مال کجاست و تو همون ردیف نوشته که قابل روت کردن هست یا نه..
برای دیدن فرمویر کانفیگوریشن و ... نشانگر موس رو ببر روی کلمه moto ...

سلام.
من از اون سایت چیز خاصی سر در نیاوردم ولی فکر کنم قضیه همون غیرقابل روت کردن باشه که شما گفتین.
من با استفاده از این صفحه (http://www.modmymoto.com/forums/showthread.php?t=530112) یه فابل sbf ریختم و بعد دوباره امتحان کردم. این بار همچین پیغامایی میده:

finding update package
opening update package
verifying update package
installing update
cannot find update_binary
rooting your phone

install from sdcard complete

خب الان این روت شده یا نه؟ از کجا بفهمم گوشیم روت شده یا نه؟ درباره این پیغام خطایی هم که بالا نوشتم نظری اگه دارید لطفا بگید.
ممنون

rman0
21-05-2010, 11:32
fبرای اینکه بفهمی روت شده یا نه root explorer رو از سایت دانلود کن..نصب کن...وقتی می خوای وارد شی در مورد super user بودن ازت سوال می کنه ..این یعنی گوشی روت شده..
دوست عزیز این آیتم ها رو بنویس برام ..
base band version
firmware configuration
base band configuration
build number
version firmware
یه چک بکنم...

Moosa_27
22-05-2010, 16:47
fبرای اینکه بفهمی روت شده یا نه root explorer رو از سایت دانلود کن..نصب کن...وقتی می خوای وارد شی در مورد super user بودن ازت سوال می کنه ..این یعنی گوشی روت شده..
دوست عزیز این آیتم ها رو بنویس برام ..
base band version
firmware configuration
base band configuration
build number
version firmware
یه چک بکنم...

آره ! نصب کردم کار کرد.:15: باهاش یه فونت تونستم بریزم رو گوشیم.
آیتم هایی که شما خواسته بودید :


Firmware configuration version : GAS_EMEA_USASHLS00RTINT_P012
Baseband Version : 3GSMEPU91A_U_91.07.4EI
Baseband configuration version : UCASHLSMR2EMEAB1B805C.0R
Build num : SHOLS_U2_02.31.0
Firmware version : 2.1-update1


برای کسایی که احیانا همین مشکل من رو داشته باشن، این توضیح رو بدم که من با استفاده از برنامه RSD Lite یک فایل SBF که تو این فروم معرفی شده (لینک (http://www.modmymoto.com/forums/showthread.php?t=530112)) رو ریختم رو گوشیم بعدش طبق دستورالعمل همینجا milestone_root رو ریختم و آپدیت کردم.
تو پست 49-50-51 همون فرومی که لینکشو دادم، به نظر می رسه یه نفر دقیقا همین مشکل منو داشته و بعد یه نفر دیگه راه حلشو میگه.

bluetooth
29-05-2010, 10:55
سلام میتونم خواهش کنم یه لینک مستقیم واسه دانلود androidsdk بذارین اخه من هر کار میکنم بگیرمش foriben میده از اوون چیزی که تو بخش گذاشتین

bluetooth
29-05-2010, 10:58
برای sdk این پیغام رو میده
Forbidden

Your client does not have permission to get URL /sdk/1.6_r1/index.html from this server. (Client IP address: 217.219.165.140)

You are accessing this page from a forbidden country.

acmilan308
29-05-2010, 14:04
برای sdk این پیغام رو میده
Forbidden

Your client does not have permission to get URL /sdk/1.6_r1/index.html from this server. (Client IP address: 217.219.165.140)

You are accessing this page from a forbidden country.
سلام
این پیغام برای ..... هستش دوست من:027:
شما این رو امتحان کنید:
http://rapidshare.com/files/392868786/android-sdk-4windows.rar.html

amir008j
08-06-2010, 15:01
با سلام
باعرض تشکر از اطلاعات مفیدی که نوشتید می خواستم ببینم گوشی من امکان روت شدن دارد مشخصاتش رو زیر می نویسم.
1- زمان خرید گوشی ورزن 2 آندروید رو داشت. بدلیل مشکل مکالمه و قطع شدن بعد از 20 ثانیه از طریق Wifi اون رو به ورزن 2.1 آپدیت کردم.بعد از اون هم یک آپدیت دیگه که به نظر میومد برای Voice بود رو هم به همین صورت آپدیت کردم. حالا گوشی فریم ویر 2.1-Update1 v را نشون میده.
از سایتی که گفتین چک کردم و توی بخش 2.1 برای کشور هنگ کنگ و ماکائو مشخصات گوشی من همخونی داشت.الیته توی اسم فایل یه چیزایی اضافه بود علاوه بر مشخصات کامل گوشی من در ضمن اونجا توی ستون روت شدن نوشته بود No حالا می خواستم بپرسم امکان روت شدن هست یا خیر:7:

Firmwire Configuration Ver GAS_EMEA_USASHLS00RTINT_P014
Baseband version 3gsmepu91a_u_91.07.55i
Baseband Conf USASHLSMR2HKMORB1B8068.0R
Kernel Version 2.6.29-omap1 wxnk36@ca25rhe53#1
Build number SHOLS_U2_02.34.3
موفق باشید.



SHOLS_U2_02.34.3USASHLSMR2HKMORB1B8068.0RGAS_EMEA_ USASHLS00RTINT_P014

ebisoft
28-08-2010, 19:18
ببخشید دوستان ، شما الان همتون با این روشی که دوستمون گفتن تونستسد گوشیتونو رووت کنید؟؟؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
چون دوست ما یکم اخیلی اشتباه نوشتن!
بعد از اینکه گوشیو خاموش کردین دکمه x از کیبرد فیزیکی گوشیو نگه دارید و دکمه پاور رو فشار بدید و انقدر نگه دارید تا یه مثلث زرد با یه علامت تعجب ظاهر بشه و بعد دکمه x رو ول کنید و بعد دکمه زیاد شده صدا و سپس دکمه دوربین رو فشار بدین سپس از منوی ظاهر شده دومین گزینه رو انتخاب کنید و بعد از اتمام کار گزینه اول را انتخاب کنید تا گوشی ریست بشه ، خیلی مخلصیم.

acmilan308
29-08-2010, 17:55
ببخشید دوستان ، شما الان همتون با این روشی که دوستمون گفتن تونستسد گوشیتونو رووت کنید؟؟؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
چون دوست ما یکم اخیلی اشتباه نوشتن!
بعد از اینکه گوشیو خاموش کردین دکمه x از کیبرد فیزیکی گوشیو نگه دارید و دکمه پاور رو فشار بدید و انقدر نگه دارید تا یه مثلث زرد با یه علامت تعجب ظاهر بشه و بعد دکمه x رو ول کنید و بعد دکمه زیاد شده صدا و سپس دکمه دوربین رو فشار بدین سپس از منوی ظاهر شده دومین گزینه رو انتخاب کنید و بعد از اتمام کار گزینه اول را انتخاب کنید تا گوشی ریست بشه ، خیلی مخلصیم.
:7:

ebisoft
30-08-2010, 12:04
داداش شهاب چرا نگاه میکنی؟!
به خدا اینج.ریه که من نوشتم ، من 1ساعت داشتم رو شیوه ای که شما گذاشته بودید کار میکردم ولی به هیچ نتیجه نرسیدم واسه همین یه سرچ کوچولو زدم و دیدم که باید اینجوری که گفتم عمل کرد و خودمم گوشیه دوستمو اینجوری روت کردم ، خدایی سری کاری گذاشته بودی منوهاااا.

rman0
30-08-2010, 17:19
دوست من گوشی شما مایلستون بعد با این روش رفت تو منو ریکاوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ebisoft
30-08-2010, 19:04
دوست من ، من میگم که با ایون روشی که نوشتم روت کردم گوشی رو و از کجا مطمئنمک ه روت کردم چون فارسی ساز رو گوشی نصب کردم(همونی که برای گوشی نکسوس بود).
و اینکه برنامه root explorer منو به عنوان super user میشناسه.
آقا حالا من نمیدونم مشکل از چی یا کی بوده که من به روشی که گفتم گوشیه دوستمو روت کردم.
البته ممنون هستم به خاطر آموزشتون.

rman0
31-08-2010, 13:32
فکر کنم شما تنها کسی هستی که با گرفتن پاور و x رفتی توی منو ریکاوری!!!!!!!!!
به هر صورت اگه گوشی مشکلی داره می تونی رام uk edition رو بریزی به وسیلهrsd lite که روشش هم هست بعد هم به همین روشی که اینجا هست روت کنی..

alizhoon
31-08-2010, 21:09
سلام من امروز mileston خریدم

اگه گووشیو rooot نکنیم نمیشه برنامه روش بریزیم ؟

اصلان rooot کردن یعنی چی؟

شرمنده اینقدر اطلاعاتم کمه کمکم کنید

alizhoon
31-08-2010, 22:08
شرمنده از کجا بفهمم اندرویدم 2 یا 2.1

rman0
01-09-2010, 09:42
میشه برنامه ریخت بدون روت کردنم ولی بعضی از برنامه ها نیاز به دسترسی به فایل های سیستم رو دارند که با روت کردن این امکان رو ایجاد میکنی..
روت کردن یعنی توانایی دسترسی به فایل های سیستم و تغییر دادن اونا ...مثلا برای فارسی ساز باید گوشیت روت باشه...
برای چک کردن ورژن گوشی:
settings/about phone/firmware version

hamed101010
16-09-2010, 13:18
سلام آقا من هر کاری میکنم تو cmd سریاله گوشیمو نمیزنه دستور adb devices رو که میزنم مینویسه list of devices attached دستور adb shell که میزنم مینویسه device not found چیکار کنم ممنون میشم سریع جوابمو بدید

app_app24
22-12-2010, 21:40
سلام
دوستانی که موقع روت کردن ورژن 2.1 مشکل دارن یعنی موقع اجرای فایل update.zip
پیغام Installation aborted رو میده فقط کافیه این کار رو انجام بدن:
1-فایل sbf زیر رو دانلود و آنزیپ کنید.
390824
2-حالا مثل موقعی که گوشی رو آپدیت میکنین با استفاده از این فایل هم چنین کاری رو انجام میدیم
یعنی گوشی رو با کابل به pc وصل میکنیم..گوشی رو خاموش میکنیم و با گرفتن جهت بالای dpad
گوشی رو روشن میکنیم.
بعد با استفاده از برنامه rsd lite گوشی رو با این فایل فلش میکنیم.
ادامه......شماره 2 پست اول
یه توضیح هم در مورد شماره 9 اینکه منظور از فلش کردن انتخاب گزینه apply sdcard:update.zip هست.



این چند روز من به شما خیلی زحمت دادم شرمنده. یک مشکلی دارم اونم اینه که با برنامه rsd lite که میخوام فلش کنم تمام مراحل انجام میشه و درصد یکبار به 100 میرسه و دوباره صفر میشه و در این موقع گوشی هنگ میکنه از برنامه هم نمیتونم خارج بشم ، پیغام میده که هنوز متصل و خیلی هم صبر کردم هیچ اتفاق خاصی انجام نمیشه.

acmilan308
23-12-2010, 00:53
این چند روز من به شما خیلی زحمت دادم شرمنده. یک مشکلی دارم اونم اینه که با برنامه rsd lite که میخوام فلش کنم تمام مراحل انجام میشه و درصد یکبار به 100 میرسه و دوباره صفر میشه و در این موقع گوشی هنگ میکنه از برنامه هم نمیتونم خارج بشم ، پیغام میده که هنوز متصل و خیلی هم صبر کردم هیچ اتفاق خاصی انجام نمیشه.
سلام
خواهش ميكنم دوست من وظيفس.
اين مشكلي كه گفتين بعضي مواقع توي اين برنامه بوجود مياد.
اگر مرحله flashing code group رو انجام ميده و بعد گير ميكنه يعني توي مرحله pleaz reboot phone manuely گير ميكنه
شما ميتونيد كابل رو جدا كنيد گوشيتون رو خاموش روشن كنيد و دوباره به كابل وصلش كنيد
كه اينبار پيغام pass رو ميده.

app_app24
23-12-2010, 18:52
سلام
خواهش ميكنم دوست من وظيفس.
اين مشكلي كه گفتين بعضي مواقع توي اين برنامه بوجود مياد.
اگر مرحله flashing code group رو انجام ميده و بعد گير ميكنه يعني توي مرحله pleaz reboot phone manuely گير ميكنه
شما ميتونيد كابل رو جدا كنيد گوشيتون رو خاموش روشن كنيد و دوباره به كابل وصلش كنيد
كه اينبار پيغام pass رو ميده.


دوست عزیز این راهی که شما گفتین هم امتحان کردم به محض اینکه کابل گوشی رو کشیده پیغام خطا داد
1) ویندوزم 7
2) با ورژن 4.9 این برنامه دارم فلش میکنم، اون ورژنی که تو سایت بودو نتونستم دان کنم .......... بود.

مشکل ایجاد شده ربطی به این دو مورد بالا داره؟؟؟

اگه یه لطفی کنید ورژنی که باهاش کار کردید و میدونید درسته برام آپ کنید تو سایت و کلا" دستورالعمل کار با برنامه هم بگید ممنونتون میشم

app_app24
26-12-2010, 21:13
سلام
دوستانی که موقع روت کردن ورژن 2.1 مشکل دارن یعنی موقع اجرای فایل update.zip
پیغام Installation aborted رو میده فقط کافیه این کار رو انجام بدن:
1-فایل sbf زیر رو دانلود و آنزیپ کنید.
390824
2-حالا مثل موقعی که گوشی رو آپدیت میکنین با استفاده از این فایل هم چنین کاری رو انجام میدیم
یعنی گوشی رو با کابل به pc وصل میکنیم..گوشی رو خاموش میکنیم و با گرفتن جهت بالای dpad
گوشی رو روشن میکنیم.
بعد با استفاده از برنامه rsd lite گوشی رو با این فایل فلش میکنیم.
ادامه......شماره 2 پست اول
یه توضیح هم در مورد شماره 9 اینکه منظور از فلش کردن انتخاب گزینه apply sdcard:update.zip هست.



باسلام خدمت جناب acmilan عزیز که خیلی به بنده کمک کردن. فقط یک نکته اضافه کنم در مورد این ارور Installation aborted که اگه کسی مثل من بالای صفحه بوتلدر خود عدد 90.78 دید باید از این لینکی که میذارم برای فلش استفاده کنه :


http://www.mediafire.com/?jzzjmmrvwkz

مشکل من از این طریق حل شد.

alirezabehzad
25-01-2011, 13:10
سلام
من تمامی مراحل رو انجام دادم اما نتیجه نگرفتم لطفا راهنمایی کنید
فایل sholes توی eraesing flash memory fail میده
ضمیمه بوتلدر 90.78 هم انجام دادم ام همچنان installation abort و E: cant ..... را دارم
روی سایت هم گوشی جزو آپگرید ها میباشد
ماندم چه کنم؟

acmilan308
26-01-2011, 02:39
سلام
من تمامی مراحل رو انجام دادم اما نتیجه نگرفتم لطفا راهنمایی کنید
فایل sholes توی eraesing flash memory fail میده
ضمیمه بوتلدر 90.78 هم انجام دادم ام همچنان installation abort و E: cant ..... را دارم
روی سایت هم گوشی جزو آپگرید ها میباشد
ماندم چه کنم؟
سلام
برايروت اينو امتحان كنيد :
http://mobilestan.net/showthread.php?t=110606

alirezabehzad
26-01-2011, 12:55
سلام
برايروت اينو امتحان كنيد :
http://mobilestan.net/showthread.php?t=110606

سلام دوست من
من با این E:can't open /cash/recovery/command و مابقی ماجرا چه کنم
با اون نرم افزار به نظر میاد گوشی روت شده چون پیغام woot ! your device rooted رو میده
اما و اما .....خستم کرده
یه رام میخوایم نصب کنیم

alirezabehzad
26-01-2011, 13:46
آیا بهتر نیست یک رام دیگه مثل uk edition یا هر چه که صلاح میدانید را از طریق RSD Lite نصب کنم
ضمنا میتونه بخاطر ویندوز 7 باشه

acmilan308
26-01-2011, 13:56
آیا بهتر نیست یک رام دیگه مثل uk edition یا هر چه که صلاح میدانید را از طریق rsd lite نصب کنم
ضمنا میتونه بخاطر ویندوز 7 باشه
سلام
لطفا يه دفعه ديگه بگين كه كلا الان ميخواين چيكار كنيد....چه كارهايي انجام داديد...و توي كدوم قسمت چه پيغامي رو داده؟
تا دودنه دونه حلش كنيم.

alirezabehzad
26-01-2011, 16:19
سلام
لطفا يه دفعه ديگه بگين كه كلا الان ميخواين چيكار كنيد....چه كارهايي انجام داديد...و توي كدوم قسمت چه پيغامي رو داده؟
تا دودنه دونه حلش كنيم.

میخواستم رام 2.2 را که زحمت کشیدید رو روی موبایلم نصب کنم iceandfire_umts_sholes-ota-eng.ice
recovery را هم دانلود کردم اما نشد با جمله E: can't /cash / .... مواجه شدم
در پستی فرمودید برای رفع این مشکل از sholes.rar استفاده کنیم اما با RSD Lite 4.9
که فلش کردیم در حالتereas memoryتا 100% رفت گیر کرد و fail داد
عزیزی فرمودند با توجه به شماره boot loader که عدد 90.78 رو نشان میداد از
vulnerable_recovery_only_RAMDLD90_78 استفاده کنیم کردیم نشد
شما فرمودید از UniversalAndroot استفاده کنیم ظاهرا روت شد اما من همچنان با تمامی آن
erro ها مواجه هستم در بدو ورود به recovery با E:/can't و در مراجعه به sdcard : update هم با
جملات معروف و در نهایت installation abort
تمامی مراحل رو هم دقیق انجام دادم

حال استاد چه کنم؟

acmilan308
26-01-2011, 19:28
ببينيد شما ابتدا بايد رام2.2 با پسوند sbf رو فلش بكنيد و بعدش رامهاي ايميجي و زيپ رو نصب كنيد.
http://mobilestan.net/showthread.php?t=118642

mohpour
01-02-2011, 14:10
با سلام و احترام برای کلیه دوستان که اینچنین مشکلات ما را حل میکنند.
از بد روزگار من یک xt720 خریدم ولی نمیدونم چگونه 1- میل هامو فارسی ببینم 2- sms هامو فارسی ببینم 3- محل نصب نرمافزارهارو روی حافظه جانبی ببرم 4 - محل نصب فایلهای ارسالی از بلوتوث رو به حافظه جانبی ببرم.
لطفا در صورت امکان به من کمک کنید.
در ضمن لینک فایل Android SDK
عمل نمیییییکککککننننههه لطفا کککککمممممممکککککککک متشکرم

acmilan308
02-02-2011, 16:21
با سلام و احترام برای کلیه دوستان که اینچنین مشکلات ما را حل میکنند.
از بد روزگار من یک xt720 خریدم ولی نمیدونم چگونه 1- میل هامو فارسی ببینم 2- sms هامو فارسی ببینم 3- محل نصب نرمافزارهارو روی حافظه جانبی ببرم 4 - محل نصب فایلهای ارسالی از بلوتوث رو به حافظه جانبی ببرم.
لطفا در صورت امکان به من کمک کنید.
در ضمن لینک فایل android sdk
عمل نمیییییکککککننننههه لطفا کککککمممممممکککککککک متشکرم
سلام دوست من
شما لطف كنيد و به بخش گوشيتون كه در قسمت ساير گوشيهاست بريد.جواب نمام سوالاتتون اونجا هست

hamid_hashemi
03-02-2011, 13:14
سلام خدمت دوستان عزیزم.منم همین مشکل را دارم که در زیر آورده شده. هر کاری می کنم نمیتونم درستش کنم. از اساتید و دوستانم خوبم که سالها کمک کردن تا مشکلاتم را رفع کنم خواهش می کنم یه راه حل کامل ارائه بدن. باشد که روزی جبران زحماتتان را کنیم.
در ضمن build number گوشی من SHOLS_U2_02.36.1 است.

""میخواستم رام 2.2 را که زحمت کشیدید رو روی موبایلم نصب کنم iceandfire_umts_sholes-ota-eng.ice
recovery را هم دانلود کردم اما نشد با جمله E: can't /cash / .... مواجه شدم
در پستی فرمودید برای رفع این مشکل از sholes.rar استفاده کنیم اما با RSD Lite 4.9
که فلش کردیم در حالتereas memoryتا 100% رفت گیر کرد و fail داد
عزیزی فرمودند با توجه به شماره boot loader که عدد 90.78 رو نشان میداد از
vulnerable_recovery_only_RAMDLD90_78 استفاده کنیم کردیم نشد
شما فرمودید از UniversalAndroot استفاده کنیم ظاهرا روت شد اما من همچنان با تمامی آن
erro ها مواجه هستم در بدو ورود به recovery با E:/can't و در مراجعه به sdcard : update هم با
جملات معروف و در نهایت installation abort
تمامی مراحل رو هم دقیق انجام دادم ""

acmilan308
04-02-2011, 00:44
s
سلام
ورژن بوت لودر گوشيتون چنده؟
شما ابتدا رام 2.2 فلش كنيد و تمام مراحل روت رو انجام بديد بعد رام ice&fire رو نصب كنيد.
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=118642

hamid_hashemi
04-02-2011, 11:51
با تشکر از دوست عزیزم acmilan308
ورژن بوت لودر گوشي من 90.78 هست.

acmilan308
04-02-2011, 17:42
با تشکر از دوست عزیزم acmilan308
ورژن بوت لودر گوشي من 90.78 هست.
سلام
دوست من شما اول يه فكتوري ريست بكنيد گوشيتون رو
بعد open recovery رو اگر دارين كه هيچ ولي اگر ندارين از تاپيك زير بگيريد:
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=118555

open recovry رو توي مموري كپي كنيد . بعد با همون فايل sbf يعنيvulnerable_recovery_only_RAMDLD90_78 گوشي رو فلش كنيد.

حالا فايل ضميمه رو دانلود كنيد و توي فولدر scirpt كه داخل پوشه open recovery هست بريزيد.
بعد به open recovery بريد و از منو run script اونو انتخاب كنيد.
حالا بايد فايل update.zip رو فلش كنيد و تمام.

hamid_hashemi
05-02-2011, 18:07
اول می خوام از دوسته عزیم بابت اینکه به سرعت پاسخ میدن تشکر کنم
فقط میخوام بدونم اینکه میگید "با فايل sbf يعنيvulnerable_recovery_only_RAMDLD90_78 گوشي رو فلش كنيد"، منظورتون اینه که با نرم افزار RSD Lite 4.9 این کارا انجام بدم؟ و اگر اینطوره مشکلی نداره که ویندوزم سون هست؟
بازم ممنونم

acmilan308
06-02-2011, 00:38
اول می خوام از دوسته عزیم بابت اینکه به سرعت پاسخ میدن تشکر کنم
فقط میخوام بدونم اینکه میگید "با فايل sbf يعنيvulnerable_recovery_only_RAMDLD90_78 گوشي رو فلش كنيد"، منظورتون اینه که با نرم افزار RSD Lite 4.9 این کارا انجام بدم؟ و اگر اینطوره مشکلی نداره که ویندوزم سون هست؟
بازم ممنونم
بله دوست من
كلا فايلهاي با پسوند sbf با نرم افزار rsd lite فلش ميشن چون نرم افزار ديگه اي شناسايشون نميكنه.
اگر تست كرديد نتيجه رو اعلام كنيد تا اگر جواب داد بقيه دوستاني كه اين مشكل رو دارن يا خواهند داشت بتونند استفاده كنند.
موفق باشيد

mohsenfazel
14-02-2011, 16:48
man ke too site http://and-developers.com/motorola_milestone:sbf chizi ke u goftid nadidam
zemnan ba barname rsd lite ham file sholes.rar akhare karesh fail mishe mitoonid rahnamayeem konid

acmilan308
14-02-2011, 23:23
man ke too site http://and-developers.com/motorola_milestone:sbf chizi ke u goftid nadidam
zemnan ba barname rsd lite ham file sholes.rar akhare karesh fail mishe mitoonid rahnamayeem konid
دوست عزيز طبق قوانين لطفا فارسي بنويسيد.
من چي گفتم كه شما در اون سايت نديدين؟؟!!!
توي كدوم مرحله پيغام ميده؟؟ از يك ورژن ديگه rsdlite استفاده كنيد ببينيد درست ميشه مثلا ورژن 4.6

mohsenfazel
15-02-2011, 09:45
سلام خدمت مدیر عزیز ورژن بوت لودر من 90.78 هست ولی من نمی تونم vulnerable_recovery_only_RAMDLD90_78 را دانلود کنم میشه آدرس قابل دانلود بدین ممنون میشم

mohsenfazel
15-02-2011, 13:21
اینکه گفتید نوشته که گوشیتون قابل روت شدن هست یا نه

acmilan308
15-02-2011, 15:26
سلام خدمت مدیر عزیز ورژن بوت لودر من 90.78 هست ولی من نمی تونم vulnerable_recovery_only_RAMDLD90_78 را دانلود کنم میشه آدرس قابل دانلود بدین ممنون میشم
لينك رو چك كردم مشكلي نداره....
http://www.mediafire.com/?jzzjmmrvwkz
----------
اينم هست:
http://www.mediafire.com/?3ngnnenat1v

mohsenfazel
16-02-2011, 12:36
سلام خوبید بالاخره تونستم برم تو منو ریکاوری مراحل نصبم انجام دادم وقتی ریست کردم گوشی رو آرم مونده و بالا نمی آد. تم منو ریکاوری هم recovery با E:/can't می آد و دیگه نمی تونم وارد منو ریکاوری بشم. wipe factory هم کردم . گوشی بالا نمی آد کمکم کنید:du:

acmilan308
16-02-2011, 13:00
سلام خوبید بالاخره تونستم برم تو منو ریکاوری مراحل نصبم انجام دادم وقتی ریست کردم گوشی رو آرم مونده و بالا نمی آد. تم منو ریکاوری هم recovery با E:/can't می آد و دیگه نمی تونم وارد منو ریکاوری بشم. wipe factory هم کردم . گوشی بالا نمی آد کمکم کنید:du:
چي رو نصب كريد؟؟؟؟؟
ببينيد شما بايد اول اون فايل sbf كه توي پست 51 هست رو با rsdlite فلش كنيد و بعد فايل update.zip رو فلش كنيد
يعني شما به منو ريكاوري ميريد apply update.zip رو انتخاب ميكنيد.

mohsenfazel
16-02-2011, 13:42
ممنون که زود جوابمو دادین اگه منظورتون vulnerable_recovery_only_RAMDLD90_78 هست اینو ریختم و مراحلم دقیق انجام دادم اما دیگه گوشیم بالا نم آد و دیگه هم نمی تونم برم تو ریکاوری.
وقتی هم که دوباره الان با sbf خواستم فلش کنم رو 100 درصد میمونه و تو قسمت status میگه manually power up

mohsenfazel
16-02-2011, 14:45
:please:

mohsenfazel
16-02-2011, 15:48
توروخدا کمککککککککک :du:

acmilan308
16-02-2011, 17:11
ممنون که زود جوابمو دادین اگه منظورتون vulnerable_recovery_only_ramdld90_78 هست اینو ریختم و مراحلم دقیق انجام دادم اما دیگه گوشیم بالا نم آد و دیگه هم نمی تونم برم تو ریکاوری.
وقتی هم که دوباره الان با sbf خواستم فلش کنم رو 100 درصد میمونه و تو قسمت status میگه manually power up
خوب مشكلي نيست اين پيغام رو كه ميده شما ميتوني گوشي رو از كابل جدا كني
اگر روشن هست كه هيچ ولي اگر خاموش هست خودت روشنش كن حله

mohsenfazel
16-02-2011, 17:18
این کارو کردم اما گوشی رو آرم مونده بالا نمی آد

mohsenfazel
16-02-2011, 17:48
شهاب جان میتونید بگید چجوری مشکلمو حل کنم .

acmilan308
16-02-2011, 23:06
شهاب جان میتونید بگید چجوری مشکلمو حل کنم .
الان اگر رام داريد با rsdlite فلشش كنيد. گوشي كه بالا اومد اون فايل vulnerable_recovery_only_ramdld90_78
رو باز فلش كن و بعد update.zip رو بريز توي مموري كارتت و به ريكاوري برو apply update.zip رو انتخاب كن و تمام.

mohsenfazel
17-02-2011, 09:22
الان شارژ موبایلم تموم شده شارژرم که میزنم گوشی فقط صفحش خاموش روشن میشه . اصلا نمی تونم شارژش کنم
با کامپیوترم شارژ نمی شه .
مطلب بعدی میشه آدرس یک رام برام بزاری . ممنون میشم

mohsenfazel
17-02-2011, 10:15
رام گوشی من 2.1 هست .

acmilan308
17-02-2011, 17:06
الان شارژ موبایلم تموم شده شارژرم که میزنم گوشی فقط صفحش خاموش روشن میشه . اصلا نمی تونم شارژش کنم
با کامپیوترم شارژ نمی شه .
مطلب بعدی میشه آدرس یک رام برام بزاری . ممنون میشم
http://www.multiupload.com/STRJTQXKMQ

mohsenfazel
17-02-2011, 23:04
mamnoon . shahab jan nagoftid chejoori mitoonam mobilamo too in vaziyat sharj konam

acmilan308
19-02-2011, 00:56
mamnoon . Shahab jan nagoftid chejoori mitoonam mobilamo too in vaziyat sharj konam
فكر كنم شارژ بشه هاااا
مطمئني روشن خاموش كه ميشه شارژ نميشه؟؟؟
اگر نميشه ببرش به ريكاوري يا بوت لودر اونوقت ببين شارژ ميشه يا نه.

mohsenfazel
19-02-2011, 09:13
سلام خدمت دوست عزیزم . نه تو این حالتها هم شارژ نمی شه :du:

mohsenfazel
19-02-2011, 14:47
چرا جوابمو نمیدین

acmilan308
25-02-2011, 00:15
چرا جوابمو نمیدین
سلام
خوب با يكي از اين شارژر هاي همه كاره شارژش كن

lord of moto
08-03-2011, 00:25
به خدا برای من مثلث نشون نمیده فقط یک صفحه سیاه می یاد

zatoshtkorosh
08-03-2011, 01:51
به خدا برای من مثلث نشون نمیده فقط یک صفحه سیاه می یاد

x+Power

lord of moto
18-03-2011, 16:08
فرمور گوشی من 2.2.1 هست هر کار می کنم مثلث نمی بینم
اول دوربین رو نگه می دارم بعد کلید پاور و می زنم بازم نمی شه

acmilan308
19-03-2011, 01:54
فرمور گوشی من 2.2.1 هست هر کار می کنم مثلث نمی بینم
اول دوربین رو نگه می دارم بعد کلید پاور و می زنم بازم نمی شه
کلیدهای x+power امتحان کنید

si_ja103
06-04-2011, 09:52
Your client does not have permission to get URL /sdk/1.6_r1/index.html from this server. (Client IP address: 95.143.192.144)

You are accessing this page from a forbidden country. That’s all we know.
سلام اولین لینکی که تو پست اول گزاشتین اینو تحویلم میده با آنتی فیلترم به جایی نرسیدم!!!
اینکه دوستان میگن ورژن من 2.2 هست ورژن اندرویید رو میگن؟؟؟؟؟
من گوشیم کیبرد عربی داره!و می تونم عربی ببینم و بنویسم واسه چه نرم افزار به درد به خور دیگه ای نیاز به روت هست؟؟
برای رام هم الان رام رو گوشیه من چی هست ؟یکی میتونه راهنمایی کنه
خلاصه میترسم به خام ابروشو بر دارم بزنم کلا کورش کنم!!!

acmilan308
06-04-2011, 12:05
Your client does not have permission to get URL /sdk/1.6_r1/index.html from this server. (Client IP address: 95.143.192.144)

You are accessing this page from a forbidden country. That’s all we know.
سلام اولین لینکی که تو پست اول گزاشتین اینو تحویلم میده با آنتی فیلترم به جایی نرسیدم!!!
اینکه دوستان میگن ورژن من 2.2 هست ورژن اندرویید رو میگن؟؟؟؟؟
من گوشیم کیبرد عربی داره!و می تونم عربی ببینم و بنویسم واسه چه نرم افزار به درد به خور دیگه ای نیاز به روت هست؟؟
برای رام هم الان رام رو گوشیه من چی هست ؟یکی میتونه راهنمایی کنه
خلاصه میترسم به خام ابروشو بر دارم بزنم کلا کورش کنم!!!
سلام
بله اون به خاطر ..... ها هست ....البته شما نیازی به اون دارین برای روت کردن.
شما به مسیر زیر برید ورژن آندروید رو نوشته:
menu-->setting-->about phone-->firmware version

FM1364
06-04-2011, 20:49
سلام
دوستانی که موقع روت کردن ورژن 2.1 مشکل دارن یعنی موقع اجرای فایل update.zip
پیغام installation aborted رو میده فقط کافیه این کار رو انجام بدن:
1-فایل sbf زیر رو دانلود و آنزیپ کنید.
390824
2-حالا مثل موقعی که گوشی رو آپدیت میکنین با استفاده از این فایل هم چنین کاری رو انجام میدیم
یعنی گوشی رو با کابل به pc وصل میکنیم..گوشی رو خاموش میکنیم و با گرفتن جهت بالای dpad
گوشی رو روشن میکنیم.
بعد با استفاده از برنامه rsd lite گوشی رو با این فایل فلش میکنیم.
ادامه......شماره 2 پست اول
یه توضیح هم در مورد شماره 9 اینکه منظور از فلش کردن انتخاب گزینه apply sdcard:update.zip هست.





سلام
گوشی من دقیقا همین مشکلو داره اما نمیدونم چطور از این برنامه استفاده کنم
ممنون میشم کمک کنید

acmilan308
06-04-2011, 22:58
سلام
گوشی من دقیقا همین مشکلو داره اما نمیدونم چطور از این برنامه استفاده کنم
ممنون میشم کمک کنید
بفرمایید
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=108767

lord of moto
31-08-2011, 19:15
سلام
رو please manually power up this phone می مونه
گوشی رو خاموش می کنم و روشن می کنم بعد وصل می کنم نمی ره باید چی کار کنم ؟

جواب : گوشی رو از کابل جدا کنید و خاموش کنید برانمه rsd رو باز نگه دارید
5 - 6 ثانیه باطری رو خارج کنید
گوشی رو به بوت لودر ببرید و به کابل وصل کنید می بینید Pass شده

acmilan308
31-08-2011, 21:00
سلام
رو please manually power up this phone می مونه
گوشی رو خاموش می کنم و روشن می کنم بعد وصل می کنم نمی ره باید چی کار کنم ؟

جواب : گوشی رو از کابل جدا کنید و خاموش کنید برانمه rsd رو باز نگه دارید
5 - 6 ثانیه باطری رو خارج کنید
گوشی رو به بوت لودر ببرید و به کابل وصل کنید می بینید pass شده
الان این سوال بود؟جواب بود ؟ اطلاع رسانی بود؟؟ :4:

farshidsoltani
13-01-2012, 00:11
سلام
من تمام مراحلی که گفتین رو قدو به قدم و مو به مو اجرا کردم. فایل vulnerable_recovery_only_RAMDLD90_78.sbf رو فلش کردم و pass شد. بعدش گوشی که ریست میشخ خاموشش میکنم و میرم تو ریکاوری و فایل upadate.zip رو فلش میکنم ولی همون ارور های معروف رو میده و در نهایت روت نمیشه... چیکار باید کنم؟؟
ممنون میشم کمکم کنید.
رام من 2.1 عربی هست

lord of moto
13-01-2012, 15:10
الان این سوال بود؟جواب بود ؟ اطلاع رسانی بود؟؟ :4:

یه مشکل عمومی بود که برای خودم پیش اومده بود خودم جوابش رو پیدا کردم و در اختیار دوستان قرار دادم :ag:


سلام
من تمام مراحلی که گفتین رو قدو به قدم و مو به مو اجرا کردم. فایل vulnerable_recovery_only_RAMDLD90_78.sbf رو فلش کردم و pass شد. بعدش گوشی که ریست میشخ خاموشش میکنم و میرم تو ریکاوری و فایل upadate.zip رو فلش میکنم ولی همون ارور های معروف رو میده و در نهایت روت نمیشه... چیکار باید کنم؟؟
ممنون میشم کمکم کنید.
رام من 2.1 عربی هست

شما مطمئن هستید بوت لودرتون 78 هست ؟

با نرم افزار اندرویدها امتحان کنید البته نسخه 3.3
بازم اگر سوالی بود بپرسید