PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آپدیت مایلستون به آندروید 2.1



acmilan308
06-05-2010, 00:17
سلام به همه دوستان
سریع میرم سر اصل مطلب:16:
اول این جمله کلیشه ای:تمام مسئولیت این کار با خودتون هست رو بگم:4:
---------------------------------------------
1-شما نیاز دارین تا فایل آپدیت نسخه 2.1 آندروید برای مایلستون رو دانلود کنید. از سایت زیر:

http://and-developers.com/motorola_milestone:sbf
---------------------------------------------
حالا به چند نکته توجه کنید:
الف-چون آپدیت برای چندین اپراتور عرضه میشه شما باید فایل مخصوص گوشی خودتون رو بگیرین
حالا یه کاغذ و قلم بردارید!! به این ادرس برید menu-->setting-->about phone و به ترتیب
یادداشت کنید:build number+baseband configuration version+firmware configuration version
-----------------------------------------------
ب-حالا به سایت بالا برید و موس خودتون روی کلمه moto که در شکل مشخص هست نگه دارین.
با نگه داشتن موس مشخصات اون فایل معلوم میشه که باید با اون چیزایی که توی کاغذ نوشتین
مطابقت بدین و دقت کنین تمامش مثل هم باشه.هرکودمو که یکی بود دانلود کنین.
------------------------------------------
2-این برنامه رو دانلود و نصب کنین.
http://www.mediafire.com/?c2tibonomyn

3-گوشیتون رو خاموش کنید.

4-صفحه کلید گوشی رو باز کنید وجهت بالای کلید چهارطرفه رو نگه دارین
در همین حال کلید پاور گوشی رو نگه دارید(کلیدپاور+جهت بالای کلید چهارطرفه یا همون dpad)
تا یه صفحه سیاه با چندتا نوشته بیاد.

5-گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل کنید و صبر کنید تا گوشی رو بشناسه

6-برنامه rsdlite رو اجرا کنید.بر روی شماره یک که گوشیتون هست کلیک کنین

7-فایلی رو که دانلود کردین رو با rsdlite انتخاب کنین و استارت رو بزنید و صبر کنید تا
مراحل از جمله کپی و فلاش و ریبوت و.....تموم بشه و تا وقتی پیغام pass رو ننوشته
کابل رو جدا نکنید.

8-تمام
گوشی شما به آندروید 2.1 آپدیت شده ومیتونید کابل رو جدا کنید و لذت ببرید
منبع:my droid world.com

Monk
06-05-2010, 00:34
با تشکر فراوان از دوست عزیزم شهاب تاپیک مهم شد .

overline
09-05-2010, 23:30
سلام
مراحل رو انجام دادم البته یه قسمتی ظاهرا میخواد که گوشی رو خاموش روشن کنم که کردم بعد pass میده ....
البته قبل از این update1 2.1 نوشته بود که بعدشم تغییری نکرد..
به هر حال ممنون

u.t.a
21-05-2010, 01:56
آقا مشخصات گوشی من موجود نیست و با هیچ کدون از فایلها هم خوانی نداره!
چیکار باید بکنم؟

rman0
21-05-2010, 09:21
دوست عزیز این آیتم ها رو بنویس برام تا بگم بت...
base band version
firmware configuration
base band configuration
build number
اگرچه که هنوز برای یه سری از رییلیز کننده ها 2.1 نیومده...

u.t.a
21-05-2010, 10:54
دوست عزیز این آیتم ها رو بنویس برام تا بگم بت...
Base band version
firmware configuration
base band configuration
build number
اگرچه که هنوز برای یه سری از رییلیز کننده ها 2.1 نیومده...

ممنون
3gsmepu91a_u_91.08.0dp
gas_emea_usashlsoorthksg_p002
ucashlsemeab1b803f.0r
shols_u2_01.03.1.1259613207
خودم همین حدس رو زدم شاید هم نتونستم پیدا کنم
بهرحال ممنون از کمکت

rman0
21-05-2010, 11:23
دوست من گوشی شما از هنگ کنگ هستش...و ورژن 2 هست ...2.1 نیست براش هنوز... ولی می تونی به 2.0.1 آپدیت کنی...

u.t.a
21-05-2010, 11:30
دوست من گوشی شما از هنگ کنگ هستش...و ورژن 2 هست ...2.1 نیست براش هنوز... ولی می تونی به 2.0.1 آپدیت کنی...

2.0.1 چه تغییراتی داره؟فایل منیجر داره؟
فقط واسه نصب برنامه میخوام آپدیت کنم
واسه نصب برنامه مشکل دارم و نمیتونم فایل منیجر رو نصب کنم
بهرحال ممنون

rman0
21-05-2010, 12:04
من گوشیم از اول 2.01 بود نمیدونم چه تغیراتی می کنه فکر کنم در حد رفع چند تا باگ باشه...فایل منیجر نداره ولی از همون روشی که برای نصب تو سایت هست برنامه ها رو نصب می کنم...مشکلتو یا پیغام خصوصی کن..یا تو بخش خودش اعلام کن شاید کمکی ازم بر بیاد..

Moosa_27
13-06-2010, 13:23
سلام.
من برای یکی که مایلستون با اندروید 2.0.1 داره، میخواستم براش 2.1 بریزم. رفتیم تو همین سایت که تو پست اول تاپیک معرفی شده. مشخصات گوشی توی جدول مربوط به 2.0.1 ها به یه سطر که مربوط به "ایتالیا و Wind/Retail" هست دقیقا می خورد. ولی تو جدول مربوط به 2.1 ها، همون سطر "ایتالیا و Wind/Retail" موجود هست ولی عدد و رقم های جلوش فرق می کنه. واسه همین ترسیدم که بریزم براش، بیخیال شدم. میخوام بدونم قضیه چیه؟ برای گوشی این بنده خدا 2.1 وجود نداره، یا همون که مال "ایتالیا و Wind/Retail" هست رو بریزم براش ؟؟

حالا یه سوال دیگه. اگه آدم گوشیشو با یه رام اشتباهی فلش کنه، در بدترین حالت چی میشه؟ ممکنه گوشی کلا بپکه ؟ یا اینکه فوقش آدم دوباره رام قبلی رو میریزه روش و مثل روز اولش میشه ؟

حالا بازم یه سوال دیگه... اون فایل update.zip که باهاش مایلستون رو روت می کنن، فقط برای 2.1 هست یا 2.0.1 رو هم میشه باهاش روت کرد؟

ممنون میشم جواب بدید.

acmilan308
13-06-2010, 18:39
سلام موسی جان
همون دومی که گفتی موسی. رام اشتباهی مشکل خاصی ایجاد نمیکنه.بدترین حالتش همون نداشتن آنتن یا قطع و وصلش هست. خیلی راحت هم میشه با ریختن یه رام دیگه این مشکل رو حل کرد خیالت راحت.
اون فایلم 2.0.1 رو هم روت میکنه.

vahid59yas
20-06-2010, 18:19
سلام من گوشیمو 2.1 کردم و همش ریستارت میشه تنها با رام قبلی خودش درست کار میکنه رام عربی هم ریختم فرقی نکرد این مشخصات رام اصلی گوشیم
Build number : Shols_u2_01.14.0
baseband configuration version : Ucashlsemeab1b803f.or
firmwareconfiguration : Gas_emea_usashls00wndit_p023
firmware: 2.0.1
و با این آپدیت کردم
SHOLS_U2_02.31.0_USASHLSMR2WNDITB1B805D.0R_PDS003_ USASHLS00WNDIT_P030_A019_HWp2a_1FF
ممنون میشم راهنمایی کنید

johnypersian
21-06-2010, 12:18
عزیز شما یه wipe انجام بده (البته میدونی که wipe همه برنامه و اس ام اس و ... رو پاک میکنه ) مشکلت به احتمال زیاد حل میشه

vahid59yas
21-06-2010, 23:07
سلام کار از وایپ گذشته حسابی قاطی کردم روت شده و نشده فرقی نمیکنه و وقتی به استند بای میره ریستارت میشه وقتی باهاش کار میکنم نمیشه هر رامی که فکر کنی ریختم حتی از رو گوشی بروز کردم ولی نشد لطفا کمک کنید

acmilan308
22-06-2010, 00:32
سلام دوست عزیز
شما اول گوشیتون رو فکتوری ریست و وایپ کنین بعد این فرمویر عربی که توی قسمت رام ها هست نصب کنید ببینید چی میشه تا بعد اگر درست نشد یه فکری بکنیم..

vahid59yas
22-06-2010, 11:28
سلام دوست عزیز
شما اول گوشیتون رو فکتوری ریست و وایپ کنین بعد این فرمویر عربی که توی قسمت رام ها هست نصب کنید ببینید چی میشه تا بعد اگر درست نشد یه فکری بکنیم..

سلام ممنونم ولی فایده نکرد من 2.1 SHOLS_U2_02.31.0_USASHLSMR2WNDITB1B805D.0R_PDS003_ USASHLS00WNDIT_P030_A019_HWp2a_1FF
خودش را ریختم فایده نکرد رام اصلی خودش که 2.0.1 بود
SHOLS_U2_01.14.0_UCASHLSEMEAB1B803F.0R_USASHLS00WN DIT_P023_A013_HWp2a_1FF
فقط با این رام کار میکنه جالب اینه که زمانی که به usb وصله و یا باهاش کار میکنم ریستارت نمیشه ولی تا صفحه خاموش و به استند بای میره ریستارت میشه وقتی هم تنظیم کردم که تا 30دقیقه صفحه خاموش نشه ریستارت نمیشد تا اینکه باز میرفت به استندبای wipe کردم روت کردم هر کاری فکر کنی کردم ولی نشد اینم مشخصات گوشیم
Build number : Shols_u2_01.14.0
baseband configuration version : Ucashlsemeab1b803f.or
firmwareconfiguration : Gas_emea_usashls00wndit_p023
firmware: 2.0.1
ممنون از دوستان گلم مشکلم را حل کنند:17:

johnypersian
22-06-2010, 18:13
عزیز این موار رو که میگم امتحان کنین باز خبر بدین, اینهایی که میگم تجربه شدس پس حتما انجام بدین:
1- screen time out رو روی مقداری مثل 30 دقیق بذارین
2- مموری کارت رو عوض کنین یا کلا خارج کنین
3- ببینید موقعی که ری استارت انجام میشه آنتن دهی رو چک کنین,ببینین در چه حدیه.
هر کدوم از این موارد رو که اعمال میکنین ببینین روی ریبوت شدن گوشی تاثیر میذاره یا نه.

vahid59yas
22-06-2010, 19:06
سلام screen time out را گذاشته بودم روی 30 دقیقه ریستارت نمیشه تا نرفته استندبای بابت آنتن هم موردی نداره و در موقع ریستارت هم مشخص نیست چون استندبای هست memory card هم چک نکردم امتحان میکنم خبر میدم باز هم ممنون دوست عزیز

vahid59yas
22-06-2010, 23:31
سلام بالاخره مشک حل شد ایراد از سیم کارت بود با تعویض سیم کارت دیگه ریستارت نشد باز هم ممنون

acmilan308
23-06-2010, 00:07
خوشحالم دوست عزیز که مشکلتون حل شد.
ولی خداییش عجب مشکلی بودا.!!! چه سیم کارتی بود؟؟روی گوشی دیگه ای هم مشکل اینجوری داره؟؟؟

killerboy-ali
17-07-2010, 19:57
2.2 برا مایلستون اومده؟؟

mokmeli
13-11-2010, 22:29
سلام، گوشی من xt720 حالا چجوری روتش کنم؟ کلید های جهت رو که نداره!!!

acmilan308
14-11-2010, 13:37
سلام، گوشی من xt720 حالا چجوری روتش کنم؟ کلید های جهت رو که نداره!!!
سلام
دوست عزيز ميتونيد سوالتون رو اينجا بپرسيد:
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=113500

aida8404
05-01-2012, 14:59
سلام
دوستان. من گوشیمو به 2.2 اپدیت کردم و یه مشکل بوجود اومده. وقتی با گوشیم تماس میگیرن نه زنگ میخوره و نه ویبره داره فقط روی گوشی عکس تماس ظاهر میشه مثل سکوت کامل عمل میکنه. ممنون میشم راهنمایی کنید. (خیلی گشتم برای تاپیک مرتبط اگه جای درست ننوشتم ببخشید) مرسی