نوشته اصلی توسط
viking_vp3
شرح در متن
حتی به سرم زده بود برم 4s شیائومی بگیرم بعد دیم شناخته شده نیس و تو فروش بعدی دردسر میشه بیخیال شدم
صبح بخیر 
قبول باشه نماز و عبادات .
خب راستش داداش .
بریم سر وقت اصل مطلب
در مورد ام9 : خب شاید ام9 فروشش سخت باشه ، ولی یه مزیت داره که الان قیمتش تا 1.3 هم اومده پایین. ولی ، ولی ، ولی با توجه به پست قبلی که گفتی ، دیگه به نظرم ارزش خریدش برای تو کم میشه. به نظرم دوست داری کمتر هزینه کنی و البته شاید هم منطقی باشه که بگیم ، ام9 در برابر گوشی های جدید که چیپ اسنپ 820 دارن ، خیلی حرفی برای گفتن نداره . البته تو عمل عالی هست ولی خب تو بنچمارک ها ، 820 ترکونده
به نظرم گزینه پی8 بد نباشه. هم افت خیلی خوبی داشته و هم خیلی بد فروش نیست . از طرفی خاطر جمعی که گوشی نو میگیری و موقع فروش ( حدود 1 سال هم نگه داری ) فکر نکنم قیمت پی8 اگه تو بازار باشه ، خیلی کمتر از 850 یا 800 بیاد . منظورم رو گرفتی دیگه . چون دیگه الان کف قیمت پی 8 هست .
گوشی های شیائومی هم که دیگه خودت میدونی . ولی من جدیدا از یه چیزی خیلی بدم اومده ، یعنی نمیذاره یه گوشی 2 ماه دست مشتری تازه بمونه و سریع مدل آپدیت شده رو میده بیرون :| البته قبول دارم مقلا سری ردمی نوت با ردمی خالی و یا اخیرا این سری مکس که داده بیرون فرق داره ، ولی من اصلا نمیپسندم.
جدیدا به شرکت oppo و zte علاقه پیدا کردم. میزو هم بدن نیست