نوشته اصلی توسط peyman_m1992 اینو تست کن Metaphrase مرسی باسه کدوم سورس بهتره !!؟؟
نوشته اصلی توسط aghjon مرسی باسه کدوم سورس بهتره !!؟؟ امتحان نکردمش اگه نمیتونی بخریش از هک یور ایفون نصب کن ببین کار میکنه Sent from my iPhone using Tapatalk
aghjon
نوشته اصلی توسط peyman_m1992 امتحان نکردمش اگه نمیتونی بخریش از هک یور ایفون نصب کن ببین کار میکنه Sent from my iPhone using Tapatalk انجام دادم با هیچکدوم نشد...!!! راه دیگه ای نیست ؟؟؟
نوشته اصلی توسط aghjon انجام دادم با هیچکدوم نشد...!!! راه دیگه ای نیست ؟؟؟ چه اروری میده؟ Sent from my iPhone using Tapatalk
نوشته اصلی توسط peyman_m1992 چه اروری میده؟ Sent from my iPhone using Tapatalk ارور نمیده،صفحه ترجمه که باز میشه نمیتونه ترجمه کنه !!!
نوشته اصلی توسط aghjon ارور نمیده،صفحه ترجمه که باز میشه نمیتونه ترجمه کنه !!! چون من تا حالا ازش استفاده نکردم نمیتونم نظر بدم
نوشته اصلی توسط aghjon سلام یه توییکی بود که هرجا (وب،برنامه،pdf،...) روی کلمه یا کل متن نگه میداشتی؛همونجا کادری باز میشد؛میتونستی ترجمه اش کنی !!! کسی یادشه.. !! سلام،توییک Metaphrase با سافاری مشکل داره!ولی رو کروم بد نیست :)
سلام چرا گاهی وقتها سیدیا پیام unabl to load میده و باز نمیشه...!!!؟؟ اشکال از چیه !!؟؟
نوشته اصلی توسط aghjon سلام چرا گاهی وقتها سیدیا پیام unabl to load میده و باز نمیشه...!!!؟؟ اشکال از چیه !!؟؟ یا نت یا سرور سیدیا
مرسی،یه سوال دیگه..!!! داخل cydia Enable یه سری تنظیمات هست،اونا چیه !؟ یسری توییکهایی که نصب کردم هم هستش،اونارو باید فعال کنم !!؟؟
مشاهده قوانین انجمن