سلام
من بین نوکیا (6630.7610.6680) و سونی اریکسون k750موندم کلا سیستم عامل چقدر ارزش داره؟
مثلا چه برنامه های کاربردی میشه توش نصب کرد؟
یه کم درباره ی سریtimنوکیا توضیح بدین
سلام
من بین نوکیا (6630.7610.6680) و سونی اریکسون k750موندم کلا سیستم عامل چقدر ارزش داره؟
مثلا چه برنامه های کاربردی میشه توش نصب کرد؟
یه کم درباره ی سریtimنوکیا توضیح بدین
بابا آخه كدام آدم عاقلي ميگه عكس هاي سوپر دوربين k750 از دوربين آشغالي 6630 ضعيف تره يكم فكر كنيد بعد حرف بزنيد
من عكس ها رو كه در يك مكان گرفته شده اند بدون دستكاري در دو سايت مختلف آپ كردم حالا اگه نمي خواي قبول كني نميشه كاريش كرد......نوشته اصلی توسط sam_shafiee
در مورد شكل ظاهريش هم بايد گفت كه اين امر كاملا سليقه اي هست.....
سلام
اگه پست های قبلی منو تو این سایت خونده باشین، متوجه میشین که من بشدت با تعصب داشتن روی
یه مارک مخالفم! ولی انصافاً این یه مورد واقعاً خیلی زشته!!! واقعا نمی دونم این مدل رو نوکیا با چه رویی
بیرون داده!!!:biiggrin:
ولی خوب یه مژده :
هرکی این گوشی رو داره می تونه از اول شدن در مسابقه انتخاب بی ریخت ترین گوشی دنیا مطمئن باشه!:biiggrin: جایزشم یه مدل دیگه از این گوشی مثلاً " سیرکوب ادیشن 6630 " !!!!:biiggrin: :biiggrin:
هر طوری می خوام احساسات خودم رو بیان کنم واقعاً نمی تونم! چون این گوشی اینقدر زشته که کلمات
قادر نیستند توصیفش کنند!!
واقعاً برای این یه مدل گوشی خیلی متاسفم! :huh:
دوست عزيز عكس ها رو save كن بعد برو توي properties تمام مشخصات عكس و نوع دوربين رو نوشته....نوشته اصلی توسط mIr@
دوست عزیز اگه جک میخای بشنوی بگو تا چیزهای بهتری برات بگم تا از خنده روده بر بشینوشته اصلی توسط hajarash
من مثل شما از روی تعصب حرف نمیزنم بلکه خودم هردوشونو امتحان کردم شما هم با هردوشون عکس بگیر وتو کامپیوتر مقایسه کن به همین نتیجه میرسی
سر همین تبلیغات 750در مورد عکاسیش باعث شد 6630رو فروختم و750گرفتم ولی دیدم اشتباه کردم و750رو فروختم وn70گرفتم ولی بازم عکسهای 6630شفافیتش از همه اینها بیشتر بود
ضمنا هیچوقت از روی 2مگاپیکسلبودن یا کمتر یا بیشتر در مورد عکاسی دوربین موبایل ها قضاوت نکنین چون اینها واسه فرروش رفتن جنسهاشون خیلی چیزها رو گوشی مینویسن
والا چی بگمنوشته اصلی توسط reza a
من پسر خالم 6630 داره و خودم w300 که vga هست و تفاوت چندانی بین این دوتا نمیبینم
وضوح در 6630 یکم بهتره اما رنگ بندی در w300 بهتره
حالا چطور ممکنه که k750 از 6630 ضعیفتر باشه ( بارها عکس k750 رو دیدم که خیلی بهتر از w300 هستش)
واقعا کیفیت عکس 6630 از n70 بهتره؟؟؟؟
شاید n70 دوربینش تنظیم نبوده والا هر دو که نوکیا هستن و سیستم یکیه
در ضمن version نرم افزاری دوربین هم خیلی مهمه
سلام دوستان
واقعا ممنونم اما بدون تعصب نظر بدین.
زیاد هم به هم نپرید و تیکه نندازید. اگر هم گوشی دیگری سراغ دارید از هر مارکی با مشخصات وقیمتش بگویید. مثلا 6680
راستی میگن سونی اریکسون ها همه چینی اند چطوری باید فهمید؟
بازم سلام
k750چه مدت فیلمبرداری می کنه؟
6680 گوشی خوبیه همینطور 6681 که انتن دهیشم بهتر از 6680 هستش
این دوتا فلش هم دارن که 6630 نداره
یه سری امکانات دیگه هم دارن که 6630 نداره در ضمن قیافشون هم خوبه و با کلاس
قیمتشون در حدود 250-260 هست که به اون قیمت میرزن
3230 هم به پای این دوتا نمیرسه چون انتن دهیش ضعیفه