سلام دوست عزيز
شما ميتونيد به اين پست مراجعه كنيد.
البته اگه نيازي به آموزش نداريد بايد بگم كه در تب Setting گزينه اول و دوم بايد تيك بخوره!
موفق باشيد
دوست عزيز تا جايي كه بنده اطلاع دارم هنوز اين خطوط براي اين فريمور پورت نشده
موفق باشيد.
باي تا Hi![]()
تنها عشق است که می ماند![]()
مرتضی632 >>>>> MORTEZA در تاریخ31-01-90
به دلیل یه سری مسایل ،به پیغام های خصوصی که درباره گوشی و موارد آموزشی سایته پاسخ داده نمیشه
مرتضی جان سلام
یه سوال
میخواستم ببینم برا گوشی K850 حتی الف هم که کاره پچ قفل گذاری رو انجام بده منتشر نشده؟
با تشکر ویژه![]()
با اجازه آقا مرتضی
فکر کنم الف AllLock برای سری a2 هم منتشر شده.
به قسمت الفها نگاه کن.
سلامسلام دوست عزيز. واسه w595 اگر لطف كني ممنون ميشم.
گوشیه شما جز سری a2 هست و این پچ برای این سری رایگان نشده.
سلام
من گوشيم رو ميخوام پچ كنم
توي آموزش زير
http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=95650
توي ويدئو دوم
اول روي indentify كليك ميكنه بعد فايل رو add ميكنه بعدشم write scrip
من اول روي همين indentify كليك ميكنم بعدش فايل رو كه اد كردم روي write scrip كليك ميكنم اون پايين مياد
hold c
ولي كابل ك وصل هستش چرا اينجوري ميشه بايد چيكارش كنم
تشكر
به دلیل یه سری مسایل ،به پیغام های خصوصی که درباره گوشی و موارد آموزشی سایته پاسخ داده نمیشه
تشكر كه جواب دادي بعد از اينكه identify كليك ميكني بعدش بايد چيكار كرد براي توضيح بده
بعد هر دفعه كه ميخواي پچ كني بايد اين مرحله رو انجام داد
.................
يه مشكل بزرگتر من گوشي رو فلش كردم با فيرمور R8BF003 توي كليد ميانبر كه توي اين عكس هم مشخص كردم كارايش عوض شده رو كليك ميكني اينترنتش مياد
.................
روي فيرمور R1ED001 پچ هاي elf روش كار ميكنه
.....
تشكر
ویرایش توسط web.mohammad : 24-10-2010 در ساعت 20:13
سلام دوست عزيز
مراحل پچ كردن گوشي هاي DB2020 با نرم افزار Setool's تو اين آموزش كاملا توضيح داده شده مگر اينكه گوشيتون CID53 باشه كه بايد از Far استفاده كنيد.
توي لوگي كه با Setool's گرفتي اطلاعات گوشيت مشخصه و CID گوشي مهمترين مورد در اين اطلاعاته.
شما قبل از پچ كردن بايد يه چند تا كار انجام بديد.كه تو آموزش كاملا مشخصه.ولي فقط همون دفعه اول يه خورده كارش زياده و در دفعات بعدي خيلي راحت فقط با چند كليك پچ نصب ميشه (بعد از هك گوشي)
در مورد كارايي كليد : هم ميشه با پچ و الف كارايي كليد ها رو عوض كرد و هم اينكه شما يه كاستوم و لايوت اورجينال گوشي (ترجيحاًاز همون فريمور قبلي استخراج شده باشه) رو رو گوشيت فلش كن .احتمالا مشكل صفحه كليد حل ميشه.
اميدوارم كه توضيحات كامل باشه.
لطفا عجله نكن و قبل از سوال كاملا درمورد مطلب مورد نظرت تحقيق و مطالعه كن.
راستي شما ميتوني فريمور K810_R8BA024 و يا K810_R8BA024_Orange_Gen و يا K810_R8BF003 رو هم كه كلي پچ براشون ارائه شده و الف پك هم روشون اجرا ميشه ،رو گوشيت فلش كني . گوشيت هم تبديل ميشه به K810
موفق باشي
باي تا Hi![]()