سلام دوست عزیزم
تمامی فایل های در بخش های مخصوص به خودش قرار داره.
K750_R1CA021_MAIN_EU_RED_CID49
K750_R1CA021_FS_EMEA_6_RED_CID49
کاستوم پک
موفق باشی
سلام دوست عزیز
فکر نکنم نیازی به همچین برنامه ای باشه.
درمشخصات گوشی اومده که این قابلیت رو داره:
کد:Messaging:SMS (threaded view), MMS, Email, Push Email
شما میتونید به کمک دانلود راهنمای گوشی این کار رو خودتون به راحتی انجام بدید.
موفق باشید
بای تا Hi![]()
تنها عشق است که می ماند![]()
مرتضی632 >>>>> MORTEZA در تاریخ31-01-90
به دلیل یه سری مسایل ،به پیغام های خصوصی که درباره گوشی و موارد آموزشی سایته پاسخ داده نمیشه
سلام دوست عزیز
شما یه نگاهی به پی دی اف مینداختی خودتونم متوجه میشدید ولی خب ما ایرانیا دوست داریم همه چیزو آماده کنن برامون.
در توضیحات اومده که اگه سیستم MMS روی گوشیتون فعال شده باشه .یعنی از طریق مخابرات MMS تون فعال شده باشه ،شما میتونید موقع نوشتن اس ام اس با اضافه کردن صدا و تصویر .بصورت خودکار اون رو به MMS تبدیل کنید.به همین سادگی
موفق باشید
بای تا Hi![]()
به دلیل یه سری مسایل ،به پیغام های خصوصی که درباره گوشی و موارد آموزشی سایته پاسخ داده نمیشه
سلام چند سوال دارم در رابطه با پچ ریختن با برنامه فارمنیجر:
1-چرا بعضیا میگن این سه فایل b, jar, xml اینجا بریزینtpa/preset/system/custom بعضیا هم میگن اینجا بریزین tpa/preset/custom گرچه من از مورد دوم نتیجه گرفتم اصلا آدرسه اولی وجود نداشت؟
2-وقتی فایل executor در گیم اجرا کردم وگوشی خاموش شد میخاستم از اسکریپت ga وارد bflash بشم بهم این ارورو داد لطفا راهنمایی کنید
setdirectory<setdir<setmode<doscript<unknown command<1dr
سلام دوست عزیز
نوع گوشیتون و CID رو مشخص نکردید.
پاسخ سوالاتتون و آموزش فلش انواع گوشی ها توسط فار تو این بخش وجود داره.
موفق باشید
بای تا Hi![]()
سلام دوست عزیز
در مورد سوال اولتون احتمالا مسیر اولی اشتباه تایپی بوده و وجود نداره.مسیر درست tpa\preset\system هستش.
در مورد مشکل دومتون هم هنوز جوابی برای این مشکل پیدا نکردم.یعنی تا الان بهش برنخوردم.
اگه دلیلش رو فهمیدم بهتون میگم.
در پایان هم پیشنهاد میکنم برای فلش CID52 از Setool استفاده کنید.
موفق باشید
بای تا Hi![]()
سلام دوست عزیز
خواهش میکنم.شما به پست بالایی خودت نگاه کن.
برای گوشی من ،آدرس دوم وجود نداره.1-چرا بعضیا میگن این سه فایل b, jar, xml اینجا بریزینtpa/preset/system/custom بعضیا هم میگن اینجا بریزین tpa/preset/custom گرچه من از مورد دوم نتیجه گرفتم اصلا آدرسه اولی وجود نداشت؟
موفق باشی
بای تا Hi![]()