دوستای گلم دوباره سلام.میخواستم 1 چیز واسه مبتدی ها مثل خودم بگم.اگه دنبال پچ میگردین و گیرش نیو وردین. firmware گوشیتونو تو سایت http://www.4shared.com یه سرچی بکنین.به احتمال زیاد 1 چیزایی گیرتون میاد.من خودم چند بار با این روش کارم راه افتاده.
دوستای گلم دوباره سلام.میخواستم 1 چیز واسه مبتدی ها مثل خودم بگم.اگه دنبال پچ میگردین و گیرش نیو وردین. firmware گوشیتونو تو سایت http://www.4shared.com یه سرچی بکنین.به احتمال زیاد 1 چیزایی گیرتون میاد.من خودم چند بار با این روش کارم راه افتاده.
این سایت چه جوری انگلیسی میشه عزیز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نوشته اصلی توسط Masoud57
بیا داداشی!!من 1 سری پچ واست dl کردم.برو حال کن و مارو هم دعا کن
اینم فقط به خاطر تو
سلام میتونی از سایت زیر استفاده کنی www.translate.google.comنوشته اصلی توسط ^*^magnanimous^*^
در ضمن چون سایت روسی هست باید بزاری رو قسمت .russian to english beta
این پچ قفل صفحه کلید هم حال نداد حوصله آدم رو سر میاره ترجیح دادم sms ها مو پاک کنم تا اینکه هی بخوام کد بزنم بیخیالش شدم
كاربران محترم لطفا قبل از ارسال پست يا ايجاد تاپيك قوانين سايت را مطالعه نموده و سوالات خود را در انجمن مربوطه و تاپيك هاي موجود مطرح كنيد .
ضمنا از ارسال پست تشكر هم خودداري كنيد چون بدون اطلاع قبلي حذف خواهد شد .
لطفا همه عکساتونو با microsoft office picture manager ریسایز کنید که اطلاعات نرم افزار دوربین توش بمونه و معلوم بشه که عکس دستکاری شدس یا نیست
ایا چنین پچی وجو دارهه ؟نوشته اصلی توسط f_18c
من خیلی دنبالش گشتم:beurk:
سلام خدمت اساتید محترم.من یک سری پچ روی گوشیم با برنامه setool2lt روی گوشیم ریختم ولی کار نمیکونه .در آخر کار دو تا سوال ازم میپرسه که نمیدونم کدام رو انتخاب کنم.تقریبا مطمئنم که پچها برای فریمور گوشیمه.اولین سوال اینه :
? press yes to remove patch , no to apply
که من no میزنم.
دومین سوالم اینه :
? some patch values differs , continue
که اینو نمیدونم چی بزنم.دفعه ی پیش yes زدم گوشیم خاموش شد دیگه روشن نشد تا مجبور شدم بدم فلشش کنن(البته مدل گوشی به جای k750 اشتباهی k510 بود اون بالا)حالا نمیدونم اگه گوشیمو درست انتخاب کنم و continue بزنم آیا امکان داره گوشیم دوباره خاموش بشه یا نه؟
خیلی ممنون میشم از عزیزان که این مشکل کوچولو رو حلش کنن.![]()
ببخشید من این همه سوال میپرسم.بالاخره از قدیم گفتن ندانستن عیبه نه نپرسیدن.
حالا یه سوال که یکی از دوستانم خواست بپرسم اینکه آیا میشه پچهای w800 با فریمور R1BC002 رو روی گوشیه k750 تبدیل شده به w800 با همین فریمور ریخت؟
آیا مشکلی پیش نمیاد؟
خیلی ممنون از همه عزیزان![]()
همان طوری که خودت گفتی اگر yes را بزنیم پچ نصب شده ریموو میشه اگر no را بزنیم پچ نصب میشه.سلام خدمت اساتید محترم.من یک سری پچ روی گوشیم با برنامه setool2lt روی گوشیم ریختم ولی کار نمیکونه .در آخر کار دو تا سوال ازم میپرسه که نمیدونم کدام رو انتخاب کنم.تقریبا مطمئنم که پچها برای فریمور گوشیمه.اولین سوال اینه :
? press yes to remove patch , no to apply
که من no میزنم.
دومین سوالم اینه :
? some patch values differs , continue
که اینو نمیدونم چی بزنم.دفعه ی پیش yes زدم گوشیم خاموش شد دیگه روشن نشد تا مجبور شدم بدم فلشش کنن(البته مدل گوشی به جای k750 اشتباهی k510 بود اون بالا)حالا نمیدونم اگه گوشیمو درست انتخاب کنم و continue بزنم آیا امکان داره گوشیم دوباره خاموش بشه یا نه؟
خیلی ممنون میشم از عزیزان که این مشکل کوچولو رو حلش کنن.![]()
اگر چند روزی منتظر باشی من یک مقاله برای کار کردن با SETool2Lite مینویسم که طریقه رفع این مشکل را خواهم گفت. بهتون پیغام خصوصی میفرستم.
در مورد انتخاب مدل که خودت گفتی که روی K510 مونده بود که طبیعی بود گوشی روشن نمیشود.
اگر مدل درست انتخاب شود هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد.
اگر گوشی K750 انتخاب مدل K750
اگر گوشی K750 که تبدیل به W800 شده انتخاب مدل W800
بله با خیال راحت این کار را انجام دهید. مثل خود من چون خودم هم K750 را به W800 فلش کرده ام و از این پچها استفاده میکنم.ببخشید من این همه سوال میپرسم.بالاخره از قدیم گفتن ندانستن عیبه نه نپرسیدن.
حالا یه سوال که یکی از دوستانم خواست بپرسم اینکه آیا میشه پچهای w800 با فریمور R1BC002 رو روی گوشیه k750 تبدیل شده به w800 با همین فریمور ریخت؟
آیا مشکلی پیش نمیاد؟
ئوستان کارایی پچ ها را بنویسید تا اگر بدرد خورد استفاده کنیم
ممنون