این پچی که با فشار دادن دکمه دوربین فلاش رو روشن میکنه کم و زیاد شدن نورش با ولوم انجام نمیشه
پچی هم که led کیپد رو خاموش میکنه اگه کسی داره واسه w800R1BC002 زحمتشو بکشه
این پچی که با فشار دادن دکمه دوربین فلاش رو روشن میکنه کم و زیاد شدن نورش با ولوم انجام نمیشه
پچی هم که led کیپد رو خاموش میکنه اگه کسی داره واسه w800R1BC002 زحمتشو بکشه
كاربران محترم لطفا قبل از ارسال پست يا ايجاد تاپيك قوانين سايت را مطالعه نموده و سوالات خود را در انجمن مربوطه و تاپيك هاي موجود مطرح كنيد .
ضمنا از ارسال پست تشكر هم خودداري كنيد چون بدون اطلاع قبلي حذف خواهد شد .
لطفا همه عکساتونو با microsoft office picture manager ریسایز کنید که اطلاعات نرم افزار دوربین توش بمونه و معلوم بشه که عکس دستکاری شدس یا نیست
اگه منظورت این پچه اینم خدمت شما!!نوشته اصلی توسط sam_shafiee
ضمنا 1سری پچ دیگه هم واس خاطر گل روی شما آپ کردم.
دوست عزیز در حالت والکمن چراغ گوشیت رو روشن کن بعد با ولوم نور چراغ رو کم و زیاد کن
دم شب اتفاقی متوجش شدمنوشته اصلی توسط marazjoon
از راهنمائی شما هم ممنونم
كاربران محترم لطفا قبل از ارسال پست يا ايجاد تاپيك قوانين سايت را مطالعه نموده و سوالات خود را در انجمن مربوطه و تاپيك هاي موجود مطرح كنيد .
ضمنا از ارسال پست تشكر هم خودداري كنيد چون بدون اطلاع قبلي حذف خواهد شد .
لطفا همه عکساتونو با microsoft office picture manager ریسایز کنید که اطلاعات نرم افزار دوربین توش بمونه و معلوم بشه که عکس دستکاری شدس یا نیست
سلام این هم یک پچ برای پسورد گذاشتن روی منو w810 برای ورژن R4EA031
من خودم امتحان کردم درست کار میکنه با برنامه setool2lt بریزید رو گوشی
تشکر یادتون نره
![]()
خیلی ممنون رفیق.نوشته اصلی توسط shei2nak
یه مشکلی که این پچ داره و نمونه مشابه برای k750 هم داره همانا فعال بودن emergency calls هست! که عملا کار پچ رو مختل میکنه(با گرفتن 911 یا 112 صفحه کلید باز میشه!)
این پچ رو هم نصب کنید تا خیالتون دیگه راحت بشه![]()
من گوشیم k750 r1bc002 هست چه پچ هایی رو میتونم روش بریزم؟
میشه پچ های w800 r1bc002 رو روش بریزم؟
نه نمیشه. فقط باید از پچهای K750 R1BC002 استفاده کنی.اگه گوشیت رجیستر اصلیه خودت یک فریموار دیگه روی گوشیت بریز.اگه نظر منو میخوای یا K750 R1CA021 رو بریز یا W800 R1BC002 که دومی هم گوشیت به W800 تبدیل میشه هم پچهایی بیشتری داره.نوشته اصلی توسط Agostino
سلام دوستان خواهش مي كنم كمكم كنيد.. من پرسال ارديبهشت گوشيمو خريدم سريال اصل فريمور R1AA008 و cid 36 و brown هر پچي روش ميريختم قبول ميكرد و انجام مي داد ولي بعد از اينكه يه بار يه پچ اشتباه دادم و آيسي فلش گوشي سوخت دادم درستش كردن الان فريمورش R1DB001 و حالا پچ كه ميريزم روش عمل نمي كنه.. چند بار سوال كردم جوابي ندادين.. مشكل مارو هم حل كنيد خواهشا........ ممنون ميشم
سلام به همه خسته نباشید دوستان بنده پچی رو لازم دارم که اگر بشه فقط فونت نوشتاری گوشی رو عوض کردو به لوگو و غیره آسیبی نرسونه مثلا به Tahoma or Arialتبدیل بکنه مثل فونت w850
در ظمن گوشی بنده k750 red cid:49 و021هست
ممنون
![]()
![]()