اگه از setoolاستفاده میکنین همون مراحل مربوطه رو طی کنید فقط اون پیامی که میاد رو به جای noباید yes رو بزنین تا پچ مورد نظر ریموو بشهنوشته اصلی توسط مرتضی632
بله همه تغییرات اعمال شده پاک میشن
اگه از setoolاستفاده میکنین همون مراحل مربوطه رو طی کنید فقط اون پیامی که میاد رو به جای noباید yes رو بزنین تا پچ مورد نظر ریموو بشهنوشته اصلی توسط مرتضی632
بله همه تغییرات اعمال شده پاک میشن
سبحان جان يه چيز آيا مطمئني شماره ايكونهاي گذاشته شده در پوشه موبايلستان يا همان sysدقيقاهم شماره ايكوهاي مربوطه اش در پوشه گرافيك (هموني كه در پوشه وب پيج درست كردي)هست؟آخه ميگي اوايلش خوب پيش ميره اماوقتي زيادشون ميكني گوشي به هم ميريزه؟ببين شماره ها درست هستن؟
يه سوال
به نظر شما ميشه پچ يا درايوري ساخت كه يه جورايي باعث اوركلاك گوشي بشه. حالت درايور اكوستيك كه باعث افزايش صدا ميشه اين پچ يا درايور باعث بالا رفتن كارايي سي پي يو بشه. شايد بعدش بشه با 30 فريم بر ثانيه هم فيلم گرفت
آِيا پچي وجود داره كه k510 قفل بزاري روش؟
آره البته چندتا هم مربوط به دبلیو 800 هست ولی چه فرقی میکنه نمیشناستشون دیگه البته من یک کاری کردم اینکه وقتی آیکونای مثلا Organizer رو عوض کردم یک منو هم میریزم که یک سری آیکون برای همون قسمت داره که غالب مبشن و اونا کار میکنن که شاید مشکل از اینجا باشه ولی فعلا بزرگترین مشکلم لود نشدن عکساست ولی قبل از اینکه گوشیو هک کنم به ندرت اینطوری میشد ولی الن مرتب اینطوری میشه گفتم شاید اشکال از پچ باشهنوشته اصلی توسط mohammadreza353
دوستان آیا پچی برای پخش صدا ی زنگ با همان کیفیت که صدای موزیک پخش میشه برای k750 R1CA021 هست یا نه چون یادمه یه جا برای w800 دیده بودم اگه توی همین تاپیک بوده وندیدم شرمنده
لطف کنید راهنمایی کنید
اینکار با تعویض درایور صدا امکان پذیره البته درایور فابریک کا 750 صدای خوبی برای زنگ دارهنوشته اصلی توسط jancristof
حالا می تونی یه سر به تاپیک "با فایلهای آکوستیک بیشتر آشنا شویم " بزنی اونجا درایور های صدای متفاوتی داریم که می تونی امتحانشون کنی
عمر گران میگذرد خواهی نخواهی
سعی بر آن کن نرود رو به تباهی
دوست من خیلی گشتم تا اصلا 1 پچ گیر بیارم واسه گوشیت اما موفق نشدم هنوز!!اگه پیدا کردم حتما آپ میکنم واست!!نوشته اصلی توسط mahdi_nr
برای کا 510 فعلا همین 2 تاپچ هست اونم برای همین فریمور که تو اسم پچ هستنوشته اصلی توسط mahdi_nr
عمر گران میگذرد خواهی نخواهی
سعی بر آن کن نرود رو به تباهی
سلام اینم 15 پچ برای k510 برای آقا مهدی.