با سلام خدمت دوستان محترم من يك پچ remove_emergency call (حذف تماس هاي اضطراري) براي k510_r4ea031 ميخواستم. با تشكر............این برای بار چهارم است که این درخواست را میدم ولی شما متاسفانه جواب ما را ندادید.
http://mobilesara.net/attachment.php...1&d=1189988258
یه نگاه به لینک بالا بکن
عمر گران میگذرد خواهی نخواهی
سعی بر آن کن نرود رو به تباهی
می خواستم یک پچ بسازم که Phone lock را دور بزنه تاحدی هم جواب داده حالا این پچ را که نصب کنید و رمز تلفن را فعال کرده باشید اگر کد اشتباه هم بدید گوشی روشن می شه ولی سیم کارت فعال نمی شه در عوض امکانات گوشی فعاله مثل حالت Flight mode .اگه کد درست بدید گوشی بطور معمولی روشن می شه.
سلام دوستان،می خواستم ببینم پچی هست که بشه با اون تعداد note ها رو افزایش داد؟
در ضمن می خواستم ببینم میشه میزان کاراکتر های noteها رو زیاد کرد؟
من یه برنامه پیدا کردم واسه ساخت note های اریکسون تو کامپیوتر با پسوند vntکه میذارمش رو سایت، می دونم که جاش اینجا نیست ولی........
آيا امكان درست كردن پچ براي w800i براي اينكه موقعي كه مخاطبين ذخيره شده زنگ ميزنند فقط اسم اونها روي صفحه ظاهر بشه و شمارشون زير اسم نياد وجود داره ؟ يا اگر روشي توي تنظيمات گوشي اينكار رو ميكنه معرفي كنين. (مثل گوشيهاي نوكيا يا خيلي از ماركهاي ديگه) . اگر ميشه مديران عزيز اين درخواست رو از پچ نويسان حرفه اي داخلي يا خارجي كه ميشناسن و باهاشون در ارتباط هستن بكنن و نتيجه رو اعلام كنن چون فكر كنم موضوع جديديه كه براي عده اي از كاربران مفيد باشه يا شايدم چنين پچي وجود داره ولي تا بحال مطرح نشده!
در ضمن اگر اين موضوع به اين انجمن مربوط نيست عذر ميخوام لطفا راهنمايي كنيد كجا مطرح كنم