سلام دوستان.من پچ رادیو بدون هندز فری و قفل گالری ،رمز قفل صفحه کلید و از اینجور پچهای جالب برای k750 r1bc001 رو می خوام.میشه؟؟؟؟؟؟اگه نیست چجوری میتونم گوشیمو تبدیل کنم به r1ca021
به نظر شما این فریمور بهتره؟از کجا بگیرم (فارسیشو)؟شما چی پیشنهاد می کنین؟چجوری با اس ای توول این کارو انجام بدم؟ببخشید زیاد سوال و حرف زدم.(
با عرض سلام و خسته نباشید و تشکر از کلیه ی عزیزان.
اگر امکان داره پچ حذف ساعت و تاریخ رو برای W700_R1CA021 نیاز دارم.
ممنون از همگی.
سلام.
یکی لطف کنه پچ please wait برای k310 فریمور r4ea031 رو بذاره. ممنون میشم. شدیدا احتیاج دارم.
:113:
این سایت ما رو سرویس کرده من خیلی وقت هست که میخوام تو فرومش عضو بشم تمامی مراحل رو هم درست میرم ولی نمی دونم که چرا نمی تونم توش لاگ این کنم وقتی هم که دکمه فراموش کردن پسورد رو هم میزنم پسورد رو به ایمیلم میفرسته ولی باز نمی تونم لاگ این کنم کسی میتونه یه ID برای ما تو این سایت بسازه ؟یه سر هم به mobilefree.ru بزن
دوست عزیز بعد از اینکه تو سایت عضو شدید یه ایمیل از طرف سایت برای شما فرستاده میشه که بعد از باز کردن ایمیل یه لینک از سایت توش هستش که باید اونو بزنید تا رجیستر کامل بشه.
اگر این کار هم کردین به تعداد کاراکتر های کلمه و رمز عبورتون توجه کنید که کم نباشه یا اینکه تکراری نباشه و کلمه عبورتون هم از بعضی حروف ممنوعه تشکلی نشده باشه.
اگه اینها رو رعایت کرده باشید %100 عضو شدید و شاید هم عضو شدید و رجیسترتون رو توسط ایمیل کامل نکردید که سایت کلمه عبور رو تکراری تشخیص میده.