دوست عزیز بیشتر توضیح بده تا اونجا که فهمیدم وقتی گوشی روشن کنی سه گزینه داره که باانتخاب یکی الف اجرا نمیشه یعنی برای اینه که از گوشی بدون الف استفاده کنیم الفو پاک نکنیم
دوست عزیز بیشتر توضیح بده تا اونجا که فهمیدم وقتی گوشی روشن کنی سه گزینه داره که باانتخاب یکی الف اجرا نمیشه یعنی برای اینه که از گوشی بدون الف استفاده کنیم الفو پاک نکنیم
باسلام خدمت دوستان
من یک گوشی کا750 دارم که چندتایی پچ روی اون نصب کرده ام از جمله پچ الف و پسورد صفحه کلیدو جاوا و چند تایی دیگه که روی هم رفته نزدیک به 10 تایی میشه مشکل من اینه که گوشیم بعد از چند روز سرعتش مثل گوشیهای سیمبیان پایین میاد اولا میخواستم بدونم حداکثر چند تا پچ میشه روی گوشی ریخت ثانیا علت پایین اومدن سرعت گوشیم چیه؟
k 750
cid49
red
r1ca021
دوست عزیز...
علت کند شدن گوشی بیشتر از الفه....تا پچ
محدودیتی تو استفاده از الف یا پچ نیست ولی باید به دو تا نکته توجه کنید:
1-بعضی از پچ ها و الف ها با هم سازگار نیستند...و در اجرای همزمان مشکل ایجاد میکنند..
2-اجرای الف مثله نصب نرم افزار رو ویندوزه...شما میتونید 1000 تا نرم افزار رو ویندوزه سیستموتون نصب کنید ولی موقع اجرا هر کدوم به یک اندازه از منابع سیستمی استفاده میکنه و سیستم رو کند میکنه...
ایشالا که کمکی کرده باشم..
بای تا بعد![]()
تنها عشق است که می ماند![]()
مرتضی632 >>>>> MORTEZA در تاریخ31-01-90
به دلیل یه سری مسایل ،به پیغام های خصوصی که درباره گوشی و موارد آموزشی سایته پاسخ داده نمیشه
ممنون مرتضی جان. پچهای جدید منتقل شد به تاپیک پچهای w810 در ارشیو دانلود
غم سفره های خالی، دستهای نحیف مردم
داغ شلاق جهالت! به تن شریف مردم
غم اعدام ستاره، انهدام سرو آزاد
تیرباران شقایق، باغبانی کردن باد!
همه قطره های خونی که به خاکم شده فریاد
همه اینهایی که گفتم ... بغض هر روز منه ... منو در من می شکنه
همون بازنشسته بهتر بود!
درود
با سپاس از زحمات مدیران و دوستان میخواستم یک پچ برای ضبط اتوماتیک صدا ( یعنی اینکه هر تماس از هر دوطرف بمحض زنگ زدن و زنگ خوردن گوشی شروع به ضبط بکند وپس از قطع مکالمه خودبه خود ضبط هم قطع بشود ) برای گوشی کا 750 محبت بفرمایید و در این تاپیک بگذارید .
با سپاس فراوان
درود
با سپاس از زحمات مدیران و دوستان میخواستم یک پچ برای ضبط اتوماتیک صدا ( یعنی اینکه هر تماس از هر دوطرف بمحض زنگ زدن و زنگ خوردن گوشی شروع به ضبط بکند وپس از قطع مکالمه خودبه خود ضبط هم قطع بشود ) برای گوشی کا 750 محبت بفرمایید و در این تاپیک بگذارید .
با سپاس فراوان
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
بهتره از الف استفاده كني
من فعلا نميتونم چيزي آپولد كنم
ولي اگه الفش خواستيد بگيد تا بزارم
خسته نباشید یه سوال!!! باید elfpack mode 5 رو اول remove کنم دیگه؟ من این کارو کردم اما گوشیم تا حد انتخاب واکمن یا strat phone میاد اما بعدش دایما روشن و خاموش میشه چیکار کنم؟ گوشی من w810 r4ea031
در ضمن من از elfpack mode 5 استفاده میکنم و فقط اونو پاک کردم و اینو ریختم
ممنون
به دلیل یه سری مسایل ،به پیغام های خصوصی که درباره گوشی و موارد آموزشی سایته پاسخ داده نمیشه
دوباره سلام :
مي خواستم بدونم آيا نصب پچ اشتباهي (فريوم گوشي)باعث روشن نشدن گوشي ميشه
چطوري مي توان حذف كرد تا گوشي دوباره روشن بشه